Orijinalini görmek için tıklayınız : Açıköğretim AÖF Konusu
20-25 gün içinde acıklanır
20-25 gün içinde acıklanır
Teşekkürler. Bekleyelim bakalım . :)
fastkamil
06-09-2010, 08:19
Arkadaşlar sabah işe giderken radyoda (radyo piramit) dinledim.
Montla sınava giren bir öğrenciden şüphelenilmiş inceleme yapılınca dizinde kopya yalanmış ve bütün doğru cevaplar yazılıymış, yakalanan kopya anadolu üniversitesine gönderilmiş eğer soruların çalındığı kesinleşirse sınav iptali olabilirmiş.
Nette aradım kaynak bulamadım paylaşmak istedim.
nette kaynak yoksa soylentıdır ole bıse olsa coktan duyulurdu dıe dusunuorm ...daha oncekı yıllarda calınan sorulardan dolayı sınaw olmadan ıptal edilmişti....
bencede çıkardı diye düşünüorm bende ortaya..
bu arada sanrm takıldım 2-4 engeline teori fena kazıktı veremicem galiba :S 1 sene daha uzucak okul
ErmanArseven
06-09-2010, 11:22
aöf nin sitesine ne zaman verilir sorular bilgisi olan varmı?
bencede çıkardı diye düşünüorm bende ortaya..
bu arada sanrm takıldım 2-4 engeline teori fena kazıktı veremicem galiba :S 1 sene daha uzucak okul
aynen ötekiler iyiydi ama teori cok fenaydı aynı engele bende takıldım :S
Ersin YILDIZ
06-09-2010, 11:24
1 hafta ıcınde verılıyor genelde
ıns ıptal olmaz 2 tane verdım fınansal yonetım kaldı sadece 4.sınıf olduk bıtıcek hayırlısı ıle
aynen ötekiler iyiydi ama teori cok fenaydı aynı engele bende takıldım :S
belliydi zor sorcakları ya i.. lerin finali çok kolay sormuşlardı keşke o zaman çalışıp verseymişiz zaten 2 puanla kalmıştım :( çok üzülürüm 2-4 engeline takılırsam 7.senem olcak
Ersin YILDIZ
06-09-2010, 11:29
finallerde mezun olursak agustosa askerlık ıcın yetısırmıyıs ? onumuzdekı yıl ıcın soruyorum
ersin mezun olduktan 20 gün sonra diplomanı alıyorsun ağustos olmasa bile kasım dı sanırım bir sonraki kasımda kesin gidersin
nitrO_Oxide
06-09-2010, 11:32
Dilekce falan veriliyor sanırım giden arkadaslar olmustu..
Ersin YILDIZ
06-09-2010, 11:33
29-30 mayıs olsa fınaller hazıranda acıklanır temmuzda dıplomayı alırız agustosda hemen gıtmek ıstıyorum ama bakalım ıns dusundugum gıbı olur
nitrO_Oxide
06-09-2010, 11:34
29-30 mayıs olsa fınaller hazıranda acıklanır temmuzda dıplomayı alırız agustosda hemen gıtmek ıstıyorum ama bakalım ıns dusundugum gıbı olur
aynı düşüncedeyim :)
Ersin YILDIZ
06-09-2010, 11:35
bunun net bılgısını subeden mı aöf burodan mı alırız
Ersin YILDIZ
06-09-2010, 11:51
25 hazıran son gunmus sanırım basvuru ıcın subeye aöf de gecıcı mezunıyet belgesı vermedıgı ıcın aöf den mezun olanlar aralık ayına kalıyormus bole bı bılgı edındım ne kadar dogru bılmıyorum nette arastırdım bı cok kısı bu durumdan sıkayetcı sanırım bızde o sekılde olucaz :(
açıköğretimin sorularının tamamı birisinde çıkmış?
Ersin YILDIZ
06-09-2010, 12:08
nerden aldın bılgıyı kaynak varmı bızlerde okuyalım kpss den dolayı bunuda karıstırırlar sımdı
habertürk tü sanırım tv de gördüm tüm sorular ve cevaplar birisinden çıkmış
edit: haber için ayrıca link
http://www.internethaber.com/bir-kopya-skandali-da-acikogretimde-289872h.htm
sonuclar ne zman acıklanacak bu butunleme sınavının
Ersin YILDIZ
06-09-2010, 12:26
ay sonu acıklanır ıns ıptal olmaz sınav ya
yunus3441
06-09-2010, 12:55
öncelikle herkezin geçmesi dileğiyle.
ben 2 yıllık üniv. den dgs ile 3 sınıf işletmeye kayıt oldum 4 sınıfa geçtim 4.sınıfta Edebiyat dersi muaf mıdır bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.
2.yıllıkta gördüğün derslerden biriyse muaf oluyor
yunus3441
06-09-2010, 14:54
2.yıllıkta gördüğün derslerden biriyse muaf oluyor
bilgi için saol ;)
Melihle TT buluşması yaptık okulda :D
Melih yalan konuşma sınava 10 dakka kala bir göz gezdirdin benim notlara :p
sınav 14:30 da başladı saat 15:15 ben evdeyim :D
aynen burak :D gerçi baktıklarımdan hiç çıkmadı sallama spec takıldık ahahahah :D
tvsden girdim kolaydı..büyük ihtimalle mezunum..geçmiş olsun herkese
ben bayağı salladım hakkımızda hayırlısı :)
4 ten dersım yok 3 ten fınansal kalmıstı buyuk ıohtmal onuda werdım mezunum darısı basınıza:D
Ersin YILDIZ
08-09-2010, 01:07
sorular acıklandı malıyet 70 turk vergı 75 :D fınansal takla seneye ıns
sorular acıklandı malıyet 70 turk vergı 75 :D fınansal takla seneye ıns
nerde açıklandı?
Ersin YILDIZ
08-09-2010, 01:11
e öğrenme portalında soru kıtapcıkları eklendı
e öğrenme portalında soru kıtapcıkları eklendı
ordan nasıl bakıyosun?? bir türlü çözemedim ben e öğrenmeyi :)
Ersin YILDIZ
08-09-2010, 01:16
tc ıle gırıs yap sonra fakulte yerıne altta sınav sorularını sec yanda 2009-2010 u sec tekrar yana gec butunleme sınavını sec sonra ders kodu ve kıtapcık koduna gore cevap anahtarı ve sorulardan notunu belırle
tc ıle gırıs yap sonra fakulte yerıne altta sınav sorularını sec yanda 2009-2010 u sec tekrar yana gec butunleme sınavını sec sonra ders kodu ve kıtapcık koduna gore cevap anahtarı ve sorulardan notunu belırle
tamamdır tşk ederim
Eogrenmede fakulte sececegin yerde Sınav Soruları Yazıyor
oraya tıklayıp yan taraftan bütünlemeyi secip giriyorsun
bende önce salak salak baktim ama sonra çözdüm :D
ben yazana kadar gelmis cevap :D
30 sorudan emin oldugum 14 doğrum var, minimum 53-55 falan almam lazim attiklarimdan insallah 2 tanesi tutmustur yoksa atilacagim :D
AÖF Açıköğretim Fakültesi 4-5 Eylül bütünleme sınavı sonuçları bugün açıklanacak. En son bilgi.
