Dün bir test de ben kendi aracıma yaptım. Hex-Logic orta aşındırıcı el uygulama pedini kullandım.
Test'e başlamadan önce
Scratch+swirl b-gone sonrası
Sonra üstüne glossworkz glaze + butterwet wax attım dayanamadım. Makina ile atma imkanınız yoksa el ile uyguladınızda ciddi anlamda memnun ediyor ürün sizi.Bugün güneşte bir kaç foto daha çekip yollarım çok az çizik kaldı
![]()
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkür ederim, bir sorum daha olacak AutoGlym Cila Uygulama Sünger Pedi ıslatarak nemli bir şekilde uygulama yapıyoruz, bu sünger sert ve nemli kullanımda yumuşuyor, merak ettiğim ise, süngeri Scratch Swirl B-Gone ile kullanmak istersem süngerin de aşındırıcı özelliği olur mu? Yani örneğin Hex-Logic orta aşındırıcı el uygulama pedi kullanımı ile kıyaslarsak işe yarar mı, elimde olan malzemeyi değerlendirmek istiyorum, olmuyor ise Hex-Logic orta aşındırıcı el uygulama pedi alacağım.
Bende tam böyle ince cizikleri alıcak elle atabilecegim bir ürün arıyordum çok iyi olduBunun üstüne Glossworkz glaze + Jetsal 109 atsam nasıl olur acaba ?
![]()
Ben migrosta satılan parex mf pad ile uyguladım, sıkıntı olmadı. Pedin biraz sert olması lazım ki sonuç iyi olsun. Cila süngeri ile sonuç beklendiği gibi olmayabilir.
Cguys'ın elle uygulama pedleri de var. Tavsiyem turuncu hex logic el pedi ile ürünü uygulamanızdır.
Lokum olur.
Ürün çok başarılı görünüyor en kısa zamanda alıp denemek lazım
bir soruda benden olsun elimde FK 1000 var üzerine onu kullansam performans alabilir miyim
Bende ürünün siparişini veriyim bugun uygulama yaptıkdan sonra fotoları burada paylasırım cevap için teşekkürler abi![]()
Taze taze yeni fotoğraflar geldi. Komşumun CR-V'sinde deneme yaptımYine elle uygulama yaptım ve 5 dk'dan daha kısa sürdü.
Honda'nın boyası yumuşak olduğundan, Focus'un sert boyasına oranla, uygulama süresi daha kısa oldu
P.S: Ulaaan benim yüzümden Scratch Swirl B-Gone satışlarında patlama olursa bende gideyim komisyon alayım bari![]()
Haftaya gidince eve alayım ben de bundan yapayım bir gün, Toyota'nın da boyası yumuşak Almanlara göre, uygulaması rahat olur hazır havalar da iyice ısınmamışken![]()
Benim arabada honda benim çiziklerde aynı böyle abi yacherry wet waxıda senin konundan sonra hemen almıştım bununda siparişini hemen veriyordum ama chemical guys türkiye kredi kartı satışını kaldırmış herhalde ödeme kısmında sadece havale vardı artık 2-3 gün beklicem maaşı alana kadar ama acayip sabırsızlandım
![]()
elle bu kadar götürüyorsa helal maskelemeden hemde pes valla
YamahA Xmax 250 ABS
Maskeleme yapmaya gerek var mı acaba? Trimlerde beyazlık vs. yaratır mı ürün?
Edit yanlis msj ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)