Orijinalini görmek için tıklayınız : Açıköğretim AÖF Konusu
Cankaraca
18-09-2014, 21:32
Bence öğrenci belgesi ile tecil ettirmen daha iyi
Eyvallah , peki 2 yıllık aöf bölümü mezunuyum. İkinci üni mi yoksa lisans tamamlama olarak mı kayıt olucaz ? Ben ikinci üni olarak biliyordum ama 1.yarıyıldan başlar eğitim diyor :soru:
Redfish16V
19-09-2014, 09:35
Eyvallah , peki 2 yıllık aöf bölümü mezunuyum. İkinci üni mi yoksa lisans tamamlama olarak mı kayıt olucaz ? Ben ikinci üni olarak biliyordum ama 1.yarıyıldan başlar eğitim diyor :soru:
kesin bilmiyorum ama lisans tamamlama olması lazım.yani 2'den 4'e tamamlayacaksın,hani başka okul okurken geçsen felan 2.üni olarak geçerdin.şahsen böyle bir mantık yürüttüm :) ama net öğrenirsem yazarım yine :)
Cankaraca
19-09-2014, 15:56
kesin bilmiyorum ama lisans tamamlama olması lazım.yani 2'den 4'e tamamlayacaksın,hani başka okul okurken geçsen felan 2.üni olarak geçerdin.şahsen böyle bir mantık yürüttüm :) ama net öğrenirsem yazarım yine :)
Sağolasın ilgin için :) Bugün büroya gittim ordaki bayan dikey geçiş olarak kayıt olcaksın dedi şaşırdım ama netteki duyuru bölümünü detaylı okuyunca kapı oraya çıkıyor :)
Ders seçimi yaptım parayı internetten falan yatırabiliyomuyuz ya illa bankamatik falan uğraşmak mı lazım
ders seçimini nerden yapıcaz beyler,normal girdim aöf sayfama çıkmadı
ders seçimini nerden yapıcaz beyler,normal girdim aöf sayfama çıkmadı
https://kayit.anadolu.edu.tr/tr/BasvuruYeni/BasvuruAnaSayfa.aspx
kayıt yenilemeden giriş yap çıkıyor zaten
Alt sınıftan tek dersim var, sonraki dönemden ders alamıyor muyum? :soru:
ek-c2 belgesi askerlik şubenize öğrenim durumuyla ilgili bilgi veren belgedir;
üniversitenin dönemlik yapılması gereken ve sizin öğrenci olduğunuzu bildiren belgenin sizin götürmenizi tavsiye etmişler; buda hali hazırda öğrenci olduğunuzu göstermek için gereklidir. benzer bir durum benim de başıma gelmişti tamamen karışıklık olmasın diye yazılmış bir mesaj bu.
Alt sınıftan tek dersim var, sonraki dönemden ders alamıyor muyum? :soru:
Güz dönem derslerini güz döneminde, bahar döneminin derslerini bahar döneminde alabilirsiniz..
Kartı gönderdim arkadaşla bondrol yapıştırsınlar diye. Kasım 7de yenilenecek zaten diyip yapıştırmamışlar. ama Onun karta yapıştırmışlar anlamadım. Benim bir sezon atlamıştım bandrol için o yüzden tek yerim boş, Ama hepsini yapıştırmış olsaydım 4 hanede dolmuş olacaktı etkisi olurmu?
arkadaş tüm derslerimi verdiğim ve mezun olmam gerekirken ekstradan 4 ders daha kilitlediler. ben bunları vermiştim amk
Türk Dili 1
Genel Matematik
Muhasebe Denetimi
Envanter ve Bilanço
SekoLive
25-09-2014, 09:26
arkadaş tüm derslerimi verdiğim ve mezun olmam gerekirken ekstradan 4 ders daha kilitlediler. ben bunları vermiştim amk
Türk Dili 1
Genel Matematik
Muhasebe Denetimi
Envanter ve Bilanço
abi muhafiyetle silinen dersler vardı sana nasıl eklenmis fazladan ders :)
hatta türk dili 1 kaldırıldı diye biliyorum verdiğine eminmisin? eminsen 444 10 26 ara durumu anlat abi geç olmadan
seko türk dili 1i hiç görmemişim ama 2 sini görmüş ve geçmişim
genel matematiği 2012-2013 de vermişim diğerleri yok zaten
amk onların yaptırdım kaydımı tekrar harcımı yatırdım bu dönem sırf inadımdan çalışacam :)
anılayvaz
25-09-2014, 09:38
Harç yatırma işleminin son günü ne zaman bilgisi olan var mı ?
Kutluhan
25-09-2014, 09:40
4 yıllık üniversite bitti benim diplomayıda aldım, sınavsız bir şekilde aöf kayıd yaptırma şansım var mı ? birde askerlik işine nasıl bir etkisi olacak.
Geçen bahar dönemi harcı yatırılmayan kayıt dondurulmuş gözüküyor. Bunu tekrar aktif etmek için kişinin sadece harcını yatırması ardından internet üzerinden yine derslerini mi seçmesi gerekir?
SekoLive
25-09-2014, 10:18
seko türk dili 1i hiç görmemişim ama 2 sini görmüş ve geçmişim
genel matematiği 2012-2013 de vermişim diğerleri yok zaten
amk onların yaptırdım kaydımı tekrar harcımı yatırdım bu dönem sırf inadımdan çalışacam :)
1i görmeden 2 yi nasl görüp geçmssn :D deseydn bu işde sizce bi gariplik yokmu?
az calssan yeter abi can eğrisi cok faydalı oldu
Güz dönem derslerini güz döneminde, bahar döneminin derslerini bahar döneminde alabilirsiniz..
Ben bir sonraki yılın güz döneminin derslerini alabilirdim bu mantıkla ama sadece kendi sınıfıma (3) ait kalan dersleri seçebildim ders alırken.
4. sınıfın güz dönemi derslerini ekleyemedim ?
Şu karta bandrol yapıştırma olayının belli bi günü var mı istediğimiz zaman gidebiliyomuyuz
coastguard
25-09-2014, 11:55
Hanımlar
Bu mazeretli ders ekleme nanesinden kredi üstünde fazladan veyahut üst sınıftan ekstra ders alabilen var mı?
Ben bir sonraki yılın güz döneminin derslerini alabilirdim bu mantıkla ama sadece kendi sınıfıma (3) ait kalan dersleri seçebildim ders alırken.
4. sınıfın güz dönemi derslerini ekleyemedim ?
Anladığım kadarıyla siz şuan 3. sınıfsınız.. 3'ün derslerini aldınız problem yok. Eğer 2.sınıftan 1 dersiniz dahi varsa, krediniz yetse bile 4.sınıftan ders alamazsınız
emre_277
25-09-2014, 15:54
bende ufaktan bişey sorucam. Lojistik okuyorum. 2.sınıftan bazı derslerim kaldı.Kasımda askere gidicem.Herhangi bir işlem yapmam gerekiyormu ( kayıt dondurma vs ) yoksa gerek yok mu ? Askerden geldiğimde yeniden kayıt yaptırarak devam edebilirmiyim ?
ProdriveSTI
25-09-2014, 16:54
Bu sene hangi yayınlardan çalışacaksınız beyler.Murat eğitimin geçen seneden aldığım ve hiç açmadığım kitapları duruyor halen.Onlara çalışayım mı yoksa bir de karacan'da soru kitapçıkları alıyım mı ?
Redfish16V
25-09-2014, 18:54
Murat'ın kitaplara yine zamn gelmiş ama bu senede muratdan devam..
Geçen dönem 10 dersim vardı.. 3 ders için murat'ın kursuna yazıldım kalan dersler içinde vize ve finale yakın zamanlarda test soru çözümü kitapçık satıyorlar 2-5TL arasında ciddi anlamda faydalı oldu 9derstende geçtim çok şükür.. Bu dönemde aynısını yapıcam.. İmkanı olan varsa vize ve finalden önce bi kursa uğrayıp o test dergilerinden alsınlar
Bu sene kayıt yenilemeyi düşünmüyorum kaydım silinir mi, veya herhangi bir borç yüklenir mi bana yoksa seneye kaldığım sınıftan aynı şekilde devam edebilir miyim parayı yatırınca?
