Orijinalini görmek için tıklayınız : Açıköğretim AÖF Konusu
Arkadaşlar bu sene 3. sınıfım yatay geçişten yaptım ders ekleme yapamıyorum. Şifremi girip 3 harfli güvenlik harflerini yazdıktan sonra ekrana böyle uyarı geliyor.
2014-2015 öğretim yılında yeni kayıt yaptıran öğrenciler bu dönem ders ekle-sil işlemi yapamayacaklar ancak daha sonraki dönemlerde yapacaklardır. Kayıt yeniletmek isteyen öğrencilerin, kayıt yenileme tarihleri içerisinde kayıt yenileme bedelini bankaya ödemeleri yeterlidir.
Direk bankadan ekranda gözüken parayı yatırcaksın
ceratoniaorg
02-03-2015, 20:09
Ders kaydı yaparken yatırılacak ücret orada çıkıyor zaten. Bana hep 205 çıkıyordu yine aynı. Sınavlarda 18-19 Nisan / 23-24 Mayıs
2014-2015 öğretim yılında yeni kayıt yaptıran öğrenciler bu dönem ders ekle-sil işlemi yapamayacaklar ancak daha sonraki dönemlerde yapacaklardır. Kayıt yeniletmek isteyen öğrencilerin, kayıt yenileme tarihleri içerisinde kayıt yenileme bedelini bankaya ödemeleri yeterlidir.
Tekrar giriş yapmak için tıklayınız.
Bende bu hatayı alıyorum kayıt yenilerken nedeni nedir? İlk önce ders seçip sonra ücreti yatırmıcaz mi?
Tekrar giriş yapmak için tıklayınız.
Bende bu hatayı alıyorum kayıt yenilerken nedeni nedir? İlk önce ders seçip sonra ücreti yatırmıcaz mi?
Eger ilk senen ise direk bankadan parayi yatircaksin.. Ders secme islemini ilk senen oldugu icin sistem otomatik yapiyor.. Diger donemlerde ders secimi yapacaksin
HellRot06
03-03-2015, 10:57
Eger ilk senen ise direk bankadan parayi yatircaksin.. Ders secme islemini ilk senen oldugu icin sistem otomatik yapiyor.. Diger donemlerde ders secimi yapacaksin
Ben ders seçimi yapmadım 4. senem direk bankaya parayı yatırdım. Ama sistemde 6 tane ders görünüyo hepside seçili ?
Ben ders seçimi yapmadım 4. senem direk bankaya parayı yatırdım. Ama sistemde 6 tane ders görünüyo hepside seçili ?
Senin durumun şöyle olabilir; alttan hiç ders bırakmamışsındır bütün derslerin ilgili dönemin dersidir vede üsttende ders almadıysan dediğin gibi olabilir..Ama ders ekle sil bölümüne baktın mı hiç ne gözüküyor falan merak ettim bak :)
HellRot06
03-03-2015, 13:24
Senin durumun şöyle olabilir; alttan hiç ders bırakmamışsındır bütün derslerin ilgili dönemin dersidir vede üsttende ders almadıysan dediğin gibi olabilir..Ama ders ekle sil bölümüne baktın mı hiç ne gözüküyor falan merak ettim bak :)
Ders ekle sil kısmına girdim 6 tane ders vardı ve sadece kaydet butonu vardı bende kaydet dedim gitti :D :D :D bakalım şansımıza ne gelcek :D
Ders ekle sil kısmına girdim 6 tane ders vardı ve sadece kaydet butonu vardı bende kaydet dedim gitti :D :D :D bakalım şansımıza ne gelcek :D
Tamam işte kaydet diyip onaylamışsan ders seçimi yapmış oluyorsun :)
ya yarın son ya bu harçlar ben daha yatıramadım.
acaba yarın yatırsam olur mu ? yoksa bugün 12den önce yatırmam mı lazım ?
Yarın gece 12'ye kadar yatırabilirsin ama o kadar bekleme derim..Dün gece yatırayım dedim gittiğim 3 farklı atm'dede sıkıntı vardı yatıramadım bugün vezneden yatırdım
Yarın gece 12'ye kadar yatırabilirsin ama o kadar bekleme derim..Dün gece yatırayım dedim gittiğim 3 farklı atm'dede sıkıntı vardı yatıramadım bugün vezneden yatırdım
yarın öğlene kadar yatırabilirim. ya da gece atmye gitsem halletsem olur sanırım ?
Ales ilkbahar basvurulari 19-31 Mart tarihinde yapilacaktir , herrkese bol sans
http://www.osym.gov.tr/belge/1-23393/2015-akademik-personel-ve-lisansustu-egitimi-giris-sina-.html
Kafamı kurcalayan bir konu var bilen abilerim kardeşlerim cevaplarsa sevinirim. Şuanda iktisat 3. sınıfım aöf için kayıtlar eylüldeymiş galiba adalet okumak istiyorum sonrasında ise çevredeki özel üniversitelerinden birinde Hukuk okuma gibi bir düşüncem var yalnız arkadaş ortamında bir eleman bu geçişlerin kaldırıldığını söylüyor ne derece doğrudur bu ? araştırdım biraz pek bilgi bulamadım? sadece örgün öğretimle aöf okuyanların puanlarının hesaplanmasının farklı olduğunu biliyorum.
