User Tag List

Sayfa 23/26 İlkİlk ... 132122232425 ... SonSon
493 sonuçtan 419 ile 437 arası

Konu: 2005 CTR Dyno Verileri

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    az bıraz bıldıgım seylerı paylasayım dogru yanlıs bılmem egrının o kdr guzel cıkmasının sebebı vtecın 4500de acılması. yuksek vtec noktası bende avans sorunu yapıodu daha erken avans vuruodu aracım. deneyımledıgımız kdrı ıle vtec noktası asagı cekıldıkce; avans fazla acılabılıyor,tork egrısı cok guzel cıkıyor,vtec kıck olmuyor. vtec kıck olması aracta tune yanlısıdır. araba hızlanıyor gıbı gelır fakat hızlanmaz aslında alt dewrın olu oldugunu gosterır. dyno ustunde aynı setupta ıken her turlu varyasyonu denedık. vtec 6000e aldıgımız zmn ust dewırde bır artıs olmuyor bunun yanında alt dewır oluyor. vtecı asagıda acmanın bı zararını goremedık bız. bı arkadas yazmıs vtec actıgı bellı olmuo dıe,olmamasıo lazım ztn caglar benım arabama bındıgı zmn strokerlı gıbı demıstı hıc unutmam,ustte bısey kazanmıyosam altta neden kaybedeyım. vtec 4500de acıodum ama 4500de roll yapmıodum roll dewrım 6500 ıdı ınce conta ıle kullanılcak 5 egzantrık say deseler bırı kesınle n2 olur. bu sıkıstırmaya gore bence cok ıdeal.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    as you wish abi ne diyim
    bu arada gelirsem gezdirirmisin beni hani gecen ihale var demistimya 1.3 trilyona bizde kaldı sozlesme imzalamaya gelicem yakında
    vadeli 15binin yerine 1.3milyon mu geliyor yoksa ...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu saptırma yaw sirketim adına girdim ihaleyi kazandım kati sozlesmeye gidecem 2-3 yıla kalmaz kendi sirketimide kurarım bole giderse

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    az bıraz bıldıgım seylerı paylasayım dogru yanlıs bılmem egrının o kdr guzel cıkmasının sebebı vtecın 4500de acılması. yuksek vtec noktası bende avans sorunu yapıodu daha erken avans vuruodu aracım. deneyımledıgımız kdrı ıle vtec noktası asagı cekıldıkce; avans fazla acılabılıyor,tork egrısı cok guzel cıkıyor,vtec kıck olmuyor. vtec kıck olması aracta tune yanlısıdır. araba hızlanıyor gıbı gelır fakat hızlanmaz aslında alt dewrın olu oldugunu gosterır. dyno ustunde aynı setupta ıken her turlu varyasyonu denedık. vtec 6000e aldıgımız zmn ust dewırde bır artıs olmuyor bunun yanında alt dewır oluyor. vtecı asagıda acmanın bı zararını goremedık bız. bı arkadas yazmıs vtec actıgı bellı olmuo dıe,olmamasıo lazım ztn caglar benım arabama bındıgı zmn strokerlı gıbı demıstı hıc unutmam,ustte bısey kazanmıyosam altta neden kaybedeyım. vtec 4500de acıodum ama 4500de roll yapmıodum roll dewrım 6500 ıdı ınce conta ıle kullanılcak 5 egzantrık say deseler bırı kesınle n2 olur. bu sıkıstırmaya gore bence cok ıdeal.
    Güzel açıklamışsın edo sağolasın.Biz roll'leri genelde 60km gibi yapıyoruz o ara seste kuduz gibi oluyo
    50 gibi alttan basalım abii yaa diyenlerede tabii neden olmasın diyom

Tolga-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +1

ben sc iken 3000 de vtec açıyordum ... avans vurmuyordu araba altlarda...

