Clio Rs sorgulama.

Thread: Clio Rs sorgulama.

1. Ertekin's Avatar

Ertekin said:
    Arcın eski sahiplerinden biride bendim 1 buçuk yıl kadar bindim.68-102 bin km arasını ben yaptım.

2. YsnErhn's Avatar

YsnErhn said:
    Quote Originally Posted by __FrK__ View Post
    bu aracı bende merak ediyorum bilgi sahibi olanlar paylaşırsa makbule geçer
    Quote Originally Posted by GörkemT. View Post
    Arkadaşlar bu aracı bende merak edenlerdenım fıyat bı asagı bı yukarı cekılıp duruyor ılan kaldırılyor tekrar konuluyor ama satılmadı. Sahibi siteye uyeydı dıye hatırlıyorum ama sonra banlandı dıye bılıyorum. Bilen arkadaşlar aydınlatırsa konuyu cok makbule gececek.

3. Clio Rs sorgulama.

__FrK__ said:
    Quote Originally Posted by Ertekin View Post
    Arcın eski sahiplerinden biride bendim 1 buçuk yıl kadar bindim.68-102 bin km arasını ben yaptım.
    sizin aldıgınızda ve sizdeyken ki kaza değişen motor durumu hakkında bilgi paylaşabılırmısınız
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

4. Ertekin's Avatar

Ertekin said:
    Kaput açılıp tavana vurmuştu bunun dışında kazası yoktu bildiğim kadarıyla.
    Kaput değişmişti ama orjinal takmadım.
    onun dışında ben samsuna sattım samsunda motor u baya kötü hale getirmişler izmir e satıldı izmirde haluk arkadaş iyi bi hale getirip kocaeline sattı.İçi çok temizdi.
    Ama ben tavsiye etmiyorum o fiyata.

5. Clio Rs sorgulama.

__FrK__ said:
    Quote Originally Posted by Ertekin View Post
    Kaput açılıp tavana vurmuştu bunun dışında kazası yoktu bildiğim kadarıyla.
    Kaput değişmişti ama orjinal takmadım.
    onun dışında ben samsuna sattım samsunda motor u baya kötü hale getirmişler izmir e satıldı izmirde haluk arkadaş iyi bi hale getirip kocaeline sattı.İçi çok temizdi.
    Ama ben tavsiye etmiyorum o fiyata.
    eyvallah teşekkürler.
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

6. TaGo's Avatar

TaGo said:
    Arabasız kaldım bu ara. İlanlardaki İzmir 14.5 ve İstanbuldaki sarı 15 küsürlük araçtan sizce hangisi? lütfen nedenleri ile. Bu arada gri olanın hasar kaydı çıkmıyor. Ancak komple boyalı demiş sahibi.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

7. CafCaf's Avatar

CafCaf said:
    Quote Originally Posted by YsnErhn View Post
    Arkadaşlar bu aracı bende merak edenlerdenım fıyat bı asagı bı yukarı cekılıp duruyor ılan kaldırılyor tekrar konuluyor ama satılmadı. Sahibi siteye uyeydı dıye hatırlıyorum ama sonra banlandı dıye bılıyorum. Bilen arkadaşlar aydınlatırsa konuyu cok makbule gececek.

bu araç orduda şahinle takasla trabzondan geldi geldiğinde lpg vardı trabzondan geldiğinde durumu vahimdi net bişey yok ama bir çok kez önden kazası olduğu söyleniyor forumda resimlerini atmıştı ordaki arkdaslarda ön torpidosunun dahi değiştiğini 1.4 benzinli modelinin torpidosu olduğunu söylüyorlardı tabiki tam olarak bilemiyorum

8. ercan5252's Avatar

ercan5252 said:
    Quote Originally Posted by CafCaf View Post
    bu araç orduda şahinle takasla trabzondan geldi geldiğinde lpg vardı trabzondan geldiğinde durumu vahimdi net bişey yok ama bir çok kez önden kazasız olduğu söyleniyor forumda resimlerini atmıştı ordaki arkdaslarda ön torpidosunun dahi değiştiğini 1.4 benzinli modelinin torpidosu olduğunu söylüyorlardı.
    bu arkadastamamenyalan konusuyor aracin tek on kapuu var degisen baska darbe hata yok

arami,daki sorun onun rc sine 3 boy caktiGöm icin cekemezlik yapiyor benim arabam hakkindaki bilgiye ahm52 den selcukrs den percuins alden alabilrsiniz. rc ci cafcaf isimli kisi tambir haysiyetsiz onursuz karaktesizdir soylediklerine kesinlikle inanmyin zten onun sulelezini.... bugun isi gcu arabami kotuluyor arabasi yurumedigi icin cekemiyor sorun budur.

9. ercan5252's Avatar

ercan5252 said:
    tamamen uydurmadir yalandir arac hakkinda bilgiyi selcukrs den alabilirsiniz rc ci yalan konusuyor.

