erkut volandan okuturmusun eger volanınızın uzerınde mars dıslısı konucal bır modelınız varsa sadece denemek amaclı
erkut volandan okuturmusun eger volanınızın uzerınde mars dıslısı konucal bır modelınız varsa sadece denemek amaclı
et giren yere dert girmez.
Kemalim seni sewerim amma bla bla bla
ben bunların hiçbitrini görmedim Ms i olupta geldiğincdde şikayeti olmayanıda görmedim
kemalcim bukadar iyiydin peki ozaman rover i baskası yaptı ? neden ? neden ateşleme alamadın neden sequansial i değiştirin Maliyetli kaç para bunların
ayıptır sorması bana Sequansial bir alet toparladığında kaç paraya mal olucak bunları söylermisin bana
- 4 enjektr çıkışı
- 4 bobin çıkışı
- 8 input output (extra olsun pls)
- Cam sensor gririşi
- crank sensor giirişi
- knock input
- 6 digital input
- Can bus
- TPS & CLT & AIT
- knock sensor calibration istiyorum
- boost control olsun PWM
- idle regulaor tabiki tabiki
- Nos control
- Methanol kontrol
- 2 stage Map pls
- no lift shift
- Shifht light by gear
- rev limit gear by gear
- 2 stage fuel pump hi/lo
- Vanos kontrol
MÜMKÜNSE Kaçak katlı olmasın MS powersupply gibi olmasın
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
www.drecu.com
Oz
eyvallah abi saolasın, ms olupta şikayet etmeyen var ama az sayıda var işin ms boyutundan çıkıp başka boyutlardanda bakmak lazım neyse boşver
roverda sana ateşleme, enjeksiyon, ve diğer özellikler nasıl olsun diye sebo abi aracılığıyla sana sordum, ben seni aramıştım cevap vermemiştin çünkü
anlaşmamız semi seq injection, wasted spark, barrometric correctionlı ms2 v3.0 ı parallel instilation yapmaktı, ayrıca msd bobin getirttim,
arabadan ben sadece krank sinyali alamadım üzerinde 36-1-1-1 gibi garip 1 krank tekerleği vardı ben ilk baştan 60-2 olduğunu bulmuştum internetten, sonra yaptığım tesisat haricinde arabanun tesisatında sıkıntı olduğunu gördüm, 60-2 krank tekerleği takıcak vaktim olmadığı için harness ı söküp arabayı size yollattım, sizde arabayı yapmayız dediniz araba tekrar bana gelicekti, bende mengü abiye yolladım arbayı,
roverı yaparken aynı zamanda itbli 205 yapıyordum ne garajımda yerim vardı nede vaktim vardı, sonra forumda konu geçti full-seq arabayı semi seq e çevirmenin mantığnı ne böyle işmi yapılır tarzında bana laf söyledin, ama anlaşmamız senle baştan belliydi büyümsündür dedim ses çıkarmadım
ms3x v3.0 ı alıp toplarım 2.5 metrede full harness yaparım 1300 tl ye de satarım
geçen seneki bilgimle bu seneki bilgim arasında dünyalar kadar fark var, hatta evvelsi sene ms i yapmaya ilk kez başlamıştım kendi arabama biliyorsun,
aynı zamanda formasyon olarakda farklar var geçen sene 2. sınıftım bu sene 3. sınıfım microprocessors ve digital signal processing gibi dersler alıyorum
madem fiyatlardan ve yazılımlardan bu kadar şikayetciyiz gel beraber bşyler yapalım, bzm (yavuz364 le bnm) en büyük sıkıntımız yazılım sende bilgisayar mühendisisin...
yapmaya çalıştığımız şeyler var sanada geldik gösterdik bunları ilerletmeye çalışıyoruz günden güne daha ileri seviye ürünler tasarlayıp üretmeye çalışıyoruz
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
bana fiyat vermedin bu şekilde bir ms yaparmısın bana 1300 değil hepsi bütün özellikleri olan ms dem i 1300 ?
senin 2 sene oldu değilmi ?
tmm öyleyim ama yazılım bana ne getiricek ben kiminle rakabet edicem ne getiricek bana benim o na yazılım yapmam demek günümün 5 saatinden fazlası zaten 5 saat uyumaya ancak vakit bulabiliyorum ve buna rağlmen birçok insan telefonumu açmıyor die sikayet ediyor halbüki bazı salakların doldurusuna geliyorlar uheuhe![]()
www.drecu.com
bu konuda özgünde kemalde aslında şikayetci olan herkeste kendine göre haklı ama şöyle bir durum var tamam MS denilen ecu haltech-vems-aem vs gibi kaliteli olmayabilir ilk başlarda bende MS den çok korkuyordum. burda bir araçta uyguladım MS 2 V3,0 Kemal ecuyu topladı ve gönderdik. aracı çalışack kadar yazılımını ben yaptım sonrasında sami abi bi güzel tune etti ve hiç bir sorun ile karşılaşmadık. illaki ilk başlarda ilk kez bunu yaptığımız için tesisat olsun sensör olsun ilk çalışma olsun bizmde sorunlarımız olmuştu ama nedir herşey TUNE etmekte bitiyor.