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

yandık mayk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Offff ya "vadelide" muhabeti ben onu "validede"okuyorum ve bu selçuğun imza ne diyom hiç sekoya takıldığını uyanmadım
    Kızdırmayın adamı yaw

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Offff ya "vadelide" muhabeti ben onu "validede"okuyorum ve bu selçuğun imza ne diyom hiç sekoya takıldığını uyanmadım
    Kızdırmayın adamı yaw
    çokta tın yaw

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kızdırmayın adamı yaw
    zuahhahahaahhahaaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çokta tın yaw
    ben beklıyorum o 15 bını harcayıp benı ugrastırmanı ama ben tınlıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben beklıyorum o 15 bını harcayıp benı ugrastırmanı ama ben tınlıyorum
    sende haklısın tanımıyorsun
    rodajın bitince haber ver olurmu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sok olmayasın rollınge geldıgımde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sok olmayasın rollınge geldıgımde
    direksiyonu sokme ama uzerinde kalsın
    neyse polemik yok ozelden yazıver olurmu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seko bak bana kızma "abi konumu pij ettin die" kendin yazıyon ha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ah seko ahh daha tazesın bu camıada . neyse rollıngde gorusuruz

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vtec altlarda acarsan alt devır avansını tabı kı yok edersın ama motoruda bosuna yorarsın hıcbır ısıne yaramaz. + alt devırde kı yanı vtec oncesı avasntan neden hala korkuluyor ben bunu anlamıs deılım + bız yptıgımızda 6000de acıoduk altlarda avans vumuodu ya sızde bır problem var ya benzınlerde ya da tune da. bunun baska acıklaması yok. dyno uzerınde ettıgın tune da hıcbır fark goremezsın ERDEM. yazdıgım yazıda dynoda fark olmadıgını belırttım. ama yolda kı farkı cok rahat hıossedersın. dyno da bıde 6000e alalım bakalım ne olucak dıe deneme yapmak cok yanlıs zatn.

bırde prof abı yazmıs a3 tak sole olur bole olur hıc bısı olmaz kardesım. n2 ye 12.5 pıston koyuldu aracın gucu dustu. sen hala dıosun kı sıksıtırma koyarım todo headers koyarım guc cıkarırım. toda headers ıle dc headers ı tr de kıyaslayan var mı? evet ben deıstırdım araba fena deıstı dıen var mı? ben daha gormedım. ctr de headers mı ıstıosun verırsın parayı alırsın mugen 4-2-1 ozaman dersın kı farkettı bende eyvallah derım. ama bana tdo bc fln psıkolojık + harıcı gelmıo. cunku stock cr ya da ınce conta ıle sen ne yaparsan yap o headers senın ısını gorur. he 12.5-13-13.5-15 yaparsın sıkıstırmayı ozmn alırsın SSR megapone yaparsın eyvallah derım. samsa 11. 11.5 cr ye dc yeter artar bıle trıplenmeye gerek yok.
    hıcbırseyı denemeden sole olur bole olur sunu takarım 5hp bunu koydum dynoda 238 yolda 2 boy demesın kımse. taksın denesın konussun. burda kafadan atmıyoruz . todo headerslı jdm egztnrıklı + mugen conta(11.3cr) + caı + ıskender egzostlu + mugen beyınlı araba ıle mugen headers + stock conta(11cr) + stock egzntrık + caı ve ıskender egzostlu mugen beyınlı aynı gıttı.

sımdı jdm egzntrık + ınce conta + toda headers farkı ne oldu ben onu anlamadım.
    bırde bunu bana ızah edın. kımse ayardan oldgunu da soyleyemez ıkı aracta mugen tesıssat ve beyın lı. cok bıulenler bunu ızah etsın. hyrlı sabahlar
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Tolga-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    miniks bi tanıdıgım 9 psi JRSC lı setupında dc den bc ye geçti 12whp aldı. Akşam evden dyno sheet lerini yuklerim. illaki bi farkı vardır dc den . yoksa usa da herkes çöp demezdi dc lere

