Kanka ben şu sölicem hidrolik olur ise karter yere değebiliyorsa yapın diyicem zaten yoksa gerek yok![]()
Sen hele bir gelde çözeriz bir şekilde..
Kanka ben şu sölicem hidrolik olur ise karter yere değebiliyorsa yapın diyicem zaten yoksa gerek yok![]()
Sen hele bir gelde çözeriz bir şekilde..
model yılından fark eder mi bilmiyorum belki ilk üretilenler sert geçiyor olabilir. Benim 2001 golfün vitesleri 2003 boraya göre çok daha sertti mesela. astra vitesi gerçekten çok sert geçiyor ama. resmen kol kası yaptım vites atarken![]()
xdream kestirmek ne demek abicim yayı?
dahadamı alçalttın yani?
fazla alçaltmayın beyler ya florya gençlerinden yada bakırköyden galiba megane coupe beyaz araba yolda yerde parlayan ışıklara çarpacak kadar yakınmış yere kaza olmuş altı parçalanmış arkadaşımda kazaya karışmıştızaten sakat fazlası herşey kararında güzel
Kedi gözünden arabanın altı nasıl parçalanmış ya anlamadım benimkide bazılarında sürtüyorda öyle parçalanıcak kadar değil merak ettim açıkçası.Ben yayları kestirdiğimde benim şu anki halim kadar düşük değildi ki yayları kestirerek amartisörlerle oynamadan benimki kadar yere gelmesine imkan yok yayı sökse belki...Ben bir before after yapıyım resim bulabilirsem.
Arabayı aldığım aynı gün...
Tecavüzden sonra bir kaç kere...
İlk resimlerde gördüğünüz üzere h&r lar benim ön tarafı düşürmediğinden bir bakla alıp eşitlemiştim o resimleri bulamadım yada çakmemişim kafamdaki gibi olmadığı için ondan sonra düşmediği için coilover sevdası başladı zaten...
Buradada normal yaylı insanlarlaçektirdiğimiz foto aradaki fark daha bir belirgin..
İlkay tarladamı gezicen kanka ya lipli bile benim sis farım oraya gelion hauahau
Satsana la şu tesisatı![]()
Satmazsan daha çok sararım sana demedi deme
![]()
yok kedi gözünden parçalanmamış canım araç kaldırıma uçmuş yoldan çıkıp kaldırıma oturmuş tamamen yani kaldırım gözükmüyormuş bırakmştır herşeyi orda zaten
ve bendede bi coilover . yay isteği başlattın kardeşim eyvallah
jantlar nedir bu arada hoşmuş?
DOUUU performans konusunu napıcannn?Barbaros sonrası dr.ecu düşünüyormusun?Seni bekliyorum bilesin
Ben geliom hea 2 haftaya ne zaman bulusuyoruzfoto falan cekileleim. Gerci benim arabanin yapilacak listesi var bi iki incik cincik ama olsun
bi cila fala yaparik bsiler yaparik. ilkay ne zaman donucek istanbula emre haberin varmiii ? Gelsede senin korkundan gelemez sanirsam
![]()
Mapped by DR.ECU
hep beraber xdream i şikayet edelim artık..böyle fotolar koyup insanı masrafa dogru sürüklüyorya araba sattırır ya coil aldırır.
Biz gizliyiz broTrafikte pata kute tokatliorm sonar anliolar diolarki acaba bu su arabamiydi falan diolar
Lan 3 aydir amerikadayim ne videosu cekicem. Ben sevmiorm ole video falan cekmeyi beni tatmin etsin yeter. Janti aldim takmadim cunku lastiklere param yetmediDaha rolla hic kimseyle cikmadim cunk 130-140 hp lik arabayi rolla cikarcanda nolcak
catara patara gitmedikten sonar roll denmez la ona.
Mapped by DR.ECU
Abi baya gelişmiş burası maaşallah ya.. Xdream ben alırdım abi yayları ama param yok ya. 100 liram bile yok bunu acındırmak için demiyorum.
Yaylar başka zamana nasipmiş artık. Ben burada arabamla baya geziyorum tozuyorum. Tek eksiği yay kaldı leylek gibi araba. Ayrıca sorum var sizlere. Sizlerdede ön tamponda renk farkı var mı azda olsa. Ben 2-3 fluencede megane HB de gördüm ama. Bıktım artık bu tampondan.
![]()
Can benim düş benim ellere nesi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)