Sadece bunlar var > An optional Performance Pack comprising high-performance Brembo brakes, specially designed 19-inch alloy wheels and Michelin Pilot Sport Cup 2 tyres
Printable View
Şimdi anlamadığım olay şu ; diyorsunuz ki Renault hafifletmiş Renault şunu yapmış bunu yapmış , soruyorum size daha iyi bir süre yapmak için Cupra ne yapacak ? Bu işin gelişimi bunlar değilmi zaten. Cupra eline sihirli bir değnek alıp aynı speclerde daha hızlı mı dönecek pisti ? Yapmayın arkadaşlar adamlar şu anda önden çeker ile en iyi süreyi yaptılar ve bunu liste fiyatı ile satacakları bir araba ile yaptılar.
Rakibi kötülemek yerine kendimizi geliştirmeyi bir türlü öğrenemedik , yapsın Seat ta daha hızlısını satsınlar alalım onlarla gezelim nedir bu sanki Renault tüm dünya yı kandırmış gibi yazılar.
Eminim şimdi çoğu arkadaş Rs i var marka fanatikliği yapıyor diye düşünüyor ama araçlar para ile satılan değersiz maddelerdir , para ile satılan şeyin değeri olmaz ve bu yüzden de fanatikliğe hiç gerek yok. Bu gün Rs yarın Cupra olur ama daha iyisi olsun ki onu alalım hep.
Eğer Seat tekrar daha iyi süre yaparak cevap verirse, çok güzel bir mücadele olacaktır artık. Bundan en kârlı çıkanda bizler, yani otomobil tutkunları olur. En gelişmiş hothatchlere binebilme şansımız olur. Gönlümde RS markadı yatsa da, Marka fanatikliğine gerek yok. Seat'ın tekrar rekoru ele geçirmesini isterim ki Rs daha iyisini yapsın.
Standart satılan modele,PP paketı koyup bunu yapmak cıdden ıyı iş. Yanı lastık fren jant...
Burada marka kıyaslamak yersız.
Reno bunu daha pıst odaklı bır otobılle yaptı,kımse seat a boyle bır otomobılle yapamazsın demedı.
Ancak ben RS Trophy 275'ın suresını merak edıyorum,yanı alabılecegım aracların karsılastırmasını gormek ısterım.
GTR 911 kapışmasına dönecek işin sonu. Gtr da ilk çıktığında aynı polemikler dönüyodu.
İyi ama yurtdışı forumlarda hep
'' Leon Cupra that did the record breaking run was a production-spec model, fitted with the optional Michelin Pilot Sport Cup 2 tires. The optional performance pack also adds up Brembo brakes and 19-inch alloy wheels''
şeklinde yazılıyor.
Başka forumda okuğum kadarıyla zaten sizin attığınız linkte olmama sebebi , bu perf. pack daha satışta değil. Şu anda satın alınamayan bir opsiyon paketi ile rekor kırdığı yazılıyor.
Yani olayın özeti trophy r süre yaptı , sayısı sınırlı da olsa , satın alınabilecek. Cupra 280 perf pack ile süre yaptı. İngilterede satışı yok bu paketin henüz. Diğer ülkeler nasıl bilmiyorum
Renault Mégane R.S. 275 Trophy-R Nürburgring Nordschleife lap record (full version) #UNDER8 - YouTube
Megane R.S 275 Trophy-R videosu geldi.
şimdi megane 275 r panik olup yapmasalardı, rekor cuprada kalsa ne olcaktı, megan satılmıyıcakmıydı?, cupramı alcaktınız? daha r modeli yok ortada daha çıkmamış arabanın 250tane üretilicekmış:) satışı varmı şuan merak ettim:) araçların servisi yedek parçası vericegi çok kabiliyet var size, şimdi içi bomboş olan bi araça kusura bakmada sadece piste giden adam alır cupra herkez alır 65yaşında kadında biner gezer:) doğuşa gider parçasını max 1 gün bekler alır, çogu yönüyle zaten daha iyi bi araç bu araçlar satışa çıkarken almanyada piste koşucak diye yapılmıyo:) zaten cupra megane daha çok satıyo, bence cupra çogu yönden daha iyi bi araç meganeden:) ben cupra tercihimi söyliyim hızlı bı araç modifiye yapılabiliyo stok motor 500hp 3senedir kullanan var 40bin km, yedek parçası servisi çok uygun, uzun yolda 58lt benzinle 938km yapabiliyo:) frenleri ciddi iyi 2006 sonunda 345mm fren koydular şuan 4adetini oem 1000tl alabiliyosun ve balatalarıda 4 adetini 300alıyosun:) ortada olmayan acel acele sökülüp geliştirilip pist harıçinde kullanılmıyıcak tek adet olan bi araçı savunuyosunuz ya fanatiklik biz yapıyoruz sizde haklısınız.