Ersin YILDIZ
24-09-2010, 12:53
kesın mı acaba
AÖF sitesinde yazıyor. Zaten sonuç sorgulama lşnki kapalı ;) Yüklendiği belli. açıklamazlarsada en fazla apışır kalırım sorun değil :)
Ersin YILDIZ
24-09-2010, 12:59
bende acık lınk gırıyor ama sonuclar yok :D hadı bakalım bugunde beklıces seve seve
bende acık lınk gırıyor ama sonuclar yok :D hadı bakalım bugunde beklıces seve seve
Google dan arattığında direk sınav sonucu tıkla olan kısmı kayıp :D onu demek istedim :D
Bende buldum linki de bakalım her yerde açıklanacak diyor :D
açıklansada bı askere gdıp gelsek ya yasıtlarımızın 3 uncu cocugu oldu :D:D
hiç ümidim yok bugün için,hep böyle oluyor bi tarih veriyorlar ama mutlaka geçiyor onu,inş açıklanır
Ne zaman açıklanacak normalde 24'ünde açıklanıyordu ?
SekoLive
28-09-2010, 09:46
cevaplarada hilemi karıştı acaba....
onursumer
28-09-2010, 10:56
bi açıklanmadı ya merak ediyorum kaçtane kaldı seneye diye :D
Sierra Rs
28-09-2010, 11:17
cuma açıklanır bence..
benım anlamadım memlekette bı genel secim oluyo 40 000 000 ınsanın oyu bi gunde acıklanıyor. 300 -500 000 kişinin girdiği sınav 1 2 ayda anca acıklanıyo yaa ne sacma bı memleket a.q
Ersin YILDIZ
28-09-2010, 11:27
hangı ulkede yasadıgını unuttun sanırım :D
http://www.beyazgazete.com/haber/2010/10/01/aof-but-sinav-sonuclari-2010-aof-sinav-2010-sonuclarini-aof-aciklayacak.html
böyle bir haber buldum ne kadar doğru bilinmez,niye bu kadar uzun sürdü açıklanması anlamış değilim.askerlik için,iş için sonuçları bekleyen bir sürü insan var.40gün oldu sonuçları açıklıcaklar ayıp.
Bad-Fast
01-10-2010, 13:21
3.sınıfa kayıt olucaz inş ne zaman başlıyordu kayıtlar arkadaşlar :)
yaa halaa bi sonuc yok a.q :ofk::Deli:
ErmanArseven
01-10-2010, 14:46
24ünde acıklıyorlardı ne sebeptense 1 hafta daha ertelendi bugün yarın inş. acıklarlar ama bu kadarda olmaz
bu nasıl bir rezilliktir ya
bugünde açıklanmıcak belli
caglarcb
04-10-2010, 13:50
Yapacakları işi...
Ben bakmıyorum artık . Küfür etmekten bıktım . Bu ibneler cuma açıklarlar hafta sonu olsun tam olsun hafta içinda açıklanır mı hiç ayıp olur sonra adi adamlar.
her sene 3 haftada açıklarlardı bu sene işe yarıyacakya hala meydanda bişey yok..milletten çatır çatır harçları alıyorlar verdikleri tek hizmet lütfedip sonuçları yayınlamak,bu sene oda yok !!
yakında çıkıp cevap kağıtları çalındı falan derlerse süpriz olmıcak hiç
SekoLive
04-10-2010, 15:07
http://www.haberturk.com/yasam/haber/558115-acikogretim-sinav-sonuclarina-ne-oldu
BURAK TAŞÇI
HABERTURK.COM
buraktasci@haberturk.com
4-5 Eylül tarihinde yapılan Açıköğretim Üniversitesi Bütünleme sınavlarının sonuçları aradan 30 gün geçmesine rağmen halen açıklanmadı.
Üniversite yetkililerinden hergün aldığımız bilgilere göre, sınavı takip eden 30 gün içerisinde açıklanacağı söyleniyor. Son günlerde ise üniversitenin çağrı merkezinden gün aşırı alınan bilgiye göre hafta içerisinde açıklanacağı yönünde cevap veriliyor.
AÇIKÖĞRETİM FORUMLARI İSYANDA
Açıköğretim forumlarında yapılan yorumlarda en çok dikkat çeken olay kopya vurgusu. 4-5 Eylül tarihinde yapılan bütünleme sınavında kopya çeken bir kişi yüzünden sınavların iptal edileceği konuşuyor. Bunun yanı sıra rektörün değişmesinden dolayı sistemin değiştini ve bu yüzden de açıklanma tarihinin ertelendiği belirtiliyor. Mezun olma durumunda olan öğrenciler ise askerlik için diplomalarını almaları gerekiyor. Sınav sonuçları açıklanmadığı için diplomalarını alamayan öğrenciler askerlik şubesine başvuruda bulunamıyor.
ÖĞRENCİLER NE YAPACAĞINI BİLMİYOR!
Açıköğretim Üniversitesi öğrencileri günlerinin bilgisayar başında geçtiğini, sürekli sınavın açıklanacağı sayfayı yenilediklerini belirtiyorlar. Her geçen gün streslerinin arttığını belirten öğrenciler sınav sonuçlarının bir an önce açıklanmasını istiyorlar.
AÖF BÜROLARI SIKINTILI
AÖF bürolarına sınavın açıklanma tarihini sorduğumuzda ise, merkezin bir yanıt vermediğini bu yüzden öğrencilere net bir açıklanma tarihi belirtemediklerini söylüyorlar.
Ersin YILDIZ
04-10-2010, 15:10
bol bol kufur yıolar ıste sevıolar sanırım bole bısıler duymasını
Sonunda bununda suyunu çıkardılar lanet olsun bunlara...
Konuyu görünce açıklandı sandım kalbim pır pır :D
Tarih verilsin kimse strese girmesin desinlerki X gün sonra bu tarihte yayınlarız . Ama yok yani yat kalk sıkıntıya gir :D
impreza_can
04-10-2010, 17:19
Halen açıklamadılar yav...
