Orijinalini görmek için tıklayınız : Açıköğretim AÖF Konusu
dun aksam bende hukuka bakıyım dedım bakmaz olaydım aman allahım ter bastı bırden kapadım :D
Ben bu akşam ufaktan çalışmaya başladım bi haftada tamamlanır umarım. :) İki sınavımı da zeytinburnu vermişler. Valla bıktım artık uzakta sınava girmekten.
4 e bı gecsem valla kurban kesıcem yaa :)
kayit yenileme sinav zamani su konu hortlamasa okuldan haberim olmuycak valla :D
hortlatanlar nerde ve nereye yasatiliyorsaniz :hahaha:
S.Özeren
20-01-2014, 23:33
valla geçen sene full avcılar vermişlerdi çok sövdüm şimdi full bahçelievler dua ediyorum :D
Millet Harf aralığı yok hala ney göre belirlencek bu iş..
SekoLive
21-01-2014, 13:36
dün aöf burosuna gittim kimliğimi aldım. kimliksiz sınava almayacaklarms kimliğini almayan varsa hatırlatıyım
bitanede dingil vardı şakasına arkadaşının sınav yerini mersin seçmiş ağlamaklı soru soruyordu abi değişemezmiyiz nolur diye :) bu saatten sonra imkansızı istiyordu arkadaşı inş onu mersine birlikde götürür dedim :)
volkan_gs
21-01-2014, 14:30
Vizede harf aralığı olmazki, finalden sonra ortalamalar ve çan eğrisi belirlenir en son harf aralıkları ortaya çıkar.
Redfish16V
21-01-2014, 14:41
Vizeden sonra ortalamalar belli oluyordu ve bu ortalamalar finale kadar duruyordu.Ancak şimdi ortalamalar verilmedi.Açıkcası ben hangisinden ne derece geçtim,neye daha çok çalışacağımı bilmiyorum :D
SekoLive
21-01-2014, 14:42
Vizeden sonra ortalamalar belli oluyordu ve bu ortalamalar finale kadar duruyordu.Ancak şimdi ortalamalar verilmedi.Açıkcası ben hangisinden ne derece geçtim,neye daha çok çalışacağımı bilmiyorum :D
hiç öyle bişi oldugunu görmedim bu 3. senem :) eminmisin yada ben mi kaçırdım
dün aöf burosuna gittim kimliğimi aldım. kimliksiz sınava almayacaklarms kimliğini almayan varsa hatırlatıyım
bitanede dingil vardı şakasına arkadaşının sınav yerini mersin seçmiş ağlamaklı soru soruyordu abi değişemezmiyiz nolur diye :) bu saatten sonra imkansızı istiyordu arkadaşı inş onu mersine birlikde götürür dedim :)
Serkan Sen bitirip kurtulmamışmıydın bu illetten ? yanlışmı hatırlıyorum ?
Vizede harf aralığı olmazki, finalden sonra ortalamalar ve çan eğrisi belirlenir en son harf aralıkları ortaya çıkar.
öylemiydi ? ben sanki vizede de açıklanıyo ortalama diye hatırlıyorum ?
bende öyle hatırlıyorum sanki vizenin ortalaması açıklanıyordu finaller olana kadar duruyordu gibi kalmış aklımda.
SekoLive
21-01-2014, 14:48
Serkan Sen bitirip kurtulmamışmıydın bu illetten ? yanlışmı hatırlıyorum ?
aynen ben bitirdim 3-4 yaptım işletmeyi.
bu sefer işimle ilgili bi bölüme başlıyım istedim 2 yıllık kayıt oldum öyle eskisi gibi izin alıp calsma v.s. yapmıyorm sınav aksamı testlere bakıp girdim.
volkan_gs
21-01-2014, 15:23
Aslında hesap basit, finaller sonrası puan olarak 40'ı yakalarsan hemen hemen her dersten geçersin :)
öylemiydi ? ben sanki vizede de açıklanıyo ortalama diye hatırlıyorum ?
Doğru ortalamalar açıklanıyordu ama yalnızca sayı olarak gözüküyordu harf aralığı oluşmuyordu, bu kez ortalamaları da yazmadılar.
ya şunu 35 üstü almamız lazım dc cd dd gelmesi için diğerleri yüksek olursa ortalamayla bişeyler yapıcaz arık :D
Kimlik varda güncel bandrol yok. sıkıntı çıkarmı ki?
ProdriveSTI
21-01-2014, 15:54
Şu konuyu gördükçe cinlerim tepeme geliyor. :ofk:
EMRE KAAN
21-01-2014, 15:57
korku başka bir şey yok. işletme 4 . sınıfım ama borum *** bi vizeden sonra korkuyorum işte :D
Millet Harf aralığı yok hala ney göre belirlencek bu iş..
o işi geçen sene kredili sistmein ilk yılı olduğundan açıklamışlar artık açıklanmayacakmış aöf bürosu o şekilde bilgi vermişti.
Kimlik varda güncel bandrol yok. sıkıntı çıkarmı ki?
Geçen sene sınıftaki bir kızı almadılar sınava bandrol yüzünden kıl bir hoca denk gelirse sıkıntı olabilir. bence işini şansa atma kendin gidemiyorsanda nüfus cüzdanınla birlikte birine ver büro yapıyor o şekilde olunca.
ben şifremi kaybettim ya ne yapacağım..
TolgaEsentepe
21-01-2014, 19:24
Şu konuyu gördükçe cinlerim tepeme geliyor. :ofk:
sen ve ben hariç bu konuya yazan bir çok arkadaş mezun oluyor bölüm geçiyor :) bakalım daha kaç kişiyi mezun edicez :D
Aöf bürosundan yeni şifre veriyorlar başvurmanız gerek.
telefon ıle yarın mesaı saatlerı ıcınde ara mesaj olarak sıfreıyı gonderıyolar
ProdriveSTI
21-01-2014, 21:33
sen ve ben hariç bu konuya yazan bir çok arkadaş mezun oluyor bölüm geçiyor :) bakalım daha kaç kişiyi mezun edicez :D
Sorma yahu hiç içimden gelmiyor çalışmak valla bak son senem bide.Yine uzadı 1 sene daha :ofk:
Sorma yahu hiç içimden gelmiyor çalışmak valla bak son senem bide.Yine uzadı 1 sene daha :ofk:
aynen ha mıllet teker teker eksılıyor bız hala konuya guncel cekıyoruz:D
son düzlükteyiz artık yardırmaya devam inşallah hedef 2014 mezuniyet :)
HellRot06
21-01-2014, 22:23
aynen ha mıllet teker teker eksılıyor bız hala konuya guncel cekıyoruz:D
Aranıza bende katıldım merak etmeyin :D :D :D
Çalışmam lazım ama daha 1 kelime çalışmadım. :(
ynen bende valla napcam bılmıyorum...
Dctrlprn
21-01-2014, 23:41
Ben kimliğimi bile almadım daha. Sınavda geçerli öğrenci kimlik belgesi çıkmıyo artık. Yarın gidip alayım gazamız mübarek olsun..
Elimdeki İşletmelerde Sosyal Sorumluluk ve Etik, Denetim, Türk Vergi sistemi soru kitapçıklarını bir arkadaşım için taratmıştım. Linklerini paylaşıyorum. Paylaşmamda bir sakınca varsa moderatör arkadaşlardan kaldırmasını rica ederim. Herkesin Allah yardımcısı olsun.
