Sorum şu sağdan direksiyonlu bir arabanın direksiyonunu Sol tarafa alsak (ör:skyline v.s.)
Ne gibi sorunlar çıkar kötü yanları varmıdır bu yüzden 10-15 günde bir sanayiye arabayı çekmek zorunda kalınırmı.
Bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim.
Sorum şu sağdan direksiyonlu bir arabanın direksiyonunu Sol tarafa alsak (ör:skyline v.s.)
Ne gibi sorunlar çıkar kötü yanları varmıdır bu yüzden 10-15 günde bir sanayiye arabayı çekmek zorunda kalınırmı.
Bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim.
Samsa
politek servisi çok yıllar önce duymuştum ciddi çalışmaları saol fikrin için
bildiğin bir web siteleri falan varmı.
Samsa
Ayhan usta ciddi mekanikerdir gelecek olursan bu taraflara ilgileniriz elimizden geldiğince beraber bi kaç kere rakı içmişliğimiz var![]()
rakı dedin akar sular durdu kuzuda çevirirseniz hemen geleyim boşver arabayı
Çiğ köfteler benden
Samsa
aslında söle bişey bu olay aynı nasıll ototmatik sanzumanı manuele cevirosun pedal
yerleri deilkleri fln nasıl hazırsa onunda öyledir urastıran bitek sey olur oda direksiyon kutusu skylinenın bidigim kadarı ile soldan yok ama olmaz die bişeyde yok
aslında tam olarak burda değil yurd dışında çevrilebilir araba ama benim için sorun olup olmadığını tam öğrenmek saol yardımların için.
Samsa
Bir problem olucağını sanmıyorum düşündüğün modelin soldan olanı varsa hiç problem olmaz. usa de adamlar civicleri crvlerin alt takımını kullanıp 4 çeker yapıyorlar
Ayhan ustaya gitmek lazım![]()
bide şimdi aklıma geldi biiyerde okumuştum ustaanın biri hundai lentra elantra deil bunu sagdan sola cevirmiş elentranın malzemelerini kullanmış olabilir örnek olarak
birde o var aslında doğru çünkü bu sefer ön konsol bulanamıyacak sol tarafa uygun.
dediğin iki model arasında farklılıklar var ama uymaz diye bir kuralda yok.
Samsa
skyline sadece japon iç piyasasına verilen bi otomobildi onun soldan direksiyonu çıkmadığı için çok çok zor bi ihtimal onu çevirmek(belki farklı modellerde benzer konsol kullanılmıştır)
pedallar, kapı döşemeleri, fren, direksiyon sistemi,debriyaj, gerekiyosa ecunun yeri ve harnesslar falan değiştirilmesi gerekiyo hatta ön göğüs sacı bile isteyebilir(yüksek ihtimal)
körler sağırlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)