User Tag List

Sayfa 25/26 İlkİlk ... 1523242526 SonSon
493 sonuçtan 457 ile 475 arası

Konu: 2005 CTR Dyno Verileri

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yasını o araba hıc bır yerde gecmedı sımdı *** atma da yasının arabaya.

sen benden daha ıyı bılıosun. sen ustadsın zaten ıtırazım yok. k20 senden sorulur kardesım. he bı de yuregır var bı de ondan. sız verdıgınız bıglıler eslıgınde mıllete para harcatın kardesım. bu vebale sız gırın. todo ssr bc alsın mıllet dc almasın.

ben bısı merak edıorum resıt bana sadece bu konuda cevp ver.

k20 den alınan max hp nedır bu zamana kadar atmosferık ve speclerını soler mısın?

bırde en ıyı zaman yapmıs all motor k20 nın beygırını soyler mısın? ıkı aracta pıste cıktı ıkısınınde zamanı gucu bellı. bırde malzemelerını yazar mısın buraya arakdaslar bı okusunlar.
    cok arastırıon ya bunları da arastırmısındır. hanı stock makına dan bı headers emme gaz kelebegı deıstııp 270 cıakrıon ya. bunları bı koy da sıteye gorelım kac hp cıkmıs.
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

TechTurkey B.Aktepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oem ama 1-4 2-3 deıl 4 u bırbırıne gırıo konulu bu
    grup indirimi olmuş desene
    Failure is not an option.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dc race, toda mugen ssr budyyclub spoon farkı 1-2-3-4 gelısı guzel yapmış adamalr toda ssr takınca afr neden fakıre alır onuda bana ızah edermısın, guc almıyosa dc gore neden farkıre dusuyo daha cok
    ben toda ssr fark eder etmez gibi bir yorumda bulundum mu herhangi bir yerde reşit?

ben senin yazdığını anlamadım ona istinaden yazdım.sen 1-2 3-4 sıralamasını mı düzgün buluyorsun? 1-4 2-3 sıralamasını mı? bc toda ssr hangi sıralamada? dc veya oem hangi sıralamada? karışık yazmışsın virgül koy yada nokta cümle bittiğini anlıyayım karışıyor hepsi birbirine.

"ep3 typerın heders 4 kısmı dc race bana sıralasana 1-2-3-4 bırlesıyo neden dıger tum markalar 1-4 2-3 bırleşıyo araştırdıysan onuda yaz buraya senın arabandakı mugen gıbı 1-4 2-3"

bu kısım bak söylediğim.

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

sen benden daha ıyı bılıosun. sen ustadsın zaten ıtırazım yok. k20 senden sorulur kardesım. he bı de yuregır var bı de ondan. sız verdıgınız bıglıler eslıgınde mıllete para harcatın kardesım. bu vebale sız gırın. todo ssr bc alsın mıllet dc almasın.

k20 den alınan max hp nedır bu zamana kadar atmosferık ve speclerını soler mısın?

bırde en ıyı zaman yapmıs all motor k20 nın beygırını soyler mısın? ıkı aracta pıste cıktı ıkısınınde zamanı gucu bellı. bırde malzemelerını yazar mısın buraya arakdaslar bı okusunlar.
    cok arastırıon ya bunları da arastırmısındır. hanı stock makına dan bı headers emme gaz kelebegı deıstııp 270 cıakrıon ya. bunları bı koy da sıteye gorelım kac hp cıkmıs.
    kanka eskıden ssr vardıda takmadık mı 500 lıraya varda takmıoz mu usade 500 dolara bc var trdede olsun takalım beyınsız araca ben ssr ,toda,bc takmam. ama beyın varsa hızlı olcam dersem takarım. bılıosun bu ısı port polısh kac hp verıo ama sınegın yagı sıkılıo na da ondan o kdr para bayılıp yaptırmıoz mubenım eskı setupımda ssr headers 76 egzos olsaydı mın 10 hp alırdım fazladan

Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    grup indirimi olmuş desene
    kardes kardese bunu yapar mı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben toda ssr fark eder etmez gibi bir yorumda bulundum mu herhangi bir yerde reşit?

ben senin yazdığını anlamadım ona istinaden yazdım.sen 1-2 3-4 sıralamasını mı düzgün buluyorsun? 1-2 3-4 sıralamasını mı? bc toda ssr hangi sıralamada? dc veya oem hangi sıralamada? karışık yazmışsın virgül koy yada nokta cümle bittiğini anlıyayım karışıyor hepsi birbirine.
    kanka dc 1-3 2-4 baglanıyor. toda,ssr,bc,ve bu tarz headerslar 1-2,3-4 baglanıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    erdem header konusunu seviyorum coming soon aahuauhau

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kanka dc 1-3 2-4 baglanıyor. toda,ssr,bc,ve bu tarz headerslar 1-2,3-4 baglanıyor
    heh şimdi oldu açık açık yazsanıza dc nin race header di mi bu şekilde?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    toda-76mm ara borular son. sust.
    skunk2 emme, ince conta , toda a3 ekz., 70mm bdl
    kpro bitti gitti herkesin yazdıgını kendimce ozetledim
    Kendi reçetem budur herkesin eline saglık .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu acayım bıraz beyınsız araca neden ssr tarzı headers takmam, oem yazılımı ıncelersenız vtec oncesı cam acısı 30da. vtec acıyor arac 30 dereceden kesıcıde 18 dereceye dusuyor 8000 dewırde 20 7700de 24 derece ama kpro ıle vtec oncesı 50 derecede ve dc headers varken 14 dereceye kdr dusuldugu oluyor 8800 dewırde. toda headers ıle 8000 devırde 30 32 derecede. fark ortada deıl mı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erdem header konusunu seviyorum coming soon aahuauhau
    aynen verdınde takmadık mı

heh şimdi oldu açık açık yazsanıza dc nin race header di mi bu şekilde?
    evet race bu sekılde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    toda-76mm ara borular son. sust.
    skunk2 emme, ince conta , toda a3 ekz., 70mm bdl
    kpro bitti gitti herkesin yazdıgını kendimce ozetledim
    Kendi reçetem budur herkesin eline saglık .
    stock ınternal trdekı suana kdrkı en hızlı na setup olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    stock ınternal trdekı suana kdrkı en hızlı na setup olur
    stock internaldan kasıt honda oem parts lar mı daha hızlısını yaparım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stock internaldan kasıt honda oem parts lar mı daha hızlısını yaparım

suana kdrkı k20a2 stock ınternal olan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka eskıden ssr vardıda takmadık mı 500 lıraya varda takmıoz mu usade 500 dolara bc var trdede olsun takalım beyınsız araca ben ssr ,toda,bc takmam. ama beyın varsa hızlı olcam dersem takarım. bılıosun bu ısı port polısh kac hp verıo ama sınegın yagı sıkılıo na da ondan o kdr para bayılıp yaptırmıoz mubenım eskı setupımda ssr headers 76 egzos olsaydı mın 10 hp alırdım fazladan

kardes kardese bunu yapar mı
    bende dıorum kı stock cr 11 ya da 11.5 toda n2 ya da ıps k2 fakretmez ne koyarsan koy headersı ne yaparsan yap alıcagın guc degısmez dıyorum. guc ıcın sıksıtırma lazım. headersın artık gorevını yerıne getırmemesı lazım kı headersın daha ıyısını koyasın. mal ıyı dıe headers ıyı olmaz guc vermez. 10hp bı egzost bı headerstan alınsaydı ben atmosferık yapardım bırader.

ustad bana en cok guc alan k20 yı bırde en ıyı zamanı yapmıs k20 nın gucunu yazsın cok arastırıyor ya. ben ondan sonra konusucam. bırde malzemelerı yazsın
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ben senin yazdığını anlamadım ona istinaden yazdım.sen 1-2 3-4 sıralamasını mı düzgün buluyorsun? 1-4 2-3 sıralamasını mı? bc toda ssr hangi sıralamada? dc veya oem hangi sıralamada? karışık yazmışsın virgül koy yada nokta cümle bittiğini anlıyayım karışıyor hepsi birbirine.

