havlaardan benım arabada dengesızlestı![]()
havlaardan benım arabada dengesızlestı![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
sımdı yavru ceylanlarım ben bu motora cok yabancıyım sımdı kafamı karıstıran bır sorun var ben adana gımeden once cok normal calısıyrdu adanadan geldım sılındır pozısyn sensorum arızalıydı onu yaptım cok guzel oldu dun bıraz ıse gıtım geldım baktım devır bandım 1000 rpm de deyıldı 200 le 300 rpm arasında gelıp gıdıyordu kelebekten ayar verdım 500 rpm cıktı ve ole bıraktım sorun tps sensorundenmıdır ?
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
hem yağ pompasını hem yatakları mdifiye etmeniz lazım sağlıklı yağlama için hararet sorunu yaşayacağınızı düşünmüyorum büyük bi radyatöre sahip crx
cevapladım alican
yakında yanındayım kardeşim cuflayalım biraz)
onu yapacak vakti bulursam ankarada bile yaparım![]()
bi zahmet
göstergelerden dolayı olabilir herhangi bi şekilde datalog aldığınızda gözden geçirin
ECUTECH İstanbul
benim devirin 8000 lere cıkmasının sebebını sanırım anladım debrıyaj kacırmaya basladı çünkü, yuksek suratlerde bu kaçırma daha fazla oluyor sanırım tam baskı uygulamıyor balata. herhalde bundandır.![]()
extra iki tane kablo selenoidlere bağlamak gerekiyo harnes olarak olmayabilir belki ama zor değil
ECUTECH İstanbul
aklima bisey geldi, vtec2 sahipleri kol piston falan ucuz bol sansi yok ebayda gordugum kadariyla,
civic ies motorunun oem krank'i ve forged kol vitara pistonu uygulansa;
mumkun boyle bir calisma?
Experience is what you get when you don't get what you want.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)