çok çok güzel maşallah abi bende bu taunuslara hastayım bu kasaya restorasyon da çok güzel gidiyor Allah gönlünüze göre versinorjinale sadık kalacaksın abi ama bence yere yakın olsa basık şekilde daha güzel durur
renk olarak da parlament mavi yada bu ilandaki gibi bişey olabilir kırmızı çok sıradan olur amerikan da dediniz yoksa kırmızı diyecektim
Connecting site...
teşekkür ederim Berkan Kardeşim. Benim en baştan korkum da bu yöndeydi. Ya içime sinmezse? Ya projeyi bitiremezse usta? Şanslıyım ki Mustafa Ustayı tanıdımhelal olsun işine saygı duyan ustama bosuna 3e5e halledip gecistirmiyor ,yapıyor begenmiyip bidarha yapıyor bosuna okadar kaportaya para dokmediginiz gostergesidir buda
Üstad ben o işlerden anlamam. Bilen arkadaşlar varsa cevap verirler. Ama şu kadarı söyleyim, her eski araba restorasyona layık mıdır? Bunu sormalısın kendine.kolay gelsin konuyu takipteyim
mahallede 4-5 senedir yatan (1960 - 1970 ) ford var araç sahibine nasıl ulaşabilirim ? fazla uğraştırmazsa alıp restore etmeyi düşünüyorum
Maalesef işlerimin yoğunluğu nedeniyle gidemiyorum İzmir'e. Resimleri ben çekmiyorum. Ben çekseydim emin olun her milimetresini ayrı resimlerdimSiz resim çekerken Usta ne güzel bakmış, işine saygı duyana hürmet bizden. Araba da çok güzel gidiyor maşallah.
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim.
teşekkür ederimöncelikle proje sahibinin herşey gönlüne göre olsun.
biraz abes gibi olacak ama sırf yazdığını görünce forma girip yazmak istedim.lpg olayına illet oluyorum.araç satarken neden lpg yok diye soranlara dalasım geliyor
Teşekkür ederim, değer verene saygım sonsuzdur. Arabayı uzun mesafelere götürmeye kıyar mıyım bilemiyorum şu an, ama umarım sizin yolunuz Ankara'ya düşerhayırlısıyla projenizi bitirin ve keyifle binin inşallah ben tur değil buradan fotoları görsem de yeterli
kesenize bereket kolay gelsin tekrar![]()
hiç bir sıkıntı vermez, zaten onun üstüne zehirli astar atılır macun çekilir gene astarlanır sonra boya katlarına geçilir, sorunsuz sıkıntısız minimum 15 sene çürük pas görmezsin. Anca ek yerlerinde macun altında delik kalırsa kabarma yapar oda boyacı ve kaportacının hatasından kabarır, o tarz minik delik falan bırakılmaz, kalmışsa bile boyacı görüp kaportacıya o kusurları yaptırırsa kabarma sorunu da olmaz. en sağlıklısı kaporta işlemi biter bitmez her biten işlemden sonra çıplak saca parça parça çinko basmak.
bbm pin :2B244451
Aracın önü tamamen bitti ve yavaş yavaş arkaya doğru ilerliyoruz. Sırada kapılar var:
Detay çalışmaya dikkatinizi çekmek isterim
Kapı dış sacını hazır kullandı usta, eğer bunlarda da sorun görseydi kendi yapacaktı
![]()
OĞuz hocam sen yİnede daldirma İŞİnİ araŞtir. AraÇ fabrİkalarinda son yillarda boyadan Önce daldirma İŞlemİ yapiyorlar. Mantikli olarakta aracin heryerİ erİmİŞ Çİnko İle kaplandiĞindan en kÖtÜ arazİ Şartlarinda bİle 15/20 yil krozyon sorunu olmaz.
Ati Yönetim Danışmanlığı - SICAK DALDIRMA GALVANİZ (SDG)
YUKARIDAKİ LİNKTE SENİ TATMİN EDECEK BİR MAKALE VAR.
Bilgilendirme için teşekkür ederim Mustafa. Makaleyi okudum, gayet güzel bilgiler var. Ben çocukken Almanya'da Audi 100'de ilk kullanılan çinko alaşımdan bahsedilirdi. 10 yıl çürüme garantisi diye reklam yaparlardı. Bu konular aklıma o günleri getirdi.
Şu yoğun günleri bi atlatayım meseleyi derinlemesine inceleyeceğim.
Çok teşekkür ederim Erukay. Darısı başınaMaşallah proje çok güzel gidiyor kesenize bereket
Anlamadım, soru bana mı?kıvanc abim senin arac mı bu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)