10. CafCaf's Avatar

CafCaf said:
    bn trabzondaki arkadasların yorumlarını söyliyorum bilader bu araç trabzondan geldi burdada arkadasları bilgi açısından yazdım beni senin aracın ilgilendirmez. hem siz aldırtmamıştınız başkasına o arabanın çok kazası var diye şimdi aynı araç için gerçekleri duyunca sinirleniyorsunuzki ?

11. ercan5252's Avatar

ercan5252 said:
    senin isin gucun gecemedigin arabaþalara camur at karakter belli nolcak
    expertiz yaptiralim on kaput harric degiseni elleneni yoksa anahterini vercenmi erkekmisin okadar

12. Clio Rs sorgulama.

Sportline said:
    doğru düzgün RS bulmak zorlaşmış gerçi eskidende zordu, varsa değişensiz temiz birşeyler değerlendirelim.

Quote Originally Posted by TaGo View Post
    Arabasız kaldım bu ara. İlanlardaki İzmir 14.5 ve İstanbuldaki sarı 15 küsürlük araçtan sizce hangisi? lütfen nedenleri ile. Bu arada gri olanın hasar kaydı çıkmıyor. Ancak komple boyalı demiş sahibi.
    izmirdekine bakmak lazım aynı şehirdesiniz bakmadınız mı

13. F4R's Avatar

F4R said:
    Quote Originally Posted by Sportline View Post
    doğru düzgün RS bulmak zorlaşmış gerçi eskidende zordu, varsa değişensiz temiz birşeyler değerlendirelim.

izmirdekine bakmak lazım aynı şehirdesiniz bakmadınız mı
    topu topu 40-50 tane araba olunca böyle oluyor. şans işi valla. ama her zaman söylüyorum. 14-15 gibi rakamlara temiz sorunsuz bir rs biraz zor bence. inş arayanlar istedikleri gibi bir rs bulur.

14. cliocup172's Avatar

cliocup172 said:
    bu ordudakı 52 ap plakalı rs eger ıstanbuldan gıtme lpg li merceklı farlı ve sıyah grı ofsetlı jantlı rs ise 44 bın km de ızmırde pert olmustu dıye bılıyorum
    şasi no girilerek servisten sorulabilir ne oldugu ortaya çıkar
    Not : 2 sene evvel almak için servise sordurmustum ordan biliyorum

15. emre_ozr's Avatar

emre_ozr said:
    İzmirdeki depo kapağı olmayan araç dc666 plakalı edirnedeki ilk rs ilk sahibinden izmire satıldı 14.000tl ye araç sıkıntılıydı edirne renaultta sorunu çözülmemişti şanzımanın ve ön çamurluk ve tamponun değiştiğini biliyorum sorun beyinle ilgiliydi stop etme sorunu vardı ama motorun durumuda çok iyi değil diye bilgi almıştım.edirneden izmire geçince 2 el değiştirdi diye biliyorum ilk alan izmirli arkadaş 3-4 bin tl harcayıp sorunu çözdüm demişti ama ben inanmıyorum iyi kontrol edilmeli kasası düzgün takla falan büyük kazası yoktu üzerindeki koltuklar orj değil ilk koltukları galiba hala edirnede 41 un rs ile anlaşmıştım tam otobüse biniodum adam caydı ardından hemen izmire gidiodum ki vb rs i aldım çok mutluyuz izmirdeki rs i gidip görmek iyi denemek kontrol etmek lazım arabayı kötülemiş gibi hissediorum ama bende rs almak için çok çabaladım almayı düşünen arkadaşlara doğru bilgi vermek lazım diye düşünüorum

16. KMR2-GT's Avatar

KMR2-GT said:
    Sitede şuan ilanı yok Ama bende satıyorum rs imi hala.şanzıman sıkıntısı kalmadı hallettim.evladiyelik oldu bildiğin.

17. GokhanRS's Avatar

GokhanRS said:
    Quote Originally Posted by KMR2-GT View Post
    Sitede şuan ilanı yok Ama bende satıyorum rs imi hala.şanzıman sıkıntısı kalmadı hallettim.evladiyelik oldu bildiğin.
    senin araba istanbulda olsa çoktan satılırdı. millet taaa adanaya gitmekte bi dert diye konuşuyo arasında. yoksa niyetlenen oluyor.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

18. Cliosportve's Avatar

Cliosportve said:
    Bu siteden ilgilenen arkadaşlar olursa aracımı satmayı düşünüyorum
    Haber vermedin denmesin
    Quote Originally Posted by kelalper View Post
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

19. emre_ozr's Avatar

emre_ozr said:
    Quote Originally Posted by Cliosportve View Post
    Bu siteden ilgilenen arkadaşlar olursa aracımı satmayı düşünüyorum
    Haber vermedin denmesin
    İnanmaamm moruq