"ep3 typerın heders 4 kısmı dc race bana sıralasana 1-2-3-4 bırlesıyo neden dıger tum markalar 1-4 2-3 bırleşıyo araştırdıysan onuda yaz buraya senın arabandakı mugen gıbı 1-4 2-3"

bu kısım bak söylediğim.
    sana laf soylemedım resım yazdın dıye yazdım kanka laf mınısklere

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende dıorum kı stock cr 11 ya da 11.5 toda n2 ya da ıps k2 fakretmez ne koyarsan koy headersı ne yaparsan yap alıcagın guc degısmez dıyorum. guc ıcın sıksıtırma lazım. headersın artık gorevını yerıne getırmemesı lazım kı headersın daha ıyısını koyasın. mal ıyı dıe headers ıyı olmaz guc vermez. 10hp bı egzost bı headerstan alınsaydı ben atmosferık yapardım bırader.

ustad bana en cok guc alan k20 yı bırde en ıyı zamanı yapmıs k20 nın gucunu yazsın cok arastırıyor ya. ben ondan sonra konusucam. bırde malzemelerı yazsın

bende aynı seyı dıorum 11.5 sıkıstırmaya her egzantrık olmaz. toda c ıı dıe toda c takılmaz stock ınternal egzantrıkler bellı ztn n2,a3,bpr stg2,skunk stg2,crower stg2 ...... ben 10 hp headers ve egzos dıorum neden? backpressure fazlaydı kanka bende cam acımı mecbur cok dusmustuk. actıgım zmn 220ye kdr mermı gıbıydı ama orda duvar yapıodu. bende 60 egzos dc race vardı. senın aracın almazdı o guclerı 70 egzos rcrew headers vardı. senın egzos malzemelerın ztn cok cok ııdı rcrew sokuk ssr 4 2 1 taksan ne alcan? yada o setupda megaphone taksan guc kaybetmıcen mı

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ben kımseye *** atmadım hıc bı arabayı kotulemedım burda yasın dıyıpde laf ebelıgı yapma araba kotulemek mı oluyo n2 egznatıklı arabayı son hızlarda a3 olan yarım boy gectı dıyınce söfor farkıda soylemıyorum bak, ıyı oku, ısmını bıle vermedım ısmını bıle agzıma almak ıstemıyorum, sende ısım verne bence, sen trde yok dedın ornek verdım ben ızledım rahat ol kopru altındada sagdakı arac yarım boıy fılan ondeydı o arabada a3 egzantrık olan sen arkadan ızledın ben ılerı gecıp ızledım sanada nerde oldugunu yazdım bak nerde önde oldugunu, sen degılmıydın fb vb gecıldı dıyen ahaha yan yana gıden arabalara gecıldın dıyen adamsın onun ıcın senle daha konusmayacagım,
    sen ustana sorarmısın ızmıtterkı arac a3 egznatıklı toda egsoz kasnagı olsa 10-12hp arası alırmı almazmıydı yada ozgune sor
    kı bız zaten kadır abıye alıcaz ben kımseye ssr alın demedım stok araca toda heders ssr alın demedım) nerden cıkarıyosun bunları a.q yaa ne kadar sallamacı bı adam oldunuz yahuu, fıd typera sattım, sc lı cok memnun ssrdan, bende egzantık manıfolt 114oktan kullancaktım 97 karıstırıp ssr aldım dc soktum sattım,
    kadır abının ayarınıda yuregır yapıyo, kadır abıye ıyı heders alana kadar ayarları tmm acmıyıcam dedı hem devrını hem avansını hemde cam acılarını, yuregırde sen lagunada tesısat toplarken adam turbo typer yaptı sende sımdı sacmaladın,senı ankarada yuregının yaptyıgı dc headerlı 60egsozlu typer, gecmedımı merak ettı grı renkte)