Panik yapılmasına neden bu kadar taktınız? Panik yapmak diyerek neyi kast ediyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum. Leon neden rekor kırdım diye çıkıyor o neyin paniğini yaşamış ya da Honda rekoru kıracağını iddia ediyor o neden bunu yapıyor? Tabi ki reklam amaçlı. Renault'da prestijini korumak adına yapıyor. Cupra tamam sizin için daha iyi bir seçenek kabul ancak bu kişisel iken başarı genel ne yazık ki. Bunu da kabul etmek en mantıklı olanı.
Iyi de su anki mevzu otohaber test incelemesi degil ki... Parcasiydi, servisiydi, vb. vb..
Konu, bi turlu hazmedilemeyen bi pist rekoru.
Bahsettiklerinizde haklilik payiniz yok diyemem ama Hakkari'ye de gitseniz bu tarz bi araca parca temin edebilirsiniz siparisle. Yani 40 yildir servis hizmeti konusunda lider gibi bi durumda olan bu markaya saglam atilmis bi camur olmus sizinki; kusura bakmayin.. :)
Ben de RS'i gunluk kullanim ihtiyaclarimiz nedeniyle satip daha yeni Seat tsi grubuna gectim ama yigidi oldururken de hakkini verelim.
üretimi olmayan bi araç 275 modeli çıkarmadan 275r 101kg sökerek piste sokup rekoru eline almaya çalışması:) bunu anlamayacak bişey yok doğuşa gidip cupra sipariş edersiniz ama bu bahsi gecen arabanın trde 1tane bile olcağı imkansız, sadece izlersiniz, cupra alıp 340mm dısk yerine 370mm fren dıskı alıp mıchelın cup2 lastık takıp ıstanbul parka çıkabilirsiniz anlatabıldım sanırım, link araç bakarsan sevinirim bu araçla piste çıksa rekor kırsa ne olcak cupra:) nediyicektiniz merak ediyorum kabul edicekmıydınız rekoru 70euro fiyatı yurtdışı
275 tropy pist derecesi nerde o araba tanıtılmadımı daha önce? direk r modeli piste soktular panik değil mı bu?
SEAT Leon Eurocup. The championship
konuyla alakası yok ama güzel videolar
Seat Leon Cup Racer - Auto Express - YouTube
Video: Top Gear's exclusive drive in the new Seat Leon Cup Racer - BBC Top Gear
Type R geçiyor ara sıra ama honda iddasını çok uzun süre önce ortaya atmıştı bakalım ne çıkacak bu kadar gelişme üzerine.
Megane hot hatch sınıfında eskiden beri king'di hala tepede ve kıstas alınan,kriterleri belirleyen model olarak devam ediyo.eskiden cupra'nın adı bile geçmezdi başarısı olmayan,önü açık motoru sayesinde sadece düzlükte hızlı gidebilen vasat bi modeldi şimdi rekabet edebilecek seviyeye geldiler bu seat için büyük başarıdır fakat usta çırağa boyun eğmeye niyetli değil göründüğü gibi.type r da iddalı olucak ama bence bu sürenin altına inebileceğini sanmıyorum daha çok geliştirmeleri lazım.bu sınıftaki raçlar için limitlere yaklaşıldı süre olarak bundan sonra aşşağıya çekmek çok zor olucak.cupra daha sıradan ve binek bi araç megane daha hardcore ve özel bi araç.yine buraya getiriceklerini pek sanmam belki yine tanıtım için trophy getirirler sonra satarlar,zaten diğerleri gibi gelmesinde anlayan,kıymetini bilecek hakkıyla kullanıcak kişiler alıp binsin sıradan bi araç değil limitli üretim özel bi model neticede...
Siz benim dediğimin bir kelimesini bile anlamamışsınız , ben ne dedim siz ne dediniz.
Beğeniyor olsam Cupra alırdım evet.