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı (http://s3.dosya.tc/server16/XovLCb/Turkvergi0001.pdf.html)
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı (http://s3.dosya.tc/server16/XovLCb/Denetim0001.pdf.html)
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı (http://s3.dosya.tc/server16/XovLCb/__letmelerdeSosyalSorumlulukveEtik0001.pdf.html)
genel not ortalamam 2.22
denetımden 30
sermaya piyasaları ve fınansal kurumlar 65
ÖNEMLi : Kredili Sistem Not Hesaplaması - Aofforum-Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Forumu (http://www.aofforum.com/showthread.php?t=26957)
bu yazıya gore ben 33 ortalama tutturursam her turlu gecıyormuyum dd ile?
genel not ortalamam 2.22
denetımden 30
ÖNEMLi : Kredili Sistem Not Hesaplaması - Aofforum-Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Forumu (http://www.aofforum.com/showthread.php?t=26957)
derslerin ortalamalari belli olmadi , derslerde FF olmazsa eger yaklasik 40 ortalama ile gecersiniz...
volkan_gs
22-01-2014, 19:04
Geçmiş Dönem Bilgileri
Öğretim Yılı Dönem Dönem Not Ort. Genel Not Ort. Durum
2012 BAHAR DÖNEMİ 0,00 2,22 Başarılı
2012 GÜZ DÖNEMİ 0,00 2,22 Başarılı
bu duruma göre
AÖF Çan Eğrisi Geçme Notu Nasıl Hesaplanır? 04 Mart 2013 12:10 (http://www.aktifhaber.com/aof-can-egrisi-gecme-notu-nasil-hesaplanir-745158h.htm)
burda 33 üstü ortalama yaparsam her türlü bitiriyormuyum okulu?
33 olayı yalan öyle net bir rakam yok ama ben geçen sene tüm derslerin ortalamalarına bakmıştım 40 ile geçilemeyecek hiçbir ders yoktu. Yani 20 sorudan 8 doğru her türlü geçirir.
genel not ortalamam 2.22
denetımden 30
Sorduğunuzu mu unuttunuz yoksa bana mı inanmadınız :)
benim aklıma bişi takıldı ders calısırken dalıyorum öyle ara ara
gecen sene hiç ff yoktu tum derslerim gecer ve kosullu gecerdi ama ortalamam 1.98 de kaldıgı için kosullu dersleri tekrar almam gerekti
şimdi ben güz döneminde ortalamayı 2nin üzerine cıkartsam bahar dönemini yınede almam gereklimi yoksa ortalama kurtardıgından o derslerim kosullu geçmiş mi oluyo
güz den 4 bahardan 4 8 kosullu dersim vardı
Redfish16V
23-01-2014, 22:35
gecen sene hiç ff yoktu tum derslerim gecer ve kosullu gecerdi ama ortalamam 1.98 de kaldıgı için kosullu dersleri tekrar almam gerekti
şimdi ben güz döneminde ortalamayı 2nin üzerine cıkartsam bahar dönemini yınede almam gereklimi yoksa ortalama kurtardıgından o derslerim kosullu geçmiş mi oluyo
ortalamayı 2.00 üstünde tutup koşullu geçtiysen sıkıntı olmaz diye biliyorum.zaten koşullunun açıklaması : 2.00 üstü ortamala gelirse genelden geçersin demek :) yanlışım varsa düzeltin tabi :D
Benim kaç sene öncesinden 2 inci sınıftan kalma 2 dersim var. Şuan sadece o derslerden sınava giriyorum. Bunlarada çan eğrisi var oke ama ortalama olayı geçerli değil sanırım. Sadece toplam 2 ders diye. Umut işte. :D
ortalamayı 2.00 üstünde tutup koşullu geçtiysen sıkıntı olmaz diye biliyorum.zaten koşullunun açıklaması : 2.00 üstü ortamala gelirse genelden geçersin demek :) yanlışım varsa düzeltin tabi :D
varya öyle bişi olursa Allah derim vizelerim fena değildi ortalama yükseltebilmek için kasıyorum konular biraz agırlaştı ama yine kasarım sabaha kadar tüm derslerden 50 alsam zaten ortalama cıkar 2 nin üzerine :)
varya öyle bişi olursa Allah derim vizelerim fena değildi ortalama yükseltebilmek için kasıyorum konular biraz agırlaştı ama yine kasarım sabaha kadar tüm derslerden 50 alsam zaten ortalama cıkar 2 nin üzerine :)
geçen dönem, geçen dönemde kalıyor.. bi sonraki dönem 2 tutturursan kaldığın derslere etki etmez.. sadece bulunduğun dönemin derslerinden şartlı geçersin. benim bildiğim böyle.
Sorduğunuzu mu unuttunuz yoksa bana mı inanmadınız :)
forumlara bakarken gorup tekrar heyecanlanınca unutmuşum yoksa inanmamaktan deil:D
geçen dönem, geçen dönemde kalıyor.. bi sonraki dönem 2 tutturursan kaldığın derslere etki etmez.. sadece bulunduğun dönemin derslerinden şartlı geçersin. benim bildiğim böyle.
niye moral bozuyosun ki sen şimdi :D
crazydog
24-01-2014, 11:58
sınav bizi çağırıyor :D
http://www.komikli.net/upload/foto-sinavda-bildigim-soru-geldiginde-ben.jpg
Alllah hepimizi üstteki şanslı kullardan yapsın.. :)
La o zaman hepimiz aynı yeri çalışalım, Evet sayfaları alalım beyler. :D
volkan_gs
24-01-2014, 12:08
forumlara bakarken gorup tekrar heyecanlanınca unutmuşum yoksa inanmamaktan deil:D
hahhah :)
niye moral bozuyosun ki sen şimdi :D
Bir dönem DD varsa ve 2.00 altıysa ortalama uyarı geliyor zaten, takip eden dönemde 2.00 üzerine çekmeniz için. Çekebilirseniz DD ler geçti sayılıyor.
Ama Güz-Bahar yada Bahar-Güz arası fark oluyor mu onu bilmiyorum.
TolgaEsentepe
24-01-2014, 12:11
kaldırılsın la bu konu
İster istemez geriliyorum hakikaten konuyu aktif görünce. :D
hahhah :)
Bir dönem DD varsa ve 2.00 altıysa ortalama uyarı geliyor zaten, takip eden dönemde 2.00 üzerine çekmeniz için. Çekebilirseniz DD ler geçti sayılıyor.
Ama Güz-Bahar yada Bahar-Güz arası fark oluyor mu onu bilmiyorum.
sistemde güz dönemi tekrar bahar dönemi uyarı yazıyor o yuzden sanki 2 üzerine cıksa geçti yapıcak diye düşündüm inş oyle olur
http://www.komikli.net/upload/foto-sinavda-bildigim-soru-geldiginde-ben.jpg
Alllah hepimizi üstteki şanslı kullardan yapsın.. :)
La o zaman hepimiz aynı yeri çalışalım, Evet sayfaları alalım beyler. :D
http://www.ohadiyorumm.com/wp-content/uploads/2013/05/S%C4%B1nav-notlar%C4%B1m%C4%B1-%C3%B6%C4%9Frenince-ben.jpg
barakuda26
24-01-2014, 14:35
8 tane kitaba oturupta çalışası gelmiyo insanın yarın giricek yine sınav bize anlaşılan :D
kitapların önsözlerini bile açmadım. çok girmese bari :D
Herkese Başarılar...Allah Yardımcımız Olsun...
TolgaEsentepe
24-01-2014, 15:06
Elimdeki İşletmelerde Sosyal Sorumluluk ve Etik, Denetim, Türk Vergi sistemi soru kitapçıklarını bir arkadaşım için taratmıştım. Linklerini paylaşıyorum. Paylaşmamda bir sakınca varsa moderatör arkadaşlardan kaldırmasını rica ederim. Herkesin Allah yardımcısı olsun.
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı (http://s3.dosya.tc/server16/XovLCb/Turkvergi0001.pdf.html)
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı (http://s3.dosya.tc/server16/XovLCb/Denetim0001.pdf.html)
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı (http://s3.dosya.tc/server16/XovLCb/__letmelerdeSosyalSorumlulukveEtik0001.pdf.html)
işinize yarayabilir bence bir bakın.. Emeğine sağlık kardeşim...:icon_tup:
Onurkk06
24-01-2014, 21:31
aöf sitesini açabilen varmı ?
ProdriveSTI
24-01-2014, 21:37
8 dersin hiçbirini veremedim.7 tane'de bahar döneminde var ne boh yiceksem.