Bence sınav iptal edilsin tekrar yapılsın sınav. :D
Bence sınav iptal edilsin tekrar yapılsın sınav. :D
aynen :D :D :D :D
bence herkesi geçirsinler :D
konuyu görünce harbiden heyecanlanıyorum :D
heyecan yaptırmayın insana :D
Sierra Rs
04-10-2010, 21:59
Bu hafta içinde açıklanacakmış arkadaşlar radyodaki haberlerde dinledim.
konuyu görünce harbiden heyecanlanıyorum :D
aynen bende bianda keyfim kaçıyor :D
ya asker kaçağı olduk arkadas açıklansada öğrenci belgemi götürsem askeriyeye:D
aynen :D :D :D :D
Dimi. Ne mağlum soruların çalınmadığı. Alla alla. Hem ben sınava girmemiştim kesin soruları çalınmıştır diye. :P (Ben sınavı haftaya biliyodum. :D) Kesin çalışmıştır kesin.
evet sınavlar açıklanmış
DERS AS YS BS BAŞARI
3167 - FİNANSAL YÖNETİM 63 40 70 68 G
4193 - İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ 63 80 - 75 G
4195 - MUHASEBE DEN.VE MALİ ANALİZ 50 47 47 48 K
4200 - SERMAYE PİYASASI VE FİN.KUR 27 33 70 57 G
4201 - STRATEJİK YÖNETİM 67 60 - 62 G
4202 - GİRİŞİMCİLİK 63 67 - 66 G
4232 - TÜRK DİLİ 65 70 - 69 G
4459 - ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK 70 70 - 70 G
tek dersden kaldım heralde:Dvay anasını ya.
ohh be acıklandı vee bu adammartık askeregıderrr :D
kalmak promlem değilde tek ders için 500 tl harç ödeyecem.en çok koyuyor insana.
ohh be acıklandı vee bu adammartık askeregıderrr :D
noldu lan ne askeri :)
noldu lan ne askeri :)
kanka 4 yıllık bıttı hazır su kısa donem kalkmadan gidip geleyım ;)
hayırlı olsun kankacım en temizi
hayırlı olsun kankacım en temizi
eyv moruk saolsın. ıkımızde gıdıp gellelımde sıkı bırer cıhaz yapalım kendımıze :D
eyv moruk saolsın. ıkımızde gıdıp gellelımde sıkı bırer cıhaz yapalım kendımıze :D
şekli iyi uydurmak lazım hacı yaş geçiyor artık 106 fitek e30 uğraşamam
4 kapı konforlu 2,5T bi makina lazım hacim şart :D
şekli iyi uydurmak lazım hacı yaş geçiyor artık 106 fitek e30 uğraşamam
4 kapı konforlu 2,5T bi makina lazım hacim şart :D
% 200 haklısın kanka :icon_tup:
4e geçmişim ofiste bayram havası :D
Sierra Rs
06-10-2010, 08:45
hadi hayırlı olsun herkese,bende 4. sınıf olmuşum.
yıllardır ugrasıyorum üniversite bana gore degil bari 9 aya dusursunlerde gidiyim :D :D
oh be Allah şükür bende 4e geçtim çok mutlu oldum ya:D:D
3029 - TÜRK VERGİ SİSTEMİ 53 43 73 67 G
3155 - İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU 37 30 60 53 G
3167 - FİNANSAL YÖNETİM 30 40 43 39 K
ben kaldım hıc tecıl falanda ettırmedım muaynede olmadım gbt de cıkarmı acaba
SekoLive
06-10-2010, 08:54
Çıkmaz tunç geçen yıla kadar böyleydi yeni sistem gelmedi ise.
3029 - türk vergi sistemi 20 57 73 57 g
3155 - iş ve sosyal güvenlik hukuku 30 67 - 56 g
3167 - finansal yönetim 43 43 70 62 g
3168 - pazarlama yönetimi 70 63 - 65 g
3169 - maliyet muhasebesi 50 73 - 66 g
3172 - yönetim bilgi sistemi 50 93 - 80 g
sonunda bitti bee terk ders için okadar paradan kurtuldum :)
Yasin Y.
06-10-2010, 08:58
Çıkmaz tunç geçen yıla kadar böyleydi yeni sistem gelmedi ise.
diyelim iki sene geçti ben hala 4. sınıftayım 3. sene de gbt de kaydım çıkmazmı kaçak diye
diyelim iki sene geçti ben hala 4. sınıftayım 3. sene de gbt de kaydım çıkmazmı kaçak diye
bende ondan bahsedıyorum ıkı kere ust uste kaldım cunku
çıkmaz sorun olmaz,aynı durumda arkadaşım kaldı bir sıkıntı yaşamadı.
evini arayıp asker kaçağısın şubeye gel teslim ol diye bir arkadaşı işletti o kadar :D
SekoLive
06-10-2010, 09:17
arkadaşlar gbt de çıkmıyor olay çok hard mevzulara gidene kadar da çıkmaz :D
ama askerlik şubesine girdiğiniz anda verirler elinize sülüsü :D
bu okul burada biter ve ben çekip giderim :D sonunda !
GBT de cıkmaz fakat ikamet ettiginiz evde pek oturmamanız vede sigortalı olarak calısmamanız lazım askerden kacabilmek icin.yoksa ya evden yada işyerinden bigun alıp böluge sokuverirler :)
SekoLive
06-10-2010, 09:42
bu okul burada biter ve ben çekip giderim :D sonunda !
beklediğine değidi hayırlı olsn :D
ErmanArseven
06-10-2010, 09:44
bir dersten daha geçseydim 4e geçiyordum :( hayırlısı bakalım
beklediğine değidi hayırlı olsn :D
aynen valla teşekkür ederim..darısı tüm aoflülerin başına
50 ile iktisadı vermişim tek derside verip 3e geçtim kayıpsız sorunsuz çok iyi be :D
flexamin
06-10-2010, 09:53
okuduğun takdirde okul tecil ediyor otomatikman ama aöf de nasıl oluyor onu bilmiyorum. bildiğim kadarıyla öğrenci bellgenle gidip tecil edebiliorsun .. tecil ettiğin zaman savaş çıkmaması halinde hiçbir güç seni askere almaz. Seferberlik yasası war :) seferberlik durumunda sadece onda tecilli olup olmaman önemli değil cart askerde bulursun
emir_hks
06-10-2010, 09:54
3'e geçmişim sonunda :) Her zamanki gibi alttan 2 ders kalmış gerçi :D
tüh ya açıklandımı niye açıklandı yaa şimdi gördüm bakamıyorum yine korkudan :D telefona msjda gelmedi reklamları engelldim diye galiba :D
Bende bir senedir öyle geziyordum. hatta geçen hafta içinde eve polis bile gelmiş asker kaçağı diye:D Ama artık kurtuldum 4e geçtim. pek bi sıkıntı olmaz.
