User Tag List

Sayfa 5/9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
168 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: megasquirt yardım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MS konusunda özgün abinin düşüncelerini biliyordum,
    Ama kemal ve yavuz arkadaşlarımında bilgisine-uygulama bilgilerine güveniyordum,
    Bana görede hem iyi-hem kötü bi beyin, toplaması çok dikkat isteyen bi beyin sıkıntı burda bence en büyük
    N/A gti-6'm da bu beyni tercih ettim,
    Bikaç gün içinde montajı vs. biter ondan sonra uzun kullanımlarımda tercübe ettiğim şeyleri yazarım bu konu kalırsa objektif bi şekilde,

Aracımı zaten günlük kullanan bi insanım sanırım iyi-kötü yönlerini anlamam pek uzun sürmiycek.
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

caglargungor
    Misafir
    gerçekten o sıkıntıları yaşayanlar var mı aracım 205 ew10 swap ms1 kullanıyorum aracım itbli ne sabah çalışmasında sorun yaşadım ne gaz yemesinde draglara hazırlanıyorum bakalım sorun çıkacak mı hiç

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merruse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    E şikayeti olan adam sana ulaşıyor olmasın sakın? Adamın derdi yoksa senle işi ne?
    Mesela benim ms konusunda hiç şikayetim olmadı.

Özgün ms tukaka falan değil. Senin düşünsel yapına ters olabilir ama değil. Amacı belli yapılışı belli fiyatları belli. En başından beri yazıyoruz, eli havya tutmamış adam almasın. Yüksek performanslı araba (500hp 1000hp cart curt) üreteceğim diyen almasın (ki amerikada drag koşan bilmem kaç yüz beygirlik makinelerde var). Senin gibi sequantial saplantısı olanlarda almasın. Ne olacaksa sequential olacaksa artık. Bunu takacak adamın derdi ne emisyon ne de 0.1 lt lik yakıt tüketimi.. Bunu takacak adamın derdi karbüratörden kurtulmak olmalı, kendi hobisini tatmin ediyor olmalı, uğraşmayı seviyor olmalı, öğrenmeyi istiyor olmalı. Tospağasın distribütöründen sıkılan adama Haltech satabildiğin gün "En büyük Haltech başka büyük yok" diye bağıracağım söz. Zaten bu işlerle alakası olmayan adam almasın. Onlar Haltech alsın, sana tune ettirsin binsin arabasına.. İnternetten iki satır yazı okuyamayacak adamın kalkıp ECU üretip çalıştırmasını beklemek zaten abesle iştigal. Ama ms tüm özellikleri ile sıradan bir kullanıcının işini ziyadesi ile görür.

O olurmu bu olurmu? Hepsi olur kardeşim. Ek port için illa ms3 e de ihtiyacın yok. ms2 işlemcisi ile GPIO board kullanırsın gayette güzel çalışır. CAN üzerinden de haberleşir. EGT ot kıl yün tüğ ne istiyorsan onun verisini de okursun. Kaça olur? E üşenme DIYAUTOTUNE.com a gir bak. Catering şirketi değilizki..
    Yüzlerce binlerce bu aleti kullanan adam var ve memnunlar. Sen ya da ben tukaka ilan ettik diye kötü olmaz. He Haltech iyimidir? Evet. Burada yazıp çizenler daha ECU nedir bilmezken ben Haltech ateşleme ünitesini takacam diye debeleniyordum. Sene 98-99.. O da şimdiki gibi basit bir arayüze falan sahip değildi. İnternet cart curtta yoktu şimdiki gibi. 1200bps bağlanıpta araştırma yapamıyordun. Başka deyişle google icat olmamıştı daha.. ECU ya Telnet çekip ayar yapmaya çalışıyorduk..

