User Tag List

Sayfa 5/18 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
342 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Vmax powered FERRARİ F355 BERLİNETTA Z20let engine swap project :)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RCkid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amaç ilgi çekmekse amacına ulaşmış
    senın makıneyle deneme potansıyelı var herhalde

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senın makıneyle deneme potansıyelı var herhalde
    sinanla denesin . arkadas 450hp oldugunu iddia etmis , korayla yada mustafa ile deniyecegine dengi araba cok ankarada .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

emre.aksu
    Misafir
    Alıntı BrakeHorsePower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bİraz izah edermisin, engin tecrübelerine dayanarak. Swap olayı nedir?Amacı nedir? vs... hangi araca, hangi motoru swapladın? Neden swapladın? Orjinalinden daha fazla gücü aldın mı alamadın mı? Ne gibi sorunlarla karşılaştın? bunnarı nasıl aştın? alakasız bi motora hiç alakası olmayan bi şanzumanı nasıl oturtun? vs vs vs gibi...
    hayatimda hic yapmadim.swap yapilirken genelde gucu ve hacmi daha kucuk motordan daha guclu ve daha verimli motorlara gecilir(yani benim genelde gorduklerim d16 dan b16 yada k20 swap)ve dahasi genellikle honda bmw vb. araclarda oluyor.bence ferrari 355 gibi (bence ferrarinin urettigi en guzel arabalardan biri) muhtesem bir arabaya boyle bir swap gereksiz.

BrakeHorsePower
    Misafir
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sinanla denesin . arkadas 450hp oldugunu iddia etmis , korayla yada mustafa ile deniyecegine dengi araba cok ankarada .
    Arkadaşım, sinanla zaten çok iii dostuz, nie bu tarz laflar ediosun? Yakışık alıo mu? Sor insanlara bi, annayamadım ki bu tepki nie? olduğunu iddia etmiş dediğin aracı savaş paşaoğlunun dyno sunda bi araştır. Lütfen, nie önyargılı yaklaşıosuın???

BrakeHorsePower
    Misafir
    Alıntı emre.aksu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayatimda hic yapmadim.swap yapilirken genelde gucu ve hacmi daha kucuk motordan daha guclu ve daha verimli motorlara gecilir(yani benim genelde gorduklerim d16 dan b16 yada k20 swap)ve dahasi genellikle honda bmw vb. araclarda oluyor.bence ferrari 355 gibi (bence ferrarinin urettigi en guzel arabalardan biri) muhtesem bir arabaya boyle bir swap gereksiz.

Gücü daha fazla, olabilir senin görüşün. Hacimi yok, turbosu var...f355 in stock gücü hakkında bilgi sahibisin sanırsam

BrakeHorsePower
    Misafir
    iddia etmiorm al sana kanıtı nedense bizden bi gcık almıssın sen abi anlayamadk
    http://videos.streetfire.net/video/B...yno_187780.htm
    su an 1.8 basiorm burda basınc 1.4 ha sinanda ii bi arkım denemek istesem sana sormam denerm

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşım, sinanla zaten çok iii dostuz, nie bu tarz laflar ediosun? Yakışık alıo mu? Sor insanlara bi, annayamadım ki bu tepki nie? olduğunu iddia etmiş dediğin aracı savaş paşaoğlunun dyno sunda bi araştır. Lütfen, nie önyargılı yaklaşıosuın???
    madem iyi arkadassiniz deneyin(100-200km/h) izleyelim ozaman;
    nereler eksik gorme sansi olur iki tarafinda
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne dedim ki , fikir yuruttum . yanlis anlamissin , aracin 450 hp degil dedimmi lutfen hicbi on yargi yok yazdiklarimda . Serkan bi fikir soyledi bende ona hitaben kendi fikrimi soyledim . acikcasi bizim bi tepkimiz yok , yani yanlis anlama belkide anlicaksin ama simdiye kadar gordugum tum opelciler fanatiklikte hat safhadalar . biz ne desek sen de yanlis anliyo olabilirsin . olay ortada garip bi swap var , bir kac postundada hani 355 gitmiodu bizim motorla ucacak gibi bi mana cikardim ben , yanlis anladiysam duzelt . ne bilim 355 in olsa icine atarmisin bu motoru alip toplayip ? kime sorsak bi tuhaf karsilar dimi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadas opelın pek yurumedıgını dusunuyor sanırımda ona ıthafen yazdım...