Redfish16V
09-04-2015, 15:53
Sınav giriş yerleri açıklanmış
Cankaraca
09-04-2015, 16:17
Sınav giriş yerleri açıklanmış
Aynen. Her sınavda farklı yerlere vermekten bıkmadılar :(
SerkanKurt
09-04-2015, 16:18
giriş yapılmıyor şuan siteye
yerler acaip yakın sevindim :D
Gökhan Bilgin
09-04-2015, 18:29
O değilde ben bütün kitapları okudum bütün üniteleri ama kafam çorba oldu okumayın :D
oh be sonunda evimin yanındaki okullara çıkmış sınav yerlerim :D
O değilde ben bütün kitapları okudum bütün üniteleri ama kafam çorba oldu okumayın :D
Başkan ben özetleri, önemli yerleri yazıyorum bi kağıda iyi oluyor. Gerçi işe yaramadı ama olsun :D
barakuda26
09-04-2015, 20:17
Her sınav aynı fakülteler olurdu, şimdi değiştirmişler alakasız alakasız yerlere vermişler
Gökhan Bilgin
09-04-2015, 20:19
Başkan ben özetleri, önemli yerleri yazıyorum bi kağıda iyi oluyor. Gerçi işe yaramadı ama olsun :D
Önemli olduğunu nerden anlıyosun :D bende okudum ama kafam oldu istanbul boğazı :D
Redfish16V
09-04-2015, 20:32
İlk sınıfta çok çalışıp 3.40 felan getiriyordum,şimdi 3.sınıftayım bitmeyen ünitelerim var :D 60 yaşındaki teyzeleri sınavda gördükçe utanıyorum açıkcası :D
Önemli olduğunu nerden anlıyosun :D bende okudum ama kafam oldu istanbul boğazı :D
İçime doğuyor :D
Çıkmış soruları bulabileceğim bir site adresi bile varsa pm atabilirmi :) sınava hiç çalışamadım :/ işletme
• MUH104U - GENEL MUHASEBE 2
• İKT104U - İKTİSADA GİRİŞ 2
• HUK110U - BORÇLAR HUKUKU
• İST202U - İSTATİSTİK 2
• TAR202U - ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ 2
• MAT106U - MATEMATİK 2
• SOS114U - DAVRANIŞ BİLİMLERİ 2
• HUK212U - TİCARET HUKUKU 2
• MUH208U - MUHASEBEDE BİLGİ YÖNETİMİ
• PZL212U - TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ
:)
Çıkmış soruları bulabileceğim bir site adresi bile varsa pm atabilirmi :) sınava hiç çalışamadım :/ işletme
• MUH104U - GENEL MUHASEBE 2
• İKT104U - İKTİSADA GİRİŞ 2
• HUK110U - BORÇLAR HUKUKU
• İST202U - İSTATİSTİK 2
• TAR202U - ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ 2
• MAT106U - MATEMATİK 2
• SOS114U - DAVRANIŞ BİLİMLERİ 2
• HUK212U - TİCARET HUKUKU 2
• MUH208U - MUHASEBEDE BİLGİ YÖNETİMİ
• PZL212U - TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ
:)
bulursan banada pmlermisin hemen hmen aynı dersleri alıyoruz :)
SekoLive
11-04-2015, 11:30
aof kendi sitesinden bulabilirsinz biraz zahmetli olur ama bulunur.eogrenmeden geçmiş sınav sorularına ulasabilirsiniz
aof kendi sitesinden bulabilirsinz biraz zahmetli olur ama bulunur.eogrenmeden geçmiş sınav sorularına ulasabilirsiniz
Üstat bulamadım linki bi pm atabilirmisin sana zahmet
Açıköğretim e-Öğrenme Portalı (http://eogrenme.anadolu.edu.tr/)
bu linkden ulaşabilirsiniz. Personel olduğumuz için bizim giriş yetkimiz yok ama siz ulaşabilirsiniz. Geçmiş dönem sınavları diye bir link var sanırım.
Yarın sınavlarlar başlıyor, çalıştınız mı arkadaşlar :)
HellRot06
17-04-2015, 07:59
Herzaman ki gibi hayır :hehe: :hehe:
Aliburakb
17-04-2015, 08:02
Herzaman ki gibi hayır :hehe: :hehe:
:) :) aynen varmı aramızda çalışan :)
Ben 4 gündür çalışyorum, makro iktisat beni yedi bitirdi
her zaman ki gibi son hafta hasta oldum çalışamadım :D
HellRot06
17-04-2015, 09:03
her zaman ki gibi son hafta hasta oldum çalışamadım :D
Bahaneler bahaneler daha nelerrrr nelerrrr :D :D :D :D
Ben gecmis sinavları çözüp yanlişlarımı bir kağıda yazıp onlara çalıştım. İnş az buçuk aklmda kalır.
HellRot06
17-04-2015, 09:32
Ben gecmis sinavları çözüp yanlişlarımı bir kağıda yazıp onlara çalıştım. İnş az buçuk aklmda kalır.
Kanka ben onu en son yaptığımda çalışmadığım derslerden 60 aldım çalıştığımdan 30 :D :D :D :D
SerkanKurt
17-04-2015, 09:35
Açıköğretim e-Öğrenme Portalı (http://eogrenme.anadolu.edu.tr/) bu siteden deneme sınavları yapın bol bol çok faydasını görürsünüz.
AyrtonSenna
17-04-2015, 09:39
Lan çok kötü heyecan yaptım işyerinde okuldaki korkulu günlerimi yaşıyorum sabahtan beri:D
Çalışın çalışın sonra 40 yaşından sonra çalışırsınız :)
Valla herkes tutuşmuş büroya geliyo. :D
Son gün kitap alanlar mı dersin, bahar döneminde, güz döneminin derslerinin ve kitaplarının farklı olduğunu bilmeyenler mi dersin. :D
ben çalıştım sınava girmeden notum belli. 5 pekiyi :)
Aliburakb
17-04-2015, 13:16
Kanka ben onu en son yaptığımda çalışmadığım derslerden 60 aldım çalıştığımdan 30 :D :D :D :D
iyiymiş :)
ne diyorsun yani çalışmayalım mı :D şimdi yalandan biraz bakınıyorum vicdanım rahatlasın diye :D
Gökhan Bilgin
17-04-2015, 13:21
Bir haftadır çıkmış sorulara bakıcam hala bakıcam :D
Çıkmış sorulara bakın ben 4-5 sınava baktım geçmiş yıllara ait. Hemen hemen hepsi aynı sorular. Ezberleyin girin :)
Hiç olmadı A-B-C-D-E 4'er tane sallamayı unutmayın.
DoganSuper
17-04-2015, 21:36
elektrikler kesik :(
İbrahim33
17-04-2015, 21:39
çok yakın bir arkadaşımda girecek yarın sabah. birlikte gideceğiz hatta allah yardımcı olsun hepinize.
Yarın marmara üni. Göztepe yerleşkesindeyim. Varsa bizden biri tanışalım :)
Onurkk06
17-04-2015, 22:26
Gene 2 hafta öncesi çok pis çalışma planları ama gerçekte olan sınav gecesi mal gibi kitaba bakınmaca ulan benim hayatım boyunca düzenli bi.çalışmam olmayacak galiba
şu geçen seferki her şıktan 4 tane olayını yapsak mı napsak
şu geçen seferki her şıktan 4 tane olayını yapsak mı napsak
Eminseniz yapın çünkü ben geçmiş sınavların cevap anahtarlarından da kontrol ettim sistem doğru :)
phoenixs
17-04-2015, 23:58
Beyler sabaha sınav var ben hala çalısmaya başlayamadım :₺ sınav yerine 15 dk erken gidip çalışmayı düşünüyorum
cenaze dolayisi ile sinava giremeyecegim. herhangi bir problem olur mu acaba? Bahar donemindeki sinavlara girebilirmiyim?
