Sonuc gayet tatminkar
Sonuc gayet tatminkar
ürünü kredi kartıyla alamıyormuyuz illaki havale eft olmasımı gerek
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
Chemicalguysturkiye sitesinde sadece havele secenegi var odeme kısmında. Artık sadece havale ile çalışıyorlar herhalde internet satışlarında. Ama boyassi diye bir site var bu ürün bugün yarın gelicekmis yoldaymış oradan kredi kartı ile alabilirsiniz size kalmış.
ürünü aldım yalnız uygulama nasıl olucak..bugün meguiars sarı el pedi ile geçdim fakat yüzey sıcakdı yani güneşdeydi ondan sanırm çabuk kurudu.. acaba sürüp iyice yedirmek mi lazım el pedi ile? kalan artıkları da bezle silmek falan mı lazım? nasıl uygulama yapıyoruz bunu? wax gibi yüzeye yayıp kurumasını bekleyip mf bez ile silicek miyiz? çok da çabuk kuruyor melet![]()
Bende pazartesi uygulama yapicam el ile nasil yapmamiz gerek ?
Elinle gucunuN Yettigi kadar mmumkunse sert bir pad ile ( meguiars cok yumusak)
Asindiracaksin, cila surmuyorsun, surup bekleyip silmeyeceksin.
Bildigin zimpara yapmaya, asindirmaya calisiyorsun, urunu uygula sonra bekletmeden sil..
Ayrica guneste hic bir uygulamayi yapma...
Built to fall....
makıne bulup hafıf sert bır pedle uygulamak daha ıyı olucak guc kuvvet zımpara vs ıse daha ıyı sonuc alınır makıne ıle
Sungerler dansite ile satilir yogun bir tane alabilirsiniz. ( koltuk tamir yapan terlere bakin)
Bir parcasi i bedavaya verirler.
Ya da gtechniq in cok guzel bir sungeri var onu tavsiye edebilirim
Built to fall....
Sungerler dansite ile satilir yogun bir tane alabilirsiniz. ( koltuk tamir yapan terlere bakin)
Bir parcasi i bedavaya verirler.
Ya da gtechniq in cok guzel bir sungeri var onu tavsiye edebilirim
Built to fall....
Evet arkadaşlar benim gibi bekletmeyin sakın yoksa cıkarana kadar kollarınız kopar bazı yerlerde beyaz beyaz kalır hala :/
bir adette ben aldım. b-gone + glossworkz glaze + fk1000p olarak deneme yapacagım. SOnuçları atarım buraya![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)