ısınma soğuma büzüşme genleşme oem borularda olmuyor mu? o da çıt çıt yapıyor inceden![]()
Tesla Model Y Juniper Premium Sr
iskender ucuz olur diye demedim , marka catback sistemler zaten çok fazla sayıda değiller , ikinci elde de bulmak şans işi (gerçi şu an sitede 2 alternatif var)
gidilir konuşulur ve sıfır borular döşetilir , tabii emeğin karşılığı da verilmek suretiyle...
kaan , mugen de bir nev'i oem parça tadında , ama işte fiyatları ağız bozucu cinsten be mübarek...
headers bulunabiliyor da hazır catback daha bi zor...
Tesla Model Y Juniper Premium Sr
Daha mantıklı demiyorum , çok büyük bir güç kaybı olmuyor , denemelerde flow'unun çok iyi olduğu söyleniyor stock son susturucunun.
Bende biyerde okumuştum da denemek lazımbende mevcut ikiside merak ettim şimdi, boşuna bangır bangır gezmemiş olurum
![]()
oem beyinle çok geri düşmez araba belki ama.. k-pro ve rbc li stock egzost kullandım çok geri düştü sıkıştı araba ,kesinlikle tavsiye etmem
2025 BMW IX M70
2025 Mini Countryman JCW
Passat Business line
2023 BMW M1000R 195 whp full carbon
2025 Ducati Multstrada RS full akrapovic loading soon
2025 BMW IX M70
2025 Mini Countryman JCW
Passat Business line
2023 BMW M1000R 195 whp full carbon
2025 Ducati Multstrada RS full akrapovic loading soon
ben o egzostla gazlamadım bile..silencerlı gibi bişey oluyor zaten..70 lik çıkıyor duvara çarpıyor gazla geri geliyor içerde dans edioyrspirel koparıyor -flanştan atıyor vidaları..mantıksız iş yani.. 2 yol var birisi +performans için arba yapmak biride normal kullanıma uygun araç yapmak. normal istiosan mugen alcaksn 2-3 hp alıcaksın catback yapcaksın 10 hp ye kadar alıcaksın
![]()
Stock motor turbo kitlerinde bile saece down pipe oluyor gerisini oem kullkanabiliosun hondalarda
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)