Ozgur geccek hepinizierkay sende var biseyler cook isteklisin , senin sparcon varsa orhanin seat sportu var
ulaan bir giremedim araniza bee
![]()
İyide abi adam stock turboda king benim diyor ismail in araci td05 li degilmi ?
Speclerime gore diyor..
Antalyada denemek isteyen olursa bende denemek isterim aracımın gidişini göreyim.
ahahahahha hastayım yaw sizin şu atışmalarınıza, ozan gibisiniz valla karşılıklı sokuşturup duruyosunuzahaehuaheuhuaeh
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
İat muhabbeti dönmüş. Ben daha yeni baktım hava sıcaklığı 16 derece 4ün sonunda 33 derece gördüm en fazla (seatsport) ama hala kaçağım var 6000 devirden sonra p2099 alıyorum. Sökücez tamponu![]()
Scanmaster yada torque pro bro... Bakalim seninkinede... Bende 40-42 goruyorum gazlarken seatsport ve bigturbo ile ama meth nozzle i sensorden sonra tabiki, meth le kac onu goremiyoruz yari yariya dusuruyodur sanirim... Ayagi gazdan ceker cekmez 28-30a dusuyo.. bide biost borularim sarili degil tabi o etkende var.. h.sonu sariyorum dei sargilarimiz ile, bide oyle olcucem farka bakariz hem![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Siz onu bunu bosverinde istanbulda 97 oktan benzin yok.gezmedigim benzinlik kalmadi.pompacilarin dedigine gore 95 le ayni fiyat oldugu icin rafineriden cikmiyirmus..mecbur 95 alicam..sikinti olmaz sanirim ???
Acil cevap verirseniz sevinirim isik direk yaniyor.. : D
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)