benım fınal 4,3 çıktı dynoda :icon_wack
Printable View
Ben gerek duymuyorum açıkcası Q1leri YS1 leri kurcalamyı.. zaten uyan dişli yok bir tek 4 var... onun dışında ben olsam direkt S80 LSD şanzıman takarım devir çevirirm...
b18c ıntegra felaket bsıy dıyebılıyorum sadece gercı orjınal motoru gordum ve yan tarafa bındım... gercekten anlatılmaz bı duygu bırakıyo ınsanın ustunde... ve bıldıgım kadarıyla yanı arkadasımın demesıyle eg kasaya koydular motoru fakat benzın pompası yoktu orjınal eg6 benzın pompasıyla kullanıyodu fakat sımdı yaptırdı.. cocugun demesı cok kasılıyo arac ıyı benzın cekemıyo oyuzden calısması yurumesı vs ıyı degıl... orjınal b18c benzın pompası ıstıyomus.. :S yurumuyo falan dedı ama aklımı alcak kadar fena yuruyodu :S :):):)
Q1 ile zaten uğrassan bile eline birşey geçmez timuçin ama YS1 gibi bir şanzımanı kurcalarsan S80 bile elde edebiliyorsun çünkü kovanları S80 ile aynı YS1'lerin:rolleyes:
Evet Timuçin dediğin gibi bende şanzıman değiştirme projesine girsem S80 düşünürüm çünkü Vti şanzımanı ile kıyaslanamaz bile:rolleyes:
Alper yatakları ACL Race yaptıktan sonra birde Hafif Krank Kasnağı ve Hafif Volan taktıktan sonra Allaha şükür şimdiye kadar pek bir sorun olmadı:rolleyes:
Arabamda sorun oldu ama başka bir sebepten dolayı oldu ve 2 defa motor yaptırdım:D En son motor yaptırmamdan bu yana 15Bin Km Geçmiş geçenlerde baktım gösterge tablosuna....şimdilik motorda tıhhh yok bakalım nereye kadar gitcek:D
Stroke unuz nedir kol boyunuz nedir
Stroke: 89 mm
Rod Length: 137.01 mm
Rod/Stroke Ratio: 1.54
8500 tamam ama 9000 çok sıkntı yaratır
9000 deki piston hızınız limitlerin üstüne çıkar
eagle le felan çıkmıyor kolay kolay ama Sıkıntı uzu n vadede (güç oranını bağlı olarak) zarar verebilir gömleklere
9000 'de dünyanın en hızlı pistonları bizim olur :)
8500 imiş saglık açısından