Anladığım kadarıyla siz şuan 3. sınıfsınız.. 3'ün derslerini aldınız problem yok. Eğer 2.sınıftan 1 dersiniz dahi varsa, krediniz yetse bile 4.sınıftan ders alamazsınız
Haybeye kaldım dersten, yarım dönem kaybettim :(
Cankaraca
26-09-2014, 16:43
Bu sene hangi yayınlardan çalışacaksınız beyler.Murat eğitimin geçen seneden aldığım ve hiç açmadığım kitapları duruyor halen.Onlara çalışayım mı yoksa bir de karacan'da soru kitapçıkları alıyım mı ?
Bende geçen sene murat eğitimin kitabını almıştım hiç bakmadım. Sadece geçen sene çıkmış soru kitapçığı ve aöf nin kendi kitaplarına çalışarak mezun oldum
Şu karta bandrol yapıştırma olayının belli bi günü var mı istediğimiz zaman gidebiliyomuyuz
istediğiniz zaman alabilirsiniz.
emre_277
27-09-2014, 00:13
bende ufaktan bişey sorucam. Lojistik okuyorum. 2.sınıftan bazı derslerim kaldı.Kasımda askere gidicem.Herhangi bir işlem yapmam gerekiyormu ( kayıt dondurma vs ) yoksa gerek yok mu ? Askerden geldiğimde yeniden kayıt yaptırarak devam edebilirmiyim ?
Bi yardım eli lazım 😞
myo mezunuyum,fark ders ile başlıcam bölüm gereği hangi bölümü seçmeliyim.Otomotiv okudum Servis,Satış danışmanı gibi pozisyonlar için veya serviste yükselebilmek için hangi bölüm daha uygun ve kolay olur fikir verebilirmisiniz ?
İKTİSAT
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ
KAMU YÖNETİMİ
MALİYE
ULUSLARARASI İLİŞKİLER
İŞLETME
KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ
myo mezunuyum,fark ders ile başlıcam bölüm gereği hangi bölümü seçmeliyim.Otomotiv okudum Servis,Satış danışmanı gibi pozisyonlar için veya serviste yükselebilmek için hangi bölüm daha uygun ve kolay olur fikir verebilirmisiniz ?
İKTİSAT
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ
KAMU YÖNETİMİ
MALİYE
ULUSLARARASI İLİŞKİLER
İŞLETME
KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ
İŞLETME senin için mantıklı gözüken ;)
İŞLETME senin için mantıklı gözüken ;)
sağol abi,bende öyle okudum netten ama çalışma ekonomiside fena değilmiş :D
sağol abi,bende öyle okudum netten ama çalışma ekonomiside fena değilmiş :D
işletme herkes onu okuyor farkındalık yarat farklı bir bölüm tercih et derim. Uİ ve Çeko'da güzeldir.
maksat biraz katkı sağlaması ilerde müdür olabilmek için vs.. çokta zorlamıcak bişey olması lazım açıktan okumak biraz laylaylom tarzı olduğu için..
maksat biraz katkı sağlaması ilerde müdür olabilmek için vs.. çokta zorlamıcak bişey olması lazım açıktan okumak biraz laylaylom tarzı olduğu için..
hea o zaman haklısın. ama zaten laylaylom okuyacaksan ve zaman kısıtlaman yok ise yine farklı okumanda bişey olmaz. çünkü bende dahil çok var brocan.
istediğiniz zaman alabilirsiniz.
Teşekkürler
Abilerim arkadaşlarım aöf veya askerlik şubesine gitmeme gerek kalmasın diye bir durumumu izah edicem.2015 şubat ayında askere gitmeyi düşünüyorum,normalde tecilliydim ancak aöfün göndermiş olduğu kayıt yenileme mesajını görmemişim kayıt yenileme yapamadım.Kasım ayında kaldırcaktım tecilimi askere şubatta gitmek için,bu durumda asker kaçağı gözükür müyüm veya kasım ayında beni askere alabilirler mi ?
Abilerim arkadaşlarım aöf veya askerlik şubesine gitmeme gerek kalmasın diye bir durumumu izah edicem.2015 şubat ayında askere gitmeyi düşünüyorum,normalde tecilliydim ancak aöfün göndermiş olduğu kayıt yenileme mesajını görmemişim kayıt yenileme yapamadım.Kasım ayında kaldırcaktım tecilimi askere şubatta gitmek için,bu durumda asker kaçağı gözükür müyüm veya kasım ayında beni askere alabilirler mi ?
E devletten tecil tarihine bak, o tarihe kadar sorun olmaz. Sonrasında eğer muayene olduysan kaçak, muayane olmadıysan bakaya duruma düşersin
SerkanKurt
29-09-2014, 15:23
bandrol yapıştırmasak sınavda sorun çıkarırlarmı acaba? üşeniyorum şimdi şubeye gitmeye
SekoLive
29-09-2014, 15:25
bandrol yapıştırmasak sınavda sorun çıkarırlarmı acaba? üşeniyorum şimdi şubeye gitmeye
sorun cıkanı görmüştüm.
okuldaki en yetkili sınav görevlisi iyi insandı insiyatifle devam ettirmişti.
bence ihmal etme
E devletten tecil tarihine bak, o tarihe kadar sorun olmaz. Sonrasında eğer muayene olduysan kaçak, muayane olmadıysan bakaya duruma düşersin
Edevletten tecil tarihi görülebiliyor mu? Benim kimlik bilgilerimden başka bisey yazmıyor :/
Şuanda Açık öğretime kayıt yaptırıcam ama işlemlerde ilerlerken Mezuniyet Alanı kısmında Grafik Tasarım bölümünü göremedim Hangi bölüm üzerinden geçiş yapıcam? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi Teşekkür ederim.
arkadaşlar dgs ile başvuru yapıcam 3ten devam için işletme veya uluslarası ilişkiler bölümünü düşünüyorum kimse sorsam işletme daha iyidir dedi çıkmış sorusudur vs. gibisinden uluslarası ilişkiler zorlayabilir dediler fazla mezunu yok dendi sizce ne yapmalı işletmenin sayısalları çoook zor değildir heralde ? işletme mi tercih etmeli ?
arkadaşlar dgs ile başvuru yapıcam 3ten devam için işletme veya uluslarası ilişkiler bölümünü düşünüyorum kimse sorsam işletme daha iyidir dedi çıkmış sorusudur vs. gibisinden uluslarası ilişkiler zorlayabilir dediler fazla mezunu yok dendi sizce ne yapmalı işletmenin sayısalları çoook zor değildir heralde ? işletme mi tercih etmeli ?
aynı durumdaydım bugün işletmeye kayıt oldum..maksat lisans bölümünden mezun olalım bi yararı dokunsun
beyler ALES basvurulari icin yarin son gün!
özel okulun birinde uzaktan egitim yüksek lisans yapsak tecili uzatıyomu ? kesin bilgisi olan varmı bu konu hakkında
Evet uzatır sonuçta okuduğunuza dair elinizde öğrenci belgesi olacak.
açıköğretime kaydolmadan önce diplomamla tecil ettirdim askerliği şimdi açıköğretimden ögrenci belgesi alıp daha ileri bir tarihe tecil edebilme şansımız var mıdır ?
SekoLive
13-10-2014, 10:50
açıköğretime kaydolmadan önce diplomamla tecil ettirdim askerliği şimdi açıköğretimden ögrenci belgesi alıp daha ileri bir tarihe tecil edebilme şansımız var mıdır ?
öğrenci isen zaten tecil devam ediyordur? 29a kadar öğrenci kaldıgın sürece tecil otomatik olarak yenileniyordu.
Bildiğim kadarı ile okul için erteletiğinizi tekrar bildirmeniz gerekiyor. Tecil ettirdiğiniz tarih yaklaştıysa uzatırlar. Tecil tarihinizi geçirmeden gidip tecil ettirmenizde fayda var. Eğer değişmediyse 30 yaşına kadar okul bitmezse tecil ettirebiliyorsunuz.
öğrenci isen zaten tecil devam ediyordur? 29a kadar öğrenci kaldıgın sürece tecil otomatik olarak yenileniyordu.