Redfish16V
18-04-2015, 10:48
Örgüt kuramı fena kastı beni.. Millet hemen çıktığına göre zordu sanırım :D
Burak-Akın
18-04-2015, 10:50
Sınav basitti aslında temel soruları sormuşlar yine
Yaptik yine biseyler her sinav sonrası inceden mutlu oluyorum kolay gecti diye. Sonuçlar aciklaninca ben iptal
ProdriveSTI
18-04-2015, 16:37
Sınavlar açıklanmış ne bu acele anlam veremedim. :S
hahahahahaha :D
Cankaraca
18-04-2015, 18:39
Örgüt kuramı fena kastı beni.. Millet hemen çıktığına göre zordu sanırım :D
Örgüt kuramı sorularında harbiden eşşeğinkine su kaçırmışlar :D
Aynen şimdi kontrol ettim de geçmişim derslerden :)
Bu iyidi işte. :D
HellRot06
20-04-2015, 07:22
Olm sen nasıl bi kolpasın yaa :D :D :D
beyler sınavlara girmiyorum ama her dönem kayıt yeniliyorum okul kaydım silinir mi :)
beyler sınavlara girmiyorum ama her dönem kayıt yeniliyorum okul kaydım silinir mi :)
Askerden kaçıyorum diyorsun yani :D
Belli bir ortalamayı yakalamayacağın için silinebilir.
Askerden kaçıyorum diyorsun yani :D
Belli bir ortalamayı yakalamayacağın için silinebilir.
sen öyle diyorsan öyle olsun ülkücü kardeş...
Niye ters anladın ki ? Bende askere gitmemek için açık öğretim okuyorum. İdeolojinin ne alakası var ki şimdi neyse..
reis yanlış anlaşıldık kusura bakma... :)
Bir değişiklik olmazsa şuanda yaşlanıp ölene kadar okuyabilirsin sorun yok. :)
Askerden kaçmak için okuyorsan ki bir çok kişi öyle yapıyor 29 yaş sınırına dikkat et. :)
Bir de öğrenim süresi var. 2 yıllıksa 4 yıl 4 yıllıksa 7 yıl dikey geçişse kayıt tarihinden itibaren 5 yıl süren var. Sonra öğrencilik haklarından yararlanamıyorsun.
O süreyi doldurduğunda bir ek-c2 belgesi alıp askerlik şubesine gitmekte fayda var.
Bu arada bazen üni.nin yolladığı belgeler nadir de olsa askerlik şubesine ulaşmayabiliyor. O durumda tebligat gelir zaten. Belge alıp elden götürebilirsiniz. Öyle birşeyle karşılaşırsanız heyecana gerek yok. :D
2Fast4Me
20-04-2015, 22:39
Tek ders sınavında ortalama hesaplanırken vize puanı alınıyor mu ?
Evet. TEk ders final sınavı yerine geçer.
SerkanKurt
21-04-2015, 15:04
sonuçları nezaman açıklarlar acaba ?
mr.korhan
21-04-2015, 15:26
arkadaşlar peki bir kaç yıldır kayıt parası yatırmayıp yenilemediğimiz 1. sınıfımız ne kadar geçerli olur ? :)
ben kayıt bürosuna dondurmak için gittiğimde, kadın, zaten askerlik sorunun yok , parayı yatırmadığın sürece donuk kalacaktır demişti ama doğrumudur.
2Fast4Me
21-04-2015, 20:10
arkadaşlar peki bir kaç yıldır kayıt parası yatırmayıp yenilemediğimiz 1. sınıfımız ne kadar geçerli olur ? :)
ben kayıt bürosuna dondurmak için gittiğimde, kadın, zaten askerlik sorunun yok , parayı yatırmadığın sürece donuk kalacaktır demişti ama doğrumudur.
2009 yılında aöf'e kayıt yaptırmıştım. örgüne geçince unutmuşum harç filan yatırmamıştım. 4 yıl sonra yeni kayıt için büroya gittiğimde eski kaydı sildirmek zorunda kalmıştım. yani benimki hiç işlem yapmadan 4 yıl kalmıştı. Büro çalışanlarının söylediği doğrudur ama...
SerkanKurt
28-04-2015, 16:26
sonuçlar açıklanmamış hala :) nezaman açıklıycaklar ? :)
barakuda26
28-04-2015, 16:34
Bu cuma olabilir bi ihtimal, yada önümüzdeki hafta başı olur 15-20 gün arası sürüyo sonuç açıklaması ortalama, açıklasalar da bizde ona göre hareket etsek...
SekoLive
28-04-2015, 16:37
Bu cuma olabilir bi ihtimal, yada önümüzdeki hafta başı olur 15-20 gün arası sürüyo sonuç açıklaması ortalama, açıklasalar da bizde ona göre hareket etsek...
soruları cevapları acıkladılar hatırnızdaysa cevaplar bakıp aşşa yukarı tespit yapabilirsiniz.
tahminim pazartesi acıklarlar cuma tatil oldugundan.
barakuda26
28-04-2015, 16:40
soruları cevapları acıkladılar hatırnızdaysa cevaplar bakıp aşşa yukarı tespit yapabilirsiniz.
tahminim pazartesi acıklarlar cuma tatil oldugundan.
Sınavdan hemen sonra baksam olabilirdi belki ama şuan pek hatırımda değiller, sonuçları beklicez artık :)
Allahını severseniz güncellemeyin. Yüreğime indi :D
Açıklanmış geçmiş olsun :)
SerkanYazgan.
30-04-2015, 17:24
Finansal yönetim ve finansal tablolarda batırmışım, diğerleri iyi. İktisat 2 80 gelmiş :)
halilcan9455
30-04-2015, 17:27
sormak istediğim birşey var
şimdi bir çok dersten geçtim ilk dönem ama ortalam 1.96
eğer iki dönemin genel ortalaması 2.00 dan aşşağı olduğunda geçitiğim derslerde dahil tüm derslerden kalıyormuyum ?