Jön Türk
24-01-2014, 21:38
1.99 desem :)
DoganSuper
24-01-2014, 21:46
girecek olan herkeze başarılar diliyorum :D bnm gibi çalışmayanlara daha bi başarı diliyorum :)
coastguard
24-01-2014, 21:48
ya sınavları geçtim dünyanın bir ucuna vermişler sınav yerlerini hala buna takığım,
Yemin ediyorum şevk filan kalmadı 3. sınıfım keşke önceki sistemde mezun olsaydım al murat yayınlarını ezberle geç
Bu soktumun sisteminde berbat kitaplar, berbat sınav yerleri herşey bom ***
aöf sitesini açabilen varmı ?
Aktif kullanıcı sayısı: 4386
gece yarisi belki duzelir
Geçen vizede de gitmişti gece yarısına doğru gelmişti. Fazla yüklenince gidiyor site.
Maliyet muhasebesine daha hiç çalışmadım bıktım bu muhasebeden.
TolgaEsentepe
24-01-2014, 23:27
ya sınavları geçtim dünyanın bir ucuna vermişler sınav yerlerini hala buna takığım,
Yemin ediyorum şevk filan kalmadı 3. sınıfım keşke önceki sistemde mezun olsaydım al murat yayınlarını ezberle geç
Bu soktumun sisteminde berbat kitaplar, berbat sınav yerleri herşey bom ***
bunun pişmanlığını çok fena yaşıyorum salladım da salladım.. Şimdi çekiyoruz cezasını resmen.
herkeze basarılar dılıyorum en cokta kendıme:D
tdipower
24-01-2014, 23:32
balgat tarafında sınava girecek varsa sabah sabah dumanlayıp itinayla zihin açabilirim :D:D
ProdriveSTI
24-01-2014, 23:35
Ne olacak bizden bilmiyorum.Şuraya bi mezunum diye yazamadım ya nasıl koyuyor.
abı sen ne dıyosun ben 4.sınıfa gecersem soz verdım kurban kesıcem o derece kotuyum yanı
gececiler herkese baaşarılar yarın :)
Dctrlprn
25-01-2014, 07:08
Vira Bismillah :D
ALLAH cümlemize zihin açıklığı versin kardeşlerim :)
volkan_gs
25-01-2014, 07:36
Başarılar arkadaşlar :)
herkese başarılar bitirelimde kurtulalım şu konuyuda kaldırtalım :D
2,01 imin düşmemesi dileğiyle gecelım bitsin yoksa hayatımda koklu sıcıslar olcak :(
ProdriveSTI
25-01-2014, 09:17
Sabah sabah acidi...
barakuda26
25-01-2014, 09:32
yarım saatte sınavdan çıkanlar nerdesiniz :D
volkan_gs
25-01-2014, 09:48
Öğleden sonraki sınavlara çalışmak lazım :)
Gazi üniv civarından geçecek varsa arabayla sakin geçmeyin.
5-6 polis var ekip, ben zor yırttım :D
Hocalar acıyı fazla koymuş :hahaha:
Cliosportve
25-01-2014, 10:02
4.siniftaki arkadaslara Allah kolaylik versin
Gecen seneden bilirim o durumu
Simdi konuyu gorunce iyiki o donemleri alttan birakmadan gecmisim diyorum
Kafam kus gibi rahat :)
Ayrica 2 senelik okuyup uzerine dikey gecisle isletme okuyan arkadaslar varsa askerlige astegmen olarak gelme sansiniz var...Not ortalamanizi 3.00 uzerinde tutmaya bakin
Tabi anlattiklarim astegmen olarak yapmak isteyen arkadaslar icin gecerli ...
murat çelik
25-01-2014, 10:03
balgat tarafında sınava girecek varsa sabah sabah dumanlayıp itinayla zihin açabilirim :D:D
benim yegen var hasan dıkkat et oda senı dumanlamasın:eek:
tdipower
25-01-2014, 10:06
benim yegen var hasan dıkkat et oda senı dumanlamasın:eek:
hasana denk gelmek isterdim gerçekten abi napıyon diyene kadar azına basar kaçardım dumanı :hahaha::hahaha::hahaha:
Onurkk06
25-01-2014, 10:11
Maliyet muhasebesi nasıl bi ders ya soruları bile beynimi kemiriyo :))
Bitiyo dert etmeyin.. Askerden selamlar herkese.. :)
Beyler yüksek not alıcam diye kasmayın ortalamayıda yükseltmeyin hepimiz geçicek notu alalım btsin şu ızdırap
2Fast4Me
25-01-2014, 10:28
Ortalama hesaplanırken vize ile finalin yüzde kaçı hesaplanıyor ?
barakuda26
25-01-2014, 10:33
%40 vize %60 final olması lazım
2Fast4Me
25-01-2014, 10:38
%40 vize %60 final olması lazım
50 50 yapsalar günaha mı girerlerdi sanki :D teşekkür ettim
kasmıslar finalde pazarlama yönetimini sevmedim 50 gelse diye bakıyorum :(
barakuda26
25-01-2014, 10:51
görünürde 4 ama 3. sınıfım ortalamalar düşük olsada dersleri versek :D
dünyadaki en zor şey ders çalışmak bunu bilir bunu söylerim işkence çekiyorum resmen
Yavastan yola ciksakmi 2 deki icin :) sosyal sorumluluk ve etik nedir arkadas
Ve ben nasil kaldim :(
Ah muhasebe ah. :D Matematik işlemlerinin hepsini salladım, gördüğüm sayıları topla çıkar rastgele, şıklarda varsa yapıştır. :D
barakuda26
25-01-2014, 12:23
vizesinden 10 aldığım sınavın finali ne kadar iyi geçicek bakalım :D
volkan_gs
25-01-2014, 14:42
Kimsecikler yok konuda, herkes uzun uzun yapıyor demekki soruları maaşallah :D
kitaptaki ünite sonu sorularından varmıydı bu sefer? ya hiç oralara çalışıp sınavda dikkatinizi çektimi. onlara çalıştım bitek adam akıllı. yarın şu denetimi verip aöf defterini kapatmak istiyorum artık :)
Feci grip oldum çalışamadım hiç grip olmasaydım çalışırmıydım onuda bilmiyorum :))
ama sanki kolay gibiydi vizelere göre
stratejik yönetimden yine kasmıslar sanki vizeye göre cok kazık geldi bana ya çalıstım o kadar ama calıstıgımdan 1 tane soru denk geldi
Kitaptaki sorulara bide murat dershanesnn ünite sorularından çıktı etik çok iyi geçti 18 tane net doğrum var stratejide bi 70 gelir inş yarın da güzel geçer de kurtuluruz şu dönemden
ProdriveSTI
25-01-2014, 16:17
Turk dili kolay gibiydi sanki.Giren var mi bu dersten ?
Redfish16V
25-01-2014, 16:18
Muhasebe iyi kastı.. işletme yönetimdeki 1 soru yanlış bence.aynı anlamda 2 şık olurmu ya :D
Ben girdim bi kısmı kolaydı dil bilgisi filan ama hiç bi fikrimin olmadığı sorularda vardı
kasmıslar finalde pazarlama yönetimini sevmedim 50 gelse diye bakıyorum :(
pazarlama yönetiminde resmen ugrasmıs adamlar ya düşük alsın kalsınlar diye o isimler falan neydi öyle :)
Yarın SPK var hadi bağalım ne olacak, vizem 55 finalden 60 almak şart artık sabaha kadar çalışmak lazım..
Kamu Yönetimi bölüm dersleri acayip zor geldi.
Kamu Personel Hukuku dersi bayağı yoruma dayalıydı. :/
Geçersem çan eğrisinden geçerim yoksa çok zor.
