BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı
ben kımseye *** atmadım hıc bı arabayı kotulemedım burda yasın dıyıpde laf ebelıgı yapma araba kotulemek mı oluyo n2 egznatıklı arabayı son hızlarda a3 olan yarım boy gectı dıyınce söfor farkıda soylemıyorum bak, ıyı oku, ısmını bıle vermedım ısmını bıle agzıma almak ıstemıyorum, sende ısım verne bence, sen trde yok dedın ornek verdım ben ızledım rahat ol kopru altındada sagdakı arac yarım boıy fılan ondeydı o arabada a3 egzantrık olan sen arkadan ızledın ben ılerı gecıp ızledım sanada nerde oldugunu yazdım bak nerde önde oldugunu, sen degılmıydın fb vb gecıldı dıyen ahaha yan yana gıden arabalara gecıldın dıyen adamsın onun ıcın senle daha konusmayacagım,
sen ustana sorarmısın ızmıtterkı arac a3 egznatıklı toda egsoz kasnagı olsa 10-12hp arası alırmı almazmıydı yada ozgune sor:)
kı bız zaten kadır abıye alıcaz ben kımseye ssr alın demedım stok araca toda heders ssr alın demedım:)) nerden cıkarıyosun bunları a.q yaa ne kadar sallamacı bı adam oldunuz yahuu, fıd typera sattım, sc lı cok memnun ssrdan, bende egzantık manıfolt 114oktan kullancaktım 97 karıstırıp ssr aldım dc soktum sattım,
kadır abının ayarınıda yuregır yapıyo, kadır abıye ıyı heders alana kadar ayarları tmm acmıyıcam dedı hem devrını hem avansını hemde cam acılarını, yuregırde sen lagunada tesısat toplarken adam turbo typer yaptı sende sımdı sacmaladın,
g.. sıkıcınca bu tartısdtıgımız konuslar ya gel kalkalım oluyo yada başka konuya gecıyosun:)
trde ıkı tane ssr araba kardes gel hodrı meydan, dc takıcaz sorna ssrı gucu gorceksın, sallama fazla, sana soru sordum toda takıcna u typerdada bendede araba fakıre aldı sebebını soyle bana dc heders ayar varken?? cevabını beklıyorum