Boşuna debelenmeyin. Ömrü hayatında bir kez bunu yapacak adam zaten parasını versin birisine yaptırsın. Diğer arkadaşları bilemem ama Murat gayet güzel beceriyor bu işi. Yok ben kendim uğraşmak istiyorum bütcemde kısıtlı ama ne gerekiyorsa araştırır, bulur, öğrenirim diyen adam alsın kendisi uğraşsın. Ama alırkende bulgar ya da ne olduğu kendinden menkul olan birşey almasın. Adam gibi "resmi" distribütörlerinden birinden alsın kullansın.

bana sitemmi etttin anlamadımki hani polimiğe girmiyordun senin söylediğinin aksinimi söyledim ben burdA? karbiratorden kurtulmak isteyen alsın ozaman dedin evet bende onu alsın AMMA burda o fiyatlara 1400 1500 lere daha iyi beyin var onu almazmısın demeye çalışıyorum neden ms msmsms die yırtınıyorsunuz onu anlamıyorum

bilmediğinseyler var abi ms i kralın kralı hepsinden iyi diye lanse edenle var burada ben buna sinirleniyorum onu anlamıyorsun sen insanları yanlış bilgilendiriyorlar
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ms bazılarının kankılerının ekmek kapısı kötulemek olmaz....adam yapıo calıstırıyr kardesımmmmm ms kıngggggggggggggggggggggg

ha bıde ms de yukarı postta bırılerı hala sorun yasıyan varmı demıs krank tekerı yaptırmak yerıne volandan okutun 60-2 bı ayarlayın öle konusalım krankın oraya teker yaptır sensör tak tek marş volanttan deneyın soguk motor kaç marşşşşşş

bana tek marşşşşşş onur derler
    et giren yere dert girmez.

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onur krankın götünden ya da başından ya da içinden okuduğun basit bi sinyal ne değişiyo cold start ayarın yapmamışsınız senin araban *** gibi olmuş ne diyim simdi tak başka beyin araban neye dönüşecek görelim işte 13.8 in altına in pug king ol sonra gir yaz de ki ben bunu taktım bu oldu 60-2 ayarda ne var şefin arabada da kendi krank okuyucusundan okuyo ms2 var niye o sorunlar yok çağların 205 i ben yaptım evet şefin de ben de hadi 3 tane adi beyinli araba var daha iyisini yapın diyinki bunlar kolpa atın yarım saniye fark konuşun

ms in elektronik kalitesini eleştirin eklentilerini eleştirin ama sabah çalışmıyo gibi saçma sapan şeyler ayardır bu kadar basit yok krank sendorunden ne oluyomuş ne olacak 13 ünde gösteriyim oldu
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erkut cok buyuttunuz surelerı yaaa el elden ustundur bunu unutma surelere takılma surelerıne takıldıgın arabaları senmı topladın kardesım hep bı benım garajımda böle böle havaları bırak artık sana laf söleyen varmı ??? yok ozaman neyın kınglık mucadelesındesın ben senın sure yaptıgın sezonlar yarısmadım yarıstıgımız zaman konusuruz kardesım bunları

ms beyın degıl bunu artık anlayın bagladıgın cogu arabayada 2 ıncı beyın olarak baglıyorsun ve enjektor ateslemesını kullanıp kesıcı yapıyorsunuz boswer kardesım bızler salak degılız

bızde yaparız bakarız olur olur olmazsa s....kimiz sag olur bız bu ısten ekmek kazanma derdınde degılız bız keyfımıze bakıyoruz ıyılerını kotulerını tartısyoruz hobı bızımkısı....

pug kıng olmak nedemek erkut

takılan gel 2 tane araba gostereyım kırmızı 205 yolun sonu parcalar var hıc kımsenın 205 de gormedıgı parcalar var ms le calısmaya nefes almaya calısyor

benımkı keza öle boswer sen takılma bana bende sana kabul etmen lazım ms beyın felan degıl o malıyetlere bak haltech var baska ecular var kasmanın anlamı yok daha kolay gelsın sana

unutmadan pug kıng olmak ıcın bır ecuya gerek yok erkut ızmırlı ferıtın araba kısa pıston chıp eksantrık yanı kıng olmak ıcın cok seyı alıp cok para harcamaya gerek yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam onur takılmıyorum sürelere siz böyle takılın hangi arabanın kendi beyni de duruyomuş hahahah neyse siz bu topiğin amacını zaten değiştirdiniz ms kötü beyndir haltech harici hepsi de kötüdür ona göre ben hepinize katılıyorum sen de belki bigün izmirli ferhat kadar olursun haltechle harbi sıktınız ortada diğerlerine 10 kat üstün araba tartışıyoruz sanki