Oldu, bitti. Morali sıkı tutmak lazım. Hakkımızda hayırlısı olsun cümlemiz için beyler.
volkan_gs
25-01-2014, 17:37
Çok kolay 5 soru vardı deyimler atasözleri falan ama onun dışında normaldi bence, her zamanki gibi 8 doğru hedefleyerek girmiştim:D iyi oldu o 5 soru :)
pazarlama yönetiminde resmen ugrasmıs adamlar ya düşük alsın kalsınlar diye o isimler falan neydi öyle :)
ne güzel mutlu mutlu giriyorduk sınavlara şimdi işimiz sansa kaldı ins attıklarımızdan tutanlar denk gelir :)
Yarın SPK var hadi bağalım ne olacak, vizem 55 finalden 60 almak şart artık sabaha kadar çalışmak lazım..
benimde vize 40 ama gram sevk kalmadı içimde daha basladım :(
ProdriveSTI
25-01-2014, 18:19
Ben girdim bi kısmı kolaydı dil bilgisi filan ama hiç bi fikrimin olmadığı sorularda vardı
Çok kolay 5 soru vardı deyimler atasözleri falan ama onun dışında normaldi bence, her zamanki gibi 8 doğru hedefleyerek girmiştim:D iyi oldu o 5 soru :)
Aynen kolaydı onlar,umarım ortalama ile geçeriz yahu :(
cogu mantık sorusuydu gıbı geldı bana
ProdriveSTI
25-01-2014, 18:46
cogu mantık sorusuydu gıbı geldı bana
Bizde de mantık olmadığı için çözemedik. :hehe:
ne güzel mutlu mutlu giriyorduk sınavlara şimdi işimiz sansa kaldı ins attıklarımızdan tutanlar denk gelir :)
benimde vize 40 ama gram sevk kalmadı içimde daha basladım :(
Geçen dönem 6 ders verdim şuana tek SPK var resmen iğrendim bu dersten :(
aman duymasın yarına kadar :D
Amacım 60 olsun benim olsun fazlasında gözümm yok
şimdiden sınava girecek bütün arkadaşlara başarılar diliyorum..
işletme okuyan arkadaslar bı soru vardı sıklar arasında ısbırlıgı ve bırlesme vardı ıkısı aynı sey degıl mı yaw
Bizde de mantık olmadığı için çözemedik. :hehe:
iyi oldu bu :D sınavda acaba arabanın turbosunumu degıstırsem dıye dusunuyodum :D
TolgaEsentepe
25-01-2014, 19:16
17 18 netler deniyor yahuu nereye geldik bizzz :D
2Fast4Me
25-01-2014, 19:18
kitaptaki ünite sonu sorularından varmıydı bu sefer? ya hiç oralara çalışıp sınavda dikkatinizi çektimi. onlara çalıştım bitek adam akıllı. yarın şu denetimi verip aöf defterini kapatmak istiyorum artık :)
vizelere oranla sanki finalde ünite sorularını azaltmışlar, ben çok az denk geldim
Ah muhasebe ah. :D Matematik işlemlerinin hepsini salladım, gördüğüm sayıları topla çıkar rastgele, şıklarda varsa yapıştır. :D
aynen muhasebe fena kastırdı, herkes ondan yakınıyo
SekoLive
25-01-2014, 19:19
Benim bölümde kimse yok sanrım :)
hiç çalısamadım girdim matematik cok zordu
diğer sınavlar kolaydı bide acayip saçma sapan şıklar vardı hangisi yanlıstır yada değildir gibi sorularda komik şeyler vardı. sınavlar kolaylasıyor sanrım artık.
işinize yarayabilir bence bir bakın.. Emeğine sağlık kardeşim...:icon_tup:
Rica ederim işe yaradıysa ne mutlu.
Etik le Stratejik yönetime resmen kasmışlar soruları hazırlarken. Sinirden hatırlamıyorum hele bi tanesine resmen son 4 üniteden soru koymayı unutmuşlar haliyle 3 ün 1 ini aldım gibi geliyor. Pazarlama ile maliyete sıkı çalışmıştım en azından 50 alırım onlardan diye düşünüyorum. Yarın ki sınavda herkese başarılar oturdum test çözüyorum Allah yardımcımız olsun :D
beyler son dakika öneriside olsa işe yarıyor bende bugün keşfettim. youtube da hedef aöf diye bir kanal var trtdeki açıköğretim programının videolarını veriyor. hocaların anlatımlarıda akıcı oturdum onları izliyorum akılda bir iki kelime kalır ümidiyle :D
bu arada farkeden oldumu stratejik yönetimde d kitabında bi tane sorunun şıklarında 2 cevap aynıydı a ve d aynı seyı yazmıslar ama ikiside yanlıs dı
hsynylmz
25-01-2014, 21:57
Arkadaşlar soru bankası alıcam bahar dönemi için hangisini almalıyım ?
17 18 netler deniyor yahuu nereye geldik bizzz :D
etik çok süpriz geldi ya kitap kontrol aşamasında 10 soru ilişti dedim bunlar hemen işaretlencek kalanlarıda aklıma gelince yaptım hayırlısı
bu arada farkeden oldumu stratejik yönetimde d kitabında bi tane sorunun şıklarında 2 cevap aynıydı a ve d aynı seyı yazmıslar ama ikiside yanlıs dı
D kitabında olduğuna eminmisiniz ? Benim grubum B idi fakat sınavın ilk sırasında A grubu olan birisi aynı şeyi hocaya belirtmişti. Belki de aynı soruları paylaşıyor olabiliriz. Zaten biraz daha uğraşırsak bu kitapçıklarında şifresini çözücez. Aslına bakarsanız o kadar öğrenciyiz oturup bi araya gelelim çanı yükseltmeyelim sorun çözülür :D İşin şakası bir yana şunu farkettim sorular özensiz hazırlanıyor. Sayfa yapısı itibari ile zaten abuk subuk boşluklar var. Birde üstüne virgülsüz cümleler, 3 tane peş peşe kelimenin arasına "ve" konulunca o stresle soruları anlamak zor geliyor.
az baktm sımdı kafa almyr yemınle bu ne salak sacma dersler yarın turk vergı sıstemı ve denetıme sallamasyon yapacam artk
Benim bölümde kimse yok sanrım :)
hiç çalısamadım girdim matematik cok zordu
diğer sınavlar kolaydı bide acayip saçma sapan şıklar vardı hangisi yanlıstır yada değildir gibi sorularda komik şeyler vardı. sınavlar kolaylasıyor sanrım artık.
yeni bolum neydi senin sekolive?
sabah napcaksak allah yardımcımız olsun...
arkadaşlar işletme aöf nasıl çok mu zor girsem fazla kasmadan bitirilebilir mi? :D sınavları olan arkadaşlara başarılar
zor ya zor bı bıtmedı su okul :(
arkadaşlar işletme aöf nasıl çok mu zor girsem fazla kasmadan bitirilebilir mi? :D sınavları olan arkadaşlara başarılar
isletme disinda yiginla bolum var;
housekeeping - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=4iOh4c3VZ-w)
konaklama isletmeciligi mesela :D
tarih sevenler icin uluslararasi iliskiler falan
isletme disinda yiginla bolum var;
housekeeping - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=4iOh4c3VZ-w)
konaklama isletmeciligi mesela :D
tarih sevenler icin uluslararasi iliskiler falan
abi şuan üniversitede coğrafya okuyorum zaten de konaklama işletmeciliği kadar da kötü bölüm olmasın ya :D normal derslerimi aşırı zorlamadan geçebileceğim bir bölüm yazmayı düşünüyorum da açıktan?
Redfish16V
26-01-2014, 01:03
abi şuan üniversitede coğrafya okuyorum zaten de konaklama işletmeciliği kadar da kötü bölüm olmasın ya :D normal derslerimi aşırı zorlamadan geçebileceğim bir bölüm yazmayı düşünüyorum da açıktan?
mat1-2 az çok iyiyse istatistik-matematik yaparsın.hukuk-işletme ise ezber işi.muhasebe seni zorlayabilir sanırsam :)
valla ilgi alanin neyse ona yönel diyorum israrla sonra kim cikardi lan bu maliyet muhasebesini diye 3. sinifta cinnet gecirme :D veya turk dili kebap diye girenlerin yarisi osmanlicadan sikayetci..
AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ (LİSANS)
FELSEFE
SOSYOLOJİ
TARİH
TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI
İŞLETME FAKÜLTESİ (LİSANS)
İŞLETME
KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ **
İKTİSAT FAKÜLTESİ (LİSANS)
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ
İKTİSAT
KAMU YÖNETİMİ
MALİYE
ULUSLARARASI İLİŞKİLER
iki yillik olanlarda ilgimi ceken;
*Açıköğretim Fakültesi Coğrafi Bilgi Sistemleri
*Açıköğretim Fakültesi Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı
Benim kaç sene öncesinden 2 inci sınıftan kalma 2 dersim var. Şuan sadece o derslerden sınava giriyorum. Bunlarada çan eğrisi var oke ama ortalama olayı geçerli değil sanırım. Sadece toplam 2 ders diye. Umut işte. :D
ikinci donem dersin varsa burdan ozetleri bulabilirsin;
NorFuLL PayLaSıM: Kredili Sistem Ders Notları (http://norful.blogspot.com.tr/p/kredili-sistem-ders-notlar.html)
not: gecen seneki bikac dersin harf notu dagilimi mevcut:
http://i.imgur.com/jl9qSEP.png
http://i.imgur.com/ojujAhk.jpg
aodabasi
26-01-2014, 09:29
Şu finalleri atlatıyım hayırlısıyla ilk bulduğum göbekte dönecem :redspotda
ben sımdı geldım sınavdan fınansal yonetımle yonetımde guncel yaklasımlara gırdım ....ok gıbıydı sorular sınırımden okulu dumana boğdum geldım :D
ben sımdı geldım sınavdan fınansal yonetımle yonetımde guncel yaklasımlara gırdım ....ok gıbıydı sorular sınırımden okulu dumana boğdum geldım :D
Aynen benimde hele finansal yönetim. Matematik sınavınma mı girdik anlamadım. :)
mat1-2 az çok iyiyse istatistik-matematik yaparsın.hukuk-işletme ise ezber işi.muhasebe seni zorlayabilir sanırsam :)
ezber iyi mat2 sıkıntı szöelciyim ben neyse başka bölümlere bakiyim :D
valla ilgi alanin neyse ona yönel diyorum israrla sonra kim cikardi lan bu maliyet muhasebesini diye 3. sinifta cinnet gecirme :D veya turk dili kebap diye girenlerin yarisi osmanlicadan sikayetci..
iki yillik olanlarda ilgimi ceken;
*Açıköğretim Fakültesi Coğrafi Bilgi Sistemleri
*Açıköğretim Fakültesi Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı
türk dili aşırı zor abi osmanlıcadan herkes sıkıntılı ve tarih de aynı şekilde.Coğrafi bilgi sistemlerinin önü çok açık açıköğretimde olduğunu bilmiyordum kendi alanım en azından o tarafa yöneleyim
Jön Türk
26-01-2014, 10:27
Şemsiyeler online galiba :D
İngilizce 3 ten nasıl geçicez biri yardım etsin :D
barakuda26
26-01-2014, 10:33
çok acıdımı arkadaşlar :D
barakuda26
26-01-2014, 10:34
İngilizce 3 ten nasıl geçicez biri yardım etsin :D
ilk sınav kaç ?
çok acıdımı arkadaşlar :D
cokkkk hiç sorma :D
barakuda26
26-01-2014, 10:42
cokkkk hiç sorma :D
Allah başka acı göstermesin :D
SekoLive
26-01-2014, 10:44
yeni bolum neydi senin sekolive?
Saglik kurumlari isletmeciligi tool amca
Saat 2 de denetim ve verginin tecavüz projesi olucak gazamız mübarek olsun dostlarım
Maliyet muhasebesi nasıl bi ders ya soruları bile beynimi kemiriyo :))
dün soruları okuyup anlayıncaya kadar akşam oldu şıklara bakıncada soruları unuttum zaten amk nasıl bi dersse :D :D
yönetim mi yapıoz yoksa muhasebe mi tutuyoz bakkal defteri gibi hesap sormuşlar hımınaa adamın siniri bozan tarzda sorular vardı salakça bi şekilde :)
Onurkk06
26-01-2014, 12:22
dün soruları okuyup anlayıncaya kadar akşam oldu şıklara bakıncada soruları unuttum zaten amk nasıl bi dersse :D :D
Bugunde o finansal yönetim boşluğu doldurdu :))
İngilizce 3 kolaydı aslında birazcık kelime ne anlama geliyo bilince20 soru 10 dakkada bitiyo
yönetim mi yapıoz yoksa muhasebe mi tutuyoz bakkal defteri gibi hesap sormuşlar hımınaa adamın siniri bozan tarzda sorular vardı salakça bi şekilde :)
hıc sorma ıyıce bokunu cıkarmışlar soruların
volkan_gs
26-01-2014, 14:36
Diplomasi tarihi soruları şaka gibiydi hazırlayanlara sorsak kendileri de yapamazdı
By CrAzY
26-01-2014, 14:58
Lanet aöf böyle bi sınav görmedim ben dünde böyleydi berbat ötesi soruyu okurken başı unutulurmu arkadaş problem bendemi anlayamadım ki ön lisansı onur öğrencisi olarak bitirdik aöf de Zıctık .
Herkeze geçmiş olsun arkadaşlar sınavlar bitti şimdi bekleyelim sonuçları bakalım görelim.
ne zaman acıklanırkı uzatmasalarda bızde su stresten kurtulsak
ne salak sacma sınav sıstemı delı ettıler benı ya sacma sorular uzun uzun kafa karısıyor valla bı ara akıl gıttı sagımda solumdakılere bakmaya basladım camdan arabalara fln baktm
Güz dönemi veya akademik yıl sonunda 2,00 genel not ortalamasını sağlayamayan öğrenciye "Akademik Yetersizlik Uyarısı" yapıldığını belirtir.
bu ne şimdi kovuldummu :)
Sınav soruları açıklanmış.aklında kalanlar bakabilir doğru yanlışlarına.
güncelleyelım:D
sınavlar ne zaman açıklanır yaklaşık bir sure verebılıcek varmı?
aynen yaa ne zaman acıklanırkı hergun stres hergun stres bıktım artık...
sınavlar geçti mi yahu :S
ProdriveSTI
31-01-2014, 11:49
Sınav sorularına nerden bakıyoruz yahu.Türk dili dersine bir bakayım. :D
Edit: Baktım iyi gibi fena değil. :D
Yiğit Ş.
31-01-2014, 11:56
sınavlar geçti mi yahu :S
houston we have a problem :D
Subat 15 gibi soyleniyor ama net bir bilgi yok
sonucları neden bu kadar uzatıyolar anlamıyorum
Güz dönemi veya akademik yıl sonunda 2,00 genel not ortalamasını sağlayamayan öğrenciye "Akademik Yetersizlik Uyarısı" yapıldığını belirtir.
bu ne şimdi kovuldummu :)
Genel not ortalaması 2,00 nin altında ise yüksek lisans yapamıyorsunuz.
Yiğit Ş.
31-01-2014, 14:37
düşük harf notu olan dersleri tekrar alıp ortalamanı yüksetlmen gerekiyor
hadi sınavlar açıklansın günceli
hadi sınavlar açıklansın günceli
Yüreğimi ağzıma getirdin güncelii :)
ProdriveSTI
07-02-2014, 15:47
Konuyu hortlatmayın plsss günceli
bn an konuyu gunel gorunce acıklandı sandım varya yuregım agzıma geldı haaa
korkunun ecele faydası yok acıklansında bitsin bu eziyet :D
Arkadaş nasıl korku sarmış bizi tırsıyoruz resmen :D
volkan_gs
07-02-2014, 15:58
gerildim ya la :D
Konuyu görünce irkildim. :D
Butun sinav sonuclarimi yazmistim notlqrimi biliyorum :)
harbi ne zaman aciklanirki yawww
Bene yakin bir zaman sonra bu konunun takipcisi olucam :D
Jön Türk
07-02-2014, 19:48
2013 Başarılı
Bakamıyorum son senem uzamaması lazım :( nasıl bi gerginliktir bu
NakkaSss
07-02-2014, 20:00
Tek ders sınavım Finansal' dan AA yı çakmışım obareeeyyyyyy :D
Bu aöf'te yarıyıl büt var mı :) Daha doğrusu 4. sınıf 2 ders FF gelmiş 2013 başarılı diyor 2.95'de genel ortalama :) Şimdi bu seneye uzadı mı :D
Ben bu sistemi anlayabilmiş değilim şimdi DD olan derslerimi geçmişmi sayılıyorum bilen bir arkadaş bize rehber olsun duacısı olalım :D
http://i.imgur.com/yFaom4N.png
Oh bee SPK - 70 hadi geçmiş olsun
Bu aöf'te yarıyıl büt var mı :) Daha doğrusu 4. sınıf 2 ders FF gelmiş 2013 başarılı diyor 2.95'de genel ortalama :) Şimdi bu seneye uzadı mı :D
FF olanlari seneye tekrar alacaksiniz malesef
FF olanlari seneye tekrar alacaksiniz malesef
Anladım teşekkürler abi :)
Ben bu notlarin duzgun olarak hesaplandigina inanmiyorum.