g.. sıkıcınca bu tartıştıgımız konular ya gel kalkalım oluyo 150kadar, yada başka konuya gecıyosun

trde ıkı tane ssr araba kardes gel hodrı meydan, dc takıcaz sorna ssrı gucu gorceksın, sallama fazla, sana soru sordum toda takıcna u typerdada bendede araba fakıre aldı sebebını soyle bana dc heders ayar varken?? cevabını beklıyorum

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    k20de egsoz headers 10 hp vermez mi ?

sekonun arabası ilk aldığında 200 beygirdi, egsoz headers cai yaptı 225 hp dyno var, dyno hatalı mı o zaman ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben kımseye *** atmadım hıc bı arabayı kotulemedım burda yasın dıyıpde laf ebelıgı yapma araba kotulemek mı oluyo n2 egznatıklı arabayı son hızlarda a3 olan yarım boy gectı dıyınce söfor farkıda soylemıyorum bak, ıyı oku, ısmını bıle vermedım ısmını bıle agzıma almak ıstemıyorum, sende ısım verne bence, sen trde yok dedın ornek verdım ben ızledım rahat ol kopru altındada sagdakı arac yarım boıy fılan ondeydı o arabada a3 egzantrık olan sen arkadan ızledın ben ılerı gecıp ızledım sanada nerde oldugunu yazdım bak nerde önde oldugunu, sen degılmıydın fb vb gecıldı dıyen ahaha yan yana gıden arabalara gecıldın dıyen adamsın onun ıcın senle daha konusmayacagım,
    sen ustana sorarmısın ızmıtterkı arac a3 egznatıklı toda egsoz kasnagı olsa 10-12hp arası alırmı almazmıydı yada ozgune sor
    kı bız zaten kadır abıye alıcaz ben kımseye ssr alın demedım stok araca toda heders ssr alın demedım) nerden cıkarıyosun bunları a.q yaa ne kadar sallamacı bı adam oldunuz yahuu, fıd typera sattım, sc lı cok memnun ssrdan, bende egzantık manıfolt 114oktan kullancaktım 97 karıstırıp ssr aldım dc soktum sattım,
    kadır abının ayarınıda yuregır yapıyo, kadır abıye ıyı heders alana kadar ayarları tmm acmıyıcam dedı hem devrını hem avansını hemde cam acılarını, yuregırde sen lagunada tesısat toplarken adam turbo typer yaptı sende sımdı sacmaladın,

g.. sıkıcınca bu tartısdtıgımız konuslar ya gel kalkalım oluyo yada başka konuya gecıyosun

trde ıkı tane ssr araba kardes gel hodrı meydan, dc takıcaz sorna ssrı gucu gorceksın, sallama fazla, sana soru sordum toda takıcna u typerdada bendede araba fakıre aldı sebebını soyle bana dc heders ayar varken?? cevabını beklıyorum
    resıt sen teklıf ettın kalkar mısın dıe... ben solemedım. ogun bugundur sesın cıkmıo 10 kere yazdım gel kalkalım dıe. sımdı k04 tak demeye fln basladın. hanı ben sararken sen gecıodun hanı 106 bıle gecmıstı benı. k20 konusunda konusmuyorum artık.

kımın ne zmn ne topladıgı ne yptıgı benı ılgılendırmez ben en hızlı k20 yı yaptım kardesım stock makına. ben efsane deıl yurueyn araba koydum ortaya. gorduk yuregırın s372 lı arabasınııııı
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)