User Tag List

Sayfa 201/492 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301 ... SonSon
9339 sonuçtan 3.801 ile 3.819 arası

Konu: 2010 Megane III Coupe

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı alpello Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki sizce bu yakıt tüketimimi nasıl etkiler zaten 7.8 yakıyorum :/
    alt devirleriniz canlanacağından dolayı, kullandığınız trafik durumuna göre ve ayağınıza da bağlı olarak düşüş gösterir diyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hmm ciddi ciddi düşünüyorum ama emin olamıyorum nerede yaptırmamı önerirsiniz istanbulda yaşıyorum?

birde şunu sormak istiyorum bizim pedalların tepkimesi hiç hoşuma gitmiyor yani basıyorum sanki 1 saniye geç tepki veriyor...

daha bugün honda hr-v yi kullandım uzun süre sonra aracın pedalı harika yani dokunduğun anda tepki veriyor ve ayak ucuyla dokununca yavaştan hızlanabiliyorsun.. (Belkide dizel diye böyle sanırım? )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    EcuFast direk

yazılımdan sonra gaz tepkimeniz de iyileşir tahminimce, turbo lagdan kaynaklı bi olay o dediğiniz, tüm dizellerde var malesef

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hmm ciddi ciddi düşünüyorum ama emin olamıyorum nerede yaptırmamı önerirsiniz istanbulda yaşıyorum?

birde şunu sormak istiyorum bizim pedalların tepkimesi hiç hoşuma gitmiyor yani basıyorum sanki 1 saniye geç tepki veriyor...

daha bugün honda hr-v yi kullandım uzun süre sonra aracın pedalı harika yani dokunduğun anda tepki veriyor ve ayak ucuyla dokununca yavaştan hızlanabiliyorsun.. (Belkide dizel diye böyle sanırım? )
    Pedal tepkimesi geç geliyor ancak yazılımdan sonra az bir miktar da olsa gaz tepkimesinde iyileşmeler oluyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmir'de yok mu ECUFAST falan yoksa racechip alıcam..eniştem L200 ünde kullanıyor 2009 model vuruntu problemi yok otomatik ayrıca arabası..kademeleri uygun şekilde ayarlandıgı zaman dumanı da vuruntuyu da ayarlayabiliyorsun diye biliyorum..İzmir de yazılım falan gelişmiş olmadıgı için servisler sorun çıkartır gibime geliyor..o yüzden box alıp tak çıkart yapmak çok daha mantıklı..öyle çok bi performans ta beklemek yanlış tabi ki.biraz hareketlensin yeter.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EcuFast direk

yazılımdan sonra gaz tepkimeniz de iyileşir tahminimce, turbo lagdan kaynaklı bi olay o dediğiniz, tüm dizellerde var malesef
    aracım EDC yanlız bunlara ne tarz uygulama yapılabilir? dedikleriniz uygunsa nerden ne kadara temin etmek en uygunudur astronomik fiyatlar çıkarsa benim için yalan olur zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yigitkyl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İzmir'de yok mu ECUFAST falan yoksa racechip alıcam..eniştem L200 ünde kullanıyor 2009 model vuruntu problemi yok otomatik ayrıca arabası..kademeleri uygun şekilde ayarlandıgı zaman dumanı da vuruntuyu da ayarlayabiliyorsun diye biliyorum..İzmir de yazılım falan gelişmiş olmadıgı için servisler sorun çıkartır gibime geliyor..o yüzden box alıp tak çıkart yapmak çok daha mantıklı..öyle çok bi performans ta beklemek yanlış tabi ki.biraz hareketlensin yeter.
    hm garage da yaptırabilirsiniz yazılımı, fiyat biraz pahalı ama kaliteli yapıyorlar. motor bilgileri yurtdışında merkeze gönderilip profosyonel kişiler tarafından yazılım yapılıyor.
    mehmet gazihan la birlikte çalışan bir yer vardı sanırsam orayada yaptırabilirsiniz veya direk mehmet gazihanla konusun o izmire gelip gidiyor arada. geldiği bir zaman size yardımcı olur. box kesinlikle kullanmayın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracım EDC yanlız bunlara ne tarz uygulama yapılabilir? dedikleriniz uygunsa nerden ne kadara temin etmek en uygunudur astronomik fiyatlar çıkarsa benim için yalan olur zaten
    edc 250 den fazla tork kaldırmıyor, kuru tip aynı 7 ileri dsg ler gibi, bnce yazılım yaptırıp risk almayın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gaz tepkimesi elektronik gaz pedalı olduğu için geç tepki veriyor sanırım, turbo lagla pek ilgisi yok. onun için bir sistem vardı adını hatırlamıyorum, gaz tepkimesini arttırıyordu ama 600 tl civarı birşeydi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı yigitkyl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    H&M Garaj Mert abi veya Gazihan izmir bayisi kimse
    Alıntı Murat Ören Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hm garage da yaptırabilirsiniz yazılımı, fiyat biraz pahalı ama kaliteli yapıyorlar. motor bilgileri yurtdışında merkeze gönderilip profosyonel kişiler tarafından yazılım yapılıyor.
    mehmet gazihan la birlikte çalışan bir yer vardı sanırsam orayada yaptırabilirsiniz veya direk mehmet gazihanla konusun o izmire gelip gidiyor arada. geldiği bir zaman size yardımcı olur. box kesinlikle kullanmayın.
    edc 250 den fazla tork kaldırmıyor, kuru tip aynı 7 ileri dsg ler gibi, bnce yazılım yaptırıp risk almayın.
    Orj torku 240 olan bi araba 250nm torkta kırmaz şanzımanını ne olursa olsun bence. Sonuçta elektronik yada mekanik bir hata olsa peak olarak daha fazla anlık tork verse çat diye kıracak şekilde üretmez hiçbir firma malını

