teşekkürler herkese.
ama benim sorum tam olarak anlaşılmadı sanırım benim demek istediğim sağdan direksiyonlu bir supra sol tarafa aldık bu işlemlerden sonra arabanın yol tutuş, direksiyon tepkisi, tekerlerin dönme çapı gibi sorunlar çıkarmı biliyorsunuzki ne kadar prof da olsa fabrika çıkışı gibi olmayacaktır yapılan işlemlerden sonra.
artı şanzıman ve debriyajında yeri değişecek.
Samsa
ayhan usta cozer ilginc bi usta kendisi saygılar burdan ustaya
2004 Senesin de Japonya'dan ülkemezi giren 2 adet "C" Spec N11 Subaru Impreza için profesyonel bir çalışma yapılmıştı,Japonya'da "Convertion Kit" diye adlandırılan kitler mevcut bildiğim kadarı ile,çalışma yapılan 2 araç hala Türkiye Ralli Şampiyonasında yarışıyor ve bu çalışmalardan dolayı hiç bir problem yaşanmadı...
oluyo cevriliyo ornekelrini gordum ben e46 bmw 3.30 ci cabrio mercedes 190
Skyline'ın R-32 kasasından sonra R-33 ve 34te soldan direksiyonlu versiyonu üretilmedi. (R-35 te olcakmış ama). Daha az manyak japon araçlarının soldan direksiyonlu versiyonları üretildikleri için o parçalar kullanılabilir. Direksiyon kutusunun yerleşmesi v.b. sorunlar artık tuzu biberi olacak. Ha mesela bir skyline çevrilemez mi, soldan olmayan versiyonu, çevrilir ama CUK sesi gelmeyebilir.
Konuyu cok uygun fiyata ancak sagdan direksiyonlu orijinal japon bir sir delsol buldugum icin guncelliyorum.. (hortlatiyorum)
Sorun su ki direksiyonu sola almadan arac trafige isletilemiyor 2500 lira gibi bir fiyat soylediler daha ucuza mal etmek mumkun mudur? tam olarak nelerin degismesi gerekir?
acil yardima ihtiyacim var..!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)