![]()
Ben dizel arabayla o kadar gidiyodum da şaşırdım biraz , rs az yaksa da bi polo gti gibi de az yakmaz fazla uçmaya gerek yok çevremde kimse benzinli 1.2-1.4-1.6 aracıyla o kmleri yapamıyor ? 3-4 sene önce yapıyorduk ama..
ne megane mış iyi hoş gidiyor ee yapınca noluyor ? ne enjektörü ne motorun iç yapısı ıvır zıvırı vag grubuyla aşık atacak düzeyde değil fiyatına göre iyi araba derseniz anlarım da uçarmış kaçarmış cupraymış gerek yok bakın beğenmediğiniz 1.4 cupranın motoru da rs kadar dayanıklı..
2.0 tfsi çok ağır gelir zamanında rste yazılımla 280 hp alana inanmıyorlardı artık 1.4 cupradan o güçler çıkıyor, ne enjektör limitte ne de motor içi.
ben genç olduğum için cupra alırdım arasında en yenisi o , cooper r56 olsaydı cooper alırdım. stok olarak megane en hızlıdır ona lafım yok ama diğer açılardan cupra tercih ederdim. Kafam rahat olsun yağ yakar midem bulanır görüntü çok önemli değil diyorsan rs tercih edebilirsin, yada dsg bozmayan yağ yakmayan nadide bi cupra bulmalısın
kısacası kalipson abimiz baya bi fanatik![]()
Ya tamam arkadaş... Megane RS kötü, çok kötü...
İyi ki varsın TSi...
Gönlünüz olduysa ne mutlu...
Depoyu fulleyelim. Ankaradan İstanbul'a girelim. 500 km.den fazla çıkmaz sanırım. Hatta km.den de 500 km. menzil geçtiğimizi de görelim, öyle fulleyelim. Ya da tam denk geliyorsa Harem'de fulleriz. 145 TL'yi 1 TL geçsin, arabayı satıp Polo GTi almazsam adam değilim. Varsa iddaasına buyurun. Kaybedersem deponuzu da fullerim; kazanırsam benzin parası sizden...![]()
Iki arac karsilastirilirken modifiyeli olarak degil stock olarak karsilastirilir.Isin icine modifikasyonu soktugun vakit para konusur.Rakip olmasi derken pist sartlarinda Leon Cupra hicbir testte Megane RS in karsisina cikarilmadi yanilmiyorsam.Hothatch testlerinde rolling kistaslardan biridir ancak en iyi hothatch secilirken sadece duz yolda ne kadar hizli gidildigine bakilmaz.
meganeler 2005-06 model araçlar 2012 2013 model tsilarla karsılastırılıyor.
7-8 yıl sonra tsilar yag tenekesine dönmüş bi vaziyette olurlar hatta yag tenekesinede dönüşemezler yagları olmadıgı için![]()
Megane RS.
06 DG 977 / AlfaRomeo 159 JTDm
06 AU 9180 / AlfaRomeo GT 2.0 JTS Selespeed
06 BY 7881 / AlfaRomeo 147 1.6 TwinSpark
f1 teknolojisinin kullanıldığı bir araç megane rs, kocadı diye öyle maskara olacak hali yok yeni yetme hothach'lere![]()
Bence böyle bir iddaya girme Kalipson abi, çok net kaybedersin bak benden söylemesi
Bu seçeneklerde en iyisi RS bence en ufak bir kuşkum yok ama yakıt tüketimi konusunda burda RS'den aynı yolda aynı hızda daha fazla yakıt tüketicek araba yok.
Hele Tsi mümkün değil,bu yazdığınız ciddi anlamda fanatiklik olmuş.
Genç adamsın sen boşver uçanları kaçanları, 207 RC kırmızı düşün. Oem jantına bas yap amerikan parkını filmini egzozunu zaten sistemide güzel ak caddelerde 2. vites sağdan sağdan arasıra yıkarsın ortalığı kafana göre .
Gittiğin yerlerde şeklinde olur kafan rahat binersin. paranda cebinde kalır. megan efsanedir benim gözümde ama kasa olarak güncel olmayışı beni düşündürürdü yerinde olsam. ıbızada güzel onuda düşün, dsg ve yağ problemleri dediğin gibi kullanıcılardan duyuyoruz kafanda bu ıkısını ölç tart biç bi sonuca var.
hee şahsi fikrimi sorarsan 207 rc kırmızı veya füme almandır.
Connecting site...
kendı aracım john coper works cabrıo s yardımcı olurum tr dekı en dolu r53 mını
hem modeli yüksek olup hem günlük kullanımda az yakıcak basmak istediğinde de üzmicek tek araç cupra burdaki. ben olsam coopers alırdım ama benimki tamamen duygusal![]()
200+ spor arabayla yakıt tartışılır hale gelmiş ekonomik düşünen insanın bu araçlarla gerçekten işi olmamalı hiçbiri az yakmıyor
Golf MKVII 1.6 Tdi
Megane rs kullanıyorum aracımdan gayet memnunum fiyata göre alınabilecek en iyi araç bundan önce 207 gt vardı ve o kadar çok yakıyoduki şuan megane daha az yakıyor.ama o kadar fiyata çıktıktan sonra temiz bir polo gti bakardım hem ici hem dışı çok iyi tek kapı olcak tabiki![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)