pug king demek senin bigün olmayı hayal ettiğin şey demek
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben zaten kıngım erkut gıraal degılım heyal etmem ben erkut ya hayel perisi işlerim yok istediğimi yaşarım cevrende benı tanıyan cok kısı var sorabılırsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben anlıyorum 13ünde geliyosun di mi kesin
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bellı degıl daha benım ıslerım yurtdısı işim var onu ertelersem gelmeyı planlıyorum gelemezsem sen birazdaha bileyle kendini daha keskin karşılarsın be erkut benı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bellı degıl daha benım ıslerım yurtdısı işim var onu ertelersem gelmeyı planlıyorum gelemezsem sen birazdaha bileyle kendini daha keskin karşılarsın be erkut benı
    yooo orda konuşuruz diye söyledim sen 13.8 e bileniyosan bilmem ben parça sökmüycem çünkü aynı giricem
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erkut benım hedefım 13.8 degıl farklı seylerın pesındeyım nasrettın hoca gıbı göle maya çalmadım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erkut benım hedefım 13.8 degıl farklı seylerın pesındeyım nasrettın hoca gıbı göle maya çalmadım
    doğrudur ben göle maya çaldım bu yıl 13.5 yapıcam
    ECUTECH İstanbul

Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sequansial bağlayın
    Ben sana V8 yapıcam fullseq.
    MagicPerformance
    MegaSquirt Engine Management Systems Technician

Ne kingler gördük güle güle öldük...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doğrudur ben göle maya çaldım bu yıl 13.5 yapıcam
    erkut yap tebrık ederım ben benım egolarım yok yarıstıgım ulusal olsun mahalı olsun hep tebrık ettım gectım gecıldım her zaman helal olsun dedım benım sorunlarım yok moruk ben aaaa dragda 12 yaptım 13 yaptım sunu gectım hadı vıdeo koyayım bıde fotolu movıde hazırlarlayımda rezıl edeyım egolarım olmadı hıc bır zaman. cunkı ınsanların emegıne parasına harcadıkları zamana saygım var

sende bılırsın kı elımden gelen bısıy varsa rakıbım bıle olsa malzememı paylasırım lastıgımı verırım yanlıs tavrlarda yanlıs yerden vurmaya calısyorsun benı

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abicim MS çaresizlikte çölde bulunan bi vaha gibidir

şöyle diyim benim arabama göre harnesı falan olan AEM Haltech vs gibi bir beyin var ise ve fiyatıda makul ise tabiki onu alırım.

Ama arabama göre yok yada uğraşınca astarı yüzünü geçecek bişi ise MS ile uğraşılır

Bende ilk başlarda sıkıntılar çektim ama sonradan çözdük işi son zamanlarda beyin ile ilgili hiç bi sıkıntı yaşamadan gece gündüz sıktım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erkut yap tebrık ederım ben benım egolarım yok yarıstıgım ulusal olsun mahalı olsun hep tebrık ettım gectım gecıldım her zaman helal olsun dedım benım sorunlarım yok moruk ben aaaa dragda 12 yaptım 13 yaptım sunu gectım hadı vıdeo koyayım bıde fotolu movıde hazırlarlayımda rezıl edeyım egolarım olmadı hıc bır zaman. cunkı ınsanların emegıne parasına harcadıkları zamana saygım var

sende bılırsın kı elımden gelen bısıy varsa rakıbım bıle olsa malzememı paylasırım lastıgımı verırım yanlıs tavrlarda yanlıs yerden vurmaya calısyorsun benı
    benim kimsenin emeğiyle sıkıntım yok göle maya çalınıyomuş onu yaptım dedim

bi de white rs burda motor soğuk gel uğra da marşa bas )))))))))))))))
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işim olmaz erkut kımseyle benı baskalarının arabaları ılgılendırmıyor kendi pipimle oynuyorum ben kolay gelsın sıze

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende de bi takım arp var kendiminki dahil
    ECUTECH İstanbul

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)