Evet kendimde kullanıyorum gayet menmun um bence dene kendim de 2012 model var GTI bu konuda MOTUL yağ çok başarılı bir yağ özelikle polo için üretilmiş bir yariş yağıdır. Yalnız 2 litrelik olanı var biraz pahalı ama yarış yapıyor san eğer onu kullan arabanı sıkıştırıyorsan tavsiye ederim yok dersen de 5 litrelik var o daha uygun normal için
Mobil 1 Peak Life 5W-50 nasıl olur acaba?
yüksek sıcaklıklarda baya kalın bir yağ imiş.
Evet arkadaşlar polo 1.4 TSI GTI için yağ yakma da kullanacağınız yağ kısacası GTI için yağ MOTUL yağdır. Ben kendim de motul yağ kullanıyorum gayet aracımın da güzel ve Şuanda yağ yakma gibi bir şey yok azıcıkta olsa biraz var oda normaldir. Öncelikle şunları diyeceğim MOTUL yağı tavsiye ederim Polo GTI için gerçekten menmun kalıcağı nız bir yağ MOTUL Yağı 300v 5-40 yağ yaz ayına göre çok iyi ve performans lı ve dayanıklı bir yağ. Aracımı aldığımda arabanın arkasından özellikle akşam lar ı birde ışıkta durduğumda arkama baktığımda dikiz aynasından inanılmaz bir duman çıkıyordu ve arabanın içine duman doluyordu sanki aracın arkasında yangın var sanar sınız. MOTUL 300v 5-40 kullanıyorum Duman kesildi . Şuanda süper (ALLAH nazardan saklasın)
1- 2 notum olucaktır. Tavsiye
1) Eğer arabayı sıkıştırıyor sanız yani yarışıyor sanız MOTUL 300V 5-40 2 LT. olanı var onu kullanın.( Yalnız 2 LT olanı pahalıdır. Bilginize )
2)Yok kardeşim ben normal stok halde kullanıyorum derseniz MOTUL un 5 LT olanı var onu kulana bilirsiniz. (Daha ucuzdur bilginize )
HE Şu da var yok ben normal kullanıyorum aracım stok temiz olsun yağı derseniz yine 2 LT olanı da koya bilirsiniz .Tamamen Duygusal (mani - mani PARA )
Yaz ayı için 5-40 tavsiye ederim kış ayı için 5-30 tavsiye ederim Kendim ANTALYA DA kullanıyorum. İsteyen arkadaşlarıma yardımcı olabilirim. Sormak istedikleriz bir konu varsa özelden de mesaj la şa biliriz. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. 07 GCS 10 GTI
MOTUL 300V 5-40 Özelliği Şudur
ESTER Core® teknolojisine dayalı% 100 sentetik yarış motor yağı. Araba yarışı en prestijli Ekipleri ile teknik ortaklığı sayesinde, MOTUL Yarış ve Spor otomobiller için geniş bir yağ yelpazesi geliştirmiştir.300V motor sporları hattı nedeniyle yüksek temperature.Power ve Güvenirlik yüksek aşınmaya karşı koruma, yağ basınç düşüşü ve oksidasyon ile birlikte son nesil motorların performansını artırır. Orta motor seyreltme. Kullanım tipi: Kısa mesafe yarış - Ralli - GT
Elf Moligraf F1 5-40'ın teknik verileri mobil1 esp 5-40'tan daha iyi, Motul X-Clean 5-40 ile hemen hemen aynı.
bir sonraki yağ değişiminde Elf Moligraf'ı deneyeceğim. Araştıra araştıra VW sayesinde yağ uzmanı oldum spor gazetesi..
edit: bir de Shell'e baktım. Shell Helix HX8 Synthetic 5W-40 hepsinden daha iyi görünüyor.
Tolga nın yazdığı yağı araştırdım zamanında mantıklı gelmişti, bi dahakine onu deneyeceğim![]()
Bence sorgulanmasi gereken cupra veya poli kullanicilari
Hic golf tsi kullanip yag yakiyo diyen gormedim ama ayni motor scirocco kullananda gordum
Araba iyi gidiyo alan kullanicida bol bol sikistirirsa yag yakmasi normal degil mi ?
Benim 2.0 tfsi leonda 5000kmde 1 litre eksilttiginide bilirim 1000 kmde yarim litre tukettiginide
Gunumuzde bu performansta yag tuketimiyen arac varmi ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)