User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
130 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: alfa mito chip sonrası vale yapılması

BurakCengizhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu takip ediyorumda.Benim de aracımda bi sorun var.Yüksek hızda full boostta uzun süre gidince basınç kesiyor araç.Motor kapatıp açınca düzeliyor.Neden olabilir?

Ertug_T. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ekurtoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kumandalı ama yandan borulu değil direk düz borunun üzerinden bir delik açılıyor.
    son susturucu da orjinal, yüksek devirlerde sanırım cut-outtan çıkan gaz oranı azalıyor. cut out açıkken de son susturucudan bir miktar gaz atıyor. hatta mavi alev görenler varmış yolda giderken ama durum nedir bilemiyorum.
    anladım bende orjinal son susturucumla yandan küçük borulu sistemi yapmayı düşünüyorum =) alev atcak ama göremiycez arabanın altında kalıcak
    (2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BurakCengizhanoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu takip ediyorumda.Benim de aracımda bi sorun var.Yüksek hızda full boostta uzun süre gidince basınç kesiyor araç.Motor kapatıp açınca düzeliyor.Neden olabilir?
    benim hiç başıma gelmedi daha önce bu durum..bir şekilde araç bir tür safe moda giriyor belliki..aracın sensörleri kontrol edildimi hiç..basıncı yanlış okuma gibi bir sıkıntıdan böyle bi sorun olma ihtimali olabilirmiki?
    (2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????

fatihob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ertuğ yeni turbon,manifoldun hayırlı olsun istediğin sonuçları alırsın işallah

Emin senin Downpipe 60 devamıda 60 die biliyorum ben.Benimkide 70lik Dp orta susturucu sonrası egsozu 2ye ayırdık die 60 sağa sola giden her bir boruda 60lık..

vay anasını ii fark var yaa turbolar arası..Gerçi bizde Esp kapanmadıgı için gemi pervanesi taksan ne yazar gaza basdıgında gidemedikten sonra oda ayrı iş bizdemi punto alsak

@Team abi sol arka tekerde çivi var aklında olsunEmin bu arada intercooler az masrafla yapabilceğimiz son şey o yüzden bunu yapmdan MiToyu bırakmamBu arada coil moil alayım deme ne gerek var yaa coile para verilmez git onun yerine 2 tane pzero nero al,coolerı büyüt,diffizörünü boyat,içine geri vites ve sis lambası yaptır,iç döşemeni siyah yap

Ekurtoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    intercooler meselesini araştıralım birader o zaman. Lastik dışında dediklerini yapıcam, p nerolar piyasadan kalkmış yerine dragon gelecekmiş senin de aklında bulunsun, değiştireceğin zaman.
    bugün biraz sıkıştırdım aracı viraj falan, bi terslik sezmedim ama ıslak havada performansından şüpheliyim arkadaki petlasların. A modunda araç full espde yemişim öyle yol tutuşu birader, D o önden kaya kaya kendini topluyo =)

A modda dijital Km olayını da gördüm.

Fatih o esp kapatma ya da minimuma indirme bence yazılım üzerinden yapılabilir, ayrıca QVde de benzer bir güvenlik yazılımı elektronik stabilite kontrolü olduğunu düşünüyorum. Tabi sırf turboyu değiştirmek bize işçiliği kargosu vergisi derken 4-5 bin liraya mal olur, buna bir de coilover masrafını eklesen, zaten o parayı kenara ayır git aralıkta elde kalan QVlerden al.

http://www.etuners.gr/en/index.php?s=13&t=289

şöyle bir örnek de mevcut.

te@m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler aracı çıkardık. bi turbo saati kaldı hafta içi bi ara gidip onu taktırcaz.arac fena olmuş cidden custom garage ın ellerine saglık. ses fena cıkıyor vala hele turbo sesini bu denli subaru evo misali alıcagmı hiç düşünmüodum. ben beklerken gökhan aracla geldiğinde bu ses benim arabadanmı cıkıo die bi baktım. uzamalar daha bi farkedilir 2 ve 3 te ciddi uzuyor. ama bana ne lazım sayım. emin bide fatih lazım kalkış testi yapalım beyler cunku araba servis moduna girince dynoya cıkamadı sizle bi denesek.gokhan aracı servis moddan maslaktaki alfa romeo servisinde cıkarttırmış kelebek ayarını yaptırmış. birmotla bi işim kalmadı yani bana suan bi dyno işi lazım bi ara...

