haydaa tr de kalmamış stokta, yurtdışından alsak gümrük sıkıntısı olur mu acaba
haydaa tr de kalmamış stokta, yurtdışından alsak gümrük sıkıntısı olur mu acaba
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Boyassi bayisinde olmasi gerek trabzon
siparişini verdim elimde birde AG SRP var. Bu ürünü uyguladıktan sonra SRP uygulamam gerekiyor değil mi?
Bu urunu uyguladiktan sonra direk cila atabilirsin, srp biraz gereksiz olur.
Built to fall....
srp dolgu yapar, bu ürün srpnin aşındırıcı versiyonu, yani bunu aldıktan sonra srp direkt çöp bencebenim de var srp ama çok acil durumlarda kullanırım heralde onu, bunun üstüne sağlam bi wax atılır dadından yenmez
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Ne istiyorsan onu kullan. uygun fiyatlarda birsey ariyorsan reload var satiliklar da.
Built to fall....
collinite 915 olur
fk 1000 olur
sıvı olarak chemical guysın çok güzel cilaları var , sonax falan almayın onlar hikaye bence, meguiarstan da iyice soğudum![]()
bir de nanolex washcoat var en kolay ve en temiz cila yöntemi
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
ürün elime ulaştı kaputa deneme fırsatım oldu fakat pedim bauhaustaki satılan 5li siyah pedlerden onlar sanırım sert değil o yüzden pek randıman alamadım sanki boşa uğraşmışım gibi hissettim hangi pedden almam lazım
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
ben bunu beceremiyorum sanırımuyguladıktan sonra eskisinden daha çizik gibi görünüyor kaporda, hareler artıyor elle uygulamaya uygun mu değil mi anlamadım
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Kilcal cizikler hala var yani sonuc o fotolar ile ayni degilayni sorun bende de var
hondanin boyasi cok yumusaktir, iki kat uygulayin, ikincisinde bastirmadan (polish)
Built to fall....
sonunda denedim..elle çok ii bi sonuca varamadım fakat makinanın finish pediyle harika oldu.. çok çok az kaldı oda çok dikkat edilince görünüyor.. ben ürüne bayıldım doğrusu..![]()
Kalmamış artı hex logic elle uygulama için turuncu pad de yok.elinde olan veya almam için bir yer bilen var mı? CG dışında, onlarda da yok.
arkadaşlar konu dışına çıkıyorsam mazur görün ama chemical guys ürünleriyle boya koruma yapan firma var mıdır? ürünlerini çok beğeniyorum fakat uğraşmak için çok fazla bilgim ve mecalim yoktur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)