aynen uzamıs :S
hayrılı olsun sıcmısız ben kasımda askere gide-R
Ben bu notlarin duzgun olarak hesaplandigina inanmiyorum.
ben hıc ınanmıyorum bundada bı kolpalık yoksa namerdim...
bende durum bu
2. dönem hiç ff dersim yoktu kosullu gecerler vardı şimdi not ortalamamı yukselttım acaba direk mezun olurmuyuz olayım be yeter cokl uzattık cok stres topladık
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1782167_10152192800139644_1952056743_n.jpg
fatihcakin
07-02-2014, 20:46
Şimdi DD olan derslerden kaldık mı geçtik mi
ortalaman 2.00 ustuyse gecersın eger 2.00 altındaysa ortalaman seneye tekrar o derslerden gırceksın
Bitti arkadaşlar çok şükür... Ne a.ö.f'ymiş ya ... Darısı sizlerin başına .
Bende de aynıydı. Bu senenin başında a.ö.f çağrı merkezini aradım. Bu dönem genel not ortalamanız 2.00 üzerinde olursa ve FF dersiniz yoksa mezun olursunuz demişlerdi. Sanırım mezun olduk :D
bende durum bu
2. dönem hiç ff dersim yoktu kosullu gecerler vardı şimdi not ortalamamı yukselttım acaba direk mezun olurmuyuz olayım be yeter cokl uzattık cok stres topladık
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1782167_10152192800139644_1952056743_n.jpg
Bende de aynıydı. Bu senenin başında a.ö.f çağrı merkezini aradım. Bu dönem genel not ortalamanız 2.00 üzerinde olursa ve FF dersiniz yoksa mezun olursunuz demişlerdi. Sanırım mezun olduk :D
abi varya sevinmek istemiyorum netleşmeden ama içim ole bi kıpır kıpır olduki valla bu sene aldıgım en güzel en sevindirici haber olur öyleyse eger :D
SekoLive
07-02-2014, 21:15
Matematk ff digerleri iyi ortalama 2,53 keske az calssaymisim yok yere seneye bir ders icin sabah bir sinava daha giricem fazladan en cok buna kizdim
Matematk ff digerleri iyi ortalama 2,53 keske az calssaymisim yok yere seneye bir ders icin sabah bir sinava daha giricem fazladan en cok buna kizdim
FF olmasina ragmen 2.53 cok iyi, FF olan dersi cc yaparsan ortalaman dahada yukselir :rolleyes:
driver_can
07-02-2014, 21:22
7.yarıyıl dönemim genel not ortalamam 1.99 malesef yanında tekrar yazıyor nolucak güz döeminde ders alamayacak mıyım?uzadı mı okul yani
Redfish16V
07-02-2014, 21:22
2 tane dd'i görünce bi panikledim :D dönem ortalamam 1.90 ama genel ortalama 2.75 :D azıcık salmaya gelmiyor bu aöf :D
driver_can
07-02-2014, 21:32
Bilgi verebilecek olan var mı arkadaşlar?
7.yarıyıl dönemim genel not ortalamam 1.99 malesef yanında tekrar yazıyor nolucak güz döeminde ders alamayacak mıyım?uzadı mı okul yani
evet malesef uzamis; ikinci donem notlariniz yuksek tutmaniz sart
driver_can
07-02-2014, 21:37
İkinci dönemden ders alamayacak mıyım şimdi ben ortalamam 2.00 olsa önümüzdeki dönem alttan dersim olmasa bitmiyor mu
bıktım artık bu aof den en ıyısı gıtmek olucak benım ıcın :)
Emre Akçay
07-02-2014, 21:37
Yav benim 8 dersim vardı Adalet'ten. İlk senem. 3 dersi direk geçmişim. 4 dersim ortalamaya kalmış. 1 dersim de FF gelmiş. Ortalamam ise 1,72.
Şimdiii ikinci dönem ortalamayı 2.0 'a yükselttiğimde ortalamaya kalan 4 dersi geçmiş oluyorum. Peki FF olan dersi seneye alttan alabiliyor muyum? Kredi felan yetiyor mu bunu bilmiyorum. Var mıdır bilen. :)
İkinci dönemden ders alamayacak mıyım şimdi ben ortalamam 2.00 olsa önümüzdeki dönem alttan dersim olmasa bitmiyor mu
ders alırsın ama ortalaman 2 ve uzerı olması lazım
ProdriveSTI
07-02-2014, 21:41
genel not ortalamam 2.260 diyor iyimi kötümü beyler :D
ama notlar çok kötü BB-CC-DD var gerisi FF hep ulan çalışsaydım keşke :(
TolgaEsentepe
07-02-2014, 21:42
o kadar ağladın nası 2.260 notları göstersene :D
driver_can
07-02-2014, 21:44
ders alırsın ama ortalaman 2 ve uzerı olması lazım
Zaten şuan 1.99 nasıl bi ortalamaysa hepsînden dc ve üzeri alsam genel ortalamada 2nin üstüne çıksa bitmiyor mu nasıl uzamış oluyor peki?
ProdriveSTI
07-02-2014, 21:45
o kadar ağladın nası 2.260 notları göstersene :D
Keşke az bişey çalışsaydım yahu nasıl pişmanlık yaşıyorum :( Yine uzadı :(
http://sv171.piclect.com/f481504f084cb4dd17994f4a67e03321/f8f28c1cb/o/14/02/07/untitled-1.jpg
OnurÖzden
07-02-2014, 21:48
2,840 iyi mi öbür dönem bakmasam geçebilir miyim :D
SekoLive
07-02-2014, 22:01
FF olmasina ragmen 2.53 cok iyi, FF olan dersi cc yaparsan ortalaman dahada yukselir :rolleyes:
Ins seneye bi cc yaparim o dersi matematik cok gereksiz geldi bana hayat boyu nezaman xy girdi konulara ozaman bitti matematik :) sanki alsverisde gunluk hayatta xy ile is mi yapıyoruz:)
Redfish16V
07-02-2014, 22:02
genel not ortalamam 2.260 diyor iyimi kötümü beyler :D
ama notlar çok kötü BB-CC-DD var gerisi FF hep ulan çalışsaydım keşke :(
FF'ler altdan gelir ama 2.26 başarılı dediği için geçersiniz diye biliyorum abi :)
Zaten şuan 1.99 nasıl bi ortalamaysa hepsînden dc ve üzeri alsam genel ortalamada 2nin üstüne çıksa bitmiyor mu nasıl uzamış oluyor peki?
genel not ortalaman 1.99 oldugu icin tekrar durumundasin zaten ikinci donem hic FF olmadan CC ve ustunde notlar almazsaniz tekrar akademik yetersizlik uyarisi gelir;
notlar aciklandiktan bikac gun sonra buro hizmetleri sayfasindan almaniz gereken derslerin listesini kontrol edin bence
zafer_0403
07-02-2014, 22:03
Hocam senin sorduğun soruyu bende merak ediyorum. Benimde not ortalamam 1.910 CD VE DD olan derslerim var. İkinci dönem not ortalamam 2.00 üzerinde olur ise bu dönemde CD ve DD aldığım dersleri'de geçiyorum diye düşünüyorum cevap veren olursa çok sok sevinirim.
Bu arada durum tekrar yazıyor.