2064 - İSTATİSTİK 31 50 62 53 G
2250 - İKTİSAT TEORİSİ 43 50 17 25 K
3029 - TÜRK VERGİ SİSTEMİ 53 70 - 65 G
3154 - DEVLET BÜTÇESİ 40 27 30 33 K
3160 - İDARE HUKUKU 67 53 - 57 G
3161 - ANAYASA HUKUKU 40 50 17 24 K
3163 - SOSYAL POLİTİKA 53 67 - 63 G
3216 - YABANCI DİL 73 60 - 64 G
3451 - TÜRK SİYASAL HAYATI 77 62 - 67 G
teori yüzünden 2-4 engeline takıldım 6.senem di bu sene şimdi teori yüzünden 1 sene attı allah belalarını versin 7.senemizi okucaz heralde son sene oluyo 4.sınıf için tecil kalmadı kaçak okucaz yada şubeye gidip ricada buluncaz :S moralim sıfır şuan
kankacım eğer okul için tecil hakkın bittiyse rica minnet olmuyo o işler maaleef sadece kaydını sildirip 1 yıl daha tecil edebiliyorsun
kanka bu sene için tecil hakkım var okulda 7.senem olucak bu sene seneye 4 e geçtiğimde tecil yok yani öğrenci kartımı alıcak adamlar ocak yada şubatta gidersen askeriyeye 1 sene daha idare ediyolar bizim darkness fln öyle yaptı bu sene için sıknıtım yok anlıycağın ama seneye 4e geçtiğimde sorun olucak teyzem askeri şubeden emekli izmirden onun tanıdıklar var daha oncede onlar vasıtasıyla gitmiştim en kötü öyle yapıcaz ama üzücü oldu 1 senem kaldı diodum şimdi 2 sene daha okucaz hadi onu geç teori yüzünden bu senem uzadı çok sinir bozucu
teyzen askerlik şubesinden emekli ise benimde öz teyzem sayılır artık :D
zuhahahahahahahahah gel izmire halledeyim :D
Ersin YILDIZ
06-10-2010, 10:56
tek takıntı ıle 4.sınıf olduk hayırlısı ıle bıtsınde 4 ay askerlık yapalım :D
by_hayali
06-10-2010, 11:24
uzadı okul 2 ders yüzünden :( şimdi işin yoksa 2 ders için harç yatır sınava gir hay a.q ya
:( :(
4e geçmemi kutladık az önce ölümüne tantuni yidik :D
Sierra Rs
06-10-2010, 13:59
tek takıntı ıle 4.sınıf olduk hayırlısı ıle bıtsınde 4 ay askerlık yapalım :D
aynıyız :icon_tup:
Up306Gti
06-10-2010, 14:00
uzadı okul 2 ders yüzünden :( şimdi işin yoksa 2 ders için harç yatır sınava gir hay a.q ya
:( :(
turbo için önün açıldı işte kanka:)
fasterhan
06-10-2010, 14:21
nedir bu iktisat teorisi arkadas ya.....2 senede toplam bütler dahil 6 kere iktisat teorisinden sınava girdim daha 30 üstü alamadım gecemiyorum şu dersi bi türlü......Ama öyle yada böyle 3. sınıf olmuşum bu arada ahahahhah......Gecenlere tebrikler gecemeyenlerin Allah yardımcısı olsun diger sınavlar için ;)
gokselaltinok
06-10-2010, 14:35
ya ben davranış bilimlerine giriş bide ikna ve konusmadan kalmışım. halkla ilişkiler(2 yıllık) 2. sınıftaydım ve 4 yıllığa geçiş yapmak istiodum acaba benimkide 1 sene uzadımı yoksa 4 yıllığa geçip bunların seneye verebilirmiyim:S :S :S
http://img814.imageshack.us/img814/3313/adszmm.png
Gurur Tablom :D :D
ya ben davranış bilimlerine giriş bide ikna ve konusmadan kalmışım. halkla ilişkiler(2 yıllık) 2. sınıftaydım ve 4 yıllığa geçiş yapmak istiodum acaba benimkide 1 sene uzadımı yoksa 4 yıllığa geçip bunların seneye verebilirmiyim:S :S :S
bitirip öyle geçebilirsin diye biliyorum
by_hayali
06-10-2010, 16:01
turbo için önün açıldı işte kanka:)
kanka araba zaten dükkanda, verdim arabayı yatıyo orda :)
o iş bitsede bitmesede olacaktı da bitseydi daha güzel olacaktı hayırlısı olsun :(
iki senedir ustune dusmedigim ve son butunlemeden birini kacırdıgım için aynı sınıfta iki kere kaldım.. Lise tecil hakkıımı kullanmıstım.. Össye de girmemiştim :/ Bir süre daha tecil almak için simdi izlemem gereken yol nedir?
4e geçmemi kutladık az önce ölümüne tantuni yidik :D
kardeşim tekrar tebrik ederim. tantunide nefistii ;)
iki senedir ustune dusmedigim ve son butunlemeden birini kacırdıgım için aynı sınıfta iki kere kaldım.. Lise tecil hakkıımı kullanmıstım.. Össye de girmemiştim :/ Bir süre daha tecil almak için simdi izlemem gereken yol nedir?
görkemcim bende şuan 3. sınıfta 2. senemi kaldım :( sırf 2 den iktisat teorisi yüzünden..
aöf forumlarını hatim ettim öğlenden beri.ocak gibi yoklamaya gidip ordaki memura mantıklı sebeplerle kasıma uzatma olayı yaptıran çok kişi var..kasıma kadarda aöf e devam edip sınıfı geçersen tecilli duruma geçiyormuşun..ben yinede bi askerlik şubesine gidip konuşucam..bunu kabul ettiremezsen ya askere gidicen ya da kaçak okumaya çalışıcan aöf bitene kadar.
bakmayacaktım moralim bozulmasın diye
sadece banka ve sigorta muhasebesi uygulamaları kalmıştı
son bi cesaret ve 232321 bar basıncında yusuflayarak
sayfayı açtım
bankacılık ve sigortacılıktan mezunum şu an
evde sessiz çığlıklar atıyorum :D:D:D
darısı biyoloji bölümümün başına :D
2116 - BANKA VE SİGORTA MUH. 43 30 63 57 G
Diplomaları ne zaman alacaz şimdi ?
Birde sahibinden hiç kullanılmamış segem sertfikalı , bankacılık ve sigortacılık mezunu teknik personel var yok mu isteyen :)
2yıl zorunlu doldurmam gereken teknik personel zamanı var şimdi ona başlayacağım kısmetse
o aradada biyolojiden devam zorunluluğum olmayan sınavlara gidip gelicem
::ZaFeR::
07-10-2010, 10:23
Diplomaları ne zaman alacaz şimdi ?
Birde sahibinden hiç kullanılmamış segem sertfikalı , bankacılık ve sigortacılık mezunu teknik personel var yok mu isteyen :)
2yıl zorunlu doldurmam gereken teknik personel zamanı var şimdi ona başlayacağım kısmetse
o aradada biyolojiden devam zorunluluğum olmayan sınavlara gidip gelicem
15 günde felan hazır oluyorlar.Ama yine bağlı olduğun büroyu arayıp sormanda fayda var.
