Bugün aracın üstündeki fabrika lastikleri olan potenzaları Continental ContiSportContact 5 lerle değiştirdim.Conitental in son deseni kendileri..
Lastikler 2012 8. hafta üretimi. Orjinaller 2008 üretimli idi ..
Önlere ve arkaya 34 psi hava bastık.
Ya bir lastik bir arabayı bu kadar mı yumuşatırPotenzaların kanallarının içi çatladığı için değştirdim daha diş derinliği gayet iyiydi
(19.300 KM)
Lastiklerin tanesini 350 TL (12 taksit) aldım
![]()
lastiklerle ilgili daha fazla bilgi verirmisiniz yol tutuşu yumuşaklık potenza arasındaki fark arkadaşımdada 207 rc var lastik almayı düşünüyoruz bizde
Teşekkür ederim Deniz cim.Gece gece içime kurt düşürdün runflat lasitk istemiyordum çünkü ; Continental in global sitesine girdim ,
ContiSportContact 5 de 45 yanak da 205 taban için runflat yok225 ve üzerinde var..
Continental Tires -ContiSportContact™ 5
Fiyatlar şöyle ;
1 lastikçi tane 420 dedi
1 lastikçi (aldığım) önce 395 dedi
1 lastikçi tane KK na 383 nakit de 365 dedi
Aldığım lastikçi12 taksit 350 den verdi
Fiyat yüksek ama lastik bence bir araçtaki en önemli unsur.Bunu da (Allah ım kaza bela vermesin) bir 3 sene kullanırım satmazsam diye düşünüyorum..
Zaten runflat olsa yumuşa hissedemezdim yanak setliğinden dolayı.Continantal de bir kampanya vardı 1 yıl boyunca acil yol yardım çekici hizmeti bedava bir kaç ıvız zıvır daha var bakınca yazarım..
Maşallah... 350 de iyi rakam hani, avrupada ne kadar acaba ingilterede felan
Golf MKVII 1.6 Tdi
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
banada lastık laızm gecen servisden fıyat aldım mıchelın pılot ıcın 1650 tl verdıler 100 tl yakıt cekı verıyolarmıs yanında 1550 tl ye gelıyor yanı ama cok geldı gozume varmı etrafında ıyı fiyat alabılecek lastıkci tanıdıgı olan izmir tercih edilir
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Sen haklısın kardeşim. Ne hikmetse FR'yi RF olarak algılayıp bombalamışımTekrar güle güle kullanman dileğimle.
Bu lastiğin R53 MCS'te 2. versiyonunu kullanmıştım İstanbul'da. Ben çok memnun kalmıştım. Hatta kar performansı da beni şaşırtmıştı. Tabi bunda LSD'nin de payı var.
Karda güvenli bir şekilde Kayışdağından inip, Göksu evlerine tırmanmıştım 4 kişi
ContiSport 2 böyleyse 5'i düşünemiyorum.![]()
Michelin Pilot 3 ü ben kullanıyorum ama ne kadara aldım hatırlayamadım şimdi
Michelin de talebe yetişememe gibi bir durum var. Kara borsa resmen lastikler. O yüzden biraz da pahalılar. Millet bulamadığından yüksek stok çalışmaya başladı.
Pirelli'den sonra çok konforlu geldi bu lastik bana![]()
özgür slm,
powerflex'i ebaydan bende alıcamda aldığın link mevcutmu elinde, bi kac tane buldum Türkiye'ye ücretsiz shipping fln varda acaba aynı yermi? fiyat nekadardı?
özay slm,
montaj kaç TL tuttu sadece onumu değiştirttin yoksa bakım fln yapılırken arayamı kaynattılar?
bu sarı parça motor kulağındaki siyah plastik bi zımbırtı var onu cıkartıp onun yerinemi takılıyor yoksa üzerinemi geçiyo nasıl biseyki? bide etuners'da hotglue uygulaması var aynı bu iş için, acaba dayanım olayı nasıldır ikisi arasında, powerflex daha dayanıklıdır heraldegeçen servise girdiğimde motor kulağında yırtık varmış değiştirdiler, o poerflexin olduğu yer tam olarak siyah plastik parçada hafif bi yırtık varmış. değişti ama yinede garantiye almakta fayda var.
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
mess kardeşim montajda bısey yok dırek motor kulagının ıcıne gecıyor lıfte kaldırıp sokmek gerek 5 dk iş
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
e-baydan 3 adet aldım hatta namanda biri kullanmıyorsa ondan alabılrısın kullanmıyorum demısdı bana ucretsiz kargo vardı zaten e-baydakı shop powerflex ın kendı shop u sıkıtı olmaz yanı
1 yeter tabi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)