BrakeHorsePower
    Misafir
    Ne dememi bekliosun, kralı gelsin vs mi? Bizden bu tarz laflar asla çıkmayacak. Konuyu istediğiniz yere saptırabilirsiniz. Sinan da gereken cevabı verir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iddia etmiorm al sana kanıtı nedense bizden bi gcık almıssın sen abi anlayamadk
    http://videos.streetfire.net/video/B...yno_187780.htm
    su an 1.8 basiorm burda basınc 1.4 ha sinanda ii bi arkım denemek istesem sana sormam denerm
    senden gicik alsam tavrim bu sekilde olmaz di merak etme . ben bi kac sayfa onceki yazina dedim . iddia etmissin diye . ki demissin orda 450 hp diye . benim " iddia etmis " lafim dan sen 450 olamaz felan mi cikardin , anladin ?

bide bisi sorcam iki farkli kisimi yaziyo bu nickten ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne dememi bekliosun, kralı gelsin vs mi? Bizden bu tarz laflar asla çıkmayacak. Konuyu istediğiniz yere saptırabilirsiniz. Sinan da gereken cevabı verir.
    valla sinan benide tanir sinani kullanip konu saptiricak olamadigimida bilir , anlasamiyoruz sanirim da neyse ..

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bılınmemesı normal ya bırı corsaya c20let swaplasada gorsek o zmn butun bakıslar degısır, sonucta japon deıl nadır ornek cıkar trdan..
    swaplasada gorsek;
    ama yok sonucta, gorecek biseyde yok
    Experience is what you get when you don't get what you want.

BrakeHorsePower
    Misafir
    Kimsenin kimseye bi şey ispat etmesine gerek yok. Bu kadar küçük çapta insanlar deiliz... Zmanla tanınır daha iii, prob deil...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    niye yurumesin canim ciddi giden bi ton opel var sonucta

emre.aksu
    Misafir
    Gücü daha fazla, olabilir senin görüşün. Hacimi yok, turbosu var...f355 in stock gücü hakkında bilgi sahibisin sanırsam
    eger konustugumuz araba bir honda veya bir opel,vw olsaydi hakliydin,ama ferrari gibi bir markanin urettigi v8in yerine 4 silindir bir motor koymak anlamsiz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne dedim ki , fikir yuruttum . yanlis anlamissin , aracin 450 hp degil dedimmi lutfen hicbi on yargi yok yazdiklarimda . Serkan bi fikir soyledi bende ona hitaben kendi fikrimi soyledim . acikcasi bizim bi tepkimiz yok , yani yanlis anlama belkide anlicaksin ama simdiye kadar gordugum tum opelciler fanatiklikte hat safhadalar . biz ne desek sen de yanlis anliyo olabilirsin . olay ortada garip bi swap var , bir kac postundada hani 355 gitmiodu bizim motorla ucacak gibi bi mana cikardim ben , yanlis anladiysam duzelt . ne bilim 355 in olsa icine atarmisin bu motoru alip toplayip ? kime sorsak bi tuhaf karsilar dimi

f355 380 hp, 600hpden bahsedılıyor,,, acık ara ıyı gıdecegı acık aracın.. yanı kotu gıtmıyıcek hee ses faktorlerı fılan ayrı mevzu
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    swaplasada gorsek;
    ama yok sonucta, gorecek biseyde yok
    almanyaya gıdelım o zmn nette fazlayısla mevcut, Hakan bı kaç lınk hazır vardır

sende

edıt: ben kaçtım sımdılık

BrakeHorsePower
    Misafir
    Ama güçlü deil mi? V8 her zman 4 silinderden güçlü deosan, yine senin fikrin o zamn turboyu atalım gitsin. Ama opel motoru konusunda tepki normal, çünkü kimsenin çok bi iblgisi yok normal yane...

serhatgüzelsoy
    Misafir
    Farklı proje emek var saygı duymak gerekir sonuçta amaç ortada imkan var ki uyguluyor kimse f355 gibi bir modeli harcamak istemez ama şu bir gerçek ki cesaretine ve imkanlarına güvenmiş kalkışmış böyle bir projeye hastalık olarak bakarsakta olaya daha iyi anlayabiliriz opel fanatiği bir insan projenin sahibi...Ne diyelim paylaşım için teşekkürler Bahadır yakından takip ediyoruz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)