Sağolasın teşekkürler
FArklı büroya yönlendirme şansımız yok değil mi ?
açık ögretim kayıt yenileme tarihlerini bilen varmı?
gec mec kalırızda askere almasınlar :D
nitrO_Oxide
16-12-2010, 11:47
Kayıtlar basladı :)
Kısmet olursa bu sene bitirmeyi planlıyorum :D:D
Yatırdık harcı cartı curtu
Aman harcınızı yatırmayı unutmayın
mert_leon
16-12-2010, 11:58
başlığı gördüm panik oldum :S neyse 21 aralık son günmüş kayıt yenilemek için.. fakat harçlar ne kadar bilen varmı ?
220 liramıydı neydi heralde?
her banka alıyomuydu?
mert_leon
16-12-2010, 12:24
gecen sene vakıfbanktan yatırılıodu hatırladığım
nitrO_Oxide
16-12-2010, 12:36
Bu senede vakıf bank
Bad-Fast
16-12-2010, 14:44
250 lira :)
TolgaEsentepe
16-12-2010, 14:47
vize sınavı ne zaman olurki tahminen işletme 3 deyim :D
BEmre0075
16-12-2010, 14:49
sınav mı var?
nitrO_Oxide
16-12-2010, 14:49
Nisanın ilk haftası vize mayısın son haftası final
TolgaEsentepe
16-12-2010, 14:52
oh oh süper :D teşekkürler :)
nitrO_Oxide
16-12-2010, 14:53
Bizim kurs basladı valla calısmaya basladık sizede tavsiye ederim :D
alperkirman
16-12-2010, 14:53
Nisanın ilk haftası vize mayısın son haftası final
oooo daha çok var:D
Sierra Rs
16-12-2010, 16:16
Bizim kurs basladı valla calısmaya basladık sizede tavsiye ederim :D
hangi kurs adı ne mümkünse? :)
nitrO_Oxide
16-12-2010, 16:20
hangi kurs adı ne mümkünse? :)
Deneyim :) 3 senedir gidiyorum :icon_tup:
Ben 2. üniversite olarak okuduğum bölümde son sınıfta 2 dersten kaldım :D
Bankaya gitmeden nasıl öğrenebilirim ödeyeceğim harç miktarını?
kız arkdsım 1ıncı sınıfta kalmıs tekrar kayıt yapcaz ucretı hakkında bılgısı olan varmı
harcı yatırıpta kalmak koyuyo valla calısıp mezun olmak gerek artık :)
harcı yatırıpta kalmak koyuyo valla calısıp mezun olmak gerek artık :)
valla tek dersten kaldı
290 lira harç kaçmış banada:D 4e geçtim çok şükür hedefim bu sene okulu bitirmek:D
JapanVsGermany
16-12-2010, 18:55
hem ben hem eşim gitti 500tl....
Bad-Fast
30-12-2010, 14:40
maliyet muhasebesi düşündüğümden çok daha zormuş daha önceden girenler tecrübesi olanlar için sorim dedim 26 tane sorudan ne kadarı matematiksel oluyor sözelde iyiyim fakat bu problem falan adamı öldürüyor ya :)
289 geçen dönemden borcum varmıs birde kayıt yenileme için 235 ödedim cok ferahım bu aralar :D
fasterhan
30-12-2010, 14:58
parayı yatırdıktan sonra kartın arkasına yapıştırdıkları yeni dönem pulunu almak için bir zaman var mı acaba ? Aöf burosu baya uzak taaa cebecide şimdi gitmeyim işim o tarafa düşerse alıyım diyorum ama zaman sınırı felan varsa hemen alalım....
parayı yatırdıktan sonra kartın arkasına yapıştırdıkları yeni dönem pulunu almak için bir zaman var mı acaba ? Aöf burosu baya uzak taaa cebecide şimdi gitmeyim işim o tarafa düşerse alıyım diyorum ama zaman sınırı felan varsa hemen alalım....
Benim kartta 2007-2008 in bandrolünden baska bandrol yok :D :D sınavlara girip cıkıyorum :D Sen yinede al ama ihmal etme :D
ProdriveSTI
30-12-2010, 15:30
para politikası ve teorisi bi de idare hukukundan çekeceğim var bu sene :S
31 ocak diyor burda :) gidip yapıştırmak lazım :D
http://www.anadolu.edu.tr/aos/belgeler/duyurular/20102011Kay%C4%B1tYenilemeDuyurusu.doc
Sierra Rs
01-01-2011, 23:24
31 ocak diyor burda :) gidip yapıştırmak lazım :D
http://www.anadolu.edu.tr/aos/belgeler/duyurular/20102011Kay%C4%B1tYenilemeDuyurusu.doc
benim kartta hiç yer kalmadı ben napcam acep :)
emir_hks
01-01-2011, 23:44
benim kartta hiç yer kalmadı ben napcam acep :)
Benimde aynı şekildeydi,sorun değil dediler ilk sene bandrolünün üstüne yapıştırdılar :)
2. taksit şubatta mı yatıyor?
Sierra Rs
02-01-2011, 08:29
Benimde aynı şekildeydi,sorun değil dediler ilk sene bandrolünün üstüne yapıştırdılar :)
sağolasın kardeşim bu bilgi iyi geldi :)
beyler bayanlar şu 2. taksitin ne zaman yattığını bilen var mı? internette arıyorum bulamıyorum şimdi kalkıp kayıt bürosuna mı gitmek lazım öğrenmek için :)
28 şubat diye söylentiler geldi kulağımada emin değilim.
Bu hafta başlıyorum bende deneme çözmeye,
onursumer
07-02-2011, 12:16
benimde başlamam lazım ;)
onderdiğiniz denemeler varmı ?
nitrO_Oxide
07-02-2011, 12:25
Deneyim dershanesinde son 5 yılın cıkan soruları basılıyor onlar cok faydalı.Henuz cıkmadı ama :)
Ersin YILDIZ
07-02-2011, 12:27
murat yayınlarında da var gecmıs yılın soruları kıtap seklınde 12 lira
murat yayınlarında da var gecmıs yılın soruları kıtap seklınde 12 lira
Murat yayınlarını tavsiye ederim geçen sene btünleme sınavını o kitaplarla geçtim.
Hiçbişey yapmadım son 5 yılın sorularının cevaplarıın cevap anahtarından işaretledim her sabah okudum. Bu şekilde geçtim :D
Ersin YILDIZ
07-02-2011, 17:44
bende murat yayınlarından calısıyorum faydalı gercekten 4. sınıf ısletmedeyız bakalım bu sene ne olucak son sınıfın zor olan derslerı nelerdır tecrubesı olan arkadaslar varsa bılgı versın bızede ya :)
Off off hiç çalışmak gelmiyor içimden 3. sınıftayım 6 senedir bitmedi :D
Geçmiş yıl sorularını indirebileceğimiz bi yer varmı?