250nm den daha yüksektir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    gaz tepkimesi elektronik gaz pedalı olduğu için geç tepki veriyor sanırım, turbo lagla pek ilgisi yok. onun için bir sistem vardı adını hatırlamıyorum, gaz tepkimesini arttırıyordu ama 600 tl civarı birşeydi.
    Murat , şöyle bi olay var sen gaza basıyorsun boost yokken, turbo dolana kadar lag yaşıyorsun buda gaz tepkimesinde gecikme gibi görünüyor sana, gaz kelebeğinin etkisi zayıf bu konuda.

SprintBooster dan bahsediyorsun ama ben tavsiye etmem, gaza %10 basıyorsun mesela %40 algılamasını sağlıyor o yüzden biraz psikolojik. Sprint boostera para gömmek yerine gaza normalden fazla bas = aynı şey.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Murat , şöyle bi olay var sen gaza basıyorsun boost yokken, turbo dolana kadar lag yaşıyorsun buda gaz tepkimesinde gecikme gibi görünüyor sana, gaz kelebeğinin etkisi zayıf bu konuda.

SprintBooster dan bahsediyorsun ama ben tavsiye etmem, gaza %10 basıyorsun mesela %40 algılamasını sağlıyor o yüzden biraz psikolojik. Sprint boostera para gömmek yerine gaza normalden fazla bas = aynı şey.
    Yanılmıyorsam sprintbooster 500- 600 tl civarı birşey olması lazımdı benim fikrimde o parayı ona vermek mantıksız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı emre-e Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanılmıyorsam sprintbooster 500- 600 tl civarı birşey olması lazımdı benim fikrimde o parayı ona vermek mantıksız.
    3 depo mazot parası Emre düz hesap, Türkiyeyi dolaşırsın neredeyse

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim araçlarda lag baya fazla, 1.3 multijet alt devirde benden çabuk topluyor
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 depo mazot parası Emre düz hesap, Türkiyeyi dolaşırsın neredeyse
    Yani büyük bir + sı olsa değerde bence 500-600 tl civarı parayı hak eden bir cihaz değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim araçlarda lag baya fazla, 1.3 multijet alt devirde benden çabuk topluyor
    1.3 m.jetlerin turbosu bizim araçlardan daha ufak altlarda daha canlı ama güç üst devirlerde kesilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi abim kia pro ceed 1.6 dizeli chipledi Mehmet Gazihanda ne olur sonuç sizin chipli megane ile?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi abim kia pro ceed 1.6 dizeli chipledi Mehmet Gazihanda ne olur sonuç sizin chipli megane ile?
    Yanılmıyorsam 145 civarı birşey olmuştur dimi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok fazla açtırmadım dedi dumansızmış dynoya haftasonu gibi sokucak ama en kötü 140 dır heralde

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)