amacım devir dönmek degil en saglıklı sekilde nasıl olur ve limitler nedr onu ögrenmek;):icon_wack
Printable View
amacım devir dönmek degil en saglıklı sekilde nasıl olur ve limitler nedr onu ögrenmek;):icon_wack
Bendeki Setup'tan farkı yok bu bahsettiğinin:rolleyes:
B18C üst kapak olmayla pek birşey değişmiyor yani subap açılarının dışında diğer herşey benim dolu üstkapak ile aynı hatta benim egzantrikler Stage 2 ve Emme manifoldu Skunk2 ve Gaz kelebeğim edelbrock ;sonuç olarak 8700 sonrası başına iş alırsın bu olay birçok kez tekerrür etti :( ve herkes 8600dd üstünün B18'lerde sıkınıtı olduğuna kanaat getirdi...
Sıkıntısız Limit 8500dd B18'lerde o da yukardaki bahsettiğin setup ile zor biraz ancak egzantrik alırsan dönersin 8500'ü:rolleyes:
zaten 8500 yeterli bi devir daha fazlasına gerek yok, CTR'lere özenmeyelim devir hastalığı bendede vardır ama :D :D
ben olsam stıock kolla8200 leri gecmem
b16 da 8450 donsek nasıl olur stıock kollar ıle sıkıntısı varmıdır aslında en ıyı verdıgı lımıt bu aralar dıye bılıyorum
edittttt ...
dostum senle anlasamıorz heralde sen baska telden çalıosn cem abinin ordada konusmustk si vardı bnde bn bilgilendrme yapmaya çalısmıorm can sıkıcı yorum yapma yurt dısı sitelerinde arastırırsan takanda var o devirleri dönendde var bn hata yapmamak için burda bilenlerden tecrübe edenlerden bilgi almak için soru soruorm he sn honda çok bilirsin bn bmw çok bilirim olabilir ama bnm yaptgm yoruma falan laf etme burda sana ters bisi sölemedm sende söyleme sölüceksende hiç yazma tanımadgn adama sana ters bi laf eden olmadı çok biliosan afra tafra yerine benim yanlıs bilgimi düzeltrsin bnde sana tesekkür ederim ok???
editt.....
M/maniacc : kardeşim sende dışardan bir bilgi koyuyorsun, hangi kaynaktan oldugunu da yazarsan iyi olur. şu söyledi, burda yazıyor şeklinde. diyorsun ki ben de bilgilendirme amaçlı yazdım. ama bu şekilde yanlış bilgilendirme oluyor. lütfen daha dikkatli olalım.
sana ne oluyor dersen : b18c1 kapak bende de var, ve ben bu konularda sizin kadar bilgili değilim, o yüzden yanlış bilgiler almak istemiyorum.
ayrıca klavyende sesli tuşlar felan basmıyor mu ? yazdıklarını okumak zor oluyor . bu aralar satılıklar da ilan açmıştım, elimdeki işe yaramayan malzemeleri bedava gönderiyorum ihtiyacı olanlara. sana da tüm tuşları çalışan bi klavye gönderebilirim bedelsiz.
ne alaka ya.. neyse inmeyelim o seviyelere.
bozuk türkçe ile yazan sensin. o yuzden de klavyen bozuk sandım.
klavye ben sana gonderim dedim - sen ise lazımsa ben sana gonderim diyorsun.
bana lazımmış gibi bi durum mu var ? alakasız olan bu işte. açıkladım.
tamam bence bu konuyu kapatalım siz de tartışmayın, b18c1 konusu devam etsin.
Son 4 mesajda konu nerelere gitmiş:D
Neyse bence daha fazla uzatmayın yoksa moku çıkcak:p
Arkadaşlar bizim B18'lere Golden Eagle Main Girdle Set var ve İzmirde'ki sarı TurboVtec sahibi Erol'da vardı ve almayı düşünüyordum ama araştırınca gördümki Main girdle set alsam bile tam randıman almak için bizim kartel kovanı bile değişmesi lzm deniliyordu yabancı forumlarda bu bilgiyi edindim.ve bu benim aklıma takıldı sonrada bu Main girdle işini başka bir zamana bıraktım :rolleyes:
Bu yaz yapcağım ilk iş bu hemde Moroso Oil pan ile alcam inşallah bu seti:icon_tup: