Yavuz ve tuhaf kimyasalları![]()
turbo mu atmosferik mi derseniz turbo derim. 1.6ies de efsane bir araç olmasına rağmen fiyatları çok abartıldığından ve a3 1.8t motor,konfor vs. olarak daha üstün olduğundan tercih edilebilitesi yüksektir. 1.6ies ucuz olsaydı onu tercih et derdim o ayrı![]()
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
alıcam aracı buldum sanırım bakalım bıazdaha nakıt bulup 1 nısan sınavdan sonra anlasabılısek allah nasıp eder se a3 esk getırıcez
o koca yılanı anakonda sanardım, anahondaymış meğer, ies kest!
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
ies i efsane yapan nedir?
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
Ben ies derim neden derseniz seneye bu gidişle daha pahalıya satarsınızaltın 1 ies 2
![]()
...
aynen katılıyorum audisi olanlar varsa simdiden satıp üstüne kredi veya borc morc bir ies alın. Seneye daha da pahalılasır daha cok para cıkar cebinizden söyliyeyim. Yakında vtec 2 ile ies aynı fiyatta buluşurlarsa şaşırmıyacam.
İnandığın Gibi Yaşayamazsan
Yaşadığın Gibi İnanırsın.
yok ben uzunda 130 altını sıkıcı buluyorum ondan o
otoyolda 90-100 6 lardayım. Ama şehir içi 9-10 isterim yani, 1 litre 1 litredir![]()
Alıp satmayı düşünürsen ayrı konu.
Bu gün 19 lira vericem adam 9 liralık crx içinden geçecekdonanım da aynı nasıl olacak
Yıllarca ies kullandım. aşığıyım da. ama 15 den fazla kralı etmez.
bi bunlar birde 97 corollalar deli gibi para ediyor.
bu ülkede 97 model tofaşa adam Tofaş Doğan SLX 1.6 ie 1997 Model 12.000 TL Galeriden satılık ikinci el Turkuaz renk - 78587025 istiyorsaaa.ve ona 10 bin veriliyorsa.aynı modellerde laguna o fiyata satılmıyorsaa conem vatandaşıma bişi demiyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)