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tolga-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    miniks bi tanıdıgım 9 psi JRSC lı setupında dc den bc ye geçti 12whp aldı. Akşam evden dyno sheet lerini yuklerim. illaki bi farkı vardır dc den . yoksa usa da herkes çöp demezdi dc lere
    ben yukarda sc arac ıcın bahsetmedım zaten atmsoferık olarak farkettım. yurtdısındakı arakdasın methanol race gas kullanmadıgını nerden bılıosun. yurtdısını gecın abı TR den ornek verıyorum hala uzaklara gıdıosunuz.
    onu gectım sc de yuksek ısıdan dolayı fark etmıs olabılır. ılk sıkısta. ama 2. ve 3.roll de mutlaka aynı guce dusucektır bunu da belırtıyım.

ben daha dc yı sokup todo takıp aracına 2 derece avans veren gormedım. var mı bılenınız varsa ozmn oturalım konusalım. headers ın daha ne ıse yaradıgını cogu kısı burda net bılmıyordur. unutmayın runner buyuk olunca headers ıyı olmaz
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vtec altlarda acarsan alt devır avansını tabı kı yok edersın ama motoruda bosuna yorarsın hıcbır ısıne yaramaz. + alt devırde kı yanı vtec oncesı avasntan neden hala korkuluyor ben bunu anlamıs deılım + bız yptıgımızda 6000de acıoduk altlarda avans vumuodu ya sızde bır problem var ya benzınlerde ya da tune da. bunun baska acıklaması yok. dyno uzerınde ettıgın tune da hıcbır fark goremezsın ERDEM. yazdıgım yazıda dynoda fark olmadıgını belırttım. ama yolda kı farkı cok rahat hıossedersın. dyno da bıde 6000e alalım bakalım ne olucak dıe deneme yapmak cok yanlıs zatn.

bırde prof abı yazmıs a3 tak sole olur bole olur hıc bısı olmaz kardesım. n2 ye 12.5 pıston koyuldu aracın gucu dustu. sen hala dıosun kı sıksıtırma koyarım todo headers koyarım guc cıkarırım. toda headers ıle dc headers ı tr de kıyaslayan var mı? evet ben deıstırdım araba fena deıstı dıen var mı? ben daha gormedım. ctr de headers mı ıstıosun verırsın parayı alırsın mugen 4-2-1 ozaman dersın kı farkettı bende eyvallah derım. ama bana tdo bc fln psıkolojık + harıcı gelmıo. cunku stock cr ya da ınce conta ıle sen ne yaparsan yap o headers senın ısını gorur. he 12.5-13-13.5-15 yaparsın sıkıstırmayı ozmn alırsın SSR megapone yaparsın eyvallah derım. samsa 11. 11.5 cr ye dc yeter artar bıle trıplenmeye gerek yok.
    hıcbırseyı denemeden sole olur bole olur sunu takarım 5hp bunu koydum dynoda 238 yolda 2 boy demesın kımse. taksın denesın konussun. burda kafadan atmıyoruz . todo headerslı jdm egztnrıklı + mugen conta(11.3cr) + caı + ıskender egzostlu + mugen beyınlı araba ıle mugen headers + stock conta(11cr) + stock egzntrık + caı ve ıskender egzostlu mugen beyınlı aynı gıttı.

sımdı jdm egzntrık + ınce conta + toda headers farkı ne oldu ben onu anlamadım.
    bırde bunu bana ızah edın. kımse ayardan oldgunu da soyleyemez ıkı aracta mugen tesıssat ve beyın lı. cok bıulenler bunu ızah etsın. hyrlı sabahlar
    toda ile dc farkı ne kadar bilmiyorum toda yı da zaten ismi guzel diye aldım. mugen headers ın toda ve BCRH dan daha iyi oldugunu ilk defa duydum demekki fiyatı ondan ole ucuk .
    "toda headerslı jdm egztnrıklı + mugen conta(11.3cr) + caı + ıskender egzostlu + mugen beyınlı araba ıle mugen headers + stock conta(11cr) + stock egzntrık + caı ve ıskender egzostlu mugen beyınlı aynı gıttı."
    Bu kısım biraz garip olmus ekzantrik li arabada mugen beyin yerine kpro olsaydı sanırım daha farklı olurdu illaki fark etmesi lazım diger turlu para cope gidiyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)