hmm ciddi ciddi düşünüyorum ama emin olamıyorum nerede yaptırmamı önerirsiniz istanbulda yaşıyorum?
birde şunu sormak istiyorum bizim pedalların tepkimesi hiç hoşuma gitmiyor yani basıyorum sanki 1 saniye geç tepki veriyor...
daha bugün honda hr-v yi kullandım uzun süre sonra aracın pedalı harika yani dokunduğun anda tepki veriyor ve ayak ucuyla dokununca yavaştan hızlanabiliyorsun.. (Belkide dizel diye böyle sanırım?)
EcuFast direk
yazılımdan sonra gaz tepkimeniz de iyileşir tahminimce, turbo lagdan kaynaklı bi olay o dediğiniz, tüm dizellerde var malesef![]()
İzmir'de yok mu ECUFAST falanyoksa racechip alıcam..eniştem L200 ünde kullanıyor 2009 model vuruntu problemi yok otomatik ayrıca arabası..kademeleri uygun şekilde ayarlandıgı zaman dumanı da vuruntuyu da ayarlayabiliyorsun diye biliyorum..İzmir de yazılım falan gelişmiş olmadıgı için servisler sorun çıkartır gibime geliyor..o yüzden box alıp tak çıkart yapmak çok daha mantıklı..öyle çok bi performans ta beklemek yanlış tabi ki.biraz hareketlensin yeter.
hm garage da yaptırabilirsiniz yazılımı, fiyat biraz pahalı ama kaliteli yapıyorlar. motor bilgileri yurtdışında merkeze gönderilip profosyonel kişiler tarafından yazılım yapılıyor.
mehmet gazihan la birlikte çalışan bir yer vardı sanırsam orayada yaptırabilirsiniz veya direk mehmet gazihanla konusun o izmire gelip gidiyor arada. geldiği bir zaman size yardımcı olur. box kesinlikle kullanmayın.
gaz tepkimesi elektronik gaz pedalı olduğu için geç tepki veriyor sanırım, turbo lagla pek ilgisi yok. onun için bir sistem vardı adını hatırlamıyorum, gaz tepkimesini arttırıyordu ama 600 tl civarı birşeydi.
H&M Garaj Mert abi veya Gazihan izmir bayisi kimse
Orj torku 240 olan bi araba 250nm torkta kırmaz şanzımanını ne olursa olsun bence. Sonuçta elektronik yada mekanik bir hata olsa peak olarak daha fazla anlık tork verse çat diye kıracak şekilde üretmez hiçbir firma malını
250nm den daha yüksektir.
Murat , şöyle bi olay var sen gaza basıyorsun boost yokken, turbo dolana kadar lag yaşıyorsun buda gaz tepkimesinde gecikme gibi görünüyor sana, gaz kelebeğinin etkisi zayıf bu konuda.
SprintBooster dan bahsediyorsun ama ben tavsiye etmem, gaza %10 basıyorsun mesela %40 algılamasını sağlıyor o yüzden biraz psikolojik. Sprint boostera para gömmek yerine gaza normalden fazla bas = aynı şey.
Bizim araçlarda lag baya fazla, 1.3 multijet alt devirde benden çabuk topluyor
Golf MKVII 1.6 Tdi
bi abim kia pro ceed 1.6 dizeli chipledi Mehmet Gazihanda ne olur sonuç sizin chipli megane ile?
çok fazla açtırmadım dedi dumansızmış dynoya haftasonu gibi sokucak ama en kötü 140 dır heralde
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)