User Tag List

Sayfa 14/18 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
342 sonuçtan 248 ile 266 arası

Konu: Vmax powered FERRARİ F355 BERLİNETTA Z20let engine swap project :)

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BrakeHorsePower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ok fan...
    evo550 kıtle 450 almıssınız. 650 kıtle ne alcaksınız?_

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Aahaha adanalıyık biraz ondan...
    Bende Urfalıyam looo

Maşallah projenize

BrakeHorsePower
    Misafir
    ahaha sen ne istersin? Onu alalım. İstersen daha fazla polemiğe gerek yok. Gt35 liydi kit sonra gt30 da karar kıldık. Onu düzeltirlerse sevinirim. Üzgünüm onun için hatalıyım. Gt30la ev450. Gt35 takıp deil yane

BrakeHorsePower
    Misafir
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende Urfalıyam looo

Maşallah projenize
    Allahına gurban eywalla urfalı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahaha sen ne istersin? Onu alalım. İstersen daha fazla polemiğe gerek yok. Gt35 liydi kit sonra gt30 da karar kıldık. Onu düzeltirlerse sevinirim. Üzgünüm onun için hatalıyım. Gt30la ev450. Gt35 takıp deil yane
    d serıde 2876 ıle 450 ler var ıstanbulda 1.6 bıde vtec bılem deıl

BrakeHorsePower
    Misafir
    Ok........

Sinan'S2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yaw yeter artıkk amma uzattınız. Hakanın Astrayı küçümsemeyin. Gerçekten güzel giden bir arabadır ve kendiside çok mütevazidir. Hiçbir zamanda asarım keserim muhabbeti yapmadı ve şu konudada bu kadar alttan alıyor hala üstüne gidiyorsunuz. Bence artık kendi yorumlarınıza bakın opel vs. japon tartışmasıda yapmayın.
    Ayrıcana vtecle astra yı karşılaştırmakta yanlış. Birisi 1050 kg diğeri 1350 kg. İkiside gt30 lu olsa kimin geçeceği belli. Motor kalitesi ayrıdır. Ağırlıktan avantaj yakalamak başkadır bence
    Ms2k
    Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
    100-200km 5.15sn
    561.7 RWHP - 690.9 CRANK HP - 614.2 NM - MUSTANG DYNAMOMETER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ok........
    polemık ıcın ozur dılerım asma sen baslattın. ben cıddı olarak merakımdan arabanızı sordum ne durumda dıye verdıgın cvp bu hale getırdı. konunuzda dahı yazdım ıscılık vs cok guzel kazasız belasız olsun dıye. gocuntum yok cok sukur arabama yapmadıgım bı sc kaldı belkı onuda yaparım. kıskanclık felan yapacak bırı kesınlıkle deılı. ugrasılmıs para dokulmus ve olmayan bır sey yapılmısssa hakkı herzaman verılmelıdır. bı rahatsızlık verdıysem ozur dılerım ama o normal soruma verdıgın cvp ıcınde senden ozur beklerım kardesım

BrakeHorsePower
    Misafir
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    polemık ıcın ozur dılerım asma sen baslattın. ben cıddı olarak merakımdan arabanızı sordum ne durumda dıye verdıgın cvp bu hale getırdı. konunuzda dahı yazdım ıscılık vs cok guzel kazasız belasız olsun dıye. gocuntum yok cok sukur arabama yapmadıgım bı sc kaldı belkı onuda yaparım. kıskanclık felan yapacak bırı kesınlıkle deılı. ugrasılmıs para dokulmus ve olmayan bır sey yapılmısssa hakkı herzaman verılmelıdır. bı rahatsızlık verdıysem ozur dılerım ama o normal soruma verdıgın cvp ıcınde senden ozur beklerım kardesım

Kanka prob deil. ben annıyorum seni...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan'S2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaw yeter artıkk amma uzattınız. Hakanın Astrayı küçümsemeyin. Gerçekten güzel giden bir arabadır ve kendiside çok mütevazidir. Hiçbir zamanda asarım keserim muhabbeti yapmadı ve şu konudada bu kadar alttan alıyor hala üstüne gidiyorsunuz. Bence artık kendi yorumlarınıza bakın opel vs. japon tartışmasıda yapmayın.
    Ayrıcana vtecle astra yı karşılaştırmakta yanlış. Birisi 1050 kg diğeri 1350 kg. İkiside gt30 lu olsa kimin geçeceği belli. Motor kalitesi ayrıdır. Ağırlıktan avantaj yakalamak başkadır bence
    sınanım . kımse kucumsemıyor zaten. bı araba tamamıyla butun olarak ele alınır. senınde yazdıgın gıbı ben kılosunu ve hp sını sordum zaten dırek gordugun gıbı. gt28 lı 900 kılolarda var. hersey hp deıl bu zaten bellı. ben yazdıgım gıbı normal bı soru sordum...

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya bırakın tartısmayı, güzelim F355i hayallerimin arabasını napmıslar
    http://www.youtube.com/watch?v=LB4aC...eature=related

hey kanka .. !
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

MUGENPOWE® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 gun girmedik karismis ortalik
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Z20LET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anlamsiz bi sekilde konu hem cok buyutulmus hemde baska yerlere cekilmis. Turkiye'de dogru duzgun yurumeyen (yurutulemeyen) opeller, tune parcalarinin dunya capinda az olusu nedeniyle opel motorlarinin performansini bi cok kisi bilmiyor. Siyah astranin durumunu bilmemekte cok garip geldi. 1 senedir geziyoruz gazliyoruz. Kendi aramizda denemelerde yapiyoruz. Bir suru videosu var bir suru deneme aksamlari muhabbetlerimiz var. Hayır kaldiki bu arabanin montaji savas pasaoglunda yapildi yani bilmemenizde ilginc. Herneyse konuyu bu kadar uzaticak bisey yok diye dusunuyorum. Civiclerde opellerde bana gore guzel yuruyen arabalar.

BrakeHorsePower
    Misafir
    Alıntı Z20LET Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anlamsiz bi sekilde konu hem cok buyutulmus hemde baska yerlere cekilmis. Turkiye'de dogru duzgun yurumeyen (yurutulemeyen) opeller, tune parcalarinin dunya capinda az olusu nedeniyle opel motorlarinin performansini bi cok kisi bilmiyor. Siyah astranin durumunu bilmemekte cok garip geldi. 1 senedir geziyoruz gazliyoruz. Kendi aramizda denemelerde yapiyoruz. Bir suru videosu var bir suru deneme aksamlari muhabbetlerimiz var. Hayır kaldiki bu arabanin montaji savas pasaoglunda yapildi yani bilmemenizde ilginc. Herneyse konuyu bu kadar uzaticak bisey yok diye dusunuyorum. Civiclerde opellerde bana gore guzel yuruyen arabalar.
    Kanka motor senin alcağın motordu hea ahah, ecu dan senden farkındaysan

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntı MUGENPOWE® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bencede olayi kisisellestirmemek lazim, yapilan proje ayri, hakan ayri, hakanin arabasi ayri. projeden hoslanmamis olabilirsiniz, bu herkezin hakki ama elestrileri yaparken proje dahilinde kalmak lazim. Araba isinin almani,japonu,amerikani yoktur herkez birseyler yapiyor. Almanyada japon iscilikleri hem basarisiz hem pahali bunu herkez biliyor. Avrupada ingiltere haricinde duzgun japon arabasi yurutebilen bir ulke yok, biraz hollanda ama onla bile cok basarili degiller. Kendi bransim icin konusayim ingiltereden sonra subaruda TR gelir butun avrupada. Bunu Avrupa tam olarak bilmiyor tabi ama yavas yavas ogreniyorlar, bir iki sene icerisindede yabanici forumlarda bu tip soylemlere denk geleceksiniz.Almanyada subaru icin motor montaj isciligi + ecu tuning e 7-8K euro para aliyorlar, parcalar haric ki bu bizde bunun yarisindan bile dusuk yaptigimiz isler onlardan kat ve kat kaliteli oldugu halde. Subaruda Yunanistanda birkac havali arkadas var, amerikada hazir araba yaptirip getiren ama bu yaz gerekli calismalar yapilip hava sondurme islemleri ozenle yapilacak zaten
    Motorlarida karsilastirirken birbiriyle karsilastirmak yerine bence kendi iclerinde karsilastirmak lazim. Misal amerikada adam ej257 den ne almis, biz burada ayni speclerle ne almisiz. Evet 257 yerine 2jz atsak daha hizli bir araba yapabiliriz ama subaru camiasinda bir soz hakkimiz olmaz. Subarucular derki 2jz ile yaptiniz, supracilar derki hafif kasa ile yaptiniz. Isin gecerliligi olmaz. Fakat 257 gt35R ile adam orada 10.8 gidiyorsa ben burada 10.5 gidersem misal olarak soyluyorum bu cok buyuk bir basaridir. bence olaylari boyle degerlendirmek lazim.
    Bu sebeple bencede opel motorunu opel motoru ile ve dunyanin obur ucundaki opel isleri ile kiyaslamak lazim.

BrakeHorsePower
    Misafir
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bencede olayi kisisellestirmemek lazim, yapilan proje ayri, hakan ayri, hakanin arabasi ayri. projeden hoslanmamis olabilirsiniz, bu herkezin hakki ama elestrileri yaparken proje dahilinde kalmak lazim. Araba isinin almani,japonu,amerikani yoktur herkez birseyler yapiyor. Almanyada japon iscilikleri hem basarisiz hem pahali bunu herkez biliyor. Avrupada ingiltere haricinde duzgun japon arabasi yurutebilen bir ulke yok, biraz hollanda ama onla bile cok basarili degiller. Kendi bransim icin konusayim ingiltereden sonra subaruda TR gelir butun avrupada. Bunu Avrupa tam olarak bilmiyor tabi ama yavas yavas ogreniyorlar, bir iki sene icerisindede yabanici forumlarda bu tip soylemlere denk geleceksiniz.Almanyada subaru icin motor montaj isciligi + ecu tuning e 7-8K euro para aliyorlar, parcalar haric ki bu bizde bunun yarisindan bile dusuk yaptigimiz isler onlardan kat ve kat kaliteli oldugu halde. Subaruda Yunanistanda birkac havali arkadas var, amerikada hazir araba yaptirip getiren ama bu yaz gerekli calismalar yapilip hava sondurme islemleri ozenle yapilacak zaten
    Motorlarida karsilastirirken birbiriyle karsilastirmak yerine bence kendi iclerinde karsilastirmak lazim. Misal amerikada adam ej257 den ne almis, biz burada ayni speclerle ne almisiz. Evet 257 yerine 2jz atsak daha hizli bir araba yapabiliriz ama subaru camiasinda bir soz hakkimiz olmaz. Subarucular derki 2jz ile yaptiniz, supracilar derki hafif kasa ile yaptiniz. Isin gecerliligi olmaz. Fakat 257 gt35R ile adam orada 10.8 gidiyorsa ben burada 10.5 gidersem misal olarak soyluyorum bu cok buyuk bir basaridir. bence olaylari boyle degerlendirmek lazim.
    Bu sebeple bencede opel motorunu opel motoru ile ve dunyanin obur ucundaki opel isleri ile kiyaslamak lazim.

Aynen kardeş, bu swapa da herkes iii bakmak zorunda deil. Dediğin gibi karşılaştırma böyle olmalı,yoksa bence motor motordur yapıldıktan sonra, internalleri adam gibi takıp, devir bandına göre kapağını profca hazırlarsan hepsi yürür. Aynı şey yunanistanda benim aracın birebir aynısı var siyah, işin ilginci o da hks carbon ti son susturuculu(herhalde dünyada 2 astra var hksli ha bi de bizim ümit var ama 60mmlik, bu da 2 ülkenin aslında birbirne ne kadar benzediğinin göstergesi, hoşlanıoz böyle popüler parçalardan). Onla da konuştuk biz ingilteredeki bi forumda tartıştık. Adam da gt3582 0.82 a/r turbo var. Ekzantrikleri, kapağı yunanistanda işlemişler, saçma sapan speclerde herifde 290profil ekzantrik var gt35le saçma bi spec olmuş artı daha saçma olan şey 7200rpm dönüo ki aptalca bi devir bandı var, dolduruşu da zaten 5700lerde kapak düzgün işlenmediği için ve 1.7bar da 415hp mi ne almış mesela. Ama yolda adam gibi gitmediğinden eminim. gt35le opelin 8000rpm dönmesi lazım. Ya da min. 7800rpm. Ben şahsen yurt dışındaki opelciler neler yapıo, hangi specler için hangi kapağı vs yakından takip ediyorum ve kıyaslıyorum.

Not: Yunanlılar bayılıo türklerle uğraşmaya

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cunkı hıc bılındık saglam bımakıneyle yurudugunu gormedımde ...
    sen kimseylede denedimi selcuk töbeee şimdi adama laf ediosun ?
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)