User Tag List

Sayfa 10/17 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
308 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: 1.6 ies mi yoksa a3 1.8 t mı?

ilkercom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Binmek için almak ayrı alıp satmak için almak ayrı.

Gazlamak için almak ayrı.

Özelliklerine bakınca Honda Jazz hepsini deler geçer ama gazlama yok işte

15 liraya aldık 2005 modelarkadaşa. 4 cam otomatik 4 hava yastığı jant vs aklına gelen herşey var arabada satışı da hızlı

Bu devirde abs olmayan arabaya 8 liradan fazla vermek cahilliktir. 15 liraları buluyorsan artık bir sürü özellik olması lazım. yoksa git carting al daha iyi

düzeltme : imla.

ukku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lakin peynir ekmek gibi satılıyor halen daha.
    98 model düzgün vti (çıkarsa) bugün en kötü 24 liraya satılırken aynı model a3 1.8T 20 liraya satılamıyor.Düşünüyorum ben bugün alsam ,3-4 yıl sonra satacak olsam nolucak?O zaman honda al diyorum kendime.

bizim milletimiz a3 ucuz araba diye düşünüyor, o yüzden hep 17 18 teklif ediyor.
    bana gelen teklifleri buraya yazsam kimse inanmaz. a3 1.8t nasıl 3 milyara 350 hp olmuyorsa, temizinin fiyatı da 18 lira değil.
    if in doubt, flat out.

instagram: utkuuzunoglu

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lakin peynir ekmek gibi satılıyor halen daha.
    98 model düzgün vti (çıkarsa) bugün en kötü 24 liraya satılırken aynı model a3 1.8T 20 liraya satılamıyor.Düşünüyorum ben bugün alsam ,3-4 yıl sonra satacak olsam nolucak?O zaman honda al diyorum kendime.
    15 bin etmeyecek arabanın hala piyasası olur olmaz değil.Ucuz araba işimi görür dersin alırsın ama gidip de 20 lira vermezsin.Koltuğu koltuk olmayan,kilometre sayacı 60 model arabadan farklı olmayan,kaliteden konfordan yoksun adının Honda olmasından başka fanatizm mi yapılamayacak bir arabanın a3 1.8 t ile karşılaştırılıp daha fazla fiyat biçilmesi akıl sır erdirilecek iş değil.20 liraya satılamayan haşatı çıkmış a3 leri piyasası bu diyip kimse baz almasın bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yalnız a3 de öyle 25 bin edecek araba değil. iesi itin totosuna sokarken a3 ü de cadillac yapmayalım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kurtbil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    15 bin etmeyecek arabanın hala piyasası olur olmaz değil.Ucuz araba işimi görür dersin alırsın ama gidip de 20 lira vermezsin.Koltuğu koltuk olmayan,kilometre sayacı 60 model arabadan farklı olmayan,kaliteden konfordan yoksun adının Honda olmasından başka fanatizm mi yapılamayacak bir arabanın a3 1.8 t ile karşılaştırılıp daha fazla fiyat biçilmesi akıl sır erdirilecek iş değil.20 liraya satılamayan haşatı çıkmış a3 leri piyasası bu diyip kimse baz almasın bence.
    kör bir fanatizmle yazmışsın.. doğandan beter ettin iES'i...

batucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Karsilastirma bile Audi her zaman Audidir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    99 ies mi 99 a3 mü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilkercom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yalnız a3 de öyle 25 bin edecek araba değil. iesi itin totosuna sokarken a3 ü de cadillac yapmayalım.
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İes nedir Allah aşkına ??? Vti falan deseniz motor var dicem en azından tartışmasını yapmaya değecek bir şey olacak.a3 1.8 t ile ies karşılaştırmak nedir Allah aşkına ?
    a3 ü cadillac yapmış olsak kafamızda kat ve kat daha iyisi olan s3 e veyron diye bakardık ama öyle bir fanatizm yok çok şükür vag cılarda.Karşılaştırılmaya laik bulunan a3 ün orjinal alcantara koltuklarının kumaşının maliyeti ile 2 ies in bütün koltukları yapılır.Kaç tane ies de orjinalinden cd changer var ? kaç ies de koltuk ısıtma var ? Kaç ies de orjinalinden bagajında Sub var ? Malzeme kalitesini sağlamlığı falan katmıyorum zaten.İes de motor mu var ,yol tutuş mu var ,fren mi var ? Bunların hangisi ile a3 ile karşılaştırılıyor.Olay motor olur söz konusu a3 1.6 8v falan olur o zaman en azından honda motoru bu pancara motora göre daha verimli derim.Ki orda bile motor dışında düzgün bir arabaya binmek ise işin ucundaki yine a3 alır kalite ve konforda.
    a3 1.8 t ile ies karşılaştırıyosunuz typer ya da s2k değil bahsi geçen araba.Audiye binen adam arabasını yere basıp çakma jantlarla orada burada goy goyunu yaparak piyasa arttırmış olsaydı fiyatlar konusunda a3 ün vti piyasasından farkı olmazdı.

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kurtbile hak veriyorum.. civic goruntusu disinda pek bir ozelligi olan bir araba degil.. vti bile duzgun bi coil yada yay olmadan duzgun frenleri olmadan birseye benzemiyor kendi arabamdan biliyorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabii VAG kullanıcıları elit insanlar Parça bulsalar coil yaparlar ama 30 dolara alabilecekleri coil spring yok Yoksa emin ol heryer a3 kaynardı.

Honda da motor yok ama işte o kategorinin bütün 1.6 ları ile kafa göz gidiyor. Bi de motor olsa allah muhafaza.

A3 de yazdığın o kadar donanım var eywallah da sorunsuzluk ne alemde?

Geçelim bunları gazlamak için ies almak çok mantıklı değil.

Ama yarın öbür gün satıcam diye alıyorsan a3 adama eziyet olur. hiç tartışmaya gerek yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabii VAG kullanıcıları elit insanlar Parça bulsalar coil yaparlar ama 30 dolara alabilecekleri coil spring yok Yoksa emin ol heryer a3 kaynardı.

Honda da motor yok ama işte o kategorinin bütün 1.6 ları ile kafa göz gidiyor. Bi de motor olsa allah muhafaza.

A3 de yazdığın o kadar donanım var eywallah da sorunsuzluk ne alemde?

Geçelim bunları gazlamak için ies almak çok mantıklı değil.

Ama yarın öbür gün satıcam diye alıyorsan a3 adama eziyet olur. hiç tartışmaya gerek yok.
    Sorunsuzluk mu Hangi sorun acaba o kasa a3,golf,leon,bora,toledo bunların hepsı aynı şasi arabalardır kronik sorunu da cam kaldırma motorunun plastik tırnağının zamanla aşınması sonucunca cam kalkarken bir anda aşağı iner yine.Kilitçiye gidip 10 lira verip halledersin sorunu.Sorunsuzluk dediğin şey içi boş oğlu boş olan ies de heralde olur.İçinde sorun çıkaracak aksam mı varki sorun çıkarsın
    Hondacılar arabayı yere basmayı yol tutuşunda artış olarak mı görüyorlar yoksa Abuk abuk parçalarla araba basılır dert değil önemli olan o işi yol tutuşu için yapmaktır a3 e binen adam ucuza da coil alır dert değil.Gidiyosun 300-400 dolara tatechnix alıyosun yoldaki taşı kıçında hissede hissede yol tutuşu belki orjinaline göre daha kötü olmuş basık arabanla dolaşıyorsun İnsanlar zaten ülkemde araba basamadıkları için a3 almıyorsa bencede ies e binmeliler
    Galericilik yapıyorsan bol bol ies al sat.Yurdum insanı yurt dışında 1000 dolara satılan arabaları burada 20 milyarında üstünde para verip almaya çok meraklı iyi getirisi olur Sizin ies ile karşılaştırdığınız arabanın golf gti dan 1 gram eksiği yok.İes denilen araba mk4 golf gti ile kıyaslanır hale geldiyse Top Gear ın bir an önce yeni bir test yapması lazım bundan bütün dünya haberdar olmalı
    Utkunun dediği gibi bu ikisi arasında kalan adam kesinlikle İes almalı

nicksar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kurtbil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Utkunun dediği gibi bu ikisi arasında kalan adam kesinlikle İes almalı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    30 dolarlık coil ile yol tutuşu gerçek anlamda düzeliyor. konfor gerilese de yol tutuş çok ilerliyor. maksat arabaya bişeyler yapmaksa ies bu konuda çok ilerde bunu kabul edin artık.

kronik sorun cam diyorsun ki daha bir sürü çıkartırım sana.

ies de öyle bir tane sorun yok. hiç servise götürmeden alabileceğin bir arabadır.

a3 kötü araba demiyorum. ies den de iyidir elbette. ama bi arabayı överken diğerini itin totosuna sokmaktan vazgeçin artık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zaman tofas en iyi arac.maksat araca ucuza bıseyler yapmaksa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    12 liraya satıldığına göre en iyisi olabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    30 dolarlık coil ile yol tutuşu gerçek anlamda düzeliyor. konfor gerilese de yol tutuş çok ilerliyor. maksat arabaya bişeyler yapmaksa ies bu konuda çok ilerde bunu kabul edin artık.

ies de öyle bir tane sorun yok. hiç servise götürmeden alabileceğin bir arabadır.

a3 kötü araba demiyorum. ies den de iyidir elbette. ama bi arabayı överken diğerini itin totosuna sokmaktan vazgeçin artık.
    İes e 1.8 t a3 den daha çok şey mi yapılıyor Konu şimdi de modifiyeye mi geldi A3 hem performansta,hem yol tutuşunda,hemfrenajda,hem konforda ies in dengi değildir olamazda.a3 in sorunları neymiş çok merak ettim.Her bir haltı aynı olan hatta kalite olarak a3 den eksisi olan mk1 leon um vardı çok merak ettim benim bilmediğim sizin bilmediğiniz sorunları İtin dötüne sokan yokki ies konusunda,olanı söylüyoruz.Suç onu üreten hondada değil o arabayı yüceltip a3 1.8 t ile karşılaştırıp hala ies diyende.Otoriteler arabaları değerlendirirken bu arabanın piyasası iyi diyip değerlendirmiyorlar arabanın özelliklerine kullancıya sunduklarına bakıyorlar

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

walla hocam bende merak ettım bu sorunları banada sayarmısınız ciddi olarak

97 model bakımsız lpg li a3 aldım bana nie öle kronik sorunlar cıkmadı acaba belki biyerlerde bişey vardır siz bilgili bi abiye benziyosunuz bilgi verirseniz oralara baktırıyım nolur nolmaz

_AS_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ies te efsane olmuş yaa şaka gibi
    kusura bakmayında benim gözümde vasat bir aile arabasından fazlası değil ies.
    Basıcam desen 4500den aşşağı indirmemen lazım deviri.
    Durucam desen durmaz
    Dönücem desen dönmez
    Konfor?
    E donanım?

Bu araçta ne varda a3 1.8T ile kıyaslanacak mertebeye erişti alla aşkına.
    Sorunsuzluk demişler la arabada bişi yok ki sorun çıkarsın.
    Bir motor sağlamlığı var hacimine göre az çok performansı var o da olmasa üretilmesi için bir neden yoktu benim için.

Acı ama gerçek

Spook - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraz daha okursam satip 3 farkli renk ies alicam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)