MS1 bana kalırsa dünyanın en salak beyni. ms1 beni bu işten resmen soğutmuştu adanaya gelen bir roverdan dolayı. bukadar salak bukadar aptal bir ecu yok. Yok firmware mismatch yok şu yok bu hayata küstürmüştü. bi çalışan araba bidaha çalışmıyor soğukken saçmalıyor felan sonradan oda değişti ve düzeldi. MS 2 V3 bana kalırsa gayet sağlıklı gayet sorunsuz bir acu. yeterki tesisat sağlam olsun. tesisat işçiliği sensörlerin ve ateşlemenin kalitesi ve tune herşey demek.roverda da sami abi tune yaptı sorun kalmadı bu 3 faktörden birtanesinde eksik olunca KOP42 nin yazdığı sorunlar meydana geliyor işte. Fiyat/Performans(verimlilik) açısından MS den daha mantıklısı yok sanırım
abi beni m verdiğim şeyler doğrultusunda biri bana fyat çıkarsın pls
www.drecu.com
ms3x ile
main board üzerine:
iat,clt, crank,cam, tps, stepper veya pwm idle valve, 8 analog veya digital input veya output, 2 enjektör, tek kanal ateşleme, benzin pompası çıkışı ve can yapabilirim
expansion board ile:
8 kanal full seq logic ateşleme
8 kanal full seq enjektör
3 analog in
6 pwm out
1 digital out
4 digital in
1 input hall*vr*opto
bunların hepsini kullanınca ecuda 13 tane boşta digital I/O pin kalıyor
2,5 sene oldu tam olarak, murat abiyle aynı zamanda başladım biliyorsun, hatta beraber yaptık arabalarımızı
telefon olayı sıkıntı haklısın bende işin içine girince anladım, neyse detayları konuşuruz, biz bilgimiz ve imkanlarımız elverdiğince bu işte ilerlemeye çalışcaz, günden güne daha komplike daha fazla giriş ve çıkışları olan daha fazla kontrol imkanı sağlayan devreler tasarlayıp üretiyoruz, işin sonunda yapılcak şey ler az çok belli, yapabilirmiyiz ne zaman yaparız bilmiyorum ama çalışmaya devam ediyoruz,
ha dicen madem bu kdr şey yapıyon ms le niye uğraşıyorusun onları sat, açık açık yazıyım ms le tanınmak kolay, yapması şimdiki bilgi birikimime göre basit, güzelde para kazandırıyor, ar-ge için, deneyler testler için, reklam için para lazım, yaptığımız ürünleri üniversitelerde bile test ediyoruz sende biliyorsun geldik senden fikir aldık yardımcı oldun
yoksa ms fln hikaye... mühendislik formasyonu alan kişinin ms takması tesisat çekmesi kdr saçma bşy yok,
yani insanları test için kullanıorsun bana fiyat verrimisin
knock board ı yokmu bunun ?
www.drecu.com
www.drecu.com
ms1 il uğraşan varmı hala yaf![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
bizim 131 de ve şahinde bağlantı sıkıntıları felan filan oldu ama 10 numara yuruduler sıkıntılar ayardan önce yanlış şase vs vs yuzunden neyse sonra özgün abi ile ayara çıktık 15-20 dk da canavar oldu sabah akşam tek marş çalıştı bu ms çok kırılgan parazitte yada ufak bi şase kaybında hemen zıçıyo eğer onlar olmazsa 10 numara ama parasına göre 10 numara idi bi zamanlar şimdi o paraları ms e veren 300-400 daha fazla verip daha prof beyin alması daha mantıklı
cgr328 yazmış zaten daha üstüne biş yazmıorum![]()
www.drecu.com
www.drecu.com
var evet![]()
1400 tl ın ustune 300 400 daha koy aem halytech vs al ya bu kadar kasmanın turk ısı harnes yapmanın kus boku gıbı lehım atmanın anlamı yok degılmı su gecırmeyen yalıtkanı cıcek gıbı olan kapagı kasası 10 numara bı ecu almak ıtyı degılmı
heee yok dıslıydı yok sokettı yok vırık cırık derken o zaten ustune koydugunuz 300 400 ude saga sola harcaraynı paraya gelır kardesım övmeyeın daha ya projeymıs gelıstırmeymıs ılerletmeymıs prof ıslerle prof beyınlerle ugrasın sonra yok ms1 cacıkdı ms2 daha ıyıydı gerek yok
et giren yere dert girmez.
www.drecu.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)