ProdriveSTI
07-02-2014, 22:16
FF'ler altdan gelir ama 2.26 başarılı dediği için geçersiniz diye biliyorum abi :)
Teşekkürler kardeşim umarım. :)
@tool
Abi ben ne yapacağım.Şimdilik yarım dönem uzadı demi ? :(
TolgaEsentepe
07-02-2014, 22:18
uzadı uzadı o ff leri seve seve geçeceksin :)
8Tane dersten donemsonu işlemleri ve ticaret hukuki ff :( kalani iyi. Bu ikisinin yakacagi belliydi
ProdriveSTI
07-02-2014, 22:19
uzadı uzadı o ff leri seve seve geçeceksin :)
:hehe: bizden bi b*k olmaz hıaa... :D
edit : sen ne yaptın
Onurkk06
07-02-2014, 22:21
201U FİNANSAL YÖNETİM I 5.0 65.000 - - - - - - 45.000 51.000 BB
İNG301U İNGİLİZCE I 3.0 65.000 - - - - - - 70.000 68.500 BB
İŞL207U DÖNEMSONU İŞLEMLERİ 4.0 30.000 - - - - - - 35.000 33.500 DC
İŞL301U ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK 4.0 40.000 - - - - - - 45.000 43.500 CD
İŞL303U ÜRETİM YÖNETİMİ 5.0 50.000 - - - - - - 50.000 50.000 CB
İŞL305U YÖNETİMDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR 4.0 45.000 - - - - - - 45.000 45.000 CB
MUH301U MALİYET MUHASEBESİ 4.0 25.000 - - - - - - 45.000 39.000 DC
PZL103U PAZARLAMA YÖNETİMİ 5.0 75.000 - - - - - - 75.000 75.000 AA
Wallahi tüm derslere toplam 1 saat anca bakmışmdır sonuç beni çok sevindirdi
volkan_gs
07-02-2014, 22:23
Hocam senin sorduğun soruyu bende merak ediyorum. Benimde not ortalamam 1.910 CD VE DD olan derslerim var. İkinci dönem not ortalamam 2.00 üzerinde olur ise bu dönemde CD ve DD aldığım dersleri'de geçiyorum diye düşünüyorum cevap veren olursa çok sok sevinirim.
Bu arada durum tekrar yazıyor.
Durum tekrar yazıyorsa muhtemelen önceki dönem yani geçen yılın ikinci döneminde uyarı yazıyordur. Bu dönem 2.00 üzerine çıksaydınız geçtiğimiz dönem ve bu dönem CC altı olanları geçmiş sayılacaktınız.
Mevcut durumda, geçen dönem ve bu dönem CC altı olanları tekrar almalısınız önümüzdeki dönem ve sonraki yılın ilk döneminde.
aynen diger donem ortalamayi gecemesseniz o derslerdende kalirsiniz
Ben bu sistemi anlayabilmiş değilim şimdi DD olan derslerimi geçmişmi sayılıyorum bilen bir arkadaş bize rehber olsun duacısı olalım :D
Arkadaşlar şu benim duruma açıklık getirebilecek olan varmı ?
HellRot06
07-02-2014, 22:35
Hiç çalışmadan bu kadar oldu :D :D :D
http://i.hizliresim.com/wOyEmz.jpg (http://hizliresim.com/wOyEmz)
Edit:Bilgileri gizledim.
2.91 ortalama ile başarılı yazıyor hiç zayıfım olmuyor dimi o zaman :) kırıksız 6. döneme geçtik mi :)
volkan_gs
07-02-2014, 22:48
Evet geçmişsiniz, yalnız geçen yılın ikinci döneminde CC altı olanları önümüzdeki dönem yine almanız gerekiyor.
(Geçen yılın ilk döneminde CC altı olanları bu dönem aldığınızı varsayıyorum)
volkan_gs
07-02-2014, 22:55
Yav benim 8 dersim vardı Adalet'ten. İlk senem. 3 dersi direk geçmişim. 4 dersim ortalamaya kalmış. 1 dersim de FF gelmiş. Ortalamam ise 1,72.
Şimdiii ikinci dönem ortalamayı 2.0 'a yükselttiğimde ortalamaya kalan 4 dersi geçmiş oluyorum. Peki FF olan dersi seneye alttan alabiliyor muyum? Kredi felan yetiyor mu bunu bilmiyorum. Var mıdır bilen. :)
Alabilirsiniz tabi, 45 krediye kadar alınabiliyor. Normal dönem dersleri 30 kredi tutuyor yanlış hatırlamıyorsam.
5 dersim var ve icinden sadece biri FF ama not ortalamam 2.21ve basarili ysziyor
Simdi ben bu ff ide vermis sayilirmiyim
Dctrlprn
07-02-2014, 22:56
Allahını seven benimkinde de durumu özetlesin, napmışım şimdi ben :D daha ilk senem :D
http://i62.tinypic.com/5aktow.jpg
Emre Akçay
07-02-2014, 22:57
Alabilirsiniz tabi, 45 krediye kadar alınabiliyor. Normal dönem dersleri 30 kredi tutuyor yanlış hatırlamıyorsam.
Çok sağolasın vala bu iyi oldu. :)
5 dersim var ve icinden sadece biri FF ama not ortalamam 2.21ve basarili ysziyor
Simdi ben bu ff ide vermis sayilirmiyim
donem ortalaman 4 bile olsa FF alinacak baskan :D
volkan_gs
07-02-2014, 23:00
Allahını seven benimkinde de durumu özetlesin, napmışım şimdi ben :D daha ilk senem :D
İkinci dönem ortalamanızı 2.00 üzerine çıkarmazsanız hem bu dönem hem ikinci dönem CC altı olan notları seneye tekrar almanız gerekir.
Çok sağolasın vala bu iyi oldu. :)
Rica ederim :)
Dctrlprn
07-02-2014, 23:03
İkinci dönem ortalamanızı 2.00 üzerine çıkarmazsanız hem bu dönem hem ikinci dönem CC altı olan notları seneye tekrar almanız gerekir
Peki ikinci dönem 2.00 nin üzerine çıkarsam 3. döneme hiç alttan ders bırakmadan geçmiş oluyorum öyle değilmi :D
volkan_gs
07-02-2014, 23:06
Peki ikinci dönem 2.00 nin üzerine çıkarsam 3. döneme hiç alttan ders bırakmadan geçmiş oluyorum öyle değilmi :D
İkinci dönem DD altında ders olmazsa evet. DD altı her şartta kalıyor çünkü.
TolgaEsentepe
07-02-2014, 23:10
:hehe: bizden bi b*k olmaz hıaa... :D
edit : sen ne yaptın
7 dersten bir tanesini vermişim 2 ff var diğerleri cd.. gelecek dönem ortalama kurtarırsa (hahahahahha) bu dönemden 2 dersle bitecek aöf hayatım seneye :D
Dctrlprn
07-02-2014, 23:13
İkinci dönem DD altında ders olmazsa evet. DD altı her şartta kalıyor çünkü.
Teşekkürler hocam :D
ProdriveSTI
7 dersten bir tanesini vermişim 2 ff var diğerleri cd.. gelecek dönem ortalama kurtarırsa (hahahahahha) bu dönemden 2 dersle bitecek aöf hayatım seneye :D
Hayırlısı. :D Burda en son ikimiz bitireceğiz galiba. :D
volkan_gs
bende durum bu
Geçen dönem CC altı ders varsa, önümüzdeki dönem o dersleri tekrar almanız gerekli.
Ama mezuniyetle alakalı ayrı bir durum varsa bilemiyorum, telefonla konuşan arkadaşın dediği doğrudur inşallah.
Akademik yetersizlik uyarısı alan öğrencinin, bir sonraki dönemin sonundaki Genel Not Ortalamasının en az 2,00 olması gerekir. Bu koşulu yerine getiremeyen öğrenci, kayıt yenilediği takip eden ilk dönem, son iki dönemde CC’nin altında not aldığı dersleri tekrar etmek suretiyle Genel Not Ortalamasını en az 2,00’ye yükseltmek zorundadır.
Teşekkürler hocam :D
allaha çok şükür ff gelmemiş 2.döneme pazar günü başlıyorum 2.30 yapmam lazım ortalamayı dc ler kurtulsun
ben bişey anlamadım anlayan varmıdır komple tekrardan bütün derslerimi alıcam ben
http://i61.tinypic.com/107pgfd.jpg
ben bişey anlamadım anlayan varmıdır komple tekrardan bütün derslerimi alıcam ben
http://i61.tinypic.com/107pgfd.jpg
dıger donem not ortalaman 2. ve uzerı olmassa dd cd dc derslerın hepsını tekrar alıcaksın 2.0 uzerı olursa sadece ff olan dersı tekrar alıcaksın :)
Geçen dönem CC altı ders varsa, önümüzdeki dönem o dersleri tekrar almanız gerekli.
