yani ilk ölçümle arasında 20 hp kadar bir fark var. 1,6 sohc vtec arabada bolt on ürünlerle bence güzel değerler.
bana göre eğer kapak açılıp porh polish yapılırsa buna ilave stage1 yada 2 egzantrik konulup 11.5 cr ler sağlanırsa çok çok daha iyi sonuçlar alınabilir bu motordan.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
aynı fikirdeyim, üstelikte başlangıç ve son hp ler arası farka bakmak da yapılacak en iyi şey zaten, sen işini bilirsintekrar maşallah.. edit: (emre'ye yazdım)
emre bizim istanbul dynolarında ölçüm yaptırmamız lazım.. direk 150 ps![]()
![]()
oh maaşalalh 20 beygir hiç kötü bir rakam değil .. güle güle kullan .. devamını bekliyoruz.
egzantrik filan var mı d16y1 için?
d16v1 için her parça mevcut
stage1-2-3 egzantrikleri skunk2 gaz kelebeği turbo için malzemeler falan hepsi var![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
http://www.crower.com/cat/import/honda/cams/d17a2.shtml Crower marka egzantrik seç beğen.. mesela bende Stage 1 olanı var..![]()
stage2 hem turbo hem atmosferik olark farklı farklı egzantrikler var.
MTM-PROSTOCK GARAGE
gördüm abi,dikkatimide çekti zaten ama boost special yazısını görünce yukarda alttakini okumadımbilgi için tşk.
peki sizce stage2 koymak mantıklı mı,daha doğrusu stage1 den ne kadar daha + sı olur?
stage 2 daha iyi tabiki, daha fazla güç verecektir ama sisteme adapte etmek için yapacağın masraflar daha fazla stage 1'e göre.. ne kaaa ekmek, o kaaa köfte..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)