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kankacım hayırlı olsun güle güle kullan
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı te@m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler aracı çıkardık. bi turbo saati kaldı hafta içi bi ara gidip onu taktırcaz.arac fena olmuş cidden custom garage ın ellerine saglık. ses fena cıkıyor vala hele turbo sesini bu denli subaru evo misali alıcagmı hiç düşünmüodum. ben beklerken gökhan aracla geldiğinde bu ses benim arabadanmı cıkıo die bi baktım. uzamalar daha bi farkedilir 2 ve 3 te ciddi uzuyor. ama bana ne lazım sayım. emin bide fatih lazım kalkış testi yapalım beyler cunku araba servis moduna girince dynoya cıkamadı sizle bi denesek.gokhan aracı servis moddan maslaktaki alfa romeo servisinde cıkarttırmış kelebek ayarını yaptırmış. birmotla bi işim kalmadı yani bana suan bi dyno işi lazım bi ara...
    hayırlı olsun =) downpipe ve düz boru 60 lık yapıldı değilmi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saol kardeşim. bu arada boru 70 lik yapıldı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    deneriz, fatihin yazılımı atıldıktan sonra benim stock haliyle denemiştik 2. viteste çok açmıyordu ama 3-4te alıp götürüyordu 1-2 boy. Zaten 1-2 viteste sürekli espye falan düşmen lazım,eğer ona çözüm bulunduysa süper.

Dynoya girdiğinde de hata verecek yine sildirmen gerekecek, dynoya N modda giriyosun falan. Sen bizle dene duruma göre tatmin olursan bence dyno ile falan uğraşma derim. Yazılım atıldıktan sonra keşke dyno çıktısı alsalarmış.

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanman dileğiyle, sesi ve farkı merak ediyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saol kardeşim. bu arada boru 70 lik yapıldı
    hayırlı olsun tekrar =) izlenimleri hatta hızlanma videolarını görmek isterim örnek niteliğinde =) bende 70 lik mi yapsam boruyu diye düşünüyorum şu an..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    denemeyi bekliyorum soylediğin mantıklı kardeşim dynoya gerek kalmaz dedigin gibi, kısmetse video cekimini yapıcam kardeşim bu arada ses için paylaşımını yaparım.

CupraR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun kardeşim.Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah.Bi ara uğrada bakalım.

fatihob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ertuğ yakında roll videolarmız düşer heralde buraya
    Bugun gökhan aradı bni dersteydim kitapçıktan bakamadım hangi sigortayı sökunce abs iptal oluo die dersten çıkıncada geç oldu..En iyisi rolle çıkmak bi deneyelim görelim 170lik nası bi canavar oluomuş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatihob Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ertuğ yakında roll videolarmız düşer heralde buraya
    Bugun gökhan aradı bni dersteydim kitapçıktan bakamadım hangi sigortayı sökunce abs iptal oluo die dersten çıkıncada geç oldu..En iyisi rolle çıkmak bi deneyelim görelim 170lik nası bi canavar oluomuş
    bekliyoruz valla =)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı romeo_er2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim hiç başıma gelmedi daha önce bu durum..bir şekilde araç bir tür safe moda giriyor belliki..aracın sensörleri kontrol edildimi hiç..basıncı yanlış okuma gibi bir sıkıntıdan böyle bi sorun olma ihtimali olabilirmiki?
    ya şöyle söyliyim.geçenlerde arıza ışığı yaktı.serviste bilgisayara bağladık.turbo basıncı sensörü ve hava basıncı sensörü arızası verdi.sildirdim ondan sonra hiç yakmadı.gaz odasında yanmayan gazın birikmesiyle araç safe moda giriyo olabilir mi ?

CupraR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok güzel olmuş kardeşimin arabası maşşallah .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün biriyle karşılaştım.Adam bana 1.4 puntoyu turboladın mı turbo yoktu o arabada dedi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BurakCengizhanoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün biriyle karşılaştım.Adam bana 1.4 puntoyu turboladın mı turbo yoktu o arabada dedi
    yine iyiymiş,mitoda tempra motoru var di mi diyen ispark görevlisiyle karşılaşmışlığım var.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)