Yalnız şöylede bir gerçek var megane rocconun yanından bile geçemez bence ikisi birbiriyle kıyaslanacak araçlar değil onun patırdaması ve torku insanı sürekli bağlıyor .
Merhaba arkadaşlar ben Mehmet megane 3 coupe ailesine katıldım daha önceden her neyse arka tamponu vurdum arabaya difüzör taktırmak istiyodum bu bahaneyle taktırıyım diyorum bildiğiniz güzel sağlam iyi fiyata difüzör yapan bi yer var mı
Coupe jantını satan varmı arkadaşlar?
Golf MKVII 1.6 Tdi
Marşpiyel - difüzör ve krom egsoz ucu istiyorum plastik bulma şansım nedir bulamaz isim en düzgün fiberi hangi firmadan satınalabilirim .. Ayrıca downpipe ve egsoz sistemini satacak arkaşadaşlar var ise satınalabilirimm.
megane 3 coupe orjinal yayları var elimde 4 adet (ön arka) 10 bin km kullandım isteyen var ise pm yoluyla ulaşabilir.
Bence yalnışınız var roccoyu polo gti ile karıştırmayınız rocconun kronik sorunları yok benim aracım manueldi ve 2 sene kullandım bırak motoru ampül dahi değişmedim ayrıca sizîn yanından geçip gittiğiniz rocco 122 hp olmalı yada plotajı kötü birinde stock 160 ps rocco olmalı aksi taktirde stage2 bir roccoyu meganın geçmesi imkansız .
BU ARACI bilen var mıdır?
34 bf 2012 beyaz cam tavanlı.
Arkadaşlar megane 1.6 dci gt line coupe alayım mı ? Çok arada kaldım her kafadan farklı ses geliyor çiplesek motoru dayanır mı ? Bu konda tecrübesi olan ?
Full stock 1.6 dci yazılımlı halı 157 teker beygırı uretebılıyor..
Cok sessız ve gaz tepkısı ıyı bır motor.
DynoDynamics in Ecutuned
Neyle kıyasladığınıza göre değişir alınıp alınmayacağı. Reno olması düşündürüyor yazmışsınız, anlamıyorum neticede çin malı cherry almıyorsunuz, gereksiz önyargı bence. Coupe megane'lar fransa ve ispanya fabrikalarından çıkan ithal araçlar, Bursa fabrikası üretimi diğer renaultlara göre daha kaliteli araçlar.
Renault üretimi motorları Mercedes bile alıp aracına monte ediyor. 1.6 dci nissan'larda da kullanılmakta.
Hayırlısı olsun şimdiden...
Arkadaşlar, maslak'ta özel reno servisi arıyorum, düzgün ve profesyonel.
Öneriniz var mıdır?
ilk defa bir fransız düşünmeye başladım. hali hazırdaki aracımı satıp coupe alma niyetindeyim.
sahibindende bakınıyorum fiyatlar çok dengesiz gibi geldi. Yüksek kmli color edition impressor den daha pahalı vs gibi. Dynamique diye donanım görüyorum gerçekten böyle bir model var mı?
Donanımlar hakkında hiç bir bilgim yok, hangisinde ne vardır hangisi tercih edilmeli?
Kronik problemler nelerdir? Alırken nelere bakmam/baktırmam şart?
yanlışım varsa düzeltebilirsiniz
impressor ün color editiona göre ilaveleri mercekli far + esp + jant sanırım
tüm donanımlarda dijital klima standart değil mi?
gönlümden geçen cam tavanlı ve beyaz olması umarım bana uygun böyle bir kombinasyon bulabilirim.
peki kronik problem arıza durumları nasıl? renault hiç bilmediğim bir marka çünkü
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)