yoksa geçtiğimden geçip kaldığımdan kalıyormuyum ( çok saçma oldu ama siz beni anladınız :D )
Koşullu olmayan geçtiğin dersleri geçiyorsun sadece koşullu ve ff olan derslerini bir sonraki sene tekrar alıyorsun umarım anlatabilmişimdir :)
halilcan9455
30-04-2015, 17:46
Koşullu olmayan geçtiğin dersleri geçiyorsun sadece koşullu ve ff olan derslerini bir sonraki sene tekrar alıyorsun umarım anlatabilmişimdir :)
teşekkürler. o zaman durum gayet iyi :)
aceleye gerek yok yavaş yavaş bitiriyoruz
denizhandinc
30-04-2015, 18:19
35 puan harf nolu olarak noluyor beyler DD mi
Redfish16V
30-04-2015, 19:49
35 puan harf nolu olarak noluyor beyler DD mi
Evet dd ortlamaya göre geçme koşulu yani.Fakat şu an çan belli olmadığı için kesin dd diyemiyoruz :) Bende de bi 35 var inşallah çan düşüktür :D
beklediğimden iyi geldi sonuçlar bakalım finaller de inşallah öyle olur
TolgaEsentepe
30-04-2015, 23:24
2 kazık dersim vardı 2side 50 geldi. finale kısmet bakalım
SerkanKurt
01-05-2015, 01:25
notlar herkesin yüksekmi ? hesaplamama göre 10-15 puan fazla geldi :)
ErkanCanS
01-05-2015, 01:35
İşletme fonksiyonları 100 gelmiş. Nasıl oldu anlamadım :)
İşletme fonksiyonları 100 gelmiş. Nasıl oldu anlamadım :)
ben 70 almışım ama kaldık mı geçtik mi hiç birşey anlamadım :D
Redfish16V
01-05-2015, 22:42
Desenize çan yüksek olacak :D bende seviniyordum notlar iyi diye :D
Sınava giriş belgeleri yayınlanmış.
Sınav tarihleri 23 - 24 mayıs
https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim
Bab-ı Esrar
21-05-2015, 11:25
Hafta sonu yine sınavlar var. Sınava gireceklere başarılar dilerim :)
halilcan9455
21-05-2015, 11:28
sınava giriş belgeleri değişmiş bir renk bir can gelmiş :)
Bu sefer pek çalışamadım. Allah yardımcımız olsun :)
HellRot06
21-05-2015, 12:11
Bu sefer pek çalışamadım. Allah yardımcımız olsun :)
Yine bulmuşsun bahaneler :D
Güncel çekelim.Giriş belgelerini almayanlar nufus cuzdanı kaybedenler son gun sayılır. Sabah aöf merkezlerı calışacak işinizi son zamana bırakmayın günceli.Herkese Başarılar
Yine bulmuşsun bahaneler :D
Yani insanin içinde olcak. Şimdi okey oynamaya çıkıyorum mesela :D
herkese başarılar dilerim
2Fast4Me
23-05-2015, 15:07
sınav soruları kaç gün sonra yayınlanıyor tahmini ?
SerkanYazgan.
23-05-2015, 16:00
10-14 gün içinde yayınlanıyor.
Arkadaşlar bu dönem okul biterse ağustos celbine yetişiyormuyum? Geçici mezuniyet veriyormu aöf? Gerçi seçimlerden dolayı öne alındı sınavlar galiba 31 hazirana kadar diplomayı alırsam yetişiyorum. Yinede bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
SekoLive
23-05-2015, 17:14
3-4 güne maç sorular cevaplar aciklanir
bymurat___61
23-05-2015, 18:40
O deilde bugun fakulltede 2 tane sınav vardı. Sınava gıremedım. NE sansızım. Koskaca itu bunu nasıl goz ardı edıyor bılemıyom. Zaten son dersım son fınalımdı rıske atmadım. :)
barakuda26
23-05-2015, 18:44
vize'den zor gibiydi sanki sınav, yada bana öyle geldi :D
SerkanYazgan.
23-05-2015, 18:45
Pardon ben direk sonuçlara odaklanmışım, sorunuzu yanlış cevaplamışım :)
SerkanKurt
24-05-2015, 19:27
nasıl geçti beyler finaller ?
Gökhan Bilgin
24-05-2015, 19:50
Çok efsane salladım ben örgütsel davranış dersinde üç beş tane çıkmışlardan vardı diğerleri mokoko geçmiş olsun
Finansal Tablolar'dan sıçışımın resmiydi heralde bu finaller.
Seneye çan kalkıcakmış diyolar murat dershanesinden bi hoca söyledi. :S
SerkanKurt
25-05-2015, 09:23
çan kalkarsa herşey biter :)
immortalboss
25-05-2015, 10:12
Arkadaşlar şu anda üniversite 4. sınıfım.Bir sene uzadı okul.Hiç sınavsız herhangi bir bölüme direk kayıt yaptırabiliyor muyum? (2 veya 4 yıllık farketmez.)
ErkanCanS
25-05-2015, 17:38
4 yıllık okuyan veya mezun olanlar için ikinci üniversite programı var bildiğin açıköğretim. Ben şu anda bundan faydalanıyorum Anadolu üniversite , Atatürk üniversitesi , İstanbul üniversitesinde var bildiğim kadarıyla.2 yıllık ve 4 yıllık bir sürü bölüm var.
Finansal tablolar bu kadar mı zor olurdu ? Hoca bile şaşkın :) :) Bizim murattan kimse çan kalkacak falan demedi öle bisey duymadık
Final kazikti demekki para lazım seneye devam :)
SerkanKurt
25-05-2015, 22:47
finansal tablolardan tek ders sınavı gözüküyor gibi bana... Sorular ve cevaplara baktım da hatırladığım kadarıyla finansaldan çok kötü not gelicek.
sorulara nerden bakıyorusnuz?
Site hata veriyor göremedim bitürlü soruları..
Finansal tablolar geçme notu geçen sene 31,5 muş ona göre hesabınızı yapın..
SerkanKurt
25-05-2015, 23:36
Site hata veriyor göremedim bitürlü soruları..
Finansal tablolar geçme notu geçen sene 31,5 muş ona göre hesabınızı yapın..
Bu senede 30-31 arası birşey olursa şansım var gibi bizden girenlerin nasıl durumu finansal tablolarda ?
Finansal tablolar bu kadar mı zor olurdu ? Hoca bile şaşkın :) :) Bizim murattan kimse çan kalkacak falan demedi öle bisey duymadık
Valla izmirde hocalık yapan komşu var benim o söyledi. Böyle herkes dersleri geçiyo diye öyle bi karar almışlar yazın açıklarlar dedi. bende duyunca bi ince üzüldüm iyidi böyle inşallah kalkmaz
İstanbul anadolu yakasına Macro iktisat için Tek ders sınavına hazırlık kursu açan dershane bilen var mı?
Valla izmirde hocalık yapan komşu var benim o söyledi. Böyle herkes dersleri geçiyo diye öyle bi karar almışlar yazın açıklarlar dedi. bende duyunca bi ince üzüldüm iyidi böyle inşallah kalkmaz
Öyle bir duyum almadım ben. Bizim de kafa rahat olur. Çoğu kişiye çan eğrisi sistemini anlatamıyoruz.
EMRE KAAN
26-05-2015, 11:52
benim finansal ilk sınav 55 sanırım ikinci 40 anca gelir.kalırsam bende tek derstek kalıcam sanırım.
