5 kisi 6. Vites hangi devirden sallamadi??
Benim arabada da var o dediğiniz problem..
Genel bir şey o galiba![]()
Yazılımı 140lara dayadıkmı hiçbi tepkisizlik kalmaz![]()
ya arkadaş burda n sorun konusulsa benim arabada var..renoya arabayı incelemeleri için yollucam valla benim araba üstünden halletmeye calıssınlar problemleri
![]()
ayrıca izmir bostanlıda sadece bugun 5-6 tane megane 3 coupe gördüm hiç biri burda değil mi ya?
hıhımmm POLO TDİ konusu bizi geçmemeli hadi el birliği Megane III kullanıcıları![]()
adamlar 1 haftada tanıstı ettı kac kere bulustular biz zar zor bir kere toparlanalım dedik 3 araba foto çekimine gidebildik başkada bişi olmadı![]()
Evet Reno kullanıcıları vefasız gerçektennde....Hadi ben samsundayım orda olsam ayarlardım sıkıldıkça![]()
Arkadaşlar merhabalar;
aranızda Beyaz meggy3 siyah jant a kırmızı kaliper kapağı takan varmı? nasıl duruyo acaba yada tahminen nasıl durur birde sizden fikir almak istiyorum. Önceki sayfalarda muhabbeti geçmiş ama 1 kişi paylaşmış aracın resmini. Beyaz arabalarda biraz resim paylaşsa meselabirde şöyle çıtır bi yazılımın fiyatı nedir acaba?
benim araçta frenleri biraz zorlayınca "fren sistemi arızası" diye bir uyarı çıkıyor. bir kaç saniye çıkıp sonra kayboluyor. özellikle yokuş aşağı yollarda frenler zorlandığı zaman oluyor veya yokuş aşağı el freni çekik bırakıldığı zaman oluyor. bu sorunu yaşayan başka arkadaş var mıdır. Bu arada mckrop kardeşim, benim araçta beyaz jant var içindede kırmızı brembo kapak gayet hoş duruyor tavsiye ederim. aracın rengi gün batımı kırmızısı.
bendede bir kez çıktı o arıza yazısı ama ben frene basmamıştım, 60 civarı tam sol yapınca esp girdi o anda yazdı 2-3 saniye sonra kayboldu..
![]()
dyno sonrası da çıkıyor o![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)