alayına evo 8 xD
bana göre s2000 tabiki ama evo'dan daha iyi olduğu için değil tamamen duygusal benimkide![]()
Vorsprung Durch Technik
evoyla s2000 arasındaki fiyat farkıyla çak bir turbo çata pata yürü ondan sonra![]()
ilk basta sti alip sonra evo6 alip yeter artik s2000 aliyim diyim kullanip pisman olup evoya geri dondum kisacasi 4 cekere geri dondum kesinlikle evo
bence evo derim ama yanlama merakın varsa s2000 daha ii dir
son 3-4 ay içinde rx-8 s2000 ve evo8 araçlarına sahip oldum.. hepsinin keyfi çok başka ama evo bambaşka![]()
6 ay önce Kırmızı evo 9 kullanmıştım denk gelmişti.. O kadar hard road bi araç ki istediğini yap sınırları cok aşan bi araç 4 çekerin verdiği güven vee gaza dokunduğun andaki o his ah evo ahhh
Bizde tarihe bakmadan yazıyoruz...![]()
402mt İstanbul Park ısınma kalkışı 13.6xx sec
402mt İstanbul Park n/a s2k Best time 13:407 sec
Sevdıgım bır abım bır muddet once evo ve s2000 arasında kaldı . en sonunda turbo s2000 den yana kullandı tercıhını ( eskı 41 ar ) . sordugumda neden esıkıbın dıye sonucta evo daha hard road ? aldıgım cevap evonun sanzımanı pek dayanıklı degıl ozellıkle draglarda sert vıtes atımlarında pek saglıklı degıl kı sanzıman ı pek tamır edılemıyor dedı .
Ayrıca turbo s2000 e muhakkak olmeden bınılmelı dıyorum baska bırsey demıyorum![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Evo cok ciddi yakit tuketimine sahip, baski balatasina tecavuz eden bir aractir. Isletme maliyetleri cok yuksektir s2000'e gore. Parcasi pahalidir, sagda solda bulunmaz, modlamak istesen filtre egzoz'un disina cikmak istediginde oluk oluk para akitman gerekir. Bugunkaliteli bir twinplate cluth 2500$'dan basliyor.
Hemen hemen hicbir parcasi lancer ile uyumlu olmadigindan cikma parca bulmak cok zordur, bulsanda temsa fiyatina itelemeye calisirlar, canin sikilir.
Turboyum dersin hizliyim dersin, turbo type r gelir, audiler filan gelir modlanmis, delip geciverirler, canin sikilir.
Inat edersin bende onlari gececegim dersin, oyle bir liste cikar ki karsina bu paraya 911 alinir dersin, canin sikilir.
Stock vs stock karsilastiracaksan evo iyidir, hatta harikadir. Stock s2000'e filtre komple egzoz yazilim yap 15-20 beygir alirsin o da belki, bir evo 9'a bunlari yaptin mi 100 beygirden fazla alabilirsin bunlarda isin guzel yanlari.
Sokakta kullanim olarak bakarsan s2000 cok dikkat ceker, her ne kadar bir suru s2000 olsa da, insanlar her daim bakar s2000'e ozellikle karsi cinsten olanlar. Evo'da boyle birsey yok, yine insanlar bakar ama cok az disi "off arabaya bak" der. Kendini iyi hissetmeni ne saglar ona karar ver. Kizlarin bakmasi mi, viraja daha yuksek hizla girip cikabilmek mi. Ona gore sec iste isin ozu bu oluyor en sonda.
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)