Otomatik yenilemiyor bende öyle sanıyordum. İş için belge gerekti almaya gittim tecilim bitmiş şubedeki kadın beni biraz korkuttu ama sonra sıkıntısız tecil ettiler :)
sky clio
13-10-2014, 14:02
Ben ikinci üniversite için başvurdum. Normalde biyomedikal mühendisliği mezunuyum İşletme seçtim. Bir kaç dersten muaf saydılar ama matematikten saymadılar. Bu genel bir durum mu yoksa dilekçe ile başvurursam muaf sayarlar mı? Bir diğer sorum ise ben yeni kayıt yaptırdım kitapları verdikleri için dersler otomatik seçiliyor mu acaba düşündüm ama ders ekle-sil zamanı ders kayıtı yapmam gerekiyor mu ? Son sorum ise kasımda asker olucam sınav için izin alıp harcamak istemiyorum girmesem herhangi bir sorun(dersten kalmak dışında) olur mu ?
İlk olunca biraz fazla soru sordum kusura bakmayın :)
Bornovalı Kaan
13-10-2014, 21:06
Merhaba benim merak ettiğim konu myo mezunuyum sınavsız geçicem işletmeye ama almanca fransızca ing var acaba bu 3 dilidemi görücez yoksa bitanesinimi myo zaten ing gördüm onuda muaf edebiliyoruz galiba ama fransızca ve almanca kafamı karıştırdı?
merhabalar bu sene ilk sınavlar yani ara dönem sınavları ne zaman yapılacağı hakkında bilgisi olan var mı acaba y.dışına çıkıp ona göre gelmeyi düşünüyorum geçen sene kasımda olmuştu ilk sınavlar ama hatırlayamadım tam olarak bilgili arkadaşlara tşkler :)
6-7 aralık 2014 ara sınav
24-25 ocak dönem sonu sınavları
ProdriveSTI
17-11-2014, 16:14
Karacandan kitap aldım halen yollamadılar.Ne sorumsuz bir yer orası yahu.
HellRot06
17-11-2014, 16:25
Karacandan kitap aldım halen yollamadılar.Ne sorumsuz bir yer orası yahu.
Telefon ettin mi kanki ?
ProdriveSTI
17-11-2014, 16:30
Telefon ettin mi kanki ?
Ettim kargodaymış 1 haftadır onlar neden getirmiyor anlamış değilim tam bir şerefsizler yaa.
bu konu guncellenince her seferinde tüylerim ürperiyo kurtuldum sonunda su acıkogretim fuckertesinden aluminyum
HellRot06
18-11-2014, 07:38
Ettim kargodaymış 1 haftadır onlar neden getirmiyor anlamış değilim tam bir şerefsizler yaa.
Takip numarası felan vermediler mi ? takip et kargoda kaynamasın yalan ederler sonra :D
ProdriveSTI
18-11-2014, 09:25
Takip numarası felan vermediler mi ? takip et kargoda kaynamasın yalan ederler sonra :D
Yok malesef.Kargoyu arıyorum açan yok.
HellRot06
18-11-2014, 09:31
Yok malesef.Kargoyu arıyorum açan yok.
Çölde kutup ayısı diyorum sana murat :D :D Mısırdaki kuzenlerine sorsaydın bi belki onlar bulur :D
Jön Türk
18-11-2014, 09:46
Serkan sen mezun oldun mu ? Olduysan askerlik ne durumda :)
SekoLive
18-11-2014, 09:48
Serkan sen mezun oldun mu ? Olduysan askerlik ne durumda :)
ben 4 bitirdim bide sağlık kurumları işletmeciliğine başladım bu sene 2 :)
Bendeki karta bandrol yapıştırmadılar yenisi gelcek diye,öğrenci tanıtım kartınızı 3 aralıktan itibaren aof buronuzdan alabilirsiniz diyede mesaj geldi.
Aof burosuyla aram neredeyse 100km ve çalışıyorum. zaten cumartesi pazar gidicem sına va birde 2 gün öncesinden kart almaya gitmek eziyet resmen. yokmudur bunun kolayı.
tavsiye edilebilecek soru bankası vs. var mıdır yumurta kapıya dayanıyor işletme için soru çözelim bari
murat yada karacan yayınlarından test alabilirsin.ya da verilen kitaplarda konuyu hızlı oku geç ünite sonlarında sorular var 10 tane onları çöz.Ben öyle yapıyorum zaten sorcak bişey yok ilk 4 ünite çıkacak
Aöf işletmeye yazıldım bölümle de pek alakam yok açıkcası.Kitaplardan nereye kadar çalışmalıyım sınavlar için yada kolayı var mıdır?
Onurkk06
21-11-2014, 17:28
Beyler bu aöf için sınava girerken bandrole ihtiyaç var mı o tarz biseyler duydum da
olması lazım diyorlar ama bugüne kadar soran olmadı. ne olur ne olmaz alsanız daha iyi olur.
Yiğit Ş.
28-11-2014, 14:56
çıkmış soruları netten indirdiğiniz bi forum site vs var mı ?
çıkmış soruları netten indirdiğiniz bi forum site vs var mı ?
hedefaöf.com
sınav merkezini avcılar yaptık büyükçekmecede oturan adama yine gidip sefaköyde sınav yeri veriyorlar allah belasını versin bunların
konuyu bi hortlatiyim :D geçen sene yazılıp hiç sınava girmemiştim bu sene ilkkez girdim. dünde bari dedim bitane derse çalişiyim çalıştığım dersin sınavı baya iyi geçti gaza geldim çalışınca oluyomuş :D :D Yarın 2 sınav daha var bugün onlarada çalışıcam en azından vizede 2-3 ders iyi olursa finalde hepsinden geçerim gibime geliyor bu gazla 3 biterse seneye 4 ü bitiririm sonrada dooru askere :D
ProdriveSTI
06-12-2014, 15:00
Kamu ekonomoisi soruları lazım çok acil olan varsa foto çekip whatsapp'ten atabilir mi yada link varsa o da olur.
alirizaatilla
23-12-2014, 15:54
sonuçlar açıklanmıştır hadi hayırlısı....:)))
VW-Freaks
23-12-2014, 16:02
site çöktü valla :)
mobil uygulamadan çöküntü olmadan bakabilirsiniz :D
EmrahERKAN
23-12-2014, 16:15
Mobil uygulama da çöktü :)
Ben 1 saniye bile beklemeden baktım sonuçlara, şanslıyım demek ki :o
HellRot06
23-12-2014, 16:32
Yapmayın bee biraz daha bekleselerdi yaa :D :D
VW-Freaks
23-12-2014, 16:49
devamlı deneyin giriyor
Slipshod
23-12-2014, 17:36
yarım saattir 4 sekmede sürekli sayfa yeniliyorum gelen giden yok
Bigün önceden çalışmayla bu notlar moral oldu baya gaza getirdi beni daha önce üşenmekten sınavlara bile girmemiştim finalleri kasıcam bu dönem ders bırakmazsam aklım başıma geldi diğer dönemler hiç bırakmam :D :D bi an önce askere gitmek lazım :)
http://i.hizliresim.com/2YNy0L.jpg (http://hizliresim.com/2YNy0L)
Sayfaya ulaşabilen var mı beyler?
Redfish16V
23-12-2014, 20:33
ben direk değilde haberlerde bulunan linkten denedim hemende girdim , https://sinavsonuc.anadolu.edu.tr/SinavNotAciklama/LoginWithoutPass.aspx . Beklediğimden iyi geldi sonuçlar :)
Şuan sayfaya ulaşılabiliyor.
