User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
101 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: titanyum subap mı ? oem subapmı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse kaan tamam konuyu uzatmaya gerek yok herkes baksın yoluna...

adres gönder.
    KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...

ChtArdARSL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 nizide severım abim gibi yerı geldı cok yardımcı oldugunuz,sızın ıcın hayırlısı olsun..

Ama Kaan abı su sıbop olayı senın gene basını artıyor +/- olarak.. Sunun acıklamasını daha once yapsaydın hem Cengiz abi kırılmaz olayı anlardı hemde biz bilgilenirdik haksızmıyım?
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütün foruma makas atmış lavuk. En az 3 kişi şahit olmuş

190E M104 3.2 24v engine upgrade..
    Dr.Ecu
    Tayfun Gün (Tago)

opeldostlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya arkadaşlar siz birbirinizi yıllardır tanırsınız hadi diyelim bi terslik oldu yetişkin insanlarsınız hepiniz hepimiz esnafız ceco bu sübapları beğenmemiş anlaşılan ve istediği malzeme de değil kaan da esnaf olarak ürününün arkasında duruyorsa üründe dediği gibi çıkmadıysa malını iade alır parasını geri gönderir olur biter kırmadan üzmeden üzülmeden medenice halledilebilinecek bi durum
    EVET tıtanıum süpap mıknatısa tutulduğunda yakalamaz ve ele alındığında ÇELİK SÜBAP ilbile arasındaki hafifliği kim olsa anlar
    İNŞALLAH UZAMADAN KIRMADAN ÇÖZÜME ULAŞTIRIRSINIZ SAYGILAR...
    daha fazla uzatmadan aranızda halledersiniz inşallah ne diim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ChtArdARSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 nizide severım abim gibi yerı geldı cok yardımcı oldugunuz,sızın ıcın hayırlısı olsun..

Ama Kaan abı su sıbop olayı senın gene basını artıyor +/- olarak.. Sunun acıklamasını daha once yapsaydın hem Cengiz abi kırılmaz olayı anlardı hemde biz bilgilenirdik haksızmıyım?
    cahıt; bana topkapıda yaptırıcam ceco ama benım dızayn ettıgım sekılde yaptırıcam dese agzımı acarsam serefsızım alır aracıma takarım. ama konusmalar cok farklıı cokkk.

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ChtArdARSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Benim başım neden ağrısın?Ben alıp satıyorum kendi yaptığım bir şey değil kimse paylaşmak zorunda değil hangimetal alaşım olduğunu supertech ferrea ya gir bak bakalım alaşım listesi varmı??Ben bildireceğim gerekli merciye bukadar.
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kullanılan malzemenın içeriğini herhangi bi 18lik BETON ÇİVİSİNDE BULABİLİRSİNİZ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cahıt; bana topkapıda yaptırıcam ceco ama benım dızayn ettıgım sekılde yaptırıcam dese agzımı acarsam serefsızım alır aracıma takarım. ama konusmalar cok farklıı cokkk.
    Nerde yaptırdığım kimseyi ilgilendirmez ancak malı satan ben olduğum için şikayet veya memnuniyetsizlikte sattığım için arkasındayım.
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

ChtArdARSL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haklısın abı bende zaten aksını ıddaa etmedim..

Yukardakı acıklamayı daha once yapsa gene aranızda ıyı kotu sorun olmazdı dıye dusundum onu belitrttım iyi kotu aksılıkler olur cozulur ama ızlerı azda olsa kalır..
    Nasıl ınsan oldugunu az cok bılıyorum senınde Kaan abınıde..

Ama İnan onunda ıcınde kotuluk yardım etmeye calısyor olsa neler yapacak ama olmuyor saglık olsun sıkmayın canınzıı..

Alıntı PPR engineering Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim başım neden ağrısın?Ben alıp satıyorum kendi yaptığım bir şey değil kimse paylaşmak zorunda değil hangimetal alaşım olduğunu supertech ferrea ya gir bak bakalım alaşım listesi varmı??Ben bildireceğim gerekli merciye bukadar.
    Dogrudu abı ona lafıl yok zaten hayır acıklama yaptın ya onuda daha once yapsaydın herkez hem fıkır olurdu dıye belırttım.. agrımaktan oturu musterı acısında soyledım..

Kotu bır nıyetımın olmadıgını umarım anlamıssındır.
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütün foruma makas atmış lavuk. En az 3 kişi şahit olmuş

190E M104 3.2 24v engine upgrade..
    Dr.Ecu
    Tayfun Gün (Tago)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nerde yaptırdığım kimseyi ilgilendirmez ancak malı satan ben olduğum için şikayet veya memnuniyetsizlikte sattığım için arkasındayım.
    YARIN HESABA Bİ AKTAR PARAYIDA BAKALIM ne KADAR ARKASINDASIN.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    YARIN HESABA Bİ AKTAR PARAYIDA BAKALIM ne KADAR ARKASINDASIN.
    Bugün kargolarsan elime yarın kaçta olursaq o saatte hesapta.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün kargolarsan elime yarın kaçta olursaq o saatte hesapta.
    ADRES VERMİYOSUN Kİ NEREYE KARGOLAYACAGIM ? hatta yarın ben gelicem hem sana soyleyecegım bı ıkı kelıme war içimde kalmasın onlarda.

yarın aksam ordayım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ADRES VERMİYOSUN Kİ NEREYE KARGOLAYACAGIM ? hatta yarın ben gelicem hem sana soyleyecegım bı ıkı kelıme war içimde kalmasın onlarda.

yarın aksam ordayım.
    Buyur gel istediğin zaman içinde kalmasın tabiki(iş saatleri içersinde 7.00 15.00).Bak ben kırıcı konuşmuyorum gecenlerde yine fazla olmadı arkadaşları kandırmışlardı topkapı lafı ile sonra böle özür konusu açtılar erdemliklerinden ben yine ters konuşup ne kendimin ne kimsenin sinirini bozmak istemiyorum saygılar.

http://www.techturkey.com/forum/sohb...port-kaan.html

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buyur gel istediğin zaman içinde kalmasın tabiki.Bak ben kırıcı konuşmuyorum gecenlerde yine fazla olmadı arkadaşları kandırmışlardı topkapı lafı ile sonra böle özür konusu açtılar erdemliklerinden ben yine ters konuşup ne kendimin ne kimsenin sinirini bozmak istemiyorum saygılar.

http://www.techturkey.com/forum/sohb...port-kaan.html
    yarın aksam arıycam o tarafa gecınce umarım işin flan yoktur. biz kime ne konusacagımızı ne zman konusacagımızı bılırız kaan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarın aksam arıycam o tarafa gecınce umarım işin flan yoktur. biz kime ne konusacagımızı ne zman konusacagımızı bılırız kaan.
    Senin bildiğin gibi bende bilirim kendimce. Yukarda yazdığım gibi iş sattleri içersinde buyur gel.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin bildiğin gibi bende bilirim kendimce. Yukarda yazdığım gibi iş sattleri içersinde buyur gel.
    msj ı editlemissin sıkıntı yok. tamam o saatlerde de gelırım.

kickboxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koskoca malzeme anelizi ne hassas terziyle ne magnetle tayin edilir
    Alasim olabilir ki yuksek ihtimal ogledir magneti azds olsa cekse bile anliyamazsin
    Konuyu baya bi okudum ceco keske konuyu buraya yansitmaadan kuskularib oldugunu inanmadigini sogleseydin bu olay daha tatli ve guzel sekilde hallolurdu burdan yazilarn igneleyici tahrik edici ceco
    Her xaman sunu bilir sunu soglerm eger kisi gercekten sikintisini sorununu burda konu acararak cozuyorsa o isi ya yapmak istemiyodur yada baska bisey gerisini siz dusunun
    Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kickboxer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koskoca malzeme anelizi ne hassas terziyle ne magnetle tayin edilir
    Alasim olabilir ki yuksek ihtimal ogledir magneti azds olsa cekse bile anliyamazsin
    Konuyu baya bi okudum ceco keske konuyu buraya yansitmaadan kuskularib oldugunu inanmadigini sogleseydin bu olay daha tatli ve guzel sekilde hallolurdu burdan yazilarn igneleyici tahrik edici ceco
    Her xaman sunu bilir sunu soglerm eger kisi gercekten sikintisini sorununu burda konu acararak cozuyorsa o isi ya yapmak istemiyodur yada baska bisey gerisini siz dusunun
    3 ay 4 ay önce verdıgım para şimdimi aklıma geldi de yapmak istemeyeyım? anlamadım kı simdi ne demek ıstedıgını? ve onur senın suanda bılmedıgın benım bıldıgım bı kac sey daha war kardesım sen konuya yorum yap kaanla benı karıstırma. he ıllada kaanı tutuyorum ben dersen konuda zaten objektıf olamassın. konu burda ceconun kaanın haklı olup olmaması deil anladın mı? resmen bı kandırılma söz konusu.

bu arada ben kapakçı deilim subapçı deılım kaanla aynı sektörde de bulunmuyorum rakibim deil boklamada yapmıyorum neyse onu yazdım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 ay 4 ay önce verdıgım para şimdimi aklıma geldi de yapmak istemeyeyım? anlamadım kı simdi ne demek ıstedıgını? ve onur senın suanda bılmedıgın benım bıldıgım bı kac sey daha war kardesım sen konuya yorum yap kaanla benı karıstırma. he ıllada kaanı tutuyorum ben dersen konuda zaten objektıf olamassın. konu burda ceconun kaanın haklı olup olmaması deil anladın mı? resmen bı kandırılma söz konusu.

bu arada ben kapakçı deilim subapçı deılım kaanla aynı sektörde de bulunmuyorum rakibim deil boklamada yapmıyorum neyse onu yazdım.
    ceco uzadıkca uzuyor ben aldım sattım ve hep satıyorum bu malzemeyi içinde tittanyum alaşım deniyor yarın geldiğinde ufak bir yazı okuturum bununla ilgili hiç bir fırma alaşım içeriği sölemiyor önceki postlarımda resimledim supertech dahil bu şekilde daha bu şekilde yazıyorsan senin bileceğin iş paranı alıyosan zararın yok demektir arabanıda kırmadı bu valfler ee ben kötü niyet görmüyorum.

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya beyler yuzyuze gelip konusulsun su mevzu bu ne ya allah askina
    Aksam gelelim hep birlikte bir araya oturup konusalim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)