Ama mezuniyetle alakalı ayrı bir durum varsa bilemiyorum, telefonla konuşan arkadaşın dediği doğrudur inşallah.
Akademik yetersizlik uyarısı alan öğrencinin, bir sonraki dönemin sonundaki Genel Not Ortalamasının en az 2,00 olması gerekir. Bu koşulu yerine getiremeyen öğrenci, kayıt yenilediği takip eden ilk dönem, son iki dönemde CC’nin altında not aldığı dersleri tekrar etmek suretiyle Genel Not Ortalamasını en az 2,00’ye yükseltmek zorundadır.
hocam yanlışınız var bildigim kadarıyla arkadasın geçen seneden ff i yoksa cc ff arasındaki dersleri genel not ortalaması 2nin üzerinde oldugu için geçmiş sayılıyor
dıger donem not ortalaman 2. ve uzerı olmassa dd cd dc derslerın hepsını tekrar alıcaksın 2.0 uzerı olursa sadece ff olan dersı tekrar alıcaksın :)
o zaman desene bu dönem yardırmak gerek :)
o zaman desene bu dönem yardırmak gerek :)
aynen kardeş :)
beyler konuya artık veda ediyorum ben sonunda mezun oldum :D
biliyorum berbat ötesi :D
bu derslerden geçmek, yani seneye alttan almamak için ikinci dönem kaç ortalama almak gerekir? veya ikinci dönem aldığım yüksek ortalama şuanki zayıf dersleri siler mi?
http://i.hizliresim.com/eNO1Ng.jpg
bende veda edıyorum artık cıktı benden bu aof...
volkan_gs
08-02-2014, 00:51
hocam yanlışınız var bildigim kadarıyla arkadasın geçen seneden ff i yoksa cc ff arasındaki dersleri genel not ortalaması 2nin üzerinde oldugu için geçmiş sayılıyor
Ben yönetmelikten alıntı yaptığım kısmı böyle yorumladım. Daha önce uyarı-tekrar-başarılı sıralamasını yaşamış biri kesin cevabı yazar.
İkinci dönemki dersleri de tekrar etmek zorunda mı diye, benim bildiğim ve anladığım son iki dönem derslerinin alınması gerekli.
, son iki dönemde CC’nin altında not aldığı dersleri tekrar etmek suretiyle Genel Not Ortalamasını en az 2,00’ye yükseltmek zorundadır
İlk dönemi tekrar edip 2.00 a yükselince ikinci dönemi almasına gerek kalmıyor diyorsunuz siz sanırım.
Kimseyi boşu boşuna ümitlendirmek istemem ama bana söylenen bu şekilde Çağrı merkezini aradım kimlik numaramı verdim bilgisayardan baktılar geçen dönem genel not ortalamam 1.95 ile kaldım dedim hiç "ff" dersim yok dedim eğer bu dönem "2.00" genel not ortalamasının üstüne çıkarsam bu yarı dönemde, geçen senenin döneminden sorumlu geçtiğim halde mezun olurmuyum dedim.Evet olursunuz dediler.''CC'' ve altı "dd" gibi dersim de vardı ortamanın 1.95 geldiği dönemden.İnşallah mezunuzdur.Pazartesi tekrar arıyacagım a.ö.f'yi içime kurt düştü.
Ben yönetmelikten alıntı yaptığım kısmı böyle yorumladım. Daha önce uyarı-tekrar-başarılı sıralamasını yaşamış biri kesin cevabı yazar.
İkinci dönemki dersleri de tekrar etmek zorunda mı diye, benim bildiğim ve anladığım son iki dönem derslerinin alınması gerekli.
, son iki dönemde CC’nin altında not aldığı dersleri tekrar etmek suretiyle Genel Not Ortalamasını en az 2,00’ye yükseltmek zorundadır
İlk dönemi tekrar edip 2.00 a yükselince ikinci dönemi almasına gerek kalmıyor diyorsunuz siz sanırım.
Durum tekrar yazıyorsa muhtemelen önceki dönem yani geçen yılın ikinci döneminde uyarı yazıyordur. Bu dönem 2.00 üzerine çıksaydınız geçtiğimiz dönem ve bu dönem CC altı olanları geçmiş sayılacaktınız.
Mevcut durumda, geçen dönem ve bu dönem CC altı olanları tekrar almalısınız önümüzdeki dönem ve sonraki yılın ilk döneminde.
abi varya sevinmek istemiyorum netleşmeden ama içim ole bi kıpır kıpır olduki valla bu sene aldıgım en güzel en sevindirici haber olur öyleyse eger :D
Aydın22B
08-02-2014, 05:30
1.
Önlisans Ve Lisans Programlarında Mezuniyet
Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakü
ltelerine kayıtlı öğrencilerin mezun olabilmeleri için önlisans programlarında 120 ECTS kredilik, lisans programlarında 240 ECTS kredilik ders
alıp, tüm dersleri başarı ile tamamlayan FF, YZ, DZ notu olmayan, GNO’sı en az 2.00
olan ve diğer yükümlülükleri
yerine getiren öğrenciler mezun olabilirler. Bu kredilerin
altında eksik kredi ile mezun olunamaz.
Bütün dersleri başarmış FF, YZ ve DZ notu olmayan ancak, GNO 2.00’ın altında kalan
öğrencilerin, mezun olabilmeleri için CC’nin altında not aldığı dersleri tekrar etmek suretiyle GNO’nı 2.00’ye yükseltmeleri gerekmektedir. Bu durumda olan öğrenciler, ilgili dönemde kayıt yenileterek CC’nin altında not aldığı dersleri tekrar eder ve GNO’nı 2.00 veya üstüne çıkartırsa mezun olabilirler
Aydın22B
08-02-2014, 05:44
http://www.alfa.com.tr/Klavuzlar/AOF_Donemlik-Kredili-Sistem-Kilavuzu.pdf
http://i58.tinypic.com/6s8l7s.jpg
Arkadaslar ben de bu sene yeni başlayanlardanım.
Şimdi yukarıda yazılanları okuduktan sonra; FF olan dersten her türlü kalmışım,
DC olan derslerde eğer ikinci dönem not ortalamam 2.00 altında olursa kaldığımı anladım.
BB, CC, BC ler her türlü geçmişim. bu yazdıklarım doğru mu acaba?
Bilen arkadaşlar yanıtlarsa çok memnun olucam.
mezun olan arkadaşlarda mezun diye yazıyormuş, benim 2. dönemden dersim kalmamıştı, ilk dönemden tek dersim kalmıştı fakat durum'da başarılı yazıyor sadece mezun muyum değil miyim anlamadım ben şimdi, anlayan biri var mı?
http://i.hizliresim.com/xV3DrB.png (http://hizliresim.com/xV3DrB)
Arkadaslar ben de bu sene yeni başlayanlardanım.
Şimdi yukarıda yazılanları okuduktan sonra; FF olan dersten her türlü kalmışım,
DC olan derslerde eğer ikinci dönem not ortalamam 2.00 altında olursa kaldığımı anladım.
BB, CC, BC ler her türlü geçmişim. bu yazdıklarım doğru mu acaba?
Bilen arkadaşlar yanıtlarsa çok memnun olucam.
doğru anlamışsın. not ortalamanı yüksek tutmaya çalış.
http://i.hizliresim.com/xByz59.jpg
FF ile DC kalmış oluyor dimi şimdi.. CB dersi geçmiş sayılıyorum?
SekoLive
08-02-2014, 08:28
http://i.hizliresim.com/xByz59.jpg
FF ile DC kalmış oluyor dimi şimdi.. CB dersi geçmiş sayılıyorum?
hasan görüntüyü yasaklı oldugundan göremedm dönem ortalaman 2.00 üstü ise sadece ff eğer 2.00 altı ise ff ve dc kaldı