Yedek parça lafını edecek en son firmayı savunmuşsunuz ilginç :)
Neyse ben sizi marka fanatiği olarak görüyorum yazdıklarınızdan dolayı bu sebebile biz sizinile zaten anlaşamayız.
megan tropyy 275 tanıtılmadı mı kaç ay önce ring neden çıkmadı merakımdan sordum biriniz şu soruma cevap verseniz? panik sordunuz cevap verdim sizde benim soruma cevap verinde panik olayı daha iyi açıga çıksın
kusura bakmayın ama marka fanatikliği ile çok saçmalamışsınız. renault'nun ne acelesi vardı derken daha üretime geçmemiş, kamuflajlı araçla rekor kırmadı mı seat?
seat bi cup racer yaptı da ikon mu oldu? megane trophy 3.5 v6'dan haberiniz yok anladığım kadarıyla. seat daha düne kadar kumda pipisiyle oynarken renault hot-hatchleriyle ortalığı sallıyordu en basitinden renault 5 efsanesi var. şu anda kendi düzenlediği özel şampiyonalar var hepsini aşağıdaki siteden görebilirsiniz.
Renault Sport - Renault Group motorsport website
seatın bu sınıfta renault kadar ikonik olması için daha 40 fırın ekmek yemesi lazım.
http://www.worldseriesbyrenault.com/?lang=en
burada sene boyunca yapılacak daha önce yapılan renaultnun etkinlikleri yer alıyor
bir de seatın sitesine bakın yanında ne kadar sönük kalıyor.
bütün arabalar ilk testlerinde kaplarlar arabayı, ben şu soruyu soruyorum hala cevap veremıyo kimse 275 trophy rakibi cupradır süresini görelim içinde hıçbirşey olmayan yarış arabası yapılmış arabayla 4sn geçmek önemli değil yiğit sormuştum trophy cup2 taksa cupra rekoruna iner diyodu, demek inemediki arabayı 101kg söküp piste soktular, reno satış listesinde olmayan ve tek adet üretilen hatta modifiye edilen desek daha iyi, bir araçla, siz megan 275 R bmw 120i kıyas edersiniz, şunu kabul edinki yeni leon cupra, alabilceginiz araç, alabilceginiz (buda zor trye gelmesi) 275 trophy den daha hızlı ve her yönü daha üstün bi araç,
275 trophy nın rıng ya da baska bı pıst suresı var mı ?trophy r olan degıl.
valla sizi bizi yok bu işin dünya en hızlı önden çekişli rekorunu onayladı, konuşuyor.
ilk testlerinde arabayı kaplarlar doğru ama piste rekor kırmaya çıkarken kaplamazlar. bana kalırsa da 275 trophy cupradan daha hızlı ve her yönü ile daha üstün bir araç. ayrıca piste çıkan cupra ile normal yoldaki cupra da aynı olmayacak. rekor kıran aracın brembo frenleri var ancak normal cuprada ne standart ne opsiyonel böyle bir şey görünmüyor sitesinde ve donanım listesinde. demek ki neymiş cupra da normal aracıyla yola çıkmamış..
Yahu Seat yada Reno neyın panıgını yapsın arkadaslar,ıskembeden konusuyoruz...
Bu bır reklam mucadelesıdır,kaybedenı yoktur,Win-Win durumu.
Motorsporları konusunda reno bır cok farklı bransda ustundur,bu ıs kulturle olur. Yanı seat ın o konuma gelmesıne cok var fakat bu demek degıl kı motorsporlarında basarı olamaz. Son yıllardakı vln ve marka kupasında basarıları ortada.
Burada sunu ıyı ayırmak gerek;Trophy-R ıle cupra 280 PP farklı sınıfdır. Trophy nın surelerını gorup karar vermek gerek.
Alıcak olsam tabıkı Trophy 275 alırdım ancak 280PP yı testetme sansım olsaydı dusunurdum ve pıste cıkartarak,yetenegım olcusunde yapıcaklarını gosterırdım...
trophy 275 te cupradan hızlıdır.şöyle düşünün 265 trophy'ye coil ve lastik takıp cupranın sürelerinde dönenler var ki bunlar renault sport pilotu kadar giden değil kendi araçlarıyla girenler.videoları var izleyebilirsiniz ben orda gittiğimdede defalarca şahit oldum.kaldıki trophy275 zaten standartta lastik ve coile sahip ayrıca onu pilotun kullandığını düşünürsek zaten iyi çıkacaktır süresi.ha aralarında 4sn değilde belki 2sn olur o başka.trophy r 'da resmi olarak tanıtılmış ve satışa sunulacak bi model,zaten trophy'lerin hepsi limitli üretim öncedende öyleydi trophy-r'da limitli üretim bu hiç değişmediki modifiyeliymiş içi boşmuş buraya gelmezmiş bunlar bişey değiştirmiyo dünya bunu bu şekilde kabul ediyo.renault bu konuda sadece seatı değil hepsini bozar safkan hot hatch isteniyosa trophy dışındakiler suni kalır...