TolgaEsentepe
07-02-2011, 18:22
hep erteliyorum bugün yarın çalışmaya başlıcam diye ama pek ışık göremiyorum kendimde :)
Ersin YILDIZ
07-02-2011, 18:23
aöf destek dıye bı sıte var orda var gecmıs yıllarda cıkan sorular
geçmiş 10 yılın sosyal hizmetler soruları var ama bende calışacak 10 yıllık bitkinlik yorgunluk hissi yaratıyor :(
focus musty35
07-02-2011, 20:56
bende bu sene kayıt yaptırdım ılk defa gırıcem sınavlarına 4 ders varmıs işletmeye kayıt oldum meslek yuksek okulundan gecıs yaptım hazırlık okucaksın dedıler 4 dersın 2 sını gecmem gerekırmıs ust sınıfa gecmem ıcın kıtap verdıler ama pek yararlı deıl herhalde dersaneyede gıtmem test alıp cozsem iş gorur ıns
nası lan ben 1-2 nisan diye bilioırum sınavları
Ersin YILDIZ
07-02-2011, 22:49
nısan 2-3 dogru bılıosun sayılır :D
Bad-Fast
08-02-2011, 14:58
bende bu sene kayıt yaptırdım ılk defa gırıcem sınavlarına 4 ders varmıs işletmeye kayıt oldum meslek yuksek okulundan gecıs yaptım hazırlık okucaksın dedıler 4 dersın 2 sını gecmem gerekırmıs ust sınıfa gecmem ıcın kıtap verdıler ama pek yararlı deıl herhalde dersaneyede gıtmem test alıp cozsem iş gorur ıns
4 dersde aslında çok zor sayılmaz murat yayınlarının kitabıyla geçtim ben 70 üstü aldın hepsinden daha öncede o dersleri hiç görmemiştim günlük 1 saat çalışsan geçersin 2 dersden geçsen 3.sınıfa geçiyorsun zaten
bu konuyu gorunce icim daralıyo
nitrO_Oxide
08-02-2011, 15:08
Yumurta dayanmadan çalışın beyler :D
bu konuyu gorunce icim daralıyo
Valla ne yalan söyliyim benimde :D
Kitapları görüyorum masanın üstünde odamı terk ediyorum :D
Biraz araştırdım, soruların mantığını anladım. Geçmiş yıllarda çıkmış sorulara bakın aynı sorulara çıkmıyor ama aynı konu-bilgi hakkında soru çıkıyor. Aynı cevabı(bilgiyi) disteyen farklı sorular yani:)
Farklı kitaplara falanda gerek yok aöf'un kendi kitabı çok basit ve açıklayıcı bi defa okusanız yeter.
Bad-Fast
08-02-2011, 15:35
ayrıca ikinci harçların son yatırma tarihi bu ayın sonu haberiniz olsun :) çalışma olayı kolay arkadaşlar 4 ay önceden başlayınca her gün 1 saat çalışsanız 3 defa komple bitiriyorsunuz kitabı :)
TolgaEsentepe
24-02-2011, 21:35
arkadaşlar yarı yarıya düşürülmüş mü harçlar ? ben 240küsür para yatırdım yarı yarıya düştüyse nasıl bişey olucak acaba....
fasterhan
24-02-2011, 21:38
arkadaşlar yarı yarıya düşürülmüş mü harçlar ? ben 240küsür para yatırdım yarı yarıya düştüyse nasıl bişey olucak acaba....
nasıl yani daha 1 hafta önce 265 de ben yatırdım.... ? :confused:
TolgaEsentepe
24-02-2011, 21:41
vala Erhan bugün duydum haberde mi söylemişler şok oldum şaka gibi doğruysa eğer ...
fasterhan
24-02-2011, 21:41
söyle bişey buldum netden....heralde açıkilkögretim ve lise için harç indirimi...
Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, açık ilköğretim okulu ile açık öğretim liselerinin harçlarının yüzde 50 oranında indirildiğini bildirdi.
Bakan Çubukçu, EĞİTEK’teki “Uzaktan Eğitim Koordinasyon Merkezi ve Alo Eğitim” hattının tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, “Vatandaşlarımızın bu hizmetten daha fazla faydalanmaları için açık ilköğretim okulu harçları 20 TL’den 10 TL’ye, açık öğretim liselerinin harçları 40 TL’den 20 TL’ye çekildi. Böylece eğitim imkanından uzak kalmış ya da yarıda bırakmış kadınlarımızı, yetişkinlerimize, özürlü vatandaşlarımızı bu hizmetten faydalanmaya davet ediyorum” dedi.
ilk ve ortaöğretimin harçları düşürüldü. üni harçları aynen eskisi gibi. bu arada, ödemezseniz çok bi faiz gelmiyormuş. 5-6 ayda 10 lira gibi bi meblağ diyorlar faiz için
ALLAH hepinizin yardımcısı olsun arkadaşlar ;)
ProTuner
24-02-2011, 21:50
2nci taksit en son ödeme tarihi ne zaman :soru:
28 şubat olması lazım bende yatırmadım henüz :)
TolgaEsentepe
24-02-2011, 21:54
şubat sonu son ödeme bildiğim kadarıyla..
yani umarım düşürülmemiştir, yanlış anlaşılmadır ...
ProTuner
24-02-2011, 22:01
teşekkür ederim yarın yatırıyım hemen :)
taksiti geçiktirsek ne olur arkadaşlar?
nitrO_Oxide
25-02-2011, 08:47
Komik bi gecikme faizi oluyor ben yıllardır geç yatırıyorum :)
SekoLive
25-02-2011, 08:49
arkadaşlar elinde kullanmadıgınız 3.sınıf işletme kitabı olan varmı?
Komik bi gecikme faizi oluyor ben yıllardır geç yatırıyorum :)
Teşekkürler :)
Sercan K.
25-02-2011, 08:59
arkadaşlar 2010 da mezun oldum işletmeye kayıt yaptırdım hazırlık sınıfı için..bende para yatıracakmıyım yani 28 şubata kadar ...:D
Jön Türk
25-02-2011, 16:24
2008-2009 Yılları 4. Sınıf İktisat arasınav soru cevaplarını bulabileceğim adres varmı ? :)
Ben yatırmıştım çok oluyorda bu 2. taksitmi yoksa 2. taksit için daha zaman varmı ?
tolgakaynak
25-02-2011, 17:00
arkadaşlar hazırlıktayım. çalışma kitabı olarak hangisini almalıyım ?
geç kaldım biraz gerçi ama çalışmalıyım biranönce
arkadaşlar hazırlıktayım. çalışma kitabı olarak hangisini almalıyım ?
geç kaldım biraz gerçi ama çalışmalıyım biranönce
murat yayınları :icon_tup::icon_tup:
Harcımızı yatırdık sınava hazırlanalım artık:)
TolgaEsentepe
25-02-2011, 21:29
3. sınıf işletme için hangi yayınları önerirsiniz..
birde nokta atış sorular kitabımı ne varmış o ne oluyor :D
taksit geciktirme her ay için yüzde 1
Bu sorunun cvbi banada lazim :d
fasterhan
25-02-2011, 22:46
valla netden özetleri indir sonra muratdan son 6 yılın çıkmış sorularını al ezberle cok faydasını göreceksin...10 tl mi neydi son 6 yılın cıkmış soruları....muratın kitaplarıda iyidir ama onları okuyacak kadar zaman kalmadı artık....bu saatden sonra soru ezberle özet oku bence..... nokta atışı sorular gerçekten cok faydalı geçen sene muhasabe uygulamarı dersini sırf onları çalısarak gecmiştim.....karacan dersanelerinde bulunuyor nokta atışı sorular.... Genelde geçmiş senelerde çıkmış soruların benzeri tarzında sorular var içinde.....Birde sınava yakın muratın duvar testlerindende al onlarda iyi baya.....kolay gelsin ;)
<<buğra>>
25-02-2011, 22:52
son 5 yılın soruları çözümlü olarak var, araştırıp çalışın.
