neyse kaan tamam konuyu uzatmaya gerek yok herkes baksın yoluna...
adres gönder.
neyse kaan tamam konuyu uzatmaya gerek yok herkes baksın yoluna...
adres gönder.
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
2 nizide severım abim gibi yerı geldı cok yardımcı oldugunuz,sızın ıcın hayırlısı olsun..
Ama Kaan abı su sıbop olayı senın gene basını artıyor +/- olarak.. Sunun acıklamasını daha once yapsaydın hem Cengiz abi kırılmaz olayı anlardı hemde biz bilgilenirdik haksızmıyım?
ya arkadaşlar siz birbirinizi yıllardır tanırsınız hadi diyelim bi terslik oldu yetişkin insanlarsınız hepiniz hepimiz esnafız ceco bu sübapları beğenmemiş anlaşılan ve istediği malzeme de değil kaan da esnaf olarak ürününün arkasında duruyorsa üründe dediği gibi çıkmadıysa malını iade alır parasını geri gönderir olur biter kırmadan üzmeden üzülmeden medenice halledilebilinecek bi durum
EVET tıtanıum süpap mıknatısa tutulduğunda yakalamaz ve ele alındığında ÇELİK SÜBAP ilbile arasındaki hafifliği kim olsa anlar
İNŞALLAH UZAMADAN KIRMADAN ÇÖZÜME ULAŞTIRIRSINIZ SAYGILAR...
daha fazla uzatmadan aranızda halledersiniz inşallah ne diim
kullanılan malzemenın içeriğini herhangi bi 18lik BETON ÇİVİSİNDE BULABİLİRSİNİZ...
Haklısın abı bende zaten aksını ıddaa etmedim..
Yukardakı acıklamayı daha once yapsa gene aranızda ıyı kotu sorun olmazdı dıye dusundum onu belitrttım iyi kotu aksılıkler olur cozulur ama ızlerı azda olsa kalır..
Nasıl ınsan oldugunu az cok bılıyorum senınde Kaan abınıde..
Ama İnan onunda ıcınde kotuluk yardım etmeye calısyor olsa neler yapacak ama olmuyor saglık olsun sıkmayın canınzıı..
Dogrudu abı ona lafıl yok zaten hayır acıklama yaptın ya onuda daha once yapsaydın herkez hem fıkır olurdu dıye belırttım.. agrımaktan oturu musterı acısında soyledım..
Kotu bır nıyetımın olmadıgını umarım anlamıssındır.
Buyur gel istediğin zaman içinde kalmasın tabiki(iş saatleri içersinde 7.00 15.00).Bak ben kırıcı konuşmuyorum gecenlerde yine fazla olmadı arkadaşları kandırmışlardı topkapı lafı ile sonra böle özür konusu açtılar erdemliklerinden ben yine ters konuşup ne kendimin ne kimsenin sinirini bozmak istemiyorum saygılar.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...port-kaan.html
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Koskoca malzeme anelizi ne hassas terziyle ne magnetle tayin edilir
Alasim olabilir ki yuksek ihtimal ogledir magneti azds olsa cekse bile anliyamazsin
Konuyu baya bi okudum ceco keske konuyu buraya yansitmaadan kuskularib oldugunu inanmadigini sogleseydin bu olay daha tatli ve guzel sekilde hallolurdu burdan yazilarn igneleyici tahrik edici ceco
Her xaman sunu bilir sunu soglerm eger kisi gercekten sikintisini sorununu burda konu acararak cozuyorsa o isi ya yapmak istemiyodur yada baska bisey gerisini siz dusunun
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
3 ay 4 ay önce verdıgım para şimdimi aklıma geldi de yapmak istemeyeyım? anlamadım kı simdi ne demek ıstedıgını? ve onur senın suanda bılmedıgın benım bıldıgım bı kac sey daha war kardesım sen konuya yorum yap kaanla benı karıstırma. he ıllada kaanı tutuyorum ben dersen konuda zaten objektıf olamassın. konu burda ceconun kaanın haklı olup olmaması deil anladın mı? resmen bı kandırılma söz konusu.
bu arada ben kapakçı deilim subapçı deılım kaanla aynı sektörde de bulunmuyorum rakibim deil boklamada yapmıyorum neyse onu yazdım.
ceco uzadıkca uzuyor ben aldım sattım ve hep satıyorum bu malzemeyi içinde tittanyum alaşım deniyor yarın geldiğinde ufak bir yazı okuturum bununla ilgili hiç bir fırma alaşım içeriği sölemiyor önceki postlarımda resimledim supertech dahil bu şekilde daha bu şekilde yazıyorsan senin bileceğin iş paranı alıyosan zararın yok demektir arabanıda kırmadı bu valfler ee ben kötü niyet görmüyorum.
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Ya beyler yuzyuze gelip konusulsun su mevzu bu ne ya allah askina
Aksam gelelim hep birlikte bir araya oturup konusalim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)