E şikayeti olan adam sana ulaşıyor olmasın sakın? Adamın derdi yoksa senle işi ne?

Mesela benim ms konusunda hiç şikayetim olmadı.
Özgün ms tukaka falan değil. Senin düşünsel yapına ters olabilir ama değil. Amacı belli yapılışı belli fiyatları belli. En başından beri yazıyoruz, eli havya tutmamış adam almasın. Yüksek performanslı araba (500hp 1000hp cart curt) üreteceğim diyen almasın (ki amerikada drag koşan bilmem kaç yüz beygirlik makinelerde var). Senin gibi sequantial saplantısı olanlarda almasın. Ne olacaksa sequential olacaksa artık. Bunu takacak adamın derdi ne emisyon ne de 0.1 lt lik yakıt tüketimi.. Bunu takacak adamın derdi karbüratörden kurtulmak olmalı, kendi hobisini tatmin ediyor olmalı, uğraşmayı seviyor olmalı, öğrenmeyi istiyor olmalı. Tospağasın distribütöründen sıkılan adama Haltech satabildiğin gün "En büyük Haltech başka büyük yok" diye bağıracağım söz. Zaten bu işlerle alakası olmayan adam almasın. Onlar Haltech alsın, sana tune ettirsin binsin arabasına.. İnternetten iki satır yazı okuyamayacak adamın kalkıp ECU üretip çalıştırmasını beklemek zaten abesle iştigal. Ama ms tüm özellikleri ile sıradan bir kullanıcının işini ziyadesi ile görür.
O olurmu bu olurmu? Hepsi olur kardeşim. Ek port için illa ms3 e de ihtiyacın yok. ms2 işlemcisi ile GPIO board kullanırsın gayette güzel çalışır. CAN üzerinden de haberleşir. EGT ot kıl yün tüğ ne istiyorsan onun verisini de okursun. Kaça olur? E üşenme DIYAUTOTUNE.com a gir bak. Catering şirketi değilizki..

Yüzlerce binlerce bu aleti kullanan adam var ve memnunlar. Sen ya da ben tukaka ilan ettik diye kötü olmaz. He Haltech iyimidir? Evet. Burada yazıp çizenler daha ECU nedir bilmezken ben Haltech ateşleme ünitesini takacam diye debeleniyordum. Sene 98-99.. O da şimdiki gibi basit bir arayüze falan sahip değildi. İnternet cart curtta yoktu şimdiki gibi. 1200bps bağlanıpta araştırma yapamıyordun. Başka deyişle google icat olmamıştı daha..

ECU ya Telnet çekip ayar yapmaya çalışıyorduk..
Boşuna debelenmeyin. Ömrü hayatında bir kez bunu yapacak adam zaten parasını versin birisine yaptırsın. Diğer arkadaşları bilemem ama Murat gayet güzel beceriyor bu işi. Yok ben kendim uğraşmak istiyorum bütcemde kısıtlı ama ne gerekiyorsa araştırır, bulur, öğrenirim diyen adam alsın kendisi uğraşsın. Ama alırkende bulgar ya da ne olduğu kendinden menkul olan birşey almasın. Adam gibi "resmi" distribütörlerinden birinden alsın kullansın.