İKT401U AVRUPA BİRLİĞİ 45
İŞL293U GİRİŞİMCİLİK VE İŞ KURMA 55
ULİ407U DİPLOMASİ TARİHİ 50
hiç çalışmadan bu kadar anca :D
devil_berk22
23-12-2014, 21:34
43041 ary101u sosyal bİlİmlerde araŞtirma yÖntemlerİ 4.0 45
43042 Çek101u sosyal polİtİka 5.0 35
43016 hİt102u halkla İlİŞkİler 4.0 60
43029 huk303u kamu personel hukuku 5.0 60
43021 İng301u İngİlİzce i 3.0 50
43032 kyt301u kentleŞme ve konut polİtİkalari 4.0 55
43006 mly301u devlet bÜtÇesİ 5.0 25
devil_berk22
23-12-2014, 21:36
notlarım kötümü sizce ?
ykavcioglu
23-12-2014, 21:38
Stj Yön 90
Denetim 60 oh be
Kamu yönetimi 3. dönem
ANAYASA HUKUKU 55
İSTATİSTİK 40
YÖNETİM BİLİMİ I 55
GENEL MATEMATİ 50
KAMU MALİYESİ 55
GENEL MUHASEBE I 85
SİYASET BİLİMİ 25
SİYASET SOSYOLOJİSİ 40
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I 25
GokhanK.
24-12-2014, 08:28
sayfa normale dönmüş sanırım.
ortalamaya bağlı olarak geçti olması için kaç ortalama üstü geçiyor?
şifresiz giriş yapmadığım için hala bekliyorum sistem açılmıyor bir türlü
HellRot06
24-12-2014, 10:07
Lan en çok çalıştığım dersten 30 almışım, diğerlerinden en kötü 50-60 bu nasıl bi saçmalıktır ya :D
-Murat Özcan-
24-12-2014, 10:15
43041 ary101u sosyal bİlİmlerde araŞtirma yÖntemlerİ 4.0 45
43042 Çek101u sosyal polİtİka 5.0 35
43016 hİt102u halkla İlİŞkİler 4.0 60
43029 huk303u kamu personel hukuku 5.0 60
43021 İng301u İngİlİzce i 3.0 50
43032 kyt301u kentleŞme ve konut polİtİkalari 4.0 55
43006 mly301u devlet bÜtÇesİ 5.0 25
Sizinkiler çok güzel aynı bölümü okuyoruz şimdi benimkileri görün siz :)
-Murat Özcan-
24-12-2014, 10:17
Ary101u sosyal bİlİmlerde araŞtirma yÖntemlerİ 4.0 - 20
Çek101u sosyal polİtİka 5.0 - 35
huk303u kamu personel hukuku 5.0 - 45
İŞl293u gİrİŞİmcİlİk ve İŞ kurma 3.0 - 35
kyt301u kentleŞme ve konut polİtİkalari 4.0 - 50
kyt401u Çevre sorunlari ve polİtİkalari 5.0 - 55
mly201u tÜrk vergİ sİstemİ 5.0 - 55
mly301u devlet bÜtÇesİ 5.0 - 35
mly403u malİye polİtİkasi i 5.0 - 30
sos319u tÜrkİye' nİn toplumsal yapisi 4.0 - 55
skyserhat
24-12-2014, 10:25
HUK209U ANAYASA HUKUKU 5.0 30
İKT103U İKTİSADA GİRİŞ I 5.0 30
İKT201U İKTİSADİ DÜŞÜNCELER TARİHİ 4.0 35
MAT105U MATEMATİK I 4.0 20
SOS101U SOSYOLOJİYE GİRİŞ 4.0 30
TAR201U ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I 3.0 20
ey allahım yine geçemeyeceğiz
-Murat Özcan-
24-12-2014, 10:26
Notları 100 üzerinden kaçla çarpıyorduk ortalamayı bulmak için beyler ?
Onurkk06
24-12-2014, 10:37
201U İŞLETMELERDE SOSYAL SORUMLULUK VE ETİK 4.0 45 - - - - - - - 0
İŞL293U GİRİŞİMCİLİK VE İŞ KURMA 3.0 35 - - - - - - - 0
İŞL401U DENETİM 5.0 45 - - - - - - - 0
İŞL403U SERMAYE PİYASALARI VE FİNANSAL KURUMLAR 5.0 75 - - - - - - - 0
İŞL405U STRATEJİK YÖNETİM I 5.0 75 - - - - - - - 0
MLY201U TÜRK VERGİ SİSTEMİ 5.0 60 - - - - - - - 0
TÜR201U TÜRK DİLİ I 3.0 50 - - - - - - - 0
Denetim girişimcilik ve etik çalışcaz anlaşıldı
hiç çalışmadığım halde sallamasyon 45 - 60 arası bütün notlarım.
Fakat sistemde ödev falan yazıyor onlar nedir ?
Lan en çok çalıştığım dersten 30 almışım, diğerlerinden en kötü 50-60 bu nasıl bi saçmalıktır ya :D
Bende çalıştığım dersle adını sınavda ilkkz gördüğüm dersten 45 almışım sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :D :D
HellRot06
24-12-2014, 11:28
Bende çalıştığım dersle adını sınavda ilkkz gördüğüm dersten 45 almışım sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :D :D
Yok yok ben anladım çalışmak bana göre değil :D Dersin adını bile bilmeden gidecem sallamasyon tekniğini uygulayıp çıkacam :D
son 2 dersim kalmıştı benim
Girişimcilik ve iş kurma : 65
Sermaye piyasaları : 60
galiba mezun olucam kısmetse :)
201U İŞLETMELERDE SOSYAL SORUMLULUK VE ETİK 4.0 45 - - - - - - - 0
İŞL293U GİRİŞİMCİLİK VE İŞ KURMA 3.0 35 - - - - - - - 0
İŞL401U DENETİM 5.0 45 - - - - - - - 0
İŞL403U SERMAYE PİYASALARI VE FİNANSAL KURUMLAR 5.0 75 - - - - - - - 0
İŞL405U STRATEJİK YÖNETİM I 5.0 75 - - - - - - - 0
MLY201U TÜRK VERGİ SİSTEMİ 5.0 60 - - - - - - - 0
TÜR201U TÜRK DİLİ I 3.0 50 - - - - - - - 0
Denetim girişimcilik ve etik çalışcaz anlaşıldı
Etik ve denetim kötü değil aslında..Ortalaması baya düşük o derslerin finalde 60 civarı BB rahat getirir.
Beyler ayrıca hiç umudunuz yoksa bütün şıkları aynı yapın 20 puan alırsınız :) :)
SerkanYazgan.
24-12-2014, 12:54
3 dersten girdim: 40 - 30 - 40 almışım :D 2 sini versem birini ortalamayla geçermiyim :D
45 50 li notlarda çan sistemiyle geçmek mümkün mü ?
Dersine göre değişir 50-50 AA gelen derste var DC gelende var..
Evet büyük ihtimal zaten Çan ile geçersiniz. Hatta kesin geçersiniz diyeyim. :D
Yok yok ben anladım çalışmak bana göre değil :D Dersin adını bile bilmeden gidecem sallamasyon tekniğini uygulayıp çıkacam :D
ben riske girmicem çalışcam :D askere gitmem lazım yaş geçiyo :D :D
VolkanErler
24-12-2014, 14:48
İŞLETMELERDE SOSYAL SORUMLULUK VE ETİK 45
GİRİŞİMCİLİK VE İŞ KURMA 40
İŞL401U DENETİM 45
SERMAYE PİYASALARI VE FİNANSAL KURUMLAR 55
STRATEJİK YÖNETİM 60
MLY201U TÜRK VERGİ SİSTEMİ 35
Arkadaşlar notlarım böyle aynı şekilde finalde alsam geçermiyim sizce ?
Onurkk06
24-12-2014, 14:57
denetimi yetiştiririm diyodum son gün bakamadım girişimcilik aslında kolay ama ezberleyemedim onu da son güne kaldığı için inşallah yaparız ya :)
https://www.facebook.com/groups/225712697595272/?fref=ts
facebooktan bu gurubu takip etmekte yarar var işletme 4 olan arkadaşlar
derslerin ortalamaları 35 i zor geçiyor arkadaşlar hangi ders olursa olsun.
35 cc demek. gerisini hesaplayın işte ortalamanız 2.00 ın üstünde ise kolay kolay sorun çıkmaz. herkese geçmiş olsun..
harf notu ne zaman açıklanacak arkadaşlar, çaneğrisi sayesinde geçtiğimiz dersler hangileri nasıl anlayacağız.
benim notlar bunlar.