SerkanKurt
26-05-2015, 12:13
benim finansal ilk sınav 55 sanırım ikinci 40 anca gelir.kalırsam bende tek derstek kalıcam sanırım.
finalin 40 gelirse CC rahat gelir bence.
arkadaşlar ilk dönem 2 tane dd 1 tane ff im var. bu dönem ortalamam 2 üzerine çıkarsa ilk dönemin dd leri geçiyormu ?
SerkanKurt
26-05-2015, 13:55
geçer......
oytun200sx
26-05-2015, 18:36
örgütsel davranıştan daha önceki senelerin sorularından 16 tane soru çıktı.Stratejik yönetim ayıp olmasın diye 1 tane çıkmış sorulardan sormuş.Sonuçlar bi an önce açıklansa da rahata ersek.
BB rahat gelir.. 31.5 geçme notu dedigim CC zaten :)
İlk dönemden 3 ders vermiştim bu dönem hiç veremicem heralde askerlik 2018 olcak gibi görünüyo bu gidişle :D
2Fast4Me
27-05-2015, 21:24
sınav soruları ve cevap anahtarı açıklanmış. hayırlısı olsun herkese
Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Sınav Yayınlama Sistemi (http://sinav.eogrenme.anadolu.edu.tr)
sınav soruları ve cevap anahtarı açıklanmış. hayırlısı olsun herkese
Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Sınav Yayınlama Sistemi (http://sinav.eogrenme.anadolu.edu.tr)
Sağolasın. Notları hesapladım iki dersimi geçmişim galiba. İlk dönemden kalan tek ders için sinava girebilirim artık :)
EMRE KAAN
29-05-2015, 09:19
walla dediğiniz gibi geçersem kasımda askere gidicem inşallah.
o zaman mezun olanlar toplanıp kep atalım :D:D:D
Benim de tek dersim var geçemicem sanırım simdi tek derse kaldım sonra asker insallah dinimiz amin :P
Geçen sene finansal tabloları alan biri varsa notlardan harf notlarına bakabilir mi ? DD kaça tekabül etmiş
volkan_gs
31-05-2015, 14:11
Arkadaşlar Uluslararası İlişkiler okuyan var mı?
Elimde murat yayınlarının kitapları var birkaç tane her sınıf için, ihtiyacı olan varsa ücretsiz verebilirim.
barakuda26
02-06-2015, 14:31
Açıklanır bi kaç güne sonuçlar :D
SerkanKurt
02-06-2015, 14:33
geçen sene finansal tabloları alan biri varsa notlardan harf notlarına bakabilir mi ? Dd kaça tekabül etmiş
harf notu alt sinir
aa 64,67
ab 61,40
ba 57,04
bb 53,77
bc 50,50
cb 46,14
cc 42,87
cd 39,60
dc 35,24
dd 31,97
HellRot06
02-06-2015, 14:44
Heyecan yapıyorum güncellemeyin şu konuyu yaa :D :D :D :D
SerkanKurt
02-06-2015, 14:45
açıklanma tarihini bilen varmı :) yarın açıklanır diyorlar ama ?
barakuda26
02-06-2015, 14:47
Cumaya kadar her saat olabilir, muhtemelen perşembe günü açıklanır.
SerkanYazgan.
02-06-2015, 15:33
Yapmayın şu hareketi :D Troya unutturduk derken siz başlamayın :D
Murat yazmıyo allahtan şuraya. :D
Şu konu insanı stres kalp hastası yapar :D
SerkanKurt
02-06-2015, 15:53
açıklansada kurtulsak :D
Bekliyoruz mutlu sonları :)
harf notu alt sinir
aa 64,67
ab 61,40
ba 57,04
bb 53,77
bc 50,50
cb 46,14
cc 42,87
cd 39,60
dc 35,24
dd 31,97
Bunlar geçen senekiler değil mi?
SerkanKurt
03-06-2015, 12:12
Bunlar geçen senekiler değil mi?
aynen geçen seneki notlar. Kaç bekliyorsun bu sene bu dersten ?
Bana sormadın ama alıntı yaptım kusura bakma :)
Vizem 35, Finalden de 35 alırım. Sorulara bakıp hesapladım. Ortalaması da 35 yapar. DD 'ye razıyım. Sence ne gelir? :)
SerkanKurt
03-06-2015, 13:01
Bana sormadın ama alıntı yaptım kusura bakma :)
Vizem 35, Finalden de 35 alırım. Sorulara bakıp hesapladım. Ortalaması da 35 yapar. DD 'ye razıyım. Sence ne gelir? :)
DD banko gelir. bu dersten iyi geçen duymadım daha. 27-28 falan bekliyorum DD yi.
:) valla hortlatmayın su konuyu
Senın yazdıgın notlarla 2sene öncekı notlar aynı. Çan değişmedi mi yoksa bı yanlışlık mı var çözemedım..
Vizeden 40 aldım finalden 30 alsam kurtarırım ama 15-20 anca gelir herhalde.. İyi geçen 1 kişi bile duymadım kursta dahil :)
Siteye girilmiyor galiba kazığı yağlıyorlar :D
siteye giremiyorm sizdede varmı sıkıntı?
fatih benimi bekliyordun ahdhsahda
yanlış alarm girdim açıklanmamış
Ben girdim herhangi bir açıklanma belirtisi yok rahatlayın beyler. :D
fatih benimi bekliyordun ahdhsahda
ahahah harbiden yanlış alarm oldu :D ama bence güncelliyorlar ufaktan ufaktan :D
Açıklasınlarda artık rahatlasak
HellRot06
04-06-2015, 14:40
Yapmayın lan :D :D
TolgaEsentepe
04-06-2015, 14:52
Açıklansında ne olacaksa olsun artık
barakuda26
04-06-2015, 14:54
https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim
girmesi kolay olsun :D
SerkanKurt
04-06-2015, 15:10
Yalandan bir siteye erişim gitti geldi herkes panik :D
tek dersım var okadar ınce bı cızgıdeyım kı gectıysem okul bıtıyo gecemedıysem yenı sınav yenı sıkıntı. güncellemeyın kalbıme inicek :)
EMRE KAAN
04-06-2015, 16:24
yapmayın gençler böyle şakalar.:D:D
kısmetse yarın öğlen 2.30da sonra açıklanacakmıs hadı herkes ıcın hayırlısı
TolgaEsentepe
05-06-2015, 00:56
benimde 2 dersim var stres dorukta :O
HellRot06
05-06-2015, 07:12
Hiç heyecanlı değilim desem de inanmayın :D :D :D Patlıyorum heyecandan :D :D :D
twitter daki AÖF ögrenci işlerinden yazmışlar, bugün 17:30 kadar açıklanacak arkadaşlar.
SerkanKurt
05-06-2015, 09:32
twitter daki AÖF ögrenci işlerinden yazmışlar, bugün 17:30 kadar açıklanacak arkadaşlar.
açıklasın artık bekle bekle delirdik :)
SerkanYazgan.
