User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
77 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: su 106

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkan-s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ehueh hosgeldın çiko mangalı emrahın yuzunden yaktık ya tuyo vercem 106 ıle ılgılı dedı *** ettı sonra cozdum ısı ama ıs ısten gectı standart bır araba kapak ıslenmesınınde nedenlerı var guzel yuruyen ender 106 lardan bırı ama vti lara karsı pek sansı gulmedı 106 lar arasında ıse ıyı yuruyen 2 3 arabadan bırısıdır antalyada keyıflı forumlar mehmetcım
    Contamı yaktı ?
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazın taslamayla bol bol hararet cıkar artık
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

su106GTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    serkan su anda durumu iii arabanın benzin pompasında bir arıza varmıs sensorlerınıde degistirdim cok iiii oldu getir vtı deniyelim en kısa zamanda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendinde bilyosun 106 yı bakım ını yapmazsan bir yeri arıza yaparsa araba iii yurumuyo yanı derlerya gunu gunune tutumuyo halbukı arızasında kaynaklanıyo hersey bakım iiii oldumu her zaman 400de vtı yı gecer ama mesafe uzarsa vtı ın gecme sansı artar tabı kalldırmakta onemlı benım soledıklerım esıt sartlarda gecerlı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı su106GTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kendinde bilyosun 106 yı bakım ını yapmazsan bir yeri arıza yaparsa araba iii yurumuyo yanı derlerya gunu gunune tutumuyo halbukı arızasında kaynaklanıyo hersey bakım iiii oldumu her zaman 400de vtı yı gecer ama mesafe uzarsa vtı ın gecme sansı artar tabı kalldırmakta onemlı benım soledıklerım esıt sartlarda gecerlı
    Arkadaşım boşver şimdi gerek yok 106 vti kavgası çıkartmaya. Hayır ben başlatmadım diyeceksende boşver. Herkezin gönüller bir olsun maksat eğlence olsun
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen nasıl iistıyosan ole olsun maksat muhabbet etmek

serkan-s
    Misafir
    nıye gerılıyosun kı ben kotu bısey demedım bugune kadar olanları soledım neyse araban ıyıyse yarında yagmur olmassa denıyelım 400 METRE ben sınanı cagırayım manavgattan denıyelım ıkımız eksoz ve fıltre var sadece hbrleselım ozelden msn ını yolla konusalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok kardes niye gerılcem gerilmeyıde nerden cıkardın her zaman hazırım benım için zaman farketmez denemek degilmi bu

serkan-s
    Misafir
    yok kardes niye gerılcem gerilmeyıde nerden cıkardın her zaman hazırım benım için zaman farketmez denemek degilmi bu
    oyle tabı denemek maksat eglence salı gun gelıcek sınan salıya haberleselım

SİNANN007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sinan ben oluyorum burda arkadaşlar salı maçtan sonra kepeze çıkılabılır banada uyar

serkan-s
    Misafir
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    antalyanın 2 farklı grubuvteclerin efendisi serkan(poke)vs 106 ların ilahı mehmet(çiko)
    106 larda efendı erkan abı ya tek gecıorum harıka gıden bı 106 sı var m3 gecebılen gırtlak dolu bır 106 standartlarda ıse lc nın ustune tanımam

serkan-s
    Misafir
    Alıntı SİNANN007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sinan ben oluyorum burda arkadaşlar salı maçtan sonra kepeze çıkılabılır banada uyar
    ne macı olm bırak macı yarıs daha zevklı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olmaz olum maç var maç daha önemlı hem sen o arabayla yanlış hatırlamıyosam yarışmıstın 207gt ile kalkan 106 sanırım yanlış hatırlamıyosam karıştırmıyayım da sen de kalkmıştın hatta yanlarında

yiit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah daha dün evrenin orda yanından gectm

serkan-s
    Misafir
    Alıntı SİNANN007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olmaz olum maç var maç daha önemlı hem sen o arabayla yanlış hatırlamıyosam yarışmıstın 207gt ile kalkan 106 sanırım yanlış hatırlamıyosam karıştırmıyayım da sen de kalkmıştın hatta yanlarında
    evet ama o zmaan sorunları varmıs sımdı ıyıymıs okumuonmu olm yukarda yazılanları salı gun gel ıste mac falan bılmem ben

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 larda efendı erkan abı ya tek gecıorum harıka gıden bı 106 sı var m3 gecebılen gırtlak dolu bır 106 standartlarda ıse lc nın ustune tanımam
    müdür 106 ların ilahı dedimefendisi olmasına çok var.6 yıldan beri illegal draglarda aranan isim.hep beraber vtecler 106 lar sokaga dökülelim kimler geçiyor geçiliyor belli olsun.son noktayı koyalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=dragon07;259737]müdür 106 ların ilahı dedimefendisi olmasına çok var.6 yıldan beri illegal draglarda aranan isim.hep beraber vtecler 106 lar sokaga dökülelim kimler geçiyor geçiliyor belli olsun.son noktayı koyalım[/QU
    106 larda lc yi gecen araba oldumu antalyada merak ettım ben manavgattan tam takıp edemıyorum da tanımadıgım belkı 10 tane adam aramıstır bırader bu araba standarttmı dıye

serkan-s
    Misafir
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    müdür 106 ların ilahı dedimefendisi olmasına çok var.6 yıldan beri illegal draglarda aranan isim.hep beraber vtecler 106 lar sokaga dökülelim kimler geçiyor geçiliyor belli olsun.son noktayı koyalım
    son nokta 10 yıldır koyulamadı gıttı hıc bı zamanda koyulmaz yarın aksam bulusalım ben topluyorum herkesı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son nokta 10 yıldır koyulamadı gıttı hıc bı zamanda koyulmaz yarın aksam bulusalım ben topluyorum herkesı
    Ben korkuyorum bu işe devlet el atıcak diye. Olaya el koyup tüm 106 gti ve civic vti'ları pert bedeli ile topliyip pressliyecek. Ve en son diyecekki.
    - Aha hepsi hurda oldu kesin bu kavgayı. Bırakın birbirinizi üzmeyi 60 öncesi öğrenci olayları gibi birbinizi kesmeyi
    Schumi.Projects

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)