Kamu yönetimi 3. dönem
ANAYASA HUKUKU 55
İSTATİSTİK 40
YÖNETİM BİLİMİ I 55
GENEL MATEMATİ 50
KAMU MALİYESİ 55
GENEL MUHASEBE I 85
SİYASET BİLİMİ 25
SİYASET SOSYOLOJİSİ 40
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I 25
final sınavları açıklandıktan sonra harf notunuzu görebilirsiniz.
Fİnansal yÖnetİm i 5,00 50,00 - -
huk101u hukukun temel kavramlari 4,00 50,00 - -
İkt103u İktİsada gİrİŞ i 5,00 40,00 - -
İŞl301u uluslararasi İŞletmecİlİk 4,00 45,00 - -
İŞl303u Üretİm yÖnetİmİ 5,00 40,00 - -
İŞl305u yÖnetİmde gÜncel yaklaŞimlar 4,00 50,00 - -
muh103u genel muhasebe i 5,00 45,00 - -
muh301u malİyet muhasebesİ 4,00 45,00 - -
pzl103u pazarlama yÖnetİmİ 5,00 65,00
sanki biri keyfine göre girmiş notları bu ne böyle hep aynı.fena değil gibi neyse
MAT den 100 ü patlatmışım.
aöf öğrenci belgesiyle askerlik tecil ettiren oldumu yakın zamanda başka hangi belgeleri istiyolar
Redfish16V
29-12-2014, 16:35
aöf öğrenci belgesiyle askerlik tecil ettiren oldumu yakın zamanda başka hangi belgeleri istiyolar
normalde aöf'ün askeri şubeye göndermesi gereken belgeleri aöf yollamamış ve ben kendim gidip tecil ettirmiştim.Aöf'e gidip tecil için dediğimde bana bir zarf verdiler içinde askeri şubeye gidecek benimle ilgili okuyor belgesi felan vardı.Onun dışında 6 adet fotoğraf,nüfus fotokopisi,lise diplomamı götürmüştüm.Oraya gittğimde de benden ek-1 istediler onuda kapıdaki görevliden alıp doldurmuştum.
d.berkay
29-12-2014, 16:46
İŞL305U YÖNETİMDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR 4,00 Sınava Girmedi - -
İŞL401U DENETİM 5,00 40,00 - -
İŞL405U STRATEJİK YÖNETİM I 5,00 50,00 - -
MLY201U TÜRK VERGİ SİSTEMİ 5,00 50,00 - -
MUH301U MALİYET MUHASEBESİ 4,00 50,00 - -
PZL103U PAZARLAMA YÖNETİMİ 5,00 70,00
normalde aöf'ün askeri şubeye göndermesi gereken belgeleri aöf yollamamış ve ben kendim gidip tecil ettirmiştim.Aöf'e gidip tecil için dediğimde bana bir zarf verdiler içinde askeri şubeye gidecek benimle ilgili okuyor belgesi felan vardı.Onun dışında 6 adet fotoğraf,nüfus fotokopisi,lise diplomamı götürmüştüm.Oraya gittğimde de benden ek-1 istediler onuda kapıdaki görevliden alıp doldurmuştum.
teşekkürler. Bugün gittimde içeri giremedim yarın erkenden gidicem hallederim inş
Beyler işletme 3. sınıftayım ve bu sene salladım artık dersleri. Yalnızca dönemlik 200 küsür tl parasını yatırıp sınavları loto oynasam atarlar mı yoksa tecil süresi bitene kadar bizimlesin mi derler
Beyler işletme 3. sınıftayım ve bu sene salladım artık dersleri. Yalnızca dönemlik 200 küsür tl parasını yatırıp sınavları loto oynasam atarlar mı yoksa tecil süresi bitene kadar bizimlesin mi derler
en son yasa gereği ne kadar kalırsan kal 29'a kadar tecil veriyorlardı sonradan değişti mi bilmiyorum
Ahmetfikri
30-12-2014, 10:28
arkadaşlar bi sıkıntım var lise diplomam kayıp aöf öğrencisiydim hatırlamıyorum aöf kayıt sırasında alıyormu lise diplomasını
ErkanCanS
30-12-2014, 11:14
En kötü ihtimal mezun olduğunuz liseden diploma yerine geçen belge alabilirsiniz.Her yerde diplomanın yerine geçiyor.
Bugün 10 da gittim 1.5 da anca içeri girdim 3 gibi sıra geldi ve adam dedi ki senin tecilin otomatik yapılmış gelmene gerek yokmuş boşu boşuna karın soğuğun altında bekledik dünde 2 saat falan bekleyip sıra gelmemiş dönmüştüm isyanlardayım çok fena :D
Askeri şubeyi arayıp tecil tarihinizi öğrenebilirsiniz, gidip beklemeye gerek yok :)
Askeri şubeyi arayıp tecil tarihinizi öğrenebilirsiniz, gidip beklemeye gerek yok :)
önceden tecil ettiğimde vrdikleri kağıtta 31 aralıktan önce gelin falan yazıyodu cahilliğimize geldi boşu boşuna parçalandık e devlet şifresi olsa ordan bile görünüyomuş :(
en son yasa gereği ne kadar kalırsan kal 29'a kadar tecil veriyorlardı sonradan değişti mi bilmiyorum
Teşekkkür ettim
arkadaşlar bi sıkıntım var lise diplomam kayıp aöf öğrencisiydim hatırlamıyorum aöf kayıt sırasında alıyormu lise diplomasını
Kayıtlarda aslını geri alırsınız. Aöf diploma aslını almıyor.
Bu öğrencilik hakkı var. Önlisansı 4 yılda, lisansı 7 yılda bitirmen gerekiyor. Kayır dondurma vs. önemli değil. Giriş tarihinden itibaren geçerlidir. Dikey geçiş yapılmışsa eğer 5 yıl olarak kabul edilir. 2 yılı daha önceki önlisans programını sayarlar. Bunlar uzayınca sorun yaratabilir askerlik şubesi. Yine en net yanıtı askerlik şubesi verir.
2Fast4Me
15-01-2015, 19:48
konuyu hortlatma vakti gelmiş :) final tarihleri 24-25 ocak
ProdriveSTI
15-01-2015, 20:17
Sınav ne zaman yahu.
Redfish16V
15-01-2015, 21:53
Önceki sınav gibi saçma sapan yerlere vermeseler bari.. Sınava gitmek sınava gitmekten zor
Sınav ne zaman yahu.
önümüzdeki hafta sınav
anaa haftaya mı sınav :( hiç bakmadım bile bu hafta full calışim
Redfish16V
16-01-2015, 20:30
Sınav yerleri açıklanmış :)
Sacma sapan yerlere vermisler oncekilere kufur ediodum beterin peteri varmis
HellRot06
16-01-2015, 21:21
Okulun biri alt sokağımda diğeri yine allah'ın dağında yaa...
Haftaya sınav var İşletme fak. Konaklama işletmeciliği bölümündeyim :D internetten deneme sınavları yapabileceğim yer var mı?
EserBodrum
17-01-2015, 21:16
Ya ben sınav giriş yerimi muğla yapmıştım yine istanbul a vermiş ne yapabilirim?
Thracian
17-01-2015, 21:46
sınav giriş yerleri belli olduysa bir şey yapamazsın
ErkanCanS
17-01-2015, 21:47
ne zaman yapmıştın.vizelerden sonra 3 gün içerisinde yerini değiştirmen lazımdı.Mesaj atmışlardı son gün diye.Bir arkadaşımda sonradan yerini değiştirmişti yalan oldu.Bence şimdiden bilet bakmaya başla
EserBodrum
17-01-2015, 23:03
Yaklaşık 4-5 gün önce değiştirdim yalan oldu demekki :)
banada mesaj geldi önlisans transkriptinizi büroya getirin diye. son 2 dersim ve verirsem bu donem mezun oluyorum. Daha onceki senelerde boyle bişeey varmıydı ki? şubeye götürmek zorundamıyım transkripti.