yarın öbürgün cupra 280R diye bi model çıkar full sökük sınırlı üretim öhlins'li felan oda trophy-R'ı geçer :)
bu işin sonu yok tıpkı modifiye gibi.
adamlar çıktı hafifletilmiş araçlar süre kastı. ooo sonrası, Renoı yine yaptı bilmem ne...
25 hp koy üstüne, 100 kg hafiflet, ayar yap, lastik değişik... oho işimiz var 7:54 süre çıkart.
Seat'da sıra, 280 lik aracını modlasın, çıksın gelsin. 7:40 da yapar o zaman :)
ben bu açıdan bakıyorum kısacası.
limit belirlensin. belirli kg geçmesin, belirli hp olsun, belirli lastik.
ondan sonra konuşan konuşsun, ŞARTLARI EŞİTLEYİN.
ŞARTLAR EŞİT mi de, araçların süresi hakkında yorum yapacağız ?
neyi tartışıyoruz ya da,
Pilotaj mükemmelmiş, götü başı SEAT gibi atmıyormuş, yok fark gömmüş,
vs. vs...
Sırf pist için güncellenmiş bir araç ile Seat'ı geçmek başarı değildir. Cupra da pist için araç çıkartır süre yapar o zaman kıstas kabul edilir. Ayrıca Renault'a bravo hemen cevap verdiği için.
Sivil hayatta satilacak sinirli yada degil bir versiyon cikmis ve resmi olarak rekoru kirmis panik yapti modifiye etti diye soyleniyor.Tabiki cevap verecek ne yapsaydi ugrasmayalim cuprada kalsin rekor bizim gecmisimiz yeter mi diyecekti.Sonuc olarak renault firmasinin top hothatchi seatin top hothatchinden iyi dondu dunyanin kabul ettigi bir testte.Nokta.Cikarsin seat daha iyisini renault yine gececek sonu yok su anki sonuca bakmak lazim.Koca seat hafifletilmis versiyon cikarmayi bilmiyormuydu sanki?Biz burda tartisalim fwd king yine renault oldu cevap versin seat onuda izleyelim.
Sorun geçip geçmemesin de değil ki. İsterlerse süreyi -20 sn. alta çeksinler bu kullanıcının yararına olur. Benim demem o ki ; Seat da pist için güncellenmiş bir araç çıkartır süre yapar (iyi veya kötü) o zaman kıstas kabul edilir. Onun dışında eşit olmayan şartlar var.
Yanlış hatırlamıyorsam orada deneme yapan araçlar semi-slick lastikler ile çıkıyor. Biraz daha kurcalıyım eğer ben yanlış biliyorsam semi-slick olmadan diğer araçlar çıkıyorsa eşitsizliği yaratan Seat olmuş olur.
Düzenleme ;
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...eife_lap_times
Şöyle bir liste buldum. Çoğu araç standart olmayan lastikler ile çıkmış. Örn. Nissan GT-R
Bu saatten sonra Renault ne yapar eder kaptirmaz gibine geliyo...
Biraz duygusal bi yaklasim oldu ama adamlarin gecmiste yaptiklari belli sonucta. Hic yoksa istikrar denen bi durum soz konusu. ;)
Düzeltme yapıyorum r26r toyo 888 lerle çıkmış yani semi slick ama trophy 265 re050yani bir çoğumuzun günlük kullandığı lastikle kırmış o zamanki rekoru.İşin özü renault atılımıyla pistte her zaman söz sahibi olduğunu tekrar kanıtladı bekleyelim seatta atak yapsın böylelikle araçlar üzerinde daha teknik çalışmalar yapılıyor ve hızla gelişiyorlar bu da bizim işimize gelir.
Trophy ilk rekoru kırdığında 8.07.97 lik süreyi potenza re050a yol lastiği ile yapmıştı.semi slick ile süreyi aşşağı çeken seat oldu.sonra renult tekrar demek sen adaleti bozarsın ha al sana öyle olmaz böyle olur dedi seatı bozdu
r26r da toyo semi slick kullanmış zaten. oyunun kuralı değişeli çok olmuş bence.