http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...9190221/detay/
PEUGEOT 207 GT RC SPRİNTBOOSTER
Aracımdan cıkardım almak istiyen olursa pm'den yardımcı olabiilirim...
Dünya kadar malın olacağına,fındık kadar turbon olsun
yeni arabaların alayı dbw ufukdediğin derecede kötü ise sprint booster takılmalı o araçlara bence. yani gazdan çekiyosun diye yavaş atmak değil demek istediğim, dediğin olayın uygulanışı sırasında topuk yerde ayağın ucunu gazdan kaldırıp geri koymak benim kastettiğim de.
tekmeleme arabayı bir de, vucut üyeleri hızlı çalışsın yeter
0-100 le ne işiniz var yahu50-150 en güzel ölçüm değeri bence sizin güçlerdeki araçlar için
neyse sonuçta herkesin kendi arabası![]()
Gayet memlunum hala kullanırom ama proje değişligi için biraz nakite ihtiyacım war o yüzden satılık koydum sıfır fiyatı 600 civarı fiyatını baya baya düşük yazdım zaten aldıgınızda değişimde yaptırabiliriyorsunuz 100 lira gibi fiyat verip sıfırını veriyorlar.. 5 6 aydır kullanıorm
Dünya kadar malın olacağına,fındık kadar turbon olsun
#10502 ürünün aynısından elimde sıfır hiç kullanılmamış mevcut isteyen olursa temin edebilirm
R-Turbo Arif Gökdemir
ılan açmadan önce bızım bolume yazmak ıstedım bızım gruptan bırısı alırsa daha cok memnun olurum cunku , 2 son susturucumuda satıcam, magnex oval kafa ( en yakışıklı versıyonu) ve hks 76 carbon ve yanık uclu. isteyen olursa p.m. atsın ,ben hks yı kullanıyorum cok memnunum,tek problemım baştan sona 70 mm egzst var ve sabah 06.00 gıbı kardesımı işe bırakırken komsular rahatsız oluyo sırf bu sebepten dolayı varex alıcam. kımsenın aklına bısey gelmesın dıye detay yazdım.
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA
bu arada ds3 sanzumanı vardı yanlıs hatırlamıyosam antalyada 3 tane kazalı arabadan sokulmus, denıyen fıyat soran arastıran bılgı sahıbı olan varmı ?
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA
normalde bende vites atarken ayağımı gazdan çekiyorum ve vakit kaybetmiyorum ama 3-4 te lazım oluyo tabi dediğin gibi herkesin arabası tarzı vs vskalkışta kondisyon kaybetmemek için arasıra deniyorum 0-100 tabikide 50-150 hatta 200 bizim güçteki araçlar için en iyisi en sağlıklısı
öncelikle herkese merhaba 4 aydır 207 rc sahibiyim arasıra meşhur depollution system faulty arızası veriyodu son zamanlar her hafta arızayı tekrarlar oldu aracın sentesi atmış onun için arıza veriyor dediler sente ayarını yaptırdım baya bi kaçmış aynı zamanda turbo hava hortumu yırtılmış onuda değiştirdim 3 hafta hiç bi sıkıntı yoktu dün yine aynı arızayı verdi kendinden soğutma çabaları devam ediyor ne yapmam lazım yardımlarınızı bekliyorum![]()
Okan Üniversitesi - Otomotiv Mühendisliği
07BBP58 - 131/ 35ASB56 e46 Compact
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)