ErkanCanS
18-01-2015, 02:47
Bu sene kayıt olurken transkript istediler bizdende.Öncesini bilmiyorum
beyler sinav yerleri belli fakat sinavda gecerli kimlik belgesi sekmesi eklenmemis;
kimlik belgesi kayip olanlar persembeye kadar burolardan gecici kimlik istesinler!
cumartesi kadiköy anadolu lisesi(stadın yanı)
pazar marmara üni göztepe yerleşkesi ;)
Arkadaşlar bir konuda aöf 4 yıllık öğrencilerden bilgi almam gerekiyor.hali hazırda büyük bir televizyonda yönetmenlik yapıyorum.kariyerim için askerliği bir nebze daha ertelemem gerekiyor.en garanti müsayet olduğum saatler akşam 9 sonrası yani pek vakti olan biri değilim.bu yıl 4 yıllık bir aöf tercihi yapıcam ama çok kararsızım.bazen yeri geliyor haftanın 4 günü düzenli olarak istanbulda olamıyorum.o yüzden bu tempoda beni üzmeyecek bir bölüm lazım.sayısal sözel farketmez hepsinden anlar severim ama beni en az ders çalıştıracak bölüm lazım bilmem anlatabiliyormuyum.akla ilk işletme geliyor tabi ama tecrübe ile sabit olanlardanda bilgi almak isterim ve beklemedeyim :) anlayacağınız tamamen mantığa dayalı bir tercih olmalı benimkisi diplomasının ne verdiğinin hiçbir önemi yok.
valla ben tekstil mühendisliği okurken aldığım bikaç ders sayesinde kitap dahi açmadan aöf-işletmeyi bitirmiştim. biraz zorlaştırmışlar diye duydum.
aöf yerine yüksek falan yapsan en azından daha faydalı olur diye düşünüyorum
BaybuRtlu69
20-01-2015, 21:42
Var mı küçükyalı tarafına düşen :)
Gökhan Bilgin
20-01-2015, 23:46
Yav beyler bu sınavlara çalışan var mı nasıl çalışılıyor Allah aşkına bilen biri söylesin bu ne böyle şampiyonlar ligi gibi :D
Yav beyler bu sınavlara çalışan var mı nasıl çalışılıyor Allah aşkına bilen biri söylesin bu ne böyle şampiyonlar ligi gibi :D
ben verdikleri kitapların ünite sonlarında bulunan özetine göz gezdiriyorum sonra bir kaç test tamamdır. tabi böyle yaptım 3 dersden 50 almışım 4 dersten 20 :D. benimde eğitici bir programa ihtiyacım
HellRot06
21-01-2015, 07:14
6 Ders alıyorum. Birine çalışayım dedim, çalıştığım dersten 30 aldım diğerlerinden 60. Bende çalışmamaya karar verdim :D :D
Tam sınav haftası hastalandım çalışıp giricektim ama bu halde hiç çalışasım gelmior yalan olcam heralde :)
HellRot06
21-01-2015, 07:27
Tam sınav haftası hastalandım çalışıp giricektim ama bu halde hiç çalışasım gelmior yalan olcam heralde :)
Kanka boşver sal gitsin yaa :D :D :D
Day Walker
21-01-2015, 07:59
Amk nerden girdim bu diploma işine yaa :D Yokmu kopya mopya yapalım bişeyler :hehe:
ben son 3 donem 9 ar tane ders verdim bu doneme 2 ders kaldı vizeler 60-65. Nasıl çalıştıgıma gelince zaten gün içinde normal işimde çalışıyorum. Sınava son 1 hafta kala yani pazartesinden itibaren ünite sonundaki özetler,sorular ve son 2 senenin çıkmış sorularını çözüp giriyorum. Daha fire vermedim :)
***** sınav vakti geldi.Sınava arabayla gitmeyi düşünüyorum anahtar sokmak yasak mı kapıda bir problem olur mu.?
Gökhan Bilgin
23-01-2015, 01:10
ben son 3 donem 9 ar tane ders verdim bu doneme 2 ders kaldı vizeler 60-65. Nasıl çalıştıgıma gelince zaten gün içinde normal işimde çalışıyorum. Sınava son 1 hafta kala yani pazartesinden itibaren ünite sonundaki özetler,sorular ve son 2 senenin çıkmış sorularını çözüp giriyorum. Daha fire vermedim :)
Dediğiniz gibi yaptım bakalım nolucak başarılar şimdiden herkese :)
son 1 haftadır haldır haldır bakınıyorum hakkımızda hayırlısı :)
HellRot06
23-01-2015, 07:26
Sınav giriş belgemi bile yazdırmadım daha ne çalışması :D :D :D
***** sınav vakti geldi.Sınava arabayla gitmeyi düşünüyorum anahtar sokmak yasak mı kapıda bir problem olur mu.?
anahtardan skntı olmuyor
Kanka boşver sal gitsin yaa :D :D :D
ahahahahah öyle yapcaz artık en azından maliyet muhasebesinden 60 almıştım ona çalışcam bugün tek ders tek derstir :D :D
Sınav giriş belgemi bile yazdırmadım daha ne çalışması :D :D :D
Bak ya insanı nasılda çalışmamaya teşvik ediyor :D :D
HellRot06
23-01-2015, 09:54
Bak ya insanı nasılda çalışmamaya teşvik ediyor :D :D
Senin içinden gelen ses o :D :D bizlik bi durum yok yani ;9
Senin içinden gelen ses o :D :D bizlik bi durum yok yani ;9
yaw valla çalışcaktım ben hasta olmasam :D Dün biraz bakim dedim yarım sayfa okudum gözlerim batmaya başladı bugün bidaha denicem şansımı :)
Gece maçta akarken gözlerin batmıyordu ama :D
HellRot06
23-01-2015, 10:17
yaw valla çalışcaktım ben hasta olmasam :D Dün biraz bakim dedim yarım sayfa okudum gözlerim batmaya başladı bugün bidaha denicem şansımı :)
Yav he he Ozan :D :D Bahane Döt gibidir herkeste bulunur :hehe: :hehe: :hehe:
Maçta göz batarmı lan :D :D
Dün gece iyiydim işte biraz az stres atim dedim :D
Yav he he Ozan :D :D Bahane Döt gibidir herkeste bulunur :hehe: :hehe: :hehe:
ahahahahahaha iyiymiş bu kullanırım arada :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Maçta göz batarmı lan :D :D
İnandıramıcaz kendimizi deliller şahitlerle geliyorum artık :D :D :D Murat abi şahidimdir :D :D
http://i.hizliresim.com/Q4zdor.jpg (http://hizliresim.com/Q4zdor)
HellRot06
23-01-2015, 10:42
Olm Murat o nasıl tedavidir lan :D :D Bol bol çiğköfte ye geçer ? :D :D :D
ProdriveSTI
23-01-2015, 10:44
Olm Murat o nasıl tedavidir lan :D :D Bol bol çiğköfte ye geçer ? :D :D :D
Lan o esprisine yazdıydım.Ne zaman oyuna çağırsam bir bahane uyduruyordu bende o gün çig köfte ye dedim alüminyum. :hehe:
HellRot06
23-01-2015, 10:56
Lan o esprisine yazdıydım.Ne zaman oyuna çağırsam bir bahane uyduruyordu bende o gün çig köfte ye dedim alüminyum. :hehe:
Böyle egzantrik fikirler neden hep senden çıkıyor :D :D
hahahhaha o muhabbette şurdan geliyor :D :D
http://i.hizliresim.com/yApkGy.jpg (http://hizliresim.com/yApkGy)
SerkanYazgan.
