Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
yazın taslamayla bol bol hararet cıkar artık
www.honda-tech.com
kendinde bilyosun 106 yı bakım ını yapmazsan bir yeri arıza yaparsa araba iii yurumuyo yanı derlerya gunu gunune tutumuyo halbukı arızasında kaynaklanıyo hersey bakım iiii oldumu her zaman 400de vtı yı gecer ama mesafe uzarsa vtı ın gecme sansı artar tabı kalldırmakta onemlı benım soledıklerım esıt sartlarda gecerlı
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
yok kardes niye gerılcem gerilmeyıde nerden cıkardın her zaman hazırım benım için zaman farketmez denemek degilmi bu
olmaz olum maç var maç daha önemlı hem sen o arabayla yanlış hatırlamıyosam yarışmıstın 207gt ile kalkan 106 sanırım yanlış hatırlamıyosam karıştırmıyayım da sen de kalkmıştın hatta yanlarında
[QUOTE=dragon07;259737]müdür 106 ların ilahı dedimefendisi olmasına çok var.6 yıldan beri illegal draglarda aranan isim
.hep beraber vtecler 106 lar sokaga dökülelim kimler geçiyor geçiliyor belli olsun.son noktayı koyalım[/QU
106 larda lc yi gecen araba oldumu antalyada merak ettım ben manavgattan tam takıp edemıyorum da tanımadıgım belkı 10 tane adam aramıstır bırader bu araba standarttmı dıye
Schumi.Projects
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)