arkadaşlar 2008 golf tsi 140 hp aracım war..37 000kmde..
aracımda kendımce uyguladgım bı kac bısı war fakat yeni we werimli olabilecek performans adına bişiler yapmayı planlıorum.. yardımcı olursanız sewinirim..
arkadaşlar 2008 golf tsi 140 hp aracım war..37 000kmde..
aracımda kendımce uyguladgım bı kac bısı war fakat yeni we werimli olabilecek performans adına bişiler yapmayı planlıorum.. yardımcı olursanız sewinirim..
Güzel bir yazılım, egsoz, filtre ve kesinlikle 97 Oktan benzin. 100 oktan sizin araçta baya bir farkettiriyor fakat artık yok.
Daha tecrübeli arkadaşlar bir kaç bir şey yazarlar fazladan...
yorum için teşekkür ederim...
maliyeti we yapılacak olan parça markaları hakkında bilgi alırsam yawaştan yapmak istiorum...
Vmax remap, eğer istersen HKS bov, egsoz(marka olarak bilmiyorum ama Milltek'te falan kesin vardır egsozun), HKS mantar en küçüğünden olabilir ama çokda şart değil...
Filtre, komple eksoz, ve yazılım... Yazılım olarakta hazır yazılım değil, Kingpin gibi remap öneririm... Başlangıç için ideal bunlar...
Eksoz için örnek: Keyfine göre başka marka yada el yapımı birşeyde kullanabilirsin...
http://www.supersprint.com/USP00vwgol113.asp
Gibi, gibi...başlangıç için bilindik şeyler aslında...
su an aracımda orta susturucu ıptal we son susturucu war..
hks bov, we ıyı bı marka olmasada mantar fıltre war...fıltreden once 160hp pasaoglu dynom wardı..
sözde vw serwisinde yazılım yapılmıştı fakat 160 hp olarak paşaoğlunda görünce bu 20 hp nin nerden geldiğine anlam weremedim..
Turbo da en iyi egsoz "no exhaust"demişler doğru söylemişler...
![]()
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
ses olayıda sorun tabi fakat ,
iyi bir egzoscu ile konuşup yaptırmak lazım
orj. egzos çapına göre kaçlık egzos olabilir düşünmek lazım
yazılım olarak araştırırsan işini güzel yapan kişiler mevcut
filtre olarak kutu içi öneririm
birde tsi motorlarda kaliteli yakıt oktanı bol yakıtla kullanırsan çok keyifli performansı olur aracının...
ses olayı derken resımdekı sıstemın seslı olacagını soyluyorsun sanırım ama zaten su an epey sesı war..remus falan takan tsi dan cok daha seslı...
aldıgımdan berı 95 oktan kullanıodum bundan sora asla kullanmam![]()
iyi bir ustaya yapılmış egzoz, üzerine hava filtresi, ve uygn yazılım işini görür çok abartmaya gerek yok bence
körler sağırlar
walla işin en zor kısmı yazılım şu anda...ben tr daki hiçbiryere güvenemiyorum malesef.
Revo istiyorum fakat onunda tr dist. yok şu anda.
Bu arada yazılımdan sonra muhakkkak Dump Valve i değiştir.Bir süre sonra yırtılıyor.
daha once uygulayana rastlayamadım onun için egzoz hakkında bişi diyemiyecegim.
fakat verimli olan buldugum kadarı ile güzel bir son susturucu ile katalizorden sonrasını düz çekmekte fayda var.
son susturucu olarak belki GTİ susturucusu olabilr.
Ama senin yolladıgın resimde fena değil.Mutlaka faydalı oolacaktır.
su an bende normal bı susturucu war.. motordan son susturucuya kadar duz gelıo soradan kıwrlıp cıkıo epeyde dolanıyo..
o fotoraftakı sısteme sahıp r32 ile karsılastım yurt dısından gelmiş..
atmosferık oldugu ıcın bızımklerde werımlı olurmu dıye sordum ama malesef cok ılgılenen olmadı
zaten su an sadece yazılım kaldı.anlatılana göre 210 hp elde edılıomus ama ne kadar saglıklı dusundurucu![]()
210 mu ?
o kadar kapasite old. bilmiyordum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)