Yardımcı kitap için Deneyim, Murat önceden iyiydi bence...
Sercan K.
25-02-2011, 23:06
arkadaşlar 2010 da mezun oldum işletmeye kayıt yaptırdım hazırlık sınıfı için..bende para yatıracakmıyım yani 28 şubata kadar ...:D
güncel diyim arkadaşlar
onursumer
25-02-2011, 23:10
güncel diyim arkadaşlar
ilk kayt olurken yatırdığın harc 1. donem 2. donem sendedevar
intibak sınıfısın dimi şimdi ?
Sercan K.
25-02-2011, 23:49
ilk kayt olurken yatırdığın harc 1. donem 2. donem sendedevar
intibak sınıfısın dimi şimdi ?
aynen intibak ..yatrcam yani seve seve öle mi :D
Sercan K.
26-02-2011, 10:31
Sanırım intibak öğrencileri bu parayı yatırmıcak..arada kaldım ya yok mu bilgi sahibi biri yardım etsin :D
Ben yatırmıştım çok oluyorda bu 2. taksitmi yoksa 2. taksit için daha zaman varmı ?
bilen yokmu ?
nitrO_Oxide
26-02-2011, 10:46
bilen yokmu ?
Hocam bi önceki sayfada cevabı var :)
Subat sonu son odemesi yani 2. taksiti.eger gecikme olursa komik bi gecikme faizi oluyor bukadar
Cliosportve
26-02-2011, 10:51
İntibak sınıfı olarak sınavlara it gibi çalışıyorum
Hem iş hem kurs hem ders bakalım kafayı yedirtçekler bana
Nisan 2-3 hepimize hayırlı olsun
Sercan K.
26-02-2011, 12:38
İntibak sınıfı olarak sınavlara it gibi çalışıyorum
Hem iş hem kurs hem ders bakalım kafayı yedirtçekler bana
Nisan 2-3 hepimize hayırlı olsun
peki kayıt yenileme yada para yatırma gibi işlemler yapıcaz mı biz kasımda para yatrdım bida yatırıcam mı bilgin var mı hocam
Bad-Fast
26-02-2011, 19:20
intibak dada iki taksit yatıyor , ben yatırmıştım :) genede için rahat etmezse büro yu arıyıp sor hemen açıp cvp veriyorlar zaten ;)
Bad-Fast
02-03-2011, 21:04
bi sitede işletme 3.sınıf 2005 2010 arası vize final büt soruları buldum ihtiyacı olan indirsin arkadaşlar
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: ISLETME 3 sinif AOF ARA-FİNAL-BUT Cikmis Sorular 2005-2010.rar (http://hotfile.com/dl/106009623/9b8dea6/ISLETME_3_sinif_AOF_ARA-FNAL-BUT_Cikmis_Sorular_2005-2010.rar.html)
bi sitede işletme 3.sınıf 2005 2010 arası vize final büt soruları buldum ihtiyacı olan indirsin arkadaşlar
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: ISLETME 3 sinif AOF ARA-FİNAL-BUT Cikmis Sorular 2005-2010.rar (http://hotfile.com/dl/106009623/9b8dea6/ISLETME_3_sinif_AOF_ARA-FNAL-BUT_Cikmis_Sorular_2005-2010.rar.html)
bide 4. sınıf bulan olsada indirsek:D
TolgaEsentepe
02-03-2011, 21:09
eyv. hocam çok işe yaradı :):icon_tup:
mert_leon
02-03-2011, 21:10
bu ikinci taksit kaç liraydı 28 i sonmuş sanırım bana msj filan gelmedi aö den bi yatırım onu :D
Ersin YILDIZ
02-03-2011, 21:12
ilk taksit ile aynı 247,50 lira
mert_leon
02-03-2011, 21:13
ilk taksit ile aynı 247,50 lira
abowww kredi kartı, tel faturası bide bu üst üste geldiler hiç hoş olmadı :(
Bad-Fast
02-03-2011, 21:32
bide 4. sınıf bulan olsada indirsek:D
AÖF 4.Sınıf İşletme çıkmış final soruları(2003-2007)
http://rapidshare.com/files/105552193/4.S__305_n__305_f___304_sletme_Cikmis__Final_Sorul ar__305__2003-2007_.rar
alternatif Uploaded.to ..
http://uploaded.to/?id=nj10u2
--------------------------------------------------
. Sınıf İşletmenin Tüm Yılların Çıkmış Soruları ve cevapları(2002-2007)
http://rapidshare.com/files/97917490/tuem_y__305_llar__305_n.rar
http://uploaded.to/?id=82ptzi
bunlar çıktı ;)
eyv. hocam çok işe yaradı :):icon_tup:
benimde baya işime yarıycak , yukleyen arkadaş saolsun :)
Hocam bi önceki sayfada cevabı var :)
Subat sonu son odemesi yani 2. taksiti.eger gecikme olursa komik bi gecikme faizi oluyor bukadar
Eyv teşekkür ederim gidip hemen yatırdım gecen yıl unutmusumda yatırmayı :D
Bu yıl titizlendim o yüzden :D
Teşekkürler...
Bu arada arkadaşlar Karacan diye bir dershane var eskişehirde her ders için dergi gbi soru bankası hazırlamışlar.
Ders kitaplarıda var cok metedildi bana, yarın almayı düşünüyorum eğer isteyen olursa...
Soru bankasını alıp yollayabilirim sizlerede derginin fiyatı 5 TLmiş sanırım...
Yarın bilgilendiririm sizleri buradan...