23-01-2015, 11:26
Hep son hafta çalışırım diyorum çalışamıyorum.3 dersten giricem hadi hayırlısı :D
HellRot06
23-01-2015, 12:34
Hep son hafta çalışırım diyorum çalışamıyorum.3 dersten giricem hadi hayırlısı :D
Kimin kuzeni bee aynı ben :D :D
giriş belgesini bile çıkartmadım. çalışasım yok :D
EserBodrum
23-01-2015, 12:41
Geçiçi belgeyle falan başka şehirde girilmiyomu
Herkese başarılar :) sabah sabah duşta aldım ama hala uykum var gözlerimi tek tek açıyorum sınavda uyumam inş hakkımızda hayırlısı :D :D
Deli şeyyapmış gibi 1 saat erkenden geldim. Arabanın içinde uyuyorum yahu :)
Deli şeyyapmış gibi 1 saat erkenden geldim. Arabanın içinde uyuyorum yahu :)
uyu uyu uyumak iyidir :D :D
Day Walker
24-01-2015, 07:50
Aynen bende erkenden geldim arabaya yer buldum :)
Nerden maliye seçtim nasil pismanim sallamasi bile zor ahahaha :D
20 soruluk sınavlarda 4 a 4 b 4 c 4 d 4 e kuralına dikkat edin sallamanız kolaylaşır :)
20 soruluk sınavlarda 4 a 4 b 4 c 4 d 4 e kuralına dikkat edin sallamanız kolaylaşır :)
Nasil yani ya dün yazsaydin ya abi :D
Biraz dha aciklasana
her testte a şıkkından 4 adet, b şıkkından 4 adet, c şıkkından 4 adet, d den 4 adet, e den 4 adet oluyor. yani cevaplar hep eşit dağılıyor bir testte şıklardan birinin sayısı eğer fazla ise misal 6 tane a varsa 2 si kesin yanlıştır gibi...
Ya bu kesin mi keke ? :D Hep bende öyle diyordum ama emin olamıyor insan.
Ya bu kesin mi keke ? :D Hep bende öyle diyordum ama emin olamıyor insan.
yok eminim, 100 aldığım sınavlarda dikkat ettim aynen dediğim gibi oluyor durum :) sen mezun olmadın mı daha hafız?
Ah beee benim matematikten 6-7 tane ayni sık vardı sallarken dikkat etmek lazım :D
Ah beee benim matematikten 6-7 tane ayni sık vardı sallarken dikkat etmek lazım :D
ben biliyodum dün arkadaşım söyledi :D :D 2 senedir sallamasyon taktiği ile geçmiş alttan 1 dersi var tecrübeli :D
Vallahi üzüldüm şmdi ya :D yarın dikkat edeyim barii
kurban olduğum abim bunu dün niye yazmadın :D:D:D
yok eminim, 100 aldığım sınavlarda dikkat ettim aynen dediğim gibi oluyor durum :) sen mezun olmadın mı daha hafız?
4'e yeni geçtim. Ve hiç çalışmadım. :D
4'e yeni geçtim. Ve hiç çalışmadım. :D
benim son sınavlarım ben de bu güne kadar hiç çalışmadım da yarım dönem uzadı sadece :)
Gökhan Bilgin
24-01-2015, 11:36
Bana söylemişlerdi bu mevzuyu ama inandırıcı gelmemişti :D Yarın dikkat edelim bari
valla gençler bu güne kadar çalışmadım bir kere bile, toplamda 1 dönem uzadı oda işte geçmişte geçme notu 50 olduğundan :) hep bu dediğim formülle girdim hani kendim mühendislikte okudum daha önceden oradan derslere biraz aşinayım ama dediğim gibi hep işe yaradı 2-3 dönem onur belgesi bile aldım :)
tabi bakarsanız doğru yaptığınız kadar doğruya yönlendirir en azından oranını arttırır bu sistem, her yanlış işaretlediğinizde paralelinde yanlış yapma şansınızı arttırıyor.
Evet şık olayı doğru.. Emin olduklarınızın dışında hangi şıktan eksik varsa ondan yardırabilirsiniz :D
Etik,stratejik yönetim nasıl bi derstir anlamadım mantık dahi yürütemiyorum
-Murat Özcan-
24-01-2015, 18:57
Kamu Yönetimi varmı burada ya :)
HellRot06
24-01-2015, 19:41
Öğrencilik hayatımdaki tek taktik...
https://www.youtube.com/watch?v=AOp1D171I6c
Öğrencilik hayatımdaki tek taktik...
Bırak şimdi dün akşam nerdeydin oyunda yoktun ders çalıştın dimi :D :D :D :D
reis çalışılıcak gibi değil yarın şu taktiği deniyim en iyisi :)
HellRot06
24-01-2015, 21:11
Bırak şimdi dün akşam nerdeydin oyunda yoktun ders çalıştın dimi :D :D :D :D
Oyun konusunda ekran kartımın yandığı konusunda gerekli açıklamayı yaptım kardeşim ;)
Gökhan Bilgin
24-01-2015, 22:44
Şimdi bir arkadaşta şunu söyledi olum 25 soru olsa 4 tane her şıktan doğru dedi ama 20 soru var her şıktan 5 tane olması lazım diyor kafamda deli sorular :D
HellRot06
24-01-2015, 23:03
Şimdi bir arkadaşta şunu söyledi olum 25 soru olsa 4 tane her şıktan doğru dedi ama 20 soru var her şıktan 5 tane olması lazım diyor kafamda deli sorular :D
Şimdi o sistem sınavına göre değişir mesela;
20 Soruluk A-B-C-D şıkları bulunan sınavda her şıktan 5 adet,
20 Soruluk A-B-C-D-E şıkları bulunan sınavda her şıktan 4 adet,
25 Soruluk A-B-C-D-E şıkları bulunan sınavda her şıktan 5 adet bulunuyor yalnız
25 Soruluk A-B-C-D şıkları bulunan sınavda sonuç nasıl oluyor onu hala bende çözemedim :D :D :D
Senmi yanlıs anladın ben mi demek istediğini anlayamadım :) :)
Sınavda A-B-C-D-E şıkları var.
Toplamda 20 soru olduğundan haliyle her doğru şıktan 4 tane oluyor
Gökhan Bilgin
25-01-2015, 01:29
Onun inanması şöyle ki :D 20 sorudan soru başı 5 puandan inanmış :D :D :D
Oyun konusunda ekran kartımın yandığı konusunda gerekli açıklamayı yaptım kardeşim ;)
hee eyvallah la :D :D :D gözümden kaçmış :D
Geldik yine bakalim hayirlisi. Bol sans herkese :)
Day Walker
25-01-2015, 07:52
Arabaya yer bulmak icin sabahin korunde yine geldik
Arabaya yer bulmak icin sabahin korunde yine geldik
Benim okul minibüs yolu üstündeydi çok zor bulurum diye sıkıntı yapıyodum ilkkez bu kadar kolay yer buldum. çekerler diye heralde okulun önünde bırakmamışlar yer vardı biraz tırsma oldu tabi ama mecbur bıraktım geldiğimde yerinde duruyodu :D
Bugün ki okulla acayip sinir oldum arabayı içeri almıyorlar,arabaya yer arayışındanda insanın sınava gireceği bariz belli oluyor hırsızlara davetiye çıkartıyoruz içinde telefon vs bırakmasakta adamlar telefon var diye indirecek camı çerçeveyi.
Redfish16V
25-01-2015, 10:42
Her zaman diyorum sınava gitmek sınavdan zor bence.. Hele bugünde öyle istanbul yolu felçti adeta..
5 şık 4 doğru kombinasyonunu bugun denedim. Gayet işime yaradı vallahi
5 şık 4 doğru kombinasyonunu bugun denedim. Gayet işime yaradı vallahi
bende denedimde sonuçlar açıklansın ozman belli olur :)
HellRot06
25-01-2015, 13:57
Öyle böyle değil çok fena salladım :D :D 5 şık 4 doğru sistemi de işe yararsa sıkıntı yok :D
bende denedimde sonuçlar açıklansın ozman belli olur :)
İnşallah güzel sonuçlar alırız :)
3 dersten geçsem yeterdi ya 2 de kurtarır hadi bilemedin bari 1 dersten geçerim inş :D :D
27 Şubat'ta ilk yaptırdığım tecilin süresi doluyor. Şu an AÖF'e kayıtlıyım. Otomatik olarak tecil ediliyor mu yoksa bir işlem filan yapmam gerekiyor mu?
