ısınma soğuma büzüşme genleşme oem borularda olmuyor mu? o da çıt çıt yapıyor inceden![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
iskender ucuz olur diye demedim , marka catback sistemler zaten çok fazla sayıda değiller , ikinci elde de bulmak şans işi (gerçi şu an sitede 2 alternatif var)
gidilir konuşulur ve sıfır borular döşetilir , tabii emeğin karşılığı da verilmek suretiyle...
kaan , mugen de bir nev'i oem parça tadında , ama işte fiyatları ağız bozucu cinsten be mübarek...
headers bulunabiliyor da hazır catback daha bi zor...
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Daha mantıklı demiyorum , çok büyük bir güç kaybı olmuyor , denemelerde flow'unun çok iyi olduğu söyleniyor stock son susturucunun.
Bende biyerde okumuştum da denemek lazımbende mevcut ikiside merak ettim şimdi, boşuna bangır bangır gezmemiş olurum
![]()
oem beyinle çok geri düşmez araba belki ama.. k-pro ve rbc li stock egzost kullandım çok geri düştü sıkıştı araba ,kesinlikle tavsiye etmem
2022 XC90 kiralık spec & 2022 A5 40 TDI & 2017 Golf 1.6 TDI Highline yazılım
2022 Haybusa full bolt on & 2021 Multi V4S & Kymco Lucky S
2022 XC90 kiralık spec & 2022 A5 40 TDI & 2017 Golf 1.6 TDI Highline yazılım
2022 Haybusa full bolt on & 2021 Multi V4S & Kymco Lucky S
ben o egzostla gazlamadım bile..silencerlı gibi bişey oluyor zaten..70 lik çıkıyor duvara çarpıyor gazla geri geliyor içerde dans edioyrspirel koparıyor -flanştan atıyor vidaları..mantıksız iş yani.. 2 yol var birisi +performans için arba yapmak biride normal kullanıma uygun araç yapmak. normal istiosan mugen alcaksn 2-3 hp alıcaksın catback yapcaksın 10 hp ye kadar alıcaksın
![]()
Stock motor turbo kitlerinde bile saece down pipe oluyor gerisini oem kullkanabiliosun hondalarda
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)