Geri dönüş yaptınız için teşekkür ederim başlangıç seviyesi için düşündüm cihaz ve program yetersiz olucağını biliyorum ecm titanium ve winols olmasa bu işlerin tam manasıyla yürütemicemin farkındayım hem bütçe kısıklından hem de kendimi geliştirme açısından bir yerden başlamak istiyorum
autotuner başlangıç için güzel swiftec te öyle lakin fiyatları yüksek kalabilir. kess master cihaz alsanız belki protokol olarak hepsini almayabilirsiniz ama ecm titanium ile birlikte bir autotuner parasına hem program hemde araç almış olacaksınız zelden daha çok deatylar verebilirim
2 tane edc17c54le karşılaştım. OBDden programlarken hata verdi ve uçtu bench ve boot ile yazmaya çalıştığımda sorun yoktu. Ancak araca bağladığımda çalışmıyordu. Bi tanıdığımız beyinci sağ olsun versiyon atabilceğini söyledi. Daha sonrasında düzeldi. Bende FRF atmıştım halbuki ama olmadı. Bunun farkını anlayamadım sadece. Hangi cihazın düzelttiğini sormadım ama merak içindeyim![]()
Golf 6 TDI
Polo 6r GTİ
Corsa D Sport
Polo 6r TDI
İbiza Cupra
odis, autohex tarzı bir şeyle flash ı yeniden yüklemiş olabilir.. veya klonlama gibi bi operasyon yapmış da olabilir.
ben de klon kess ile giulietta yı denek olarak kullandıktan sonra x17 + flex ikilisini aldım, memnunum tabi yıllık abonelik ücreti dışında
yazın daha flex in gelmesini beklerken arkadaşımın f20 sinin bootloader ini uçurdum, @utkunoa yardımcı olmuştu sağolsun izmir'de, bazen bizden kaynaklı bazen de bazı beyinlerin nazı kaynaklı bunlarla karşılaşılabiliyor tabi ama
eğitimi de @Alper_ abinin dediği gibi remaps'dan almıştım geçen yıl.
burada soru cevapla birşeyler öğrenmeye çalışıp, beyin uçuran
instagram da bir kaç dumanlı corsa, polo yazıp krallığını ilan eden biri var
adı bende saklı
sırf fiyatı uygun diye araç yazdırdım ardından garip arızalarla uğraşıp durdum
astarı yüzünden pahalıya geldi, tecrübe oldu..
Ne mutlu Türküm diyene
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)