05-06-2015, 10:28
Hiç heyecanlı değilim desem de inanmayın :D :D :D Patlıyorum heyecandan :D :D :D
Sen niye heycan yaptın kuzennn :D
Açıklansında yolumuza bakalım hımınaa.
Eskiden ne girerdim bu konuya ya bitti kurtuldum cok sükür :D
Darısı sonuçları bekleyen sizlere. Umarım beklediğinizden yuksek notlar gelir :)
13 Hazirana Kadar açıklanacağı yazmış
AÖF Twet atmış. En geç. 13 haziran bakalım
barakuda26
05-06-2015, 12:25
Çok uzadı bu iş, kesin terslik var :D
TolgaEsentepe
05-06-2015, 12:39
13 haziran nedir 28inde tek deRs sınavı var ya
SerkanKurt
05-06-2015, 13:07
https://twitter.com/Anadolu_Univ
resmi twitter adresi bu. Sonuçlar ile alakalı hiç bir twit yok olmazda. Tek diycekleri şey 20 gün içinde açıklanır olur.
24 mayis + 20 gün eşittir = 13 Haziran
Demek sanırım.:l :)
SerkanKurt
05-06-2015, 14:09
24 mayis + 20 gün eşittir = 13 Haziran
Demek sanırım.:l :)
Pardon ben 13 Haziranda açıklanacak yazdın sandım :) 13 hazirana kadar yazmışsın :))
TolgaEsentepe
05-06-2015, 17:44
Terbiyesiz bunlar
SerkanKurt
05-06-2015, 18:30
Terbiyesiz bunlar
aynen öyle.
TolgaEsentepe
08-06-2015, 15:06
Açıklandı arkadaşlar..
aynen hanımıda mezun ettik şükür
Açıklandığı içime doğdu heralde girip bakayım dedim açıklanmış. :) Beklediğim gibi geldi , alttakileri de şükürler olsun temizledim. Yarım dönemlik işim kaldı inşallah güzde mezun olurum.
SerkanKurt
08-06-2015, 15:20
Tek dersten kaldım beyler şimdi bir şeye başvurmam falan gerekiyormu 27 Haziran tek ders sınavı için ?
Temizlemişim son dönemi bitek geçen dönem ameliyat yüzünden girememiştim finale 4 ders var ocakta kısmetse mezunum.
EMRE KAAN
08-06-2015, 15:43
ohh be sonunda işlem tamam.
çok şükür mezun olduk.
kasımda asker :D:D
Aranel Ciryatan
08-06-2015, 15:49
ben geçen sene mezun oldum ama hala bakıp heyecanınızı paylaşıyorum :D
TolgaEsentepe
08-06-2015, 15:54
Tek ders in şartları ney acaba :)
SerkanKurt
08-06-2015, 15:57
Tek ders in şartları ney acaba :)
mezunsun ama birtane FF in kaldıysa onun için girip mezun olabiliyorsun.
Hele şükür,
Şimdi bir sorum var, 2014 1, dönem not ortalaması 2 nin altında 2014 2. dönem notum 2.030 olmuş ve başarılı diyor, bu durumda benim 1. dönemde ff hariç genel not ortalamasına bakan derslerimi vermiş olurmuyum?
Tek ders sınavi kaldı ohhhh bee
Tek dersten çakmisiz finansal tablolar analizi beyler sınav ne zaman birde bizim Yapacağımız kayıt felan var mi herhangi
Onurkk06
08-06-2015, 16:23
Tüm dersleri geçtim fakat geçen sene harcı yatırmayı unuttuğum için seneye ikinci dönem 4 sınıf derslerini alacağım sonra bitiyor kısmetse :)
Hepsinden geçmişim cok sükür.. Mezun durumda olanlarda mezun durumdasınız diye yazıyor mu ?
bu tekrar demek ne oluyor.komple dersleri baştan mı alıcam.yoksa geçtiklerimi geçtim sadece kalanları mı alcam seneye..
bende butun derslerı vermısım mezunum artık ohhhh beeee
bende bütün dersleri geçmişim :)
Slipshod
08-06-2015, 16:54
6+1 dersin hepsini vermişim tek ders sınavına girmek kaldı :D
tek dersimiz vardı onuda vermişiz aa ile mezun oldum :) darısı herkesin başına
HellRot06
08-06-2015, 17:01
İlk dönemlerin hepsi başarılı bu dönemde "Uyarı" yazıyor :S
Arkadaşlar tek ders için kayıt gereklimi ?
Oğuzhan Ç.
08-06-2015, 17:44
3 sınıfdaydım 1.99la koşullu derslerim girmiş durumda.Evlat acısı gibi koydu valla 4den ders almaya devam :)
TolgaEsentepe
08-06-2015, 17:45
Kayıt gerekli mi çan üzerinden mi hesaplanıyor belli bi baraj mı var bunları demek istedim ya :)
SerkanKurt
08-06-2015, 17:47
Tek dersten çakmisiz finansal tablolar analizi beyler sınav ne zaman birde bizim Yapacağımız kayıt felan var mi herhangi
aynen bende kaldım finansaldan. 29 DD ye denk geliyor sanırım...
barakuda26
08-06-2015, 18:16
9 dersten bu dönem için 8ini vermişim bi dersim FF ortalamam 2.05 . Önümüzdeki sene ilk dönem de derslerim var fakat yine ikinci dönemde sadece bu FF olan dersi tek derstenmi veriyorum yoksa bunun yanına başka ders alma zorunluluğum varmı. 4. sınıfım zaten başka dersim kalmadı ikinci döneme ait dersler içinde bu FF'den başka.
2012 den bu yana başıma bela olan AÖF sonunda bitti ,keşke baştan çalışsaymışım çok mutlu oldum :D
Çalışmadan 10 da 6 yaptık Çok şükür seneye görüşmek üzere.
Maksat evladimiza uni bitirdik demek yoksa askerligi yaptik evlendik is kurduk filan yani :)
Hobi olarak bakiyorm aöf e :)
Arkadaşlar ben bişi anlamadım bu işten :D
Not ortolamam 2.030 başarılı diyo fakat, 2 tane DD , 2 tane FF var ben şimdi geçtim mi yoksa tek ders sınavına mı kaldım nasıl oldu?
Hayvan gibi şiii yapmışlar ya.
FF olab dersin tekinin dönem sonu sonucuda 5 hahaha :D :D
Biri bana açıklasın şaibede kaldım
2Fast4Me
08-06-2015, 20:13
bitti çok şükür :)
Kardeşim ffleri vermeden mezun olamazsın kaldın malesef. Başarılı yazmasının nedeni not ortalamanın 2'nin üstünde olmasından kaynaklanıyo.