AÖF 4.Sınıf İşletme çıkmış final soruları(2003-2007)
http://rapidshare.com/files/105552193/4.S__305_n__305_f___304_sletme_Cikmis__Final_Sorul ar__305__2003-2007_.rar
4.Sınıf İsletme Cikmis Final Soruları(2003-2007).rar ... at ul.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ... (http://uploaded.to/?id=nj10u2)
--------------------------------------------------
. Sınıf İşletmenin Tüm Yılların Çıkmış Soruları ve cevapları(2002-2007)
http://rapidshare.com/files/97917490/tuem_y__305_llar__305_n.rar
tüm yılların.rar ... at ul.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ... (http://uploaded.to/?id=82ptzi)
bunlar çıktı ;)
benimde baya işime yarıycak , yukleyen arkadaş saolsun :)
çok teşekkürler anında çözüme kavuştu:D
nitrO_Oxide
15-03-2011, 08:27
Evet kim nerelerde giriyor bakalım sınava :D
bana istanbul unv gelmiş ikiside :)
1 sınıf soruları elinde olupta vermeyenin :D:D
Şimdiden herkese başarılar.
Bad-Fast
15-03-2011, 16:18
Evet kim nerelerde giriyor bakalım sınava :D
bana istanbul unv gelmiş ikiside :)
benim kağıt gelmedi hala bir kaç gün daha bekliyip gidicem en sonunda büroya , hiç kağıdı gelmeyen oldu mu acaba
erkin006
15-03-2011, 16:39
1 sınıf soruları elinde olupta vermeyenin :D:D
Şimdiden herkese başarılar.
moruk murata gel karma soru çözüm testleri var bide duvar testleri...
isimler çok saçma ama sınıf geçirtiyormuş:D
geçen sene yönetim bilgi sistemlerinde 24 soru şıklarına kadar birebir bilmişler:D
moruk murata gel karma soru çözüm testleri var bide duvar testleri...
isimler çok saçma ama sınıf geçirtiyormuş:D
geçen sene yönetim bilgi sistemlerinde 24 soru şıklarına kadar birebir bilmişler:D
geçen sene aldım bir kaç soru tuttu gerisi tırt ama ondan önceki senede aldım :D hiç çalışmadan gitmişdim :D sınav çıkışı torpidodan bir çıkarttım senin hesap hemen hemen hepsi vardı :D
Bakalım bu sene ne olucak.
su konuyu guncellemeyin arkadas! sinirim bozuluyo,biri banada ayarlasın şu cıkan testlerden :D
Murat yayınları çıkmış sorular dergisi alın doğru cevaplarını cevap anahtarına bakıp işaretleyin.
Hergün 1 saat okuyun , dergi okur gibi okuyun.
Ben bu şekilde 4e geldim :D
Murat yayınları çıkmış sorular dergisi alın doğru cevaplarını cevap anahtarına bakıp işaretleyin.
Valla bravo diyorum sadece :icon_wack :D
erkin006
15-03-2011, 17:09
vay amünim:D
benimle birlikte girenlerin şimdi çocuğu var 3 yaşında:D
Valla bravo diyorum sadece :icon_wack :D
Cidden büyütülecek bir durum yok zaten son 5 senenin çıkmış sorularını okduğunuzda birbirine benzeyenleri farkedeceksiniz.
vay amünim:D
benimle birlikte girenlerin şimdi çocuğu var 3 yaşında:D
Elin uşaa cin gibi :D
3 okulda giricem hepside farklı okul böyle düzenme yapan zşhnşyetin..
mert_leon
15-03-2011, 20:11
yarın ilk iş alıyorum :)
Bu murat yayınları kitapevlerinde falan varmıdır, izmirde nerde bulurum ?
Bu murat yayınları kitapevlerinde falan varmıdır, izmirde nerde bulurum ?
Kitap evlerinde vardır ders kitabı satan kitapevleri yada sahaflardan temin edebilirsiniz...
samet_61
15-03-2011, 21:36
ilk sınavlar kacıncı unıteye kadar 6 mı?
ilk sınavlar kacıncı unıteye kadar 6 mı?
Dersten derse göre değişir...
ProdriveSTI
15-03-2011, 21:44
valla ben bizzat kurs alıyorum Murat eğitim kurumlarından biraz tuzlu tek ders fiyatı ama değer,Hocalar,ders anlatımları bizlere dostça yaklaşımları süper ötesi,genel tarama testlerini çözdürüyolar bize dedikleri şu,ben size 65-70 puan almalık bilgi sundum bu testleri mutlaka çözün diyo,benim gibi iktisat ve muhasebe özürlüsü biri,83-93 gibi notlar aldı ve dersaneden oyuncak almıştım :) Şuan Maliye 3. sınıftayım bakalım 2 hafta sonra ki sınavda neler olucak :))
samet_61
15-03-2011, 21:46
kalırsam askerrrrr 3 ders vermezzsem ısım zor hukuk ıktısat davranıs bılımlerınden gecmek zorundayım
Bad-Fast
25-03-2011, 21:06
sınav giriş belgesi gelmedi ve sınav haftası alıcam mecbur pazartesi günü, 10 gün kala temin edin diye bir kaç yazı gördüm sınava girememe gibi bi durumum olur mu başına gelen oldu mu hiç
sınav giriş belgesi gelmedi ve sınav haftası alıcam mecbur pazartesi günü, 10 gün kala temin edin diye bir kaç yazı gördüm sınava girememe gibi bi durumum olur mu başına gelen oldu mu hiç
Herhangi bir AÖF bürosuna gidip sınav giriş belgeni alabilirsin...AÖF ye ilk kayıt olduğunda ordan verdikleri belgege bir şifre yazıyor o şifren varsa eğer biliyorsan.Netten girip kendi yazıcındanda yazdırabilirsin...
Sorun olmaz...
Bad-Fast
25-03-2011, 22:14
sınav haftasıya belki bi sorun çıkar diye içim rahat etmedi saolasın o şifreyi buldum girmeye çalıştım ama giremedim ne tc no oldu ne mail adresim çözemedim
erkin006
25-03-2011, 22:19
valla ben bizzat kurs alıyorum Murat eğitim kurumlarından biraz tuzlu tek ders fiyatı ama değer,Hocalar,ders anlatımları bizlere dostça yaklaşımları süper ötesi,genel tarama testlerini çözdürüyolar bize dedikleri şu,ben size 65-70 puan almalık bilgi sundum bu testleri mutlaka çözün diyo,benim gibi iktisat ve muhasebe özürlüsü biri,83-93 gibi notlar aldı ve dersaneden oyuncak almıştım :) Şuan Maliye 3. sınıftayım bakalım 2 hafta sonra ki sınavda neler olucak :))
kızılay murat damısın?
ya ben 2. dönem taksidini yatırmayı unutmusum subat sonmus sıkıntı olurmu?
otomania
25-03-2011, 22:45
gaziosmanpaşa andolu meslek lisesi işletme bölümü
diğeride sağmacılar lisesi
daha kitaplar poşetinde duruo :D
focus musty35
25-03-2011, 22:46
ya ben 2. dönem taksidini yatırmayı unutmusum subat sonmus sıkıntı olurmu?
valla bu soruya ek olarak bende bi soru sorayım bende bu sene ilk kez kayıt yaptırdım işletme bölümü hazırlık gıbı bırsy okucakmısm ins bu kayıt olayı sorun olmaz