+40 dediğim e85 kullanımıyla oluyor seninle denediğimizde e85 yoktu. Ben hiç korna falan basmadım devir falanda ayarlamadım. Zaten öyle bişeye ihtiyacım yoktu rahat rahat geçtiğim için devir falan uğraşmadım. Eğer çok yakın olsaydık, yanımda hüseyin, araba 8000 döndüğü halde 7000 devirde sürekli vites atıyorum diye küfür etmezdi.
Pist Verileri:
Hockenheim Short: [GT86: 1'19"40] / [EP3: 1'20"40]
Nürburgring Nordschleife: [GT86: 8'44"90] / [EP3: 8'47"00]
Top Gear: [GT86: 1'31"03] / [EP3: 1'32"80]
Drag:
0-400 metre: [GT86: 15,3 sn] / [EP3: 15,1 sn]
0-1000 metre: [GT86: 28,0 sn] / [EP3: 27,4 sn]
Roll:
60-90 km/s (4. Vites): [GT86: 5,3 sn] / EP3: 4,7 sn]
60-90 km/s (5. Vites): [GT86: 6,1 sn] / EP3: 5,7 sn]
80-140 km/s (5. Vites): [GT86: 14,5 sn] / EP3: 13,4 sn]
80-140 km/s (6. Vites): [GT86: 21,6 sn] / EP3: 18,9 sn]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Performans olarak yakın araçlar olsalarda, EP3 düzde her türlü daha iyi bunu zaten tahmin edebiliyordum bu verileri görmeden öncede fakat Subaru motorlu GT86 nın handling demekki çok daha iyi ki pistte hep önde kapamış. Gt86 yı tebrik etmek lazım demekki sürüş keyfi ve teknolojisi önde bir araba. ***** her zaman yol düz olmaz![]()
Ferhat SEZER
VW Golf V 1.4 TSI 140
Evet gectin tebrikler ona sözüm yok.rahat gectiğin konusunda aynı fikirde değilim. Aracı daha tanımıyordum bile. Bunlar bahane deil tabikide. Yazılım yaptıgımda neden denemedin madem o kadar rahat geçiodun? Bende yazılım farkını görmüş olurdum.Deneriz sorun deil deyipte otobanda salak yapman enteresandı. Gececeğinden emin oldugunun göstergesiydi bana göresen gececeğinden emin oldugun araclarla denemeye devam et. Umarım istediğin güclere ulaşırsın. Sağlıcakla kal.
yukarıdaki zamanlara bakarsak hayat hondada viraj toyotada
ayrıca bir arabanın 2001 de üretilmesi yada 1980 de üretilmesinin tutuşta vs. pek fark ettireceğini sanmıyorum abidik gubidik elektronik destekler dışında , 1980 model olup tutuşu bu zamanki arabaların %99 undan daha sağlam olan arabalar var.ama ne olursa olsun honda her zaman ezmeli geçmeli emmeli gömmeli yoksa ayıp olur hondacılara.
yorumları okuduğum kadarıyla fn2 type r la hemen hemen aynı performansta bi araç düzde ama bence iki araç cok farklı birisi arkadan itiş ufak tefek driftlik yanlık illaki sürüş keyfi cok farklıdır diğeri ise düz yolda Rolling aracı bence kıyaslanması zor iki türlü de sonucu belli düz yolda gazlamak roll yapmak isteyen için typr yanlamak isteyen için gt86 gibi görünüyor tabi model farkı iç mekan görünüş farkı olarak aralarında bariz farklar olduğu aşikar.
MUSTAFA HAN ATEŞ
Honda Civic Type-R EP3 vs Toyota GT-86 Drag Race - YouTube ortalık yenıden karışabılır
typer cup o pist arabası yıl içinde senin yaşından fazla motoru sökülüp takılıyo onun için baz alma böyle videoları fazla. 1 vitesde sarmamış bile. yani ortalık karışacak bişey yok karıştırmanada gerek yok.
Arkadaslar genellemeye gerek yok cuma aksami demek isteyen gt86 varsa bir cok typer var denenir gorulur.
vallaha bır kac kere gordum. ama direk bir konusmamız olmadı. denemek ısteyen herkeze,kapımız acık typer yelpazemızde çeşit bol her keseye hitap edıyoruz. Dizel de var onunlada deneme yapabilir maksat denemek ise bir telefon bizim için yeterli.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...24059295/detay
satıyor kendısı aynı zamanda sanırımgelır bence musaıtse
![]()
bu abı sanırım yanlıs oldu![]()
doğuştan araba manyağı
Denemek isteyen herkesi drag veya time trail organizasyonuna beklerim hemde legal.
çok iyi pist tutuyo diyen type-r varsa sevinirim kendi kendimi geçmektende yorulmuştum. Çok iyi direksiyonum var diyen varsa da beklerim hem kendimi geliştiririm.
Sadece düz yolda değil virajda da gidebilen type-r'larda piste çıksa ne güzel olur. Geçen olmayınca arabaya bişey alasım gelmiyor
Bu arada 280hp'lik içi boş cup arabasına b.k atan varsa bu işten hiç anlamıyordur. Sürekli tak sök yapılan type-r'ları kiralama yapıyorlar bunları sahipleri kullanıyor. Problem ilk çıkışta tutunamaması pist 400 metre olsa gt86'yı deler geçer.
280 hp yi nasıl almışlar acaba çok merak ettim? o araçlarda olan parça, filtre,mugen beyin,birde egsoz
senin gt86 ya bi lafım yok çünkü bilgim yok.. sonuç olarak geçmişsin tebrikler. ama o kalktığın araçlar 280 hp felan değil başka videolarıda izle balkanerin 205 i ile yanyana gidiyolar ozaman o 205 te 280 hpatar gider olarak algılama ama gerçekten 280 hp bi typer çok gider. hatta denemk istersen ayarlayabilirim sende aracını görmüş olursun.
balkanerin kalktığı 280 hp değil. 280 hp olan 2 tane var sanırım italyadan komple motor gelmiş eğer pistten birini tanıyorsan gerekli açıklamayı yapar. Zaten 280 olan pisti 1:00'da dönüyor diğerleri 1:11 civarı dönüyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)