Fiyat konusunda da almanya ile usa çok farklı hele ki konu japonlarsa doğal olarak pahalı, japon otolarını tune eden bi kaç kişi orda ihya durumda yane. Çünkü bilgi yok ilgilenme yok normal olarak...
o onun beceriksizliğiymiş kusura bakmasın abartmayın 25k avro ne demek zaten almanyada supralar bu fiyatlara gidiyor
şimdi bişey sölicem bu opelinde turbosu dışarıdan geliyor supranında supranınki girerken haa bu supraya takılıcak o zaman çift katlı yazalımmı diyolar? keza kollar pistonlar aynı şekilde
700hpyi sağlıklı 2jz stock olarak çıkarır uzun bir süre
kim 25k avro veriyosa bi zahmet arabayla beraber kendinide yaksın
şu an fiyat/performans olarak 4g63 2jz k serisi b serisi ej serisi v8ler, belki rb26 ve sr20 bunların yanına yaklaşacak çok motor yok buda motor sayısına ve toplanma sayısıyla alakalıdır kaç tane opel motoru toplanıyor yılda kaç tane 2jz? bunun opelle yada başka bir markayla alakası yok para çokomel![]()
körler sağırlar
forumdaki bütün japoncular almancı olsaydı aa super olmuş mukkemmel elınıze saglık demesını ıyı bılırdınız aracı yapan almanyada ve aracın sahibi yani kısacası ŞAHSINA ait bir araç ıster eşek niyetine biner ister at niyetine biner size bu kadar dokunan ne olduda böyle uzattınız konuyu para var huzur var istediğini yapar ilerde sizde alırsınız ozamn bi porsche koyarsınız capon motorunuzu ozaman kendinizi öve öve göklere çıkartırsınız burda konu swap yapmak ferrarinin kendi motoruyla oynamak değil bence çok da iyi olmuş hiç yoktan ferrarinin motoruna ellenmiyor istediği zaman ferrari motorunu takar istediği zaman z20letini takar Türkiye'de kim var böyle işler yapanda elin alman mühendisine laf ediyosunuz (Markus Morawietz)bütün avrupa duymuş ismini yaptığı işleri ayakta alkışlıyo siz yaptığı işe git gide japon pazarına çekiyosunuz hahahah![]()
Arkadaşlar.Emege saygı ALLAH askına ya.........
Biraz pozitif olun Lütfen.
Evet Zevkler renkler tarzlar tartısılmaz ama Konu paylaşımı yapıldıgında eleştriler Bu şekildemi olmalı? Aranızda onlarca proje yapan arkadaş var .Hepsine saygım var ve Gururlanıyorum Hadi diyelim bu projeyi yapan arkadaşlar Böyle bir proje ile ugrasmadı ama kendi projesini yaptıgında Hepimiz böylemi yapalım? Kırıcı olmaktansa Begenmedim deyin gitsin.Burada Her birinizin yaptığı Proje ile ben gurur duyuyorum.Ama Birazcık saygı Lütfen.Konu sadece sizinle paylaşıldı.Konu swap Project dolayısı ile Bariz bir swap olayı var .Motoru begenin Begenmeyin ama Birazcık Saygı lütfen.
KAÇIMIZ Bir Ferrariyi alıp Opel motoru Koyabilecek kadar yada Honda motoru koyabilecek kadar cesaretliyiz? YADA OLANAGA SAHİBİZ ? (Neden DEGISTIREYIMKİ DİYENLER VAR ŞİMDİ)
Herkesin ELEŞTRİSİNEDE SAYGIM VAR.Ama ne olur Kırıcı olmayın Lütfen.
Biliyormusunuz Bu arada Ferrarideki ECU opelde kullanılıyor? Bosch Motronic işletim sistemi Ferraridede var .Bu iş gercekten Önemli bir proje.Bir amacı var Gelin biraz daha yapıcı olalım LÜTFEN.
Evet diyeceksiniz Kardeşim biz eleştrilerimizi yaptık. Gelin KIRICI olmadan yapalım.