27 Şubat'ta ilk yaptırdığım tecilin süresi doluyor. Şu an AÖF'e kayıtlıyım. Otomatik olarak tecil ediliyor mu yoksa bir işlem filan yapmam gerekiyor mu?
valla benim ki olmuştu ama yinede gidip sormakta fayda var
İngilizce bu sefer bayağı kolaydı. Sosyoloji Fotoğraf kültürü derslerinde konuşulan her şıktan 4 tane olayını denedim. İngilizcem fena sayılmaz ilk sınavda 90 almıştım ( Lise Yabancı dil bölümü mezunuyum) hiç o şık olayını kasmadan tüm soruları bilgim dahilinde yaptım. Sadece a şıkkı 5 tane çıktı o da sonradan dank etti yanlış seçeneği seçmişim :D
Arkadaşlar bir konuda aöf 4 yıllık öğrencilerden bilgi almam gerekiyor.hali hazırda büyük bir televizyonda yönetmenlik yapıyorum.kariyerim için askerliği bir nebze daha ertelemem gerekiyor.en garanti müsayet olduğum saatler akşam 9 sonrası yani pek vakti olan biri değilim.bu yıl 4 yıllık bir aöf tercihi yapıcam ama çok kararsızım.bazen yeri geliyor haftanın 4 günü düzenli olarak istanbulda olamıyorum.o yüzden bu tempoda beni üzmeyecek bir bölüm lazım.sayısal sözel farketmez hepsinden anlar severim ama beni en az ders çalıştıracak bölüm lazım bilmem anlatabiliyormuyum.akla ilk işletme geliyor tabi ama tecrübe ile sabit olanlardanda bilgi almak isterim ve beklemedeyim :) anlayacağınız tamamen mantığa dayalı bir tercih olmalı benimkisi diplomasının ne verdiğinin hiçbir önemi yok.
Hala birinin beni takmasını bekliyorum :D
Apandisit muhabbetine perşembe hastaneye yattım 2 operasyon filan geçirdim hala hastanedeyim. Haliyle finalde yalan oldu vizelerde fena değildi 50 60 civarı.
varmıdır bi yol yordam bu konuda
En mantıklısı işletme yine sizin gibi düşünen çok kişi var işletme okuyan zaten çan olayı çok güzel dün arkadaşım geçen sene geçtiği notları gösterdi 30 40 cb 45 50 bc falan ders başı 2-3 saat harcayarak çok temiz ilerlersiniz :)
mantıklı sallayarak işletmeyi bitirebilirsin :)
d.berkay
26-01-2015, 16:02
Diğer bölümleri bilmiyorum ama İşletme kolay.. Özellikle yeni sistem ile baya baya basitleşti dersleri geçmek. Ben sınav günü sabahı sınav giriş belgesi alıp hangi sınava gireceğimi (Derslerin adını bile) bilmeden giriyorum sınavlara. Şu ana kadar sıkıntı yaşamadım..
Ya ben bir arkadaşımın aklına uyup Kamu Yönetimi bölümün kaydoldum kısmetse bitecek bu sene. Neden İşletme değil kamu yönetimi hala bilmiyorum. :)
Ya ben bir arkadaşımın aklına uyup Kamu Yönetimi bölümün kaydoldum kısmetse bitecek bu sene. Neden İşletme değil kamu yönetimi hala bilmiyorum. :)
tam bir fenomensin...
valla benim ki olmuştu ama yinede gidip sormakta fayda var
Normal şartlarda tecil işlemini yapıyor okul ama yine de büroya gidip ek-c2 belgesi alıp askerlik şubesine elden teslim edersen garanti olur.
Apandisit muhabbetine perşembe hastaneye yattım 2 operasyon filan geçirdim hala hastanedeyim. Haliyle finalde yalan oldu vizelerde fena değildi 50 60 civarı.
varmıdır bi yol yordam bu konuda
Geçmiş olsun. Malesef yok. Seneye o dersleri yine alacaksınız.
Normal şartlarda tecil işlemini yapıyor okul ama yine de büroya gidip ek-c2 belgesi alıp askerlik şubesine elden teslim edersen garanti olur.
ettim ettim o zaman öğrendim zaten tecil oldugunu bide kar zamanıydı ilk gün 3 saat bekledim sıra gelmez die gittim diğer gün 5 saat bekledim ölücektim az kalsın ssıra geldi adam tecilin varmış zatn boşa gelmişsin dedi gözlerim karardı :D
ettim ettim o zaman öğrendim zaten tecil oldugunu bide kar zamanıydı ilk gün 3 saat bekledim sıra gelmez die gittim diğer gün 5 saat bekledim ölücektim az kalsın ssıra geldi adam tecilin varmış zatn boşa gelmişsin dedi gözlerim karardı :D
Herhangi bir askerlik şubesini arayıp, tc kimlik numaranı vererek te öğrenebilirsin tecil durumunu. Okullar genelde 1 yıllık olarak otomatiğe bağlamış şekilde tecil yaparlar. Yani kaydını yaptırdığın sürece tecilde bi problem yaşayacağını düşünmüyorum.
TolgaEsentepe
27-01-2015, 02:58
şu sallayarak geçenlere hem hayret ediyorum, hem imreniyorum
sorular açıklanmış son 2 dersim kalmıştı. Sermayeden 70-75 civarı girişimcilikten de 85-90 civarı bekliyorum. Ben mezunum darısı başınıza arkadaşlar sırada askerlik var :)
şu sallayarak geçenlere hem hayret ediyorum, hem imreniyorum
+1905
Bende anlam veremedim buna. Salladığım zaman 45'in altında not alıyorum. :icon13:
HellRot06
27-01-2015, 09:51
Ben çalışınca 30'dan fazla not alamıyorum :D Ama soruları okuyup mantık çerçevesinde sallayınca en kötü 50 alıyorum :D :D :D
Ben çalışınca 30'dan fazla not alamıyorum :D Ama soruları okuyup mantık çerçevesinde sallayınca en kötü 50 alıyorum :D :D :D
ne okuyodun kanka sen :D
HellRot06
27-01-2015, 10:51
ne okuyodun kanka sen :D
İşletme okuyorum. Ama muhasebe önlisans mezunu olduğum için bazı derslerden muafım :)
İşletme okuyorum. Ama muhasebe önlisans mezunu olduğum için bazı derslerden muafım :)
Maliye okuda sallayabiliosan mantıklı salla dicektim :D :D
Muaf olmak güzel tabi ben dgs yle işletmeye geçmiştim dış ticaret mezunuydum baştan okumakla aynıydı hemen hemen bıraktım :D
-Murat Özcan-
27-01-2015, 11:22
Soruları bulamadım ben nerede açıklanmış ?
Soruları bulamadım ben nerede açıklanmış ?
açıklandıysa burda olması lazım
http://sinav.eogrenme.anadolu.edu.tr/
hangi büroya gelmiştiniz? :D 5 saatlik sıra bizde vardı. :D
hangi büroya gelmiştiniz? :D 5 saatlik sıra bizde vardı. :D
maltepe :D
Teşekkürler arkadaşlar bazıları kamu yönetimi filan fişman diyordu ama ben düz mantık işletmeden devam edeyim en iyisi :) Bu arada sözelde bende çalışınca sallamaya göre az alanlardanım :D :D
AÖF akademik takvim değişti!
Kayıt Yenileme/Ekle-Sil Bahar Dönemi:
23 Şubat 2015 - 4 Mart 2015
Daha önce son gün 6 Mart olarak açıklanmıştı 4 Mart olarak değiştirmişler.
Mazeretli Kayıt yenileme 3-4 Mart olarak değiştirildi.
Mazeretli Kayıt yenileme 28 Şubat - 1 Mart olarak değiştirildi.
Af Ders Ekleme: 3 Mart 2015 - 4 Mart 2015
Sınav Tarihleri:
Bahar Dönemi Ara Sınavı: 18-19 Nisan 2015 olarak değiştirildi
Bahar Dönemi Sonu Sınav: 23-24 Mayıs 2015 olarak değiştirildi.
2014-2015 Öğretim yılı Tek Ders Sınavı: 27 Haziran 2015 olarak değiştirildi.
Kaynak: Anadolu Üniversitesi - Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri (http://aof.anadolu.edu.tr/content/akademik-takvim)
Açıköğretimin sitesine bağlanamıyorum ben, sonuçlar mı geliyor dersiniz?
bende giremedim şimdi, olabilir..
Redfish16V
04-02-2015, 12:18
Bende giremedim..gerildim bak şimdi :D
15 gün oldu gelir artık :)
-Murat Özcan-
04-02-2015, 12:30
Sonuçlar açıklansada işimize baksak