Sana küsülürmü kanka görmemisim whatsuptan rahatsiz ediorm birazdan..pardon :)
Printable View
beyler lastikler daha şişkin dursun diye araya flanş mı ne koyuluyor ya o çok mu sağlıksız olur? onu taktırınca bijonların tutma kuvveti azalır mı acaba sonra durduk yere lastikler fırlamasın :)
Daha bisi olanini gormedim spacerla bnm 2 aracimda vardi uzun seneler kullandim babamin arabasinda hala var.
ben arka lastiklerin tabanını genişlettim çok içerde duruyor diye güzel oldu :)
genişlesede içeriye doğru genişlemedi mi içerde durmaya devam eder o şekilde
205ten 225e geçtim içeri ve dışarı eşit genişledi, çamurluk daha dolu şuan..
dışarı genişleme olayı jantın et değerleriyle alakalıdır aynı janta 225 lastik takılarak dışarı genişletilebileceğini sanmıyorum ya jantın değiştirilmesi yada spacer takılması gerekir. Ama 225 lastik çamurluğu içeriye doğruda olsa dolduracağı için göze öyle görünüyor olabilir.
taban genişliği neden sadece içeri doğru olsun onu anlamadım, ben 245 taban lastik taksam 205le aynı mı duracak dışarı doğru?
eğer lastik jantın genişliğinden fazla olursa dışarıya doğru taşıp bir miktar genişletebilir ama sonuçta jantın bağlantı yeri değişmiyor.
tabiiki spacer gibi bariz bir fark olmuyor, ama bana yeterli geldi o çirkin çok çok içerde duran görüntü gitti şuan..
jantın lastiğe nasıl geçirildiğiyle ilgili bi kafa karışıklığı yasadım :) aslında mantıken sağdan ve soldan eşit olarak genişlemesi gerekiyor. yani bir miktar dışarı cıkmıştır lastik. eğer jantın ofset değeri orjinal janta göre daha geniş olurda et değeri aynı kalırsa bnm dediğim gibi olur. yani jant içeriye doğru girer. Kafa karışıklığı için pardon :))
yyaw gençler şu bluetooth bana kafayı yedirtecek az kaldı. telefonu bağlıyorum, normal aramalarda hiç bi sıkıntı yok. amaaaaaa gel gör ki, telden mp3 dinleyeceğim zaman telefon bağlanamadı, bağlanıyor zart zurt .... bazen komple bağlantıyı silip sonra tekrar bağlaynca oluyor, bazende anlamadığım şekilde....
şunun tam nasıl çalıştığını çözebilen oldumu acaba???
ŞU yorumdan sonra iyiki s001 almamısım toyo t1r almısım dedım,:rolleyes:
tr1de yalnız gecen yagmurdan sora denedım sıcaklıgı dusuk olan asfaltta cok kaydı sasırttı beni, ama tabiki genel tutunması ve cabuk ısınması cok guzel.
Bu arada yurt dısında megan rs 3 un yol tutusunu cok ovuyorlar, 1.6 coupelerde gercekten o kadar basarılımı?
T1R ile S001 kıyaslanamaz, o kadar da değil :)
T1R Adrenalinden bile geç ısınıyor bence. Lastik soğuyunca kaymasının sebebi de budur (her lastikte olur ama sert hamurlu lastiklerde x2). Toyoda avrupa menşeili değil ayrıca :) Adrenalin bile iyidir t1r den benim gözümde
Demeye çalıştığım, megana ölçü olarak alınabilecek adam gibi sportcontact 5 ve s001 var, sport contact 5 i tercih edeceğim s001 yerine muhtemelen. Asla s001 yerine t1r falan almam :) S001 in yağmurda yol tutuşu gayet başarılı bir de onu da eklemek gerek.
Yol tutuş lastikler iyiyken (iyi kondisyondayken) gayet başarılı. ESP ninde etkisi var tabi bence (yada lastiğin kondisyonu kötüleştikçe artık esp tutuyor kasayı :D ). Direksiyon inanılmaz hissiz onun dışında şasi gayet dengeli.
KW 20 mm yay iyiymiş tam istediğimiz gibi oldu
tam kıvamında alçaltıyor konfora etkisi tamamen yok
tavsiye edenlere teşekkürler
ayrıca bende tavsiye ederim..
Bende şu an gittigidiyorda NXT 2.0 + colli 915 alıyorum. Nxt 2.0 ın üstüne wax uygulamamda bir sorun olmaz değil mi ?
Sizce laguna 2.0dci coupe otomatik çok yakarmı çıtır yazılımlı?
Yahu kim demiş T1R ısınmıyor diye. Semt içinde daha E5 çıkmadan ısınıyor lastik. Çöpe attığım lanet olasıca adrenalin manyakları ile evden E5'e bağlanıp Mecidiyeköy'e kadar yapıştırıyorum hala ısınmamış oluyor. Pürmüz ile ısıtmak mı gerekiyordu salak lastiği anlamadım.
Yarın 45.000 bakımına gireceğiz nasipse arkadaşlar...
0-40 yağ koydurayım diyorum araç yazılımlı ne düşünüyorsunuz acaba?
sol ön iç taraftan bi tıkırtı geliyo kronik bişeymi denk gelen var mı ya?
sigorta kutusunun ordaki tüm tesisat kablolarını söktüm bantladım olmadı tweter kapağını söktüm sileceğin ordaki siyah parçayı aynanın yanındaki siyah parçayı vs hepsini söktüm yok pedalların ordaki yalıtımı bile söktüm hala var ses cinnet geçiricem ya
heh benimde havalandırmanın içinden gibi işte :)
emniyet kemerinin içine wd 40 sıktım geçti 1-2 aydır tık yok..
kapı derken, kapı fitiliyse orayıda siyah plastikleri sildiğim bi ürün var aerospace protectant diye 1-2ayda bir onunla siliyorum sertleşip ses yapmasını engelliyor..
pandizottan falanda ses geliyo ama onu biliyorum önemli değil bunun nerden geldiğini çözemedim hala sanki havalandırmanın içinde bişey vuruyo sarsıldıkça araba
Arkadaşlar bende de yeni megane coupe araç var. Bu navigasyona nasıl ya da nerede bir müdahele edilerek video oynatabiliriz. Forumda bir arkadaş yapıldığından bahsetmiş, doğruluk payı var mı?
pm yolladım :)