Yada sitede başka bir bölüm daha açalım '***ok atma yeri diye elestrıleri o bölümde yapalım Boyle yapılacaksa.
insanlar fikrini söylemiş ki buna laf edemezsiniz sen z20 dersin o k20 der ej20 der kimse kimseye bunun için hakaret yada başka birşey edemez(bunu genel olark yazıyorum) tamamen insanların hangi motoru sevdiğiyle alakalı ve okudğüum postlarda da ya stock bırakın demişler yada farklı motor demişler bunun fanatiklikle bi alakası yok eminimki bu ferrariye k20 de koyulsaydı çıkıp yine aynı insanların çoğu yazık etmiş diye mesaj atardı(en azından benim bildiğim insanlar var)
körler sağırlar
f355 in içine opel koyulmuş ne dememiz lazımdı acabao arabanın içine ne motoru koyulursa koyulsun herkez yinede f355 yazık olmuş derlerdi...amaç dikkat çekmek basarılı olmuş bu kadar yazdıgımıza göre
TR de zaten kimse ferrariye gidipte opel motoru koymaz merak etmeyin
![]()
Alla olay iiice karışacak, karışmadan şöyle bilgi verim, alman parçaları çok pahalıUsa pazarı ayrı bi dünya, artı olarak. 2jz ile kıyaslanmak başlı başına hata, o kadar deil bu ya bu bildiğin 2 litre 4 silindir. 750 hp için, komple sıfır blok,forged internalli, üst kapak 9200rpm dönen, ecu tuning, flywheel, intercooler, injector, regulator, gt4094R vsvs, blokta dahil almanya fiyatı 16.900. Avantajlı tarafı sıfır komple hazır bloka sahip olman. Herhalde bu speclerde evo vs biraz daha ucuz ya da az daha pahalıdır, belki çok daha pahalıdır iişin için de komple hazır blok olunca. 2litreyi, 2litreyle kıyaslamak lazım...
bizde kendi fikrimizi sunduk resimleri paylaştık zaten olay çıkartmak için değil yorumlar normal sonuçta araç bir ferrari yapanda bir alman motorda bir alman fanatiklik söz konusu değilde en başta ama sende farkındasın konu git gide supralara bilmemnelere kayıyor bende doğal olarak buna cevabımı verirdim ama kendi şahsım adıma konuşıyım şahsen aracı yapanın yerinde bende olsam binlerce beygirlik arabya binerken ferrari alıp dierlerinin yanında güçsüz kalsa bende aynı şeyi yapardım...
Aynen kardeş, ben de onu deom, bilmiom 4g63 hakkında detaylı bilgi, parça farklılığı da etken evet mesela en basit örnek, sachs kullanıoz biz almancılar, biz,m debriyalar sintermetaller 550-600euro, japonunki de farklı o da o civarlarda, tamamen farklı dünyalar ama bi gerçek var para çokomel kesin![]()
16bin avro tutar diyende forumdan herhangi biri
linki verilen alman supra forumundaki kit:
7500dolarez
Turbo Kit: Boost Logic T67 P-Trim turbo kit:
SUS321 Tig Welded Tubular Header SUS321 Tig Welded Tubular Header
HKS 50mm SS Wastegate SS HKS 50mm wastegate
3” Stainless Steel 304 Downpipe 3 "Stainless Steel 304 Downpipe
3” Stainless Steel 304 Midpipe 3 "Stainless Steel 304 MidPip
4” Aluminum Intake Pipe with Anti-Heat Coating 4 "Aluminum Intake Pipe with Anti-Heat Coating
2 1/2" Aluminum Intercooler Pipe with Anti-Heat Coating Braided Oil feed and Return Kit with Aeroquip fittings and Lines 2 1 / 2 "Aluminum Intercooler Pipe with Anti-Heat Coating Braided Oil feed and Return Kit with Aeroquip fittings and Lines
4" K&N Filter 4 "K & N Filters
K&N Breathers K & N Breather
High Quality Silicone Connecters High Quality Silicone Connects
ABS Heat Shield ABS Heat Shield
Clamps and Miscellaneous items. Clamps and Miscellaneous items.
Installation Instructions Installation Instructions
Fuel System: Complete kit to support 750hp+ (crank) inclusive of fuel rail, 75lb injectors, twin pump setup,wiring, relays, braided large line, fuel filtration, fittings, etc. Fuel System: Complete kit 750hp + to support (crank) inclusive of fuel rail, 75lb Injector, twin pump setup, wiring, relays, large braided line, fuel filtration, fittings, etc.
Electronics: AEM EMS Electronics: AEM EMS
The AEM EMS replaces the VPC/GCC alphabet soup piggy-back electronics set-up and is inclusive of a new 3bar map sensor and IAT, along with the SupraStore.com 700HP AEM EMS pre-programmed high horsepower maps!! The AEM EMS replaces the VPC / GCC alphabet soup piggy-back electronics set-up and is inclusive of a new 3bar map sensor and IAT, along with the SupraStore.com 700HP AEM EMS pre-programmed with high horsepower maps! Final tuning MUST be done with a knowledgable tuner and using a dyno and the proper analytical equipment. Final tuning MUST be done with sophistication and a tuner and using a dyno and the proper analytical equipment.
Experience is what you get when you don't get what you want.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)