240 a kadar cıkan gt ler var. filtre yazılım ve egzoz ile...
dump valf tabi ki kullanıyosun..
yazılımdan sonra basıncın artacak, dv yırtılabilir..
oraya ne tür bişey uyuyor bilmiyorum ama benimkine mesela 2.0 tfsi valflerinin iç kısımları şak diye oturuyor.
eksozda paran varsa direk markaya git. yok diyosan 60 - 65mm sanayi işi de olur.
kat ı iptal etmesende güzel güçler alınıyor.
tek ihtiyacın iyi bir yazılım artı catback eksoz ve cold air.. hatta 207rc lerdeki gibi intercooler e bile ihtiyacın yok..
200 üstü çıkartırsın.
paşaoğlunun dynosu fazla çıkartıyor.
oraya sadece yapılan işlerin farkına bakmak için gir.
bizde 175 ken 190 veriyor..
benım bov takılırken d v ıcın farklı bısı yapıldı arza ısıgı yanmaması ıcın kendısı halen daha calısıo fakat işlewsel olarak degıl..
yanı bı newı ısık yakmasın dıye kandırıcı yaptık.. halen daha sorun yaparmı bılmıorum..
benım su an uzerındekı eksoz ıcın resımleme yapacagım ona gore sızlerde yardımcı olursunuz..
zaman ayırıp yorum yazdıgın ıcın cok tesekkur ederım..
Rica ederim ne demek.
Yazılım dışında bi fark yok.
Ben var diye biliyordum fakat bi kaç kişi ısrar etti fark yok diye.araştırmaya vakit bulamadım onun için kabullendim
kesinlikle katılıyorum.
Ayrıca bizim araçlarda Bildigim kadarı ile Blowoff gorevini zaten goren bir sistem var.
onun için zaten forge sadece daha fazla işlevsel ve ses alınsın diye Blowoff Adaptoru yaptı.
Kesinlikle boyle hassas motorlarda boyle işlemler pek hoş olmayan sonuçlar doğurabilir.
araçta bildiğim kadarı ile çift sensörlü katalitik konvertör var bu sorunu nasıl çözdünüz motordan düz boru ile son susturucuya geliyor demişsiniz ama ?
172 cıkmamısmıydı dyno ben öle hatırlıorm
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)