Tek ders olayını karıştırmışım özür dilerim. Ben 1. Sınıf ve 2. Sınıf karışık okuyorum alt dersler falan var.
Sizin söylediğinize göre yanlış anlamadıysam alttan ders kalarak sınıfı geçmiş oluyorum. Yanılmıyosam eğer tabi :)
Redfish16V
08-06-2015, 22:21
İstisnasız aynı notları almışım vize ile :D İnşallah seneye sonbahara bitecek :)
Tek ders olayını karıştırmışım özür dilerim. Ben 1. Sınıf ve 2. Sınıf karışık okuyorum alt dersler falan var.
Sizin söylediğinize göre yanlış anlamadıysam alttan ders kalarak sınıfı geçmiş oluyorum. Yanılmıyosam eğer tabi :)
Aynen öyle kardeşim alttan o dersleride vermen gerekiyor.
Tek ders sınavına girmek için totalde tek dersininmi klması gerekiyor yoksa ilk dönem 1 2. Dönem 1 dersin kalsa herhangi birini alabiliyormusunuz cevabı biliyorm ama yine bir umut sorayım belki yanlış biliyorumdur :) ilk dönem 2 dd 1 ff kaldı 2.dönem 1ff var ort 2.080 il dönem 1 ff 2.dönem 1 ff im kalıyor bu durumda değilmi, alacak başka dersim yok zaten.
d.berkay
09-06-2015, 02:17
Enteresan bir sınav dönemi geçirdim :)
Hiç çalışmadan vizelere gitmeden tek ders kalmış. :)
http://i1256.photobucket.com/albums/ii498/dberkayy/Screenshot_2015-06-09-03-07-46.png (http://s1256.photobucket.com/user/dberkayy/media/Screenshot_2015-06-09-03-07-46.png.html)
Sınıflarını geçen ve mezun olan arkadaşları tebrik ederim.
3. Sınıfte tek ders FF geldi. Şimdi ne yapacağız?
SekoLive
09-06-2015, 08:36
Sınıflarını geçen ve mezun olan arkadaşları tebrik ederim.
3. Sınıfte tek ders FF geldi. Şimdi ne yapacağız?
bu sene 3 iseniz 4. sınıfda bu dersi alacaksnz hangi dönemden ff ise
4. sınıfsanz 3. sınıfdan ff geldiyse mezuniyetinize tek ders kaldıysa bunun için 27 haziran gibi tek ders sınavı olacak orada verirseniz mezunsunuz
|| CaNeR ||
09-06-2015, 08:37
8 dersten 3'ü DC diğeride CB, diğerleride FF, not ortalaması 1,35 seneye hepsini mi alacaz?
61enes61
09-06-2015, 08:44
8 dersten 3'ü DC diğeride CB, diğerleride FF, not ortalaması 1,35 seneye hepsini mi alacaz?
hayır sadece FF'leri alacaksın
61enes61
09-06-2015, 08:45
arkadaşlar benim durum bu şekilde. acaba mezunmuyum değilmiyim merak ediyorum. timsaha yatmamak için sevinemiyorum da. bilen arkadaşlar bi yardım :)
http://i.hizliresim.com/ogpEV2.png (http://hizliresim.com/ogpEV2)
Eğer geçmiş dönemlerde hiç FF'iniz yok ise mezunsunuz bence. Yalnız Örgüt Kuramından vize ve final ikimizinde aynı. :D
bu sene 3 iseniz 4. sınıfda bu dersi alacaksnz hangi dönemden ff ise
4. sınıfsanz 3. sınıfdan ff geldiyse mezuniyetinize tek ders kaldıysa bunun için 27 haziran gibi tek ders sınavı olacak orada verirseniz mezunsunuz
Selam Serkan,
3. sınıftaki tüm dersleri verdim. Makro iktisat 2. sınıfta güz döneminden kalan tek ders.
Bu durumda ben 4. sınıftan ders alabileceğim ve bu dersi de güz döneminde tekrar alacağım. Öyle mi?
Açıkçası bu ders 2. sınıftan olduğu için 4. sınıftan desr alamazsam çok zaman kaybı olacağından korktum.
SerkanKurt
09-06-2015, 09:56
Tek ders sınavına kalan arkadaşlar sistemde 20 haziranda gireceğiniz okul belli olacak sanırım istanbuldakilere sakarya civarı çıkıcak okullar. Herhangi birşey yapmadan bekliyoruz şuan tek ders bekliyenler.
SekoLive
09-06-2015, 10:01
Selam Serkan,
3. sınıftaki tüm dersleri verdim. Makro iktisat 2. sınıfta güz döneminden kalan tek ders.
Bu durumda ben 4. sınıftan ders alabileceğim ve bu dersi de güz döneminde tekrar alacağım. Öyle mi?
Açıkçası bu ders 2. sınıftan olduğu için 4. sınıftan desr alamazsam çok zaman kaybı olacağından korktum.
aynen alabilmelisiniz bolumunuzun detaynı bilmiyorm ama normalde 2-3 ders kadar alttan alınıyordu sizdede oyle olmalı
tek ders sınavı neden sakarya civari orasını anlamadm serkan eminmisn
61enes61
09-06-2015, 10:18
Eğer geçmiş dönemlerde hiç FF'iniz yok ise mezunsunuz bence. Yalnız Örgüt Kuramından vize ve final ikimizinde aynı. :D
ya sorma az daha sakata gelecekmişiz. nasıl o kadar düştü anlamadım :)
Slipshod
09-06-2015, 10:41
tek ders sınavına kaldım. sınav yeri, büro denizliydi tek ders sınav merkezi antalyaymış. ben izmir'e aldırmak istiyorum. aradım aöf yi bağlandıktan sonra ses gelmiyor sanki karşı tarafın. internetten yapayım diyorum öğrenci sayfasının da beyni sulanmış adres değişikliği yaptırmıyor. giriş sayfasına atıyor falan. ne yapmak lazım?
ya sorma az daha sakata gelecekmişiz. nasıl o kadar düştü anlamadım :)
Ben sınav soru cevaplarına baktığımda 20 hesapladım ama hatırlamadıklarımdan 5 10 çıkartırım diye düşünüyrdum ama fena kurtarmışız. Benim geçmiş dönemde bu ders FF'di, D ile kurtardığım iyi oldu. :D
SerkanYazgan.
09-06-2015, 12:09
http://i58.tinypic.com/2eofzh0.jpg
İlk dönemden tek dersim DD ydi, şimdi bu resme bakarak benim okulum bittimi ? :)
ortalama 2 nin üzerinde ama geçmiş yıllarında ortalaması dahil mi o ortalamaya? şuanlık mezun gibi gözüküyorsun benim bilgime göre :D
Bütün dersleri verdim 1 tane dersim kaldı fakat daha önce almadım ben bu dersi.. Tek ders sınavına girebiliyor muyum ?
SerkanYazgan.
09-06-2015, 12:25
ortalama 2 nin üzerinde ama geçmiş yıllarında ortalaması dahil mi o ortalamaya? şuanlık mezun gibi gözüküyorsun benim bilgime göre :D
Pampilalito üstte kocaman kırmızı mezun durumundasınız yazıyor :D Ulan 2 günde 1600-1700 soru çözdüm. Bu döneme kadar hiç ders çalışmadım bu dönem bitsin dedim. Eğer dahada mezun değilsem bırakırım okulu sanayiye gider içerim :)
Slipshod
09-06-2015, 13:08
tek ders sınavına kalanların sınav sonuç sayfasında mezun durumundasınız yazması gibi tek ders sınavına gireceksiniz tarzında bir uyarı çıkıyor mu acaba?
Bahar dönemi not ortalaması güz dönemine etki eder mi? (güz döneminde 1.89 bahar döneminde 2.03)
SekoLive
09-06-2015, 13:34
Bahar dönemi not ortalaması güz dönemine etki eder mi? (güz döneminde 1.89 bahar döneminde 2.03)
eder ama yeterli bi ortalama değil
1,89un kurtarırı
2,11 gibi olmalıydı
1,89un kurtarırı
2,11 gibi olmalıydı
1,89 değil 1,87 imiş güz dönemi notum.
Bahar dönemi notum da 2.030
Yani pek anlamadım güz döneminde ki ff ler hariç diğerlerini verebilir miyim acaba?
ProdriveSTI
09-06-2015, 14:29
Tek ders sınavı ne zaman ? 1 tane ff'im var.
Tek ders sınavı ne zaman ? 1 tane ff'im var.
27 haziran
[QUOTE=SekoLive;7854942]aynen alabilmelisiniz bolumunuzun detaynı bilmiyorm ama normalde 2-3 ders kadar alttan alınıyordu sizdede oyle olmalı
Bölümüm İşletme
Aöf merkezini arayarak sordum.
benim alttan kalan dersim makro İktisat. 2. Sınıf Bahar Dönemi dersi.
Şuan 3. sınıftan dersim kalmadığı için 4. sınıfın güz dönemi derslerini alabiliyor muşum. Fakat önümüzdeki sezon 2.sınıf Bahar döneminden alttan dersim olduğu için 4. sınıf bahar dönemi desrlerini almıyorum sadece makro iktisatı alıyormuşum.
Bir sonraki yılda Ben 4. sınıf güz dönemi derslerini versem de 4. sınıf bahar dönemi derslerini ancak 1 yıl kayıp ile alabiliyorum.
1 yıl kaybetmemek için,
Tek dersi başka bir üniversiteden saydırabilmek mümkün mü?
Mümkünse aöf hangi üniversiteleri kabul ediyor biliyor musunuz?
Tek dersi başka bir üniversiteden saydırabilmek mümkün mü?
Mümkünse aöf hangi üniversiteleri kabul ediyor biliyor musunuz?
Tek dersi kalanlar bir başvuru falan yapmıyorlar değilmi eminmiyiz bu konuda?
1,89un kurtarırı
2,11 gibi olmalıydı
nasıl yani? benimde ilk dönem ort 1.81 1 tane ff 2 tane dd var. bu dönem ort 2.080 1 tane ff karışık cd dd falan var bişiler. ilk dönemin dd leri geçmiyormu şimdi ?
nasıl yani? benimde ilk dönem ort 1.81 1 tane ff 2 tane dd var. bu dönem ort 2.080 1 tane ff karışık cd dd falan var bişiler. ilk dönemin dd leri geçmiyormu şimdi ?
Dönem notunuza bakmayın..En son genel ortalamanız 2.00'ın üzerindeyse CD-DC-DD derslerinden geçersiniz sadece FF'leri sonraki dönemlerde alabilirsiniz
HellRot06
10-06-2015, 08:21
Bu nedir şimdi :S 4.sınıf güz döneminde FF dersim var bi tane başkada kalan dersim yok. Tek ders sınavına girebiliyormuyum.Giripte geçersem ortalama 2.00 tutturup mezun olabiliyormuyum kafam çok karışık çooookkk :D :D :D
http://i.hizliresim.com/g5pBQ5.jpg
Bu nedir şimdi :S 4.sınıf güz döneminde FF dersim var bi tane başkada kalan dersim yok. Tek ders sınavına girebiliyormuyum.Giripte geçersem ortalama 2.00 tutturup mezun olabiliyormuyum kafam çok karışık çooookkk :D :D :D
http://i.hizliresim.com/g5pBQ5.jpg
Ortalamanı 2'nin altına indirdiğin için Küresel pazarlama hariç hepsini seneye almak zorundasın..Tek derse girme durumun yok
Edit: Güz dönemindeki dersini yüksek tutup ortalamayı yükseltirsen bu derslerdende otomatikman geçmiş sayılırsın.. Tek derse hiçbir sekilde giremiyorsun
Dönem notunuza bakmayın..En son genel ortalamanız 2.00'ın üzerindeyse CD-DC-DD derslerinden geçersiniz sadece FF'leri sonraki dönemlerde alabilirsiniz
benim kafamın karıştığı nokta burası, güz dönemi genel not ortalaması 1.87, bahar dönemi genel ortalaması 2,030 şimdi bahar dönemi ortalaması ile güz dönemi dd leri verebiliyormuyuz?
benim kafamın karıştığı nokta burası, güz dönemi genel not ortalaması 1.87, bahar dönemi genel ortalaması 2,030 şimdi bahar dönemi ortalaması ile güz dönemi dd leri verebiliyormuyuz?
Bizi ilgilendiren bölüm son dönemin genel not ortalaması..
Şuan bahar genel ortalaması 2,030 ise güz dönemindeki CD-DC-DD'ler geçmiş sayılır.. Ekran fotosu koyabilirseniz daha iyi yardımcı oluruz
HellRot06
10-06-2015, 09:09
Edit: Güz dönemindeki dersini yüksek tutup ortalamayı yükseltirsen bu derslerdende otomatikman geçmiş sayılırsın.. Tek derse hiçbir sekilde giremiyorsun
Anladığım kadarıyla tek derse bu haziranda değilde önümüzdeki dönem giriyorum ve ortalamayı 2ye tamamlayıp diğerlerinden de geçiyorum eğer tamamlayamazsam 2. dönem 5 ders daha alıyorum doğrumudur ?