zaten bu ay ıcerısınde yunanıstana gıtmeyı dusunuyorum bı yönden kafam atıyo baltayla parçalamak ıstıyorum arabayı
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA
valla benimde içimden gelmiyo diil arada sırada, 3 haftadır evin önünde yatıyo araba, muaynesi geçti lastik almam lazım muayneye hazirlamam gerekiyor maddiyat yok... eve her geldigimde görüyorum her gün içim gidio kullanamıyorum sinir oldum![]()
![]()
![]()
lastik tavisyesi olan varmı arkadaslar aranızda? TOYO T1R düsündüm bi arada bulamıyorum fiyat performans iyi diyolar kimselerde yok ürün.. YOKOHAMA S.DRIVE AS01 aklımda bu aralar.
AS01 kullanan varmı araçlarında? yorumlarınız nelerdir arkadaslar?
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
daha öncede yazılım vardı. servisteki güncelleme ile silindi. o yazılımın ne oldugu hakkında bir fikrim yoktu şimdi Özgün ve Alper sayesinde içim rahat.. eski yazılma göre tabiki çok daha iyi oldu...
ama ben Antalyaya döndüm. Araba istanbulda kalıcak yaza kadarözledim bile.
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
milyonların merakla beklediği açıklmayı yapıyorum...ALLAH'tan bir mani çıkmazsa yarın arac ayar için özgüne gidiyor,dyno verılerını vs. burada ve dyno sheets başlığında paylaşacağım bende çok merak edıyorum verılerımız ne olacak....Aracın gelmesını benım kadar bekleyenlere duyurulur
![]()
bugün gırgırına o kadar delı yağmur yağarken yer: baştaş balıklı göl kım daha çok yağmur suyunun altına kalır daha çok balık tutarsa 1.ye 1bıra 2.ye 2 bıra 3.ye 3bıra diye msj attım herkese mıllet cıddıye almış metın usta ben zodıacla gelırım vs dedı arabam gelsın en kısa zamanda yapacağımsakadata boğacağım sizi yiteeeeerrr dıyeceksınız
bende erkeğin yeterı olmaz devam dıyeceğim
![]()
bi arkadaşıma rc lemans aldık yeni filtre egzos yazılım yapmayı düşünüyoruz sizce en uyumlu we en werimli hangi marka we hangi parçalar almamızı tawsiye edersiniz???
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)