KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
Bu mevzuyu buraya taşımadan önce yüzyüze görüşülseydi iyi olmaz mıydı? Malzeme alaşımını bilmiyor olabilirsin ceco. fakat hem oversize olup, hem flat olan supaplar arasında 1 gr fark geliyorsa bu gerçekten güzel bir değer. Supap malzemesi için ti alaşım deniyor, kaan ın dediği gibi alaşımın özelliklerini hiçbir firma paylaşmaz sadece genel bilgiler mevcuttur.Bir kandırılma söz konusu değil burada anlaşılan. Malzemesinin arkasında duran bir satıcı var yazdıklarından da bu anlaşılıyor Kaan'ın.
Bu konuyu daha fazla uzatmanın anlamı yok. Yüzyüze halledin lütfen.
Failure is not an option.
Heh işte o yüzden buraya konu açmak yerine gelecektin beraber halledecektik.
Bu arada dip not zorla kimseye mal satmıyorum üretici firma ne kadar arkamda duyorsa inanın ben iki katı özen gösteriyorum hani derler ya öal ortada beğenen alır beğenmeyen almaz kaldıki feedback'ler gayet net kırılan bir araba olmadı valften demekki bu işi beceriyorlar benim başarım değil bu.Bu günden sonrada umarım yaşanmaz.
Bu arada bu malzemeyi kendi aracımda dahil kullanıyorum.
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
bilal kaanın agzından cıkan kelımeyı yazıyorum.
olum sana tıtanyum subap alalım hem dıerlerınde 5 10 grm hafif hem soguması ısınması vs. şöyle böyle dedı. yurtdısından ben sana ucuz yollu getırıtırım takrsın aracına dedı. tamam kaan dedım. ertesı gun aradı nekadar fıyat kaan dedım ceco xxx para dedı ama sana xxx para olur dedi... gelen subaplar ortada incelemek ıstersen once sana göndereyım bi bakaz çok bu işi bilen adamsın.
gramaj olarak o zaman over size ve flat değildi sen konuşmaları kaçırmışsın su anki valflerin oversize xx ölçü hemde flat ordaki seyleri nasıl görmezden gelirsin.Bilal tecrubesini paylaşmış gayet iyi evet bencede gayet ii değer 1 gram ağırlık .100 de 100 titanyum değilki bu anlatmaya calışıyorum lütfen anla.
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Ben konunun buralara acilip bogle tahrik edici konusulmasini dogru bulmadim ceco siz iki ayri sehirde iki yabanci degilsiniz tocarette bogle sikintilar yasaninca hemen konular acilsin fln .. bilmedigim cok sey vardir olabilir kaan herzaman malinin oscliginin arkasindadir bunu bilir bunu soglerim
Konu uzamasin tatsizlasmasin
Sen "kaan subaplari topkapida yaptiriyorum dese alirim agzimi acmam demissin ya bence konu acmadan arayip kaan benm icime sinmedi bunu al ben oem kullancam desen oda sana agzini acmazdi keske konu buyumeseydi
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
Dediğim gibi aranızdaki ticareti buraya taşımadan önce Kaan ile paylaşsan daha etik olurdu diye düşünüyorum. Sonuç olarak Kaan ticaretini yapıyor bu işin. Ben malzemenin titanyum veya başka malzeme olduğunu göz ile analiz edemem. Fakat malzeme içindeki titanyum oranını gösteren analiz cihazları var TR de. Oradan daha doğru bir teşhis yapılabilir. Ağırlık konusunda haklısın normalde titanyum supaplar çelik supaplara göre %40-45 hafif olurlar. Fakat senin supaplar hem orjinalinden büyük hemde oyuk değil düz. bunlar extra olarak farkedicektir. Eğer yaptırdığın supapların orjinali ile aynı çapta ve oyuk olsaydı ve aralarında 1 gr fark olsaydı o zaman daha doğru bir teşhis ortaya koyabilirdik.
Kaan da sonuç olarak başka bir firmanın malzemesini satıyor, Oda onların teknik analiz dökümanına göre yada sözüne göre bilgi iletiyor. Dediğim gibi analiz cihazını araştırırsanız her ikiniz içinde ilerisi için iyi olucaktır.
Failure is not an option.
yanlış anlamıyında titanyum diye alınan ürünü ben oemden ağır alıyorsam ne anlamı kaldı anlamadım ..
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
demedim evet ben değil üretici dışında BUNU KİMSE BİLEMEZ CECO ne yapıyım titanyum alaşım yazıyor % kaç dokununca anlıyamıyorsun onu sölemek boş olur bilmediğimiz bir şey.
bu arada 100 de 100 titantum malzeme hiç bir firma kullanmıyor ama topkabıdakilere helal olsun yakında uzay aracı üretecekler gibi duruyo.
emın ol kaan aynı seyı sana yapsa bahsettıgının dısında bısey gonderse senınde kaana bakıs acın degısırdı...
atıyorum ben agzımı acmadım anlamadıgım için aracıma taktım subapları yarın aracımı titanyum subaplı dıye sattım. adamın aracı subap yakaladı açtılar baktılar aractaki subap yapma benım konumum ne olurdu?
Arkadaşlar şöyle bişeyde var topkapıda usta yaptığı sibopları SODYUM da kaplayabiliyor ısıya daha fazla dayansın diye yaptırmak isteyen olursa bilgi amaçlı yazayım
Sodyummu kaplıyor abi anlamadım o işi yanlış iletmişler sana nitrittir o ancak nitrit kaplamak başlı başına bir tecnoloji hakikatten ben cok fazla valf yaptırıyorum buraya senle bir gidelim eğer gercekten böle teknolojileri varsa türkiye ekonomisi kazansın.orda yaptıralım.
Tamam artık kapatalım konuyu anlaştığımıza göre sorun yok.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)