MTZ Nickli Üyeden Alıntı
Biz onun argesini baya yaptık bende R3 varken
Biraz maliyetli oluyor, turbo zaten 30 hatta 35 olmalı. Kit olarak en iyisi esmeril racing in kiti, ama onun içinde motoru açıp apex seal ları değiştirmek gerekiyor, orjinal ecuyla olmicağı için tabi standalone beyin enjektörler vs vs derken 25-30 lu rakamlar söz konusu, eğer niyetlenirseniz R3 lerin pinout diagramı bende var.
Birde greddy nin kiti var oem motor içiyle uygulanabiliyor ama 0.8 bar açabiliyorsunuz. Çokta bir güç vermiyor
Ben onun yerine SC yapmaya niyetlenmiştim. Ama sc kitleri aşırı pahalı bizde o zamanlar uyguna bi s2000 vortech blower almıştık. SC de iş daha kolay. Primary enjektörlere secondary takınca enjektör almaya gerek kalmıyor ekstaradan, onada standalone beyin lazım ama motor açmadan 350hp ler mümkün. öle custom bir projede sadece plate i trde custom yaptırtmak gerekiyor, onu Peak garage ben yaparım demişti. Onun dışında intercooler vs borulaması. Tam projeye girişecekken kompresyon aldırmıştım 7.2 li değerler gelince hiç girmedim sattım herşeyi. Ama turbo ve sc işinin araştırmasına çok ciddi zaman harcadık, birsürü yabancı firmayla yazıştık. Turblown, Esmeril. Yunanistandaki tunerlarla görüştüm vs olmicak bir iş değil ama dediğim gibi bütçe ve göz yeme meselesi.
Ama hedef 350